Evet görunür artik belki kalp atışlarını bile duyabilirsiniz:) saglikla kucaginiza alirsiniz insallah tebrikler:)hafta sonu doktoruma gideceğim, kese görünür heralde değil mi? Sanki hiç çocuk doğurmamışım gibi acemi hissediyorum
Çok teşekkür ederimEvet görunür artik belki kalp atışlarını bile duyabilirsiniz:) saglikla kucaginiza alirsiniz insallah tebrikler:)
Negatif de olabilir hayırlısı olsun cnmBu kişininki negatif yani:) Siz adetin 8. Günü mü kullandınız peki?
Belirtiler psikolojik Ok de teste de mj vuruyo psikolojik hcg olayı cnmEvet o yüzden fazla didiklememek lazım.Varsa vardır.İrdeledikçe belirtiler de çıkıyor psikolojik olarak.
Kan testinde degişir tabi işler.Öncelik kan testi sizin herşeyi netleştirmeniz için.Büyük sürpriz olur ama ona takılıp şuan yumurtlama dönemini kaçılabilirsiniz de.Belirtiler psikolojik Ok de teste de mj vuruyo psikolojik hcg olayı cnm
Yok eğer bebis yoksa yumurtlama ise pazar günü idi yaptim kaçırma dim :)Kan testinde degişir tabi işler.Öncelik kan testi sizin herşeyi netleştirmeniz için.Büyük sürpriz olur ama ona takılıp şuan yumurtlama dönemini kaçılabilirsiniz de.
İyi hadi inşallah istediğin sonucu alırsın.Hiç belli olmuyor çünkü bu işler:)Yok eğer bebis yoksa yumurtlama ise pazar günü idi yaptim kaçırma dim :)
Hakkımızda hayırlısı cnm insssİyi hadi inşallah istediğin sonucu alırsın.Hiç belli olmuyor çünkü bu işler:)
Ben de yaşıyorum aynı şeyiMerhaba bende yeni hamileyim. Dhaa keseyi göremedik pazartesi görülebilir küçük dedi doktor. Ben bir şey sorucaktım çok fazla değil ama sarı katı bir akıntım oluyor bunu yaşayan var mı?
Gün içinde yaptim benim testler koyulasmiycak sanirimİyi hadi inşallah istediğin sonucu alırsın.Hiç belli olmuyor çünkü bu işler:)
Sabah ilk idrarla yaparsan daha net sonuç alırsınGün içinde yaptim benim testler koyulasmiycak sanirim
Sağol cnm ewt sabah bakiyim tekrarSabah ilk idrarla yaparsan daha net sonuç alırsın
Daha tam bilemiyorum değerimin aralıkarına göre 3 gibi galiba canım senin ne kadarlık?Ben de yaşıyorum aynı şeyibu arada hayırlı olsun ne kadarlık?
Bu markayı alma bence sen artık.Kizlar testim baya belirdi bekledikçe
Neden cnm freely iyi marka neden öyle dedinBu markayı alma bence sen artık.
İyi markada kaç gündür mehter takımı gibi iki ileri bir geri aynı koyuluk çıkıp çıkıp gidiyor.Net bir sonuç için farklı bir test lazımNeden cnm freely iyi marka neden öyle dedin
Farklı markalar Sağol gece gece moral oldun:)İyi markada kaç gündür mehter takımı gibi iki ileri bir geri aynı koyuluk çıkıp çıkıp gidiyor.Net bir sonuç için farklı bir test lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?