Seninle konuşunca bende rahatladım canım t4 benimde seninkiyle kıyaslayınca normal görünüyo. Sağol canım Allah razı olsun tekrar gidebilirsem giderim tekrardan teşekkür ederimEvet canim amin insallah. Doktor t4 le birlikte degerlendirince bende rahatladim baya hem de daha yuksek oldugu halde. Seni anliyorum.sadece gebelik testi yaptircaktim sonuc yuksek cikinca kosturmaca kosturmaca kadin doguma uzmanina sorunca rahatladim. Cok gecmis olsun
Rica ederim canim benim icinde fikir oluyor en azindan nette yazanin aksine doktorlarimiz bazi konularda hem fikir demekki. Allah bebislerimizi korusun.Seninle konuşunca bende rahatladım canım t4 benimde seninkiyle kıyaslayınca normal görünüyo. Sağol canım Allah razı olsun tekrar gidebilirsem giderim tekrardan teşekkür ederim
Kalp atisini duydum dün♡♡ne kadarlik senin canim
5-6hftlk dedı doktor canm senınkı pkıNe kadarlik miniğiin
Benim bugün 10+4 oldu cnm hayırlisı olsun saglikla al kucağinaKalp atisini duydum dün♡♡ne kadarlik senin canim
Bende cok korkmustum cnm valla endiseleniyor insan o ilacı kullan tutunmasına yardımcı oluyormus ben daha icmiyorum lekelenmelerim gecti bebiste buyumus sükur hersey yolunda gibj 15 inde ikili tarama testi yaptiricam bendeBu akşam kahverengi akıntım gelince soluğu acilde aldık. Nöbetçi kadın doğum dru Progestan verdi. Miniğimin kalp sesini duyduk en azından. İnşallah onu kaybetmem. Çok korkuyorum .
Sağlıkla al kucağına cnmBizde bugun 7+3 olduk
Dün akşamdan sonra başka gelmedi daha ama inşallah da olmaz. İlk bebeğimi kaybetmiştim. Aynı şeyi yaşama ihtimali beni mahvetti. Şimdi iyiyim çok şükür. Bugün bol bol dinleniyorum. Senin tatlı heyecanların da yakın. Cinsiyet, hareketlerini hissetme vs. Zaman hiç geçmiyor sanki benim için. Bir an önce doğmasını istiyorumBende cok korkmustum cnm valla endiseleniyor insan o ilacı kullan tutunmasına yardımcı oluyormus ben daha icmiyorum lekelenmelerim gecti bebiste buyumus sükur hersey yolunda gibj 15 inde ikili tarama testi yaptiricam bende
Ayy yok tatlım benim 3. Olacak Allah izin ederse 2 oğlum var bununda kız olmasını çok istiyorum ama sağlıkli olsunda.Dün akşamdan sonra başka gelmedi daha ama inşallah da olmaz. İlk bebeğimi kaybetmiştim. Aynı şeyi yaşama ihtimali beni mahvetti. Şimdi iyiyim çok şükür. Bugün bol bol dinleniyorum. Senin tatlı heyecanların da yakın. Cinsiyet, hareketlerini hissetme vs. Zaman hiç geçmiyor sanki benim için. Bir an önce doğmasını istiyorumSenin ilk bebeğin mi olacak?
2 haftalıkken hamile oldugunu nasıl abladın cnm kese 4 haftalıkken gozükuyormu bilmiyorum ama ben 5+4 de keseyi görmustüm bu hamileligimde korkma cnm bol bol dua et tutunur annesi o sana daha ne heyecanlar ileride bizi bekliyor :)kızlar benim iki haftalıkken sadece bir kere lekelenmem oldu, şuan dört haftalığız haftaya ultrasona giricem, kese gözükmez diye endişeleniyorum dua edin bana
Benimde 4 hafta 4 günlük Allah kavuştursun sagkiklaIlk gebeliğim, daha 4 hafta 4 günlük. Zor kavuştuk, o yüzden bir şey olmasından daha çok korkuyorum.
Hamilelerin duası kabul olurmuş canlarım birbirimizden dualarımızı eksik etmeyin hepimiz birer anne adayıyiz. Sağlıkla gelsin kucaklarımıza yavrucaklarımızBenimde 4 hafta 4 günlük Allah kavuştursun sagkikla
kan testi yaptırdığımda doktor söyledi canım var bebek ama en fazla 2 haftalıktır dedi, daha sonra kan vermeye tekrar gittiğimde değerlerim artmıştı haftaya ultrasona giricem onu bekliyorum, evet Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)2 haftalıkken hamile oldugunu nasıl abladın cnm kese 4 haftalıkken gozükuyormu bilmiyorum ama ben 5+4 de keseyi görmustüm bu hamileligimde korkma cnm bol bol dua et tutunur annesi o sana daha ne heyecanlar ileride bizi bekliyor :)
Anladım cnm hayırlısı saglikla al kucagina inşallahkan testi yaptırdığımda doktor söyledi canım var bebek ama en fazla 2 haftalıktır dedi, daha sonra kan vermeye tekrar gittiğimde değerlerim artmıştı haftaya ultrasona giricem onu bekliyorum, evet Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Amin inşallahBenimde 4 hafta 4 günlük Allah kavuştursun sagkikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?