Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canımlaaaarrr. kızlar 2 düşükten sonra yine hamileyim. çok istiyorduk eşimde bende. Rabbim yine mucizesini gösterdi. 5 haftalık şu an, keseyi görmek için 3-4 gün sonra yine gidicem dr... beta hcg 2560 şimdilik iyi şükür. dua istiyorum sizden. gelişmeleri yazarım yine. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... Amin

Hadi hayırlisı cnm benim Rabbim sağlıkli saıhatli kucagina almayi nasip etsin inşallah

İnşallah Allah nasip eder. Diğerleri kaç yaşında? Üçüncüye cesaret etmişsin ne güzel. Bugün yine aynı saatte hafif leke geldi. Aynı saatte olması ilginç.
Amin. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun cnm, be de 5. haftanın içindeyim sağlıkla büyüsünler içeride:)

kizlar merhaba benim son adet tarihim 12 eylul. bhcg ilk olcum 25.96 3 gun sonra 191.1 e yukseldi.
henuz cok yeni dye doktora gtmedm. ne zaman gitsem.

ve kasiklarim cok agryo endise ediyorum..

kizlar merhaba benim son adet tarihim 12 eylul. bhcg ilk olcum 25.96 3 gun sonra 191.1 e yukseldi.
henuz cok yeni dye doktora gtmedm. ne zaman gitsem.

ve kasiklarim cok agryo endise ediyorum..
Endişelenme cnm ilk baslarda benimde olmuştu hayırlısı olsun saglikla kucagina al inşaallah

Slm kızlar bende hamile olduğumu bugun öğrendim 4yıl sonra cok şükür bugun mucizeyi yaşadım 27.günde idrarda çıktı. Kan sonucum da 156.6 daha cok yeniymiş darısı tüm isteyenlere rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn

Arkadaşlarr iyi geceler, ben Kocaeli Çayirova'dan yaziyorum 41 Yasindayim 8 yasinda bir oglum var.Asilama 2 denemede kucagima aldim cok sukur, Hashimato Hipotroidi hastasiyim duzenli troid ilacimi kullaniyorum. 2012 senesinde dogal yoldan hamile kaldim.Fakat 8.haftada kalp atislarini duymaya gittimizde kesenin bozuldugunu kuretaj olmam gercegi ile yuzlestim. Daha sonra 6 ay kadar korunduk.Sonraki yillarda korunmamamiza ragmen olmadi.Yaş geciyor,oglum kardes istiyordu.Tup bebegi dusunuyorduk ama maddi olarak uygun olamadik. Ogluma hamile iken rahimde arka tarafta miyom vardi ama kucuktu.Yillar icinde buyudu ameliyatlik hale geldi.Hatta doktorum ameliyat olursam hamile kalma sansin yukselebilir dedi.Laparoskopik Miyom ameliyati oldum 2016 Mayisin'da . 2016 Kasim ayi'nin son haftasi hamile kaldim.Ilk dusugumde oldugu gibi anormal kusmalarim oldu.8.hafta ya kadar zor dayandim.En agir bulanti haplari,serumlar bile hic bir ise yaramadi.Kalp atislarini duymaya gittigimizde yine olmadi , yok.Kuretaj oldum ikinci kez.Bu sefer dedik genetik incelemeye gonderelim.Gonderdiler, tam 1 ay'i gecen sureden sonra gelen cevap ile bir kez daha yikildim,tahlili mi calisamamislar, yeterli hucre,ornek her neyse yokmus.Elde var sifir.Tamam dedim artik istemiyorum, Allah ogluma saglikli uzun omurler versin.Esim korunuyordu, göya , 08 Ekimde regl oldum .Normalde benim regl tarihlerim bir sonrakinde 6-7 gun one gelir. Gecen hafta lekelenmem oldu .Dedim bir kac gune hastalanirim.2-3 oldu kesildi.Suphelendim cunku bir onceki dusugumde de boyle olmustu.Cuma gunu test aldim, hemencecik kirmizi oluverdi. Aklimda deli sorular ya yine ayni seyleri yasarsam diye , esime bile soyleyemedim.Pazartesi gunu kan tahl.gidecegim saglik ocagina.Goguslerim sis ve aciyor,karnimda kasiklarimda garip bir agri.Allahim sonumu hayirla eyle.Benim icin dua edin arkadaslar.

canım benim yaşadıkların çok zor şeyler, şükürler olsun ki oğlunun sağlığı yerinde Allah ayırmasın onun acısını vermesin, benimde hamileliğimin 4. haftası karnımda hissetmesem de psikolojik olarak hepimiz anne olduk herâlde. Rabbim inşallah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eder. Bol bol dua et, bende çok edeceğim.​
nom

Cnm öncelikle hayırlı olsun doktoruna söyle konus sana progestan hap yada iğne versin o anne karnina tutunmaya yardımcı oluyor lekelenme dedigin ayni sekilde bendede oldu ben progestan hap kullandım suan 11 haftaliğım ve gecti. Allah saglikli sihatli evladini kucagina almayi nasip etsin insallah

a
Amin canim, cok tesekkurler.Hakkimizda hayirlisi.

Gunaydın kızlar...Nasılsınız bugün biz iyiyiz şükürler olsun

Bende temmuz annesiyim, 5+2 de keseyi de yolk sacı da, embriyo yu da gördük şükür

Bugün içimde bi darlık var birşeyler yolunda gitmiyor sanki bebeğimin varlığından çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…