Kaç haftalık cnm senin birde ilk gebeliginmi?Kızlar, bugün kalp atışı kaç haftalıkken duyulur diye araştırırken boş gebelik diye bir konuya denk geldim. Onu okuduğumdan beri bir korku var içimdeya bebeğimin kalp atışını duyamazsam, boş gebelikse diye sabahtan beri içim içimi yiyor
Insallah tabı takmamakta olmuyo benım 2 haftafır kanamam oluyo ılk hafta surklı aglamstm smdı ama takmamaya uzlmemeye calısıyom rabbım saglıklı omurler versın yavrularımıza :)Çok korkuyorum sabahtan beri, haklısın takmamam gerekiyor. İnşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız miniklerimizi, amin
Ilk gebeliğim, daha 4 hafta 4 günlük. Zor kavuştuk, o yüzden bir şey olmasından daha çok korkuyorum.Kaç haftalık cnm senin birde ilk gebeliginmi?
Insallah tabı takmamakta olmuyo benım 2 haftafır kanamam oluyo ılk hafta surklı aglamstm smdı ama takmamaya uzlmemeye calısıyom rabbım saglıklı omurler versın yavrularımıza :)
Cnm benimde oldu 3. Gebeligim ilk kez biyle bisi basima geldi düşük ilaci kullandım 2 haftadir bisi yok sükurkiInsallah tabı takmamakta olmuyo benım 2 haftafır kanamam oluyo ılk hafta surklı aglamstm smdı ama takmamaya uzlmemeye calısıyom rabbım saglıklı omurler versın yavrularımıza :)
Gercektnmı nekdr surdu kanaman nekdrlıktı bebegın ve dusuk ılacı dedıgın progstan mıCnm benimde oldu 3. Gebeligim ilk kez biyle bisi basima geldi düşük ilaci kullandım 2 haftadir bisi yok sükurki
Cnm benim 3. Hamileligim ben bule tedirgindim kalp atışlarıni duyana kadar hop oturdum hop kalktım ama vetendr Allah alanda ilahi takdirat neyse onu yasıyoruz. Rabbim tum evlatlarımızı anne babalarına bagislasın inşaallahIlk gebeliğim, daha 4 hafta 4 günlük. Zor kavuştuk, o yüzden bir şey olmasından daha çok korkuyorum.
Evet cnm progestan adet günümde lekelenme başladı benim hatta adet olucam sanmıstim sonra olmadım günum gecti test yaptım pozitif cıktı ara ara hep lekelenmem devam etti derken doktora gittigimin aksami kanamaya döndü aha dedim dustü sanırım cok korkmuştum ama 7 haftalik falandi bitti sanirım dahada gelmiyor cnm ama 2 hafta arayla doktorum beni takio ediyor hepGercektnmı nekdr surdu kanaman nekdrlıktı bebegın ve dusuk ılacı dedıgın progstan mı
Amin inşallah, hamile kalınca her şey kolay olacak zannediyordum. Şimdi anlıyorum ne kadar zor olduğunu, kese görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı, sağlıklı büyüyecek mi... Rabbim evlatlarımızı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCnm benim 3. Hamileligim ben bule tedirgindim kalp atışlarıni duyana kadar hop oturdum hop kalktım ama vetendr Allah alanda ilahi takdirat neyse onu yasıyoruz. Rabbim tum evlatlarımızı anne babalarına bagislasın inşaallah
Bende 5 -6 haftalık hamıleyım canm ama asırı derecede olmuyo agrım 10 sanıyr anca suruyo kısa kısa agrılar senınkı sıddetlıyse doktora danıs benceMerhaba kızlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu 5 haftalık şuan ama aşırı derecede karın bel bacak ağrısı çekiyorum ve korkuyorum bir düşügum var 2 sene sonra hamile kalabildim sizde de oluyomu bu ağrılar Allaha şükür hiç kanama veye kahverengi akıntım felen olmadı
Cnm benimde kasık ağrım oluyordu hafifden ama senin daha once 2 düsük olduysa sıki doktor takibinde olmanda yarar var cnm herkes farkli seyler yasıyor cünkü hayırli olsun saglikla kucagina al insallah cnmMerhaba kızlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu 5 haftalık şuan ama aşırı derecede karın bel bacak ağrısı çekiyorum ve korkuyorum bir düşügum var 2 sene sonra hamile kalabildim sizde de oluyomu bu ağrılar Allaha şükür hiç kanama veye kahverengi akıntım felen olmadı
Merhaba kızlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu 5 haftalık şuan ama aşırı derecede karın bel bacak ağrısı çekiyorum ve korkuyorum bir düşügum var 2 sene sonra hamile kalabildim sizde de oluyomu bu ağrılar Allaha şükür hiç kanama veye kahverengi akıntım felen olmadı
Aynen canm benımkıde ya 3 yada t haftalıkken olmustu baslamıstı kahverengi sekılde sonra kanamaya dondu bırden baslıyo bosalıyo kan aha bebegım düştü dıyom gıdıyom kese yerınde suan 5-6 haftalık hamleyım devam edıyo progstan kullanıyorm vende 4 gun oldu baslayalı ınsallah gecer benımkıde nasıpte varsa hayrlısıyla kucagımıza alırıx ztnEvet cnm progestan adet günümde lekelenme başladı benim hatta adet olucam sanmıstim sonra olmadım günum gecti test yaptım pozitif cıktı ara ara hep lekelenmem devam etti derken doktora gittigimin aksami kanamaya döndü aha dedim dustü sanırım cok korkmuştum ama 7 haftalik falandi bitti sanirım dahada gelmiyor cnm ama 2 hafta arayla doktorum beni takio ediyor hep
Tabiki cnm ilk 3 ay tutundumu diye yasiyormu kalp atislari varmi diye geciyor sonra cinsiyeti ne diye geciyor sonra sagliklimi kilo alimi iyimi diye geciyor sonra doguma hazirlik hastanesiydi derken bi anda hayatimiz degisiyor ben 2 dogumumuda cok zorlu yasadim ve erken oldu hazirlik dahi yapamamistim. Bu dogumumu diyorum saglikli olursa erkenden hazirlicam herseyini diyorum. Zorlu sürecler bizi bekliyorAmin inşallah, hamile kalınca her şey kolay olacak zannediyordum. Şimdi anlıyorum ne kadar zor olduğunu, kese görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı, sağlıklı büyüyecek mi... Rabbim evlatlarımızı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Özellikle dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan progestan hap ve coraspin kullaniyorum ağrılar normal diyenler var o yüzden kanama felan olmadıkça doktora gitmek istemiyorumBende 5 -6 haftalık hamıleyım canm ama asırı derecede olmuyo agrım 10 sanıyr anca suruyo kısa kısa agrılar senınkı sıddetlıyse doktora danıs bence
Sağlıklı şekilde gelsinler de inşallah, katlanırız anneyiz çünkü :)Tabiki cnm ilk 3 ay tutundumu diye yasiyormu kalp atislari varmi diye geciyor sonra cinsiyeti ne diye geciyor sonra sagliklimi kilo alimi iyimi diye geciyor sonra doguma hazirlik hastanesiydi derken bi anda hayatimiz degisiyor ben 2 dogumumuda cok zorlu yasadim ve erken oldu hazirlik dahi yapamamistim. Bu dogumumu diyorum saglikli olursa erkenden hazirlicam herseyini diyorum. Zorlu sürecler bizi bekliyor
Evet ağrılar normal diyorlar kanama olmadıkça da doktora gitmek istemiyorum progesteron hap kullanıyorum inş bişey olmazAyakta çok durunca bel ve sırt ağrım çok oluyor benim de. Doktor zaten iş yapma, dinlen dedi. Karın ağrım da bazı günler çok az oluyor ama normal diyorlar, kanama ya da lekelenme olmadığı sürece.
Özellikle dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan progestan hap ve coraspin kullaniyorum ağrılar normal diyenler var o yüzden kanama felan olmadıkça doktora gitmek istemiyorum
Aşırı ağrı olursa yine de bir görün doktora, Rabbim bebeklerimizi korusun inşallahEvet ağrılar normal diyorlar kanama olmadıkça da doktora gitmek istemiyorum progesteron hap kullanıyorum inş bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?