- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
Amin canım inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma almak nasip olur inşallah hepimizin deCnm benimde kasık ağrım oluyordu hafifden ama senin daha once 2 düsük olduysa sıki doktor takibinde olmanda yarar var cnm herkes farkli seyler yasıyor cünkü hayırli olsun saglikla kucagina al insallah cnm
Amin canım inşallah Allah emanet bebeklerimizAşırı ağrı olursa yine de bir görün doktora, Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah
Benim de uzun sürmüyor ağrılar geçiyor bir iki dk içinde ama baya canımı yakıyor o ağrıSen bılırsn canm bana doktor asırı agrın oldugunda gel demıstı ılk ogrendıgımde bende kasılır gıbı oluho 5 10 sanıye spnra gecıyp canm
Ayni seyleri yasayoruz cnm benim suan 10+3 haftalik oldu gectigimiz p.tesi kontrole gittik kıpir kıpırdı bildigin bebek goruntusunu almıştı artık embriyodan cıkip fetus oldu bebişim hayirlısıyla hepimiz saglikli sekilde kucagimiza aliriz insallah cnmAynen canm benımkıde ya 3 yada t haftalıkken olmustu baslamıstı kahverengi sekılde sonra kanamaya dondu bırden baslıyo bosalıyo kan aha bebegım düştü dıyom gıdıyom kese yerınde suan 5-6 haftalık hamleyım devam edıyo progstan kullanıyorm vende 4 gun oldu baslayalı ınsallah gecer benımkıde nasıpte varsa hayrlısıyla kucagımıza alırıx ztn
Insallah bende ogunlerı gorurum rabbım evlatlarımızla sınamasın bızı bende hamılelıgımı. Tadını cıkarmak istiyorum hayrlısıyla :)Ayni seyleri yasayoruz cnm benim suan 10+3 haftalik oldu gectigimiz p.tesi kontrole gittik kıpir kıpırdı bildigin bebek goruntusunu almıştı artık embriyodan cıkip fetus oldu bebişim hayirlısıyla hepimiz saglikli sekilde kucagimiza aliriz insallah cnm
Merak etme cnm Allah izin ederse saglikli sihatli aliriz bebislerimi kucaklarimiza. Hayirlisiyla cinsiyetlerinide oaylasiriz birbirimizeInsallah bende ogunlerı gorurum rabbım evlatlarımızla sınamasın bızı bende hamılelıgımı. Tadını cıkarmak istiyorum hayrlısıyla :)
Insallah canm:)Merak etme cnm Allah izin ederse saglikli sihatli aliriz bebislerimi kucaklarimiza. Hayirlisiyla cinsiyetlerinide oaylasiriz birbirimize
Benim biraz daha yuksek Ben Ilac kullaniyorum ona ragmen yuksek. Ama serbest t4 e de bakiyoruz o sinirlarin icinde dedi doktor. O da yuksekse herhalde mudahale ediliyorKızlar benim tsh 3,37 çıktı çok mu yüksek doktor ilaçta vermedi korkmaya başladım
Serbest t4 1.01 canım doktor bişi de demedi senin kaçtı acabaBenim biraz daha yuksek Ben Ilac kullaniyorum ona ragmen yuksek. Ama serbest t4 e de bakiyoruz o sinirlarin icinde dedi doktor. O da yuksekse herhalde mudahale ediliyor
Tsh 4.7 serbest t4 1. 30Serbest t4 1.01 canım doktor bişi de demedi senin kaçtı acaba
O zaman benimkide mi sınırda acaba doktor 3 hafta sonra tekrarlayalım dedi ama bu zaman zarfında ilaçta vermedi 3 hafta uzun bi süre haliyle korkmaya başladım. Normal mi sence canım t3 kaç acaba seninTsh 4.7 serbest t4 1. 30
Senin kacinci haftanO zaman benimkide mi sınırda acaba doktor 3 hafta sonra tekrarlayalım dedi ama bu zaman zarfında ilaçta vermedi 3 hafta uzun bi süre haliyle korkmaya başladım. Normal mi sence canım t3 kaç acaba senin
T3 benimde 2.51 troid hastasıda değilim aslında doktor bişi demedi 3 hafta sonra tekrarlayalım dedi dahiliye mi gitsem acaba düşüğe zeka geriliğine neden olabiliyomuş sanırım 7. Haftanın içindeyim canım kalp sesinide duydum doktor sıkıntı yok dedi ama yinede telaş yaptımT3 3.00canim.ben de cok tedirgin oluyorum ama ozelde gittigim doktor t4 onemli bizim icin dedi. Normalde Ben tiroid hastasiyim dusuk ve gebe kalamama gibi etkileri var ama cok sukur gebe kalmakta zorlanmadim ve Allahim a bin sukur dusuk tehlikemde yok. Doktora guvenip icimizi ferah tutucaz canim bazen Ben de kafama takiyorum ama napalim
Canım bende özele gidiyorum doktor bugün baktı herşey normal guatrın var dedi ki hiç farkketmedim. Sıkıtnı olr mu dedim 3 hafta sonra tekrarlayalım olmadı dahiliyeye yönlendireyim dedi olmadı ben dahiliyeye gideyim bakalım netten baktım baya korktum Allahım yardım etsinHaftalarimiz ayni istersen dahiliye ye git canim. Ben Ilac kullanmama ragmen yuksek ogrenince hemen ozele kadin doguma gittim ama heray tekrarlayalım Korkulacak birsey yok dedi. 12gun once yaptirdim bugunden yaptirdim sonuclarim hemen hemen ayni.
Netten baktım da üst sınırı 5 ve yukarı olursa ilaç tadavisine başlanıyomuş sanırım. Olmadı ne olur ne olmaz randevu alabilirsem gideyim içim rahatlar en azından. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız kalp atışını duydum ya Rabbim hep öyle sağlıklı bi şekilde ilerletsin hepimizinkiniCumlemize canim. Genelde bu donemlerde farkediliyormus ben daha onceden tesadufen ogrendim icini ferah tut canim. Dahiliye ye yine de gorun istersen bilgi alirsin. Endokrin uzmani varsa direkt ona da gidebilirsin ozelde sonuclarinla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?