Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar benim yaramazda büyüyor sanırım hızla yan yatmak en rahatı geliyor yavastan bulantılarım azaldı cok sükür bu salı kontrolumüz var biran önce doğsun istiyorum

Bende temmuz annesiyim, 5+2 de keseyi de yolk sacı da, embriyo yu da gördük şükür
Bugün doktora gittim 5+5 im keseyi gördüm ama içind e bebeği göremedim. Bir de 4+2 de hcg 3000 çıkmıştı çok fazla diyor doktor. Endişelenmeli miyim ki huzursuz oldum bugun

Bugün doktora gittim 5+5 im keseyi gördüm ama içind e bebeği göremedim. Bir de 4+2 de hcg 3000 çıkmıştı çok fazla diyor doktor. Endişelenmeli miyim ki huzursuz oldum bugun
Benim 4+0 da 3000 çıkmıştı ikiz gebelikmis. Karından bakılan ultrasonla hala daha goremiyoruz keseleri. Vajinal ultrasonla görüyoruz. Endiselenecek bir şey yok rahat ol

Benim 4+0 da 3000 çıkmıştı ikiz gebelikmis. Karından bakılan ultrasonla hala daha goremiyoruz keseleri. Vajinal ultrasonla görüyoruz. Endiselenecek bir şey yok rahat ol
İkiz gebelik olduğu beta hcg den belli oluyor mu, tahmin mi

İkiz gebelik olduğu beta hcg den belli oluyor mu, tahmin mi
İki günde bir iki kat artması gerekir normalde. Benimki 4er kat arttı. 4 artınca da değer daha yüksek oluyor tabii ama bu ikiz demek değil. Sadece bir gösterge. Olmayadabilir yine de aşırı bir yükseklik yoksa sağlıklı gebeliktir

Benim gibi yeni gebe olan varmı
Merhaba bende yeni hamişim aranızda da yeniyim :) henüz SAT a göre 5 haftalığım ilk öğrendiğimde 02.11.2017 de beta HCG değeri 88.32 ydi 08.11.2017 de yaptırdığım tahlilde 892.8 pazartesi günü inşallah doktoruma gidicem ilk kez umarım keseyi ve bebişi görebilirim :)
İlk gebeligim ve çok heyecanlıyım Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…