Aynen canımRabbim hayrlısını versın elımızden bısy gelmıyo dua etmekten baska
Bugün doktora gittim 5+5 im keseyi gördüm ama içind e bebeği göremedim. Bir de 4+2 de hcg 3000 çıkmıştı çok fazla diyor doktor. Endişelenmeli miyim ki huzursuz oldum bugunBende temmuz annesiyim, 5+2 de keseyi de yolk sacı da, embriyo yu da gördük şükür
Benim 4+0 da 3000 çıkmıştı ikiz gebelikmis. Karından bakılan ultrasonla hala daha goremiyoruz keseleri. Vajinal ultrasonla görüyoruz. Endiselenecek bir şey yok rahat olBugün doktora gittim 5+5 im keseyi gördüm ama içind e bebeği göremedim. Bir de 4+2 de hcg 3000 çıkmıştı çok fazla diyor doktor. Endişelenmeli miyim ki huzursuz oldum bugun
Durumun nasil canim iyisin insallahLütfen bana cevap verir misiniz
İkiz gebelik olduğu beta hcg den belli oluyor mu, tahmin miBenim 4+0 da 3000 çıkmıştı ikiz gebelikmis. Karından bakılan ultrasonla hala daha goremiyoruz keseleri. Vajinal ultrasonla görüyoruz. Endiselenecek bir şey yok rahat ol
İki günde bir iki kat artması gerekir normalde. Benimki 4er kat arttı. 4 artınca da değer daha yüksek oluyor tabii ama bu ikiz demek değil. Sadece bir gösterge. Olmayadabilir yine de aşırı bir yükseklik yoksa sağlıklı gebeliktirİkiz gebelik olduğu beta hcg den belli oluyor mu, tahmin mi
İyi olmak için uğraşıyorum canımDurumun nasil canim iyisin insallah
Iyi olacak insallah canim ♡♡İyi olmak için uğraşıyorum canım
İnşaallah canımIyi olacak insallah canim ♡♡
Bende dün öğrendim 65.14 çıktı aşılamanın 14. Günü :)
Merhaba bende yeni hamişim aranızda da yeniyim :) henüz SAT a göre 5 haftalığım ilk öğrendiğimde 02.11.2017 de beta HCG değeri 88.32 ydi 08.11.2017 de yaptırdığım tahlilde 892.8 pazartesi günü inşallah doktoruma gidicem ilk kez umarım keseyi ve bebişi görebilirim :)Benim gibi yeni gebe olan varmı
Hayirli olsun Canim Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin♡:)Bende dün öğrendim 65.14 çıktı aşılamanın 14. Günü :)
Tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim :) sizlerinde hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah :)Hayirli olsun Canim Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin♡:)
Aminn insallah canim:)Amin inşallah çok teşekkür ederim :) sizlerinde hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah :)
Bugün öğrendim bende herkese hayırlı uğurlu olsun beta HCG >10000 yazıyor kaç haftalık acaba benim adet düzensizliği var bu arada kendiliğinden kaldiBenim gibi yeni gebe olan varmı
5 haftadan büyük hatta 6 olabilir. Artık keseyi görmeniz lazım hayırlı olsunBugün öğrendim bende herkese hayırlı uğurlu olsun beta HCG >10000 yazıyor kaç haftalık acaba benim adet düzensizliği var bu arada kendiliğinden kaldi
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebişBende dün öğrendim 65.14 çıktı aşılamanın 14. Günü :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah <3Bugün öğrendim bende herkese hayırlı uğurlu olsun beta HCG >10000 yazıyor kaç haftalık acaba benim adet düzensizliği var bu arada kendiliğinden kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?