Canım ayyyynısı benim başıma geldi. 5+3'de gittim sadece keseden bahsetti ben ısrarla bebeği sordum görünmez şuan. Zaten görünmemesi lazım görünse bir sıkıntı var bu bebek neden büyük derim dedi. Ben tabi duramadım internetten baka baka bir sürü bilgi kirliliği ile karşılaştım daha da endişelendim. Neyse gün geldi 7hafta 2 günlükken yani dün doktora gittim veeeee maşallah bebeğime orda sesini de duyurdu kendisini de gösterdi. Hiç üzülme zamanı gelip doktora gidip de aa olması gerekiyordu ama yok diyene kadar canını sıkma. Benim de sık sık kasık ağrım oluyor. Ve hiç midem bulanmadı şimdiye kadar.
Aminn inşallah. Ben de zor sabrettim ama mutlu bitti. O zamanlar sanki her kontrole giden boş gebelik haberi alıyor gibi düşünüyordum. Ama almıyormuş.Ayy tsk ederim icime su serptiniz carsamba gunu kontrolum var ama hic vakit gecmiyor sanki resmen durdu. Ins bebegim benimledir Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin. Allah bebeklerimizi bizlere bagislasin
Aminn inşallah. Ben de zor sabrettim ama mutlu bitti. O zamanlar sanki her kontrole giden boş gebelik haberi alıyor gibi düşünüyordum. Ama almıyormuş.Gittiğinde video çekmeyi unutma. Açar açar dinlersin kalbini. Sonrasında inanmıyorsun çünkü rüya zannediyorsun.
Seni doktor mu 6haftalıkken çağırdı yoksa sen mi erken gitmek istiyorsun?6 haftalikta kalbi belli olur mu ki ayy cok heyecanlandim smdii :)
Olabilir de olmayabilirde canım doktorlar genelde 7 hatta 8. haftayı bekkeyen bile oluyor6 haftalikta kalbi belli olur mu ki ayy cok heyecanlandim smdii :)
Olabilir de olmayabilirde canım doktorlar genelde 7 hatta 8. haftayı bekkeyen bile oluyor
Seni doktor mu 6haftalıkken çağırdı yoksa sen mi erken gitmek istiyorsun?
Belli oluyor ben geçen hafta duydum6 haftalikta kalbi belli olur mu ki ayy cok heyecanlandim smdii :)
Test yapınKızlar 5 senelik evliyim 23 yasindayim hic hamile kalmadim 4 senedir istiyorum ama olmadi..
2 yada 3 haftadir surekli kasıklarim agrio belim agriyo bi geciyo bi agriyo yani bugun biraz mide yanmasi falan var kendimi okadar cok hamile gibi hissediyorum ki sizin nasil oldu belirtiler falan internetten bakiyorum hamileysem 4 haftalik insallah allahimm
Şöyle söyleyim duyabilirsin de ama sadece bebeği görüp kalp atışı var fakat dinletemem diyebilir de.. Bu hem doktora göre değişiyor hem de gebeye göre değişiyor. Sen inşallah şanslılardan olursun ve dinlersin bebişinin kalbini.Seni doktor mu 6haftalıkken çağırdı yoksa sen mi erken gitmek istiyorsun?
Aynen canim benimde sag kasigima oluyor :)Benim de öyle oluyo canım ara ara sol kasığıma ağrı giriyor
Gunaydinn:) ya 3.ayima girdim hic bulanti kusma olmadi ama iki gundur balgam var bogazimda midemi bulandiriyor kusuyorum. Nasil gecer bilen varmiiGünaydın herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?