Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayy tsk ederim icime su serptiniz carsamba gunu kontrolum var ama hic vakit gecmiyor sanki resmen durdu. Ins bebegim benimledir Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin. Allah bebeklerimizi bizlere bagislasin

Ayy tsk ederim icime su serptiniz carsamba gunu kontrolum var ama hic vakit gecmiyor sanki resmen durdu. Ins bebegim benimledir Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin. Allah bebeklerimizi bizlere bagislasin
Aminn inşallah. Ben de zor sabrettim ama mutlu bitti. O zamanlar sanki her kontrole giden boş gebelik haberi alıyor gibi düşünüyordum. Ama almıyormuş. Gittiğinde video çekmeyi unutma. Açar açar dinlersin kalbini. Sonrasında inanmıyorsun çünkü rüya zannediyorsun.

6 haftalikta kalbi belli olur mu ki ayy cok heyecanlandim smdii :)

merhaba.bende yeni ogrendim sayilir hamile oldugumu.bebegim 5+6 gunluk cok mutluyum cok guzel bir his henuz ne kalp sesini dinlettiler ne de ultrasonda gosrmedim.cok merakliyim ve heyecanliyim.cok fazla kasik agrilarim oluyor ve goguslerimden sikinca damla damla cok az suyla karisik sut geliyor.henuz doktor randevum gelmedi gidince anlatacagim siz ne dusunuyorsunuz bu konuda.basiniza boyle bir sey geldi mi yada duydunuz mu hic ?

Kızlar 5 senelik evliyim 23 yasindayim hic hamile kalmadim 4 senedir istiyorum ama olmadi..
2 yada 3 haftadir surekli kasıklarim agrio belim agriyo bi geciyo bi agriyo yani bugun biraz mide yanmasi falan var kendimi okadar cok hamile gibi hissediyorum ki sizin nasil oldu belirtiler falan internetten bakiyorum hamileysem 4 haftalik insallah allahimm

Test yapın

Gunaydinlar canim. Biz iyiyiz cok sukur. Bulantilarla bass cikmaya calisiyoruz.

Seni doktor mu 6haftalıkken çağırdı yoksa sen mi erken gitmek istiyorsun?
Şöyle söyleyim duyabilirsin de ama sadece bebeği görüp kalp atışı var fakat dinletemem diyebilir de.. Bu hem doktora göre değişiyor hem de gebeye göre değişiyor. Sen inşallah şanslılardan olursun ve dinlersin bebişinin kalbini.

Devlette bana doktor 7haftalikken dinletti.ama pek birsey anlamadim. Bunlar muhtemelen kalp atislari dedi. 3gun sonra ozelde dinletmedi sadece goruntu olarak bak kalbi hareket ediyor falan dedi. Ben de israrsiz etmedim.saglikli bir sekilde buyusunler doktor karar versin de Ben sabretmeye raziyiz. Ama daha kalp atisina sanirim ileriki haftalarda benziyor

Kızlar bende cuma günü öğrendim cuma kan verdim bugün çıktı 996.34 son adet tarihim de 11 ekim sonuç nasıl sizce Dr a ne zaman gitmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…