- 20 Haziran 2017
- 484
- 572
- 23
Benım bole deılde canm once kahverngı lekelenme sonra kanamam olmustuKizlar bende 4. Gebelikle arankzdayim
3 dusugum var maalesef..
Suandada 6 haftalik gebelik var gecen carsamba 10 mm kese gorundu.
Sat 22 eylul bugun sarimtirak hafif kan pihtisi lekelenme oldu cok korktm varmi o haftalarda basina gelen
Suan saglikli mi cnm peki bnm bugun geldi daha hemen progestan kullandmBenım bole deılde canm once kahverngı lekelenme sonra kanamam olmustu
10 gun once bebegımı gordum smdı keseye gore kucuk gelısımi durmus belkı dedı doktor progstnı bırktırdı gelıyp bıra birraz yine salı gunu kontrole gtcm eger buyumesse carsmba alacaklarSuan saglikli mi cnm peki bnm bugun geldi daha hemen progestan kullandm
Ufff cnm cok zor valla Allah yardmcin olsun insallah sagsalim devam ediodur gelisimi benm ilk gebeligimde oyle olmustu kalbi atmis durmjs 7 hagtalik ama gelisim 5 hafta uyumlu demislerdi cok zor bi durum ama insallah seninki birden bir gazla gelisiyordur10 gun once bebegımı gordum smdı keseye gore kucuk gelısımi durmus belkı dedı doktor progstnı bırktırdı gelıyp bıra birraz yine salı gunu kontrole gtcm eger buyumesse carsmba alacaklar((
Insallah canm umıdımı kesmıyorum hiç nelerneler goruypruz mucızegbı seylerAllahtan umıt kesılmez Insallah senın bebşte saglıklıdır kucgmza almayıda nasıp ederUfff cnm cok zor valla Allah yardmcin olsun insallah sagsalim devam ediodur gelisimi benm ilk gebeligimde oyle olmustu kalbi atmis durmjs 7 hagtalik ama gelisim 5 hafta uyumlu demislerdi cok zor bi durum ama insallah seninki birden bir gazla gelisiyordur
Insallah canm umıdımı kesmıyorum hiç nelerneler goruypruz mucızegbı seylerAllahtan umıt kesılmez Insallah senın bebşte saglıklıdır kucgmza almayıda nasıp eder
Vardır gelecek bebegınde vaktı saati beklemek cok zpr gercktnAmin cnm bnm amin insallah ordsn burdan umut bi kivilcim ariyoruz iste cok yoruldum inan bende inaallah bu sefer sagliklidr
Teşekkür ederim canım seninki de inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah <3
Heralde ben de öyle düşündüm bu 2. Çocuğum olacak inşallah Allah olmayanlara aratmasin5 haftadan büyük hatta 6 olabilir. Artık keseyi görmeniz lazım hayırlı olsun
İnşallah canimm:) sağ kasiğim çok ağrıyor bugün ya acaba böyle olan varmı sancı gibi geliyor böyleTeşekkür ederim canım seninki de inşallah
Benim de öyle oluyo canım ara ara sol kasığıma ağrı giriyorİnşallah canimm:) sağ kasiğim çok ağrıyor bugün ya acaba böyle olan varmı sancı gibi geliyor böyle
Korkma canım ilk olarak kese sonra bebek ve kalp atışı görünüyorMerhaba arkdslar benim size bir sorum olucak. Yeni hamile kaldim bebegim 5+3 gunluk. Carsamba gunu yani 5 haftalikken ogrendim ve doktora gittim. Keseyi gordu fakat bugun arastirdim biraz bana yolk sacdan bahsetmedi. Birde bebegi gordugunu fln soylemedi evet hamilesin kese gorundu dedi ben anlamadim bos gebelik fln olmaz dmi korkuyorum 1.5 sene bekledim hftaya carsamba tekrsr gidicem 4 gun hic gecicek gibi gorunmuyor korkuyorum .s
Korkma canım ilk olarak kese sonra bebek ve kalp atışı görünüyor
Kasık ağrıların olur şiddetli olmadığı sürece stres yapmaIns canim o kadar korkuyorum ki agrimda var kasik agrisi yerimden kalkamiyorum korkumdan birsey olucak diye. Esimde bende o kadar mutluyuz ki birsey olursa cok uzulurz
Kasık ağrıların olur şiddetli olmadığı sürece stres yapma
Normal canım brnim hiç bir hamilelik belirtim yok 9.haftamda olmama rağmenTsk ederim birde hic midem bulanmiyor bu normal mi
Canım ayyyynısı benim başıma geldi. 5+3'de gittim sadece keseden bahsetti ben ısrarla bebeği sordum görünmez şuan. Zaten görünmemesi lazım görünse bir sıkıntı var bu bebek neden büyük derim dedi. Ben tabi duramadım internetten baka baka bir sürü bilgi kirliliği ile karşılaştım daha da endişelendim. Neyse gün geldi 7hafta 2 günlükken yani dün doktora gittim veeeee maşallah bebeğime orda sesini de duyurdu kendisini de gösterdi. Hiç üzülme zamanı gelip doktora gidip de aa olması gerekiyordu ama yok diyene kadar canını sıkma. Benim de sık sık kasık ağrım oluyor. Ve hiç midem bulanmadı şimdiye kadar.Merhaba arkdslar benim size bir sorum olucak. Yeni hamile kaldim bebegim 5+3 gunluk. Carsamba gunu yani 5 haftalikken ogrendim ve doktora gittim. Keseyi gordu fakat bugun arastirdim biraz bana yolk sacdan bahsetmedi. Birde bebegi gordugunu fln soylemedi evet hamilesin kese gorundu dedi ben anlamadim bos gebelik fln olmaz dmi korkuyorum 1.5 sene bekledim hftaya carsamba tekrsr gidicem 4 gun hic gecicek gibi gorunmuyor korkuyorum .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?