Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar bende 4. Gebelikle arankzdayim
3 dusugum var maalesef..
Suandada 6 haftalik gebelik var gecen carsamba 10 mm kese gorundu.
Sat 22 eylul bugun sarimtirak hafif kan pihtisi lekelenme oldu cok korktm varmi o haftalarda basina gelen

Kizlar bende 4. Gebelikle arankzdayim
3 dusugum var maalesef..
Suandada 6 haftalik gebelik var gecen carsamba 10 mm kese gorundu.
Sat 22 eylul bugun sarimtirak hafif kan pihtisi lekelenme oldu cok korktm varmi o haftalarda basina gelen
Benım bole deılde canm once kahverngı lekelenme sonra kanamam olmustu

10 gun once bebegımı gordum smdı keseye gore kucuk gelısımi durmus belkı dedı doktor progstnı bırktırdı gelıyp bıra birraz yine salı gunu kontrole gtcm eger buyumesse carsmba alacaklar ((
Ufff cnm cok zor valla Allah yardmcin olsun insallah sagsalim devam ediodur gelisimi benm ilk gebeligimde oyle olmustu kalbi atmis durmjs 7 hagtalik ama gelisim 5 hafta uyumlu demislerdi cok zor bi durum ama insallah seninki birden bir gazla gelisiyordur

Insallah canm umıdımı kesmıyorum hiç nelerneler goruypruz mucızegbı seylerAllahtan umıt kesılmez Insallah senın bebşte saglıklıdır kucgmza almayıda nasıp eder

Amin cnm bnm amin insallah ordsn burdan umut bi kivilcim ariyoruz iste cok yoruldum inan bende inaallah bu sefer sagliklidr
Insallah canm umıdımı kesmıyorum hiç nelerneler goruypruz mucızegbı seylerAllahtan umıt kesılmez Insallah senın bebşte saglıklıdır kucgmza almayıda nasıp eder

Merhaba arkdslar benim size bir sorum olucak. Yeni hamile kaldim bebegim 5+3 gunluk. Carsamba gunu yani 5 haftalikken ogrendim ve doktora gittim. Keseyi gordu fakat bugun arastirdim biraz bana yolk sacdan bahsetmedi. Birde bebegi gordugunu fln soylemedi evet hamilesin kese gorundu dedi ben anlamadim bos gebelik fln olmaz dmi korkuyorum 1.5 sene bekledim hftaya carsamba tekrsr gidicem 4 gun hic gecicek gibi gorunmuyor korkuyorum .s

Korkma canım ilk olarak kese sonra bebek ve kalp atışı görünüyor

Korkma canım ilk olarak kese sonra bebek ve kalp atışı görünüyor

Ins canim o kadar korkuyorum ki agrimda var kasik agrisi yerimden kalkamiyorum korkumdan birsey olucak diye. Esimde bende o kadar mutluyuz ki birsey olursa cok uzulurz

Ins canim o kadar korkuyorum ki agrimda var kasik agrisi yerimden kalkamiyorum korkumdan birsey olucak diye. Esimde bende o kadar mutluyuz ki birsey olursa cok uzulurz
Kasık ağrıların olur şiddetli olmadığı sürece stres yapma

Canım ayyyynısı benim başıma geldi. 5+3'de gittim sadece keseden bahsetti ben ısrarla bebeği sordum görünmez şuan. Zaten görünmemesi lazım görünse bir sıkıntı var bu bebek neden büyük derim dedi. Ben tabi duramadım internetten baka baka bir sürü bilgi kirliliği ile karşılaştım daha da endişelendim. Neyse gün geldi 7hafta 2 günlükken yani dün doktora gittim veeeee maşallah bebeğime orda sesini de duyurdu kendisini de gösterdi. Hiç üzülme zamanı gelip doktora gidip de aa olması gerekiyordu ama yok diyene kadar canını sıkma. Benim de sık sık kasık ağrım oluyor. Ve hiç midem bulanmadı şimdiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…