Benimkide öyle afet tarihine göre 5+6 dı gecen hafta doktora gıttıgımde ama ultrasonda 6+5 cıktı önden gidiyo dedı doktorSon adete göre 6+5 ultrasona göre 7+2 böyle olması normal mi bilen eden var mı
Bugun kurtaj oldm aldlar bebegmi bnden :'(Allahım yardımcın olsun canım yaşamadım böyle bi sorun ama çok zordur eminim böyle bekleyişler rabbim gönlüne göre en hayırlısını versin inşaallah
Cnm cok geecmjs olsun sakin sakin uzulme bnde 2 kez kurtaj oldm dis gebelik su bu gecrebilcegm en kotulerinide gecrdm. Neden oldn kurtajBugun kurtaj oldm aldlar bebegmi bnden :'(
Bugun kurtaj oldm aldlar bebegmi bnden :'(
Neden kürtaj olmuştun canım çok geçmiş olsunBugun kurtaj oldm aldlar bebegmi bnden :'(
Cnm c
Cnm cok geecmjs olsun sakin sakin uzulme bnde 2 kez kurtaj oldm dis gebelik su bu gecrebilcegm en kotulerinide gecrdm. Neden oldn kurtaj
Kan pihtilasmasi olabiliir mesela
Cok kucuk gordk bebegi 25 gun once snrasndada 10 gun snra gel dedi bebegmi goremedk alttanda bakti minck gordu yne kese buyu ama bebek cok ufkti bi zamandan snra gelisimi durmus sanrm dedi 5 gun snra yani bu sali kontrole gittiim kanama alanini gordu ve kese bozulmustu brzcik bebegide goremedi umidi kestm arrk dedi doktr olck gbi deil dedi yarin gel alalim dedi dun gittim kurtj oldum cok kotu bsy canmdan can gitti okdr alsmistmki karnmdskinee icim aciyo cnm yaniyoooNeden kürtaj olmuştun canım çok geçmiş olsun
Rabbim yardımcın olsun canım kolay değil inşaallah bundn sonra senin için en hayırlısı olurCok kucuk gordk bebegi 25 gun once snrasndada 10 gun snra gel dedi bebegmi goremedk alttanda bakti minck gordu yne kese buyu ama bebek cok ufkti bi zamandan snra gelisimi durmus sanrm dedi 5 gun snra yani bu sali kontrole gittiim kanama alanini gordu ve kese bozulmustu brzcik bebegide goremedi umidi kestm arrk dedi doktr olck gbi deil dedi yarin gel alalim dedi dun gittim kurtj oldum cok kotu bsy canmdan can gitti okdr alsmistmki karnmdskinee icim aciyo cnm yaniyooo
Amin insallah canmRabbim yardımcın olsun canım kolay değil inşaallah bundn sonra senin için en hayırlısı olur
Günaydin canim tuzlu cubuk kraker iyi gelir bulantiya kalkamiyorsan bisry olmaz nolacak:)Kızlar benim gibi saaat 12 ye kadar uyuyan var mı aranızda malum bulantım cok sabahları daha bi cok o yuzden vücut uyuma alıstı ama bebeğimi öğlene kadar ac mı bırakıyorum sizce bi cicdan azabı cektim ama sabahlarıda yitebilecek gibi değilim
Ay ne biliyim cocuk ac ben uyuyormusum gibi bi psikoloji iyice paronayaklastımGünaydin canim tuzlu cubuk kraker iyi gelir bulantiya kalkamiyorsan bisry olmaz nolacak:)
mCok kucuk gordk bebegi 25 gun once snrasndada 10 gun snra gel dedi bebegmi goremedk alttanda bakti minck gordu yne kese buyu ama bebek cok ufkti bi zamandan snra gelisimi durmus sanrm dedi 5 gun snra yani bu sali kontrole gittiim kanama alanini gordu ve kese bozulmustu brzcik bebegide goremedi umidi kestm arrk dedi doktr olck gbi deil dedi yarin gel alalim dedi dun gittim kurtj oldum cok kotu bsy canmdan can gitti okdr alsmistmki karnmdskinee icim aciyo cnm yaniyooo
Ne mumkun 12ye kadar uyumak. Ise gittigim icin 7 kalkiyorum. Ki haftasonlari da en gec 9da kalkarim. Daha cok kucuk oldugu icin ac birakmis olmazsin canim. Erken kalktigim icin zor da olsa kahvalti yapiyorum. Midem bulantisi cok fena.az az birseyler yemeye calisiyorumKızlar benim gibi saaat 12 ye kadar uyuyan var mı aranızda malum bulantım cok sabahları daha bi cok o yuzden vücut uyuma alıstı ama bebeğimi öğlene kadar ac mı bırakıyorum sizce bi cicdan azabı cektim ama sabahlarıda yitebilecek gibi değilim
Allah razi olsn canm rabbm kmseyi evlatlariyla sinamasnn vardir herseyn vakti saati hayrlisyla sabrla bekleycm baklmcanim inaan senj cok iyi anliyorum..
ama bunlar hep sinav inan bi istekle bi hirsla iki senede 4 kez gebe kaldim 3 u husran buda insallah benmle olur okadar yorucuyduki en son ki gebeligimde doktor tupun patlar akcigere sicrarsa senide kaybedebiliriz demisti Allahim dedim ben ne yapiyorum tamam bebek istiyoruz ama bunun icinde yasamiyoruz sonucta verrn Rab Alan Rab 7 ay bi korundum diyet spor yaptm korunmai biraktgm ilk ay bin pisman oldm keske birakmasaydm 7 aydir kus gbi stressiz hafftm die. Allahin isi hamile kalmistm hep korku stres 1..2 kez kayip yasayan bizler hicbizaman agzimizin tadiyla 9 ay gecirrmicdz. simdi uzuluosun icin yanio ilkinde benmde oyleydi Allah baska kayip yasatip onada alistrmasin buna şükür de Dis gebelikden saklasin allah saglikli gebelikler nasip etsin.pihtilasma testi yaptr cnm bide nacizane tavsiyem cok gecmis olsun tekrar
m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?