merhaba hanımlar, rabbim yeni yılda hepimizin gönlünden ne geçiyorsa ona kavuşmayı nasip etsin inş..
hemen konuya girmek istiyorum, çoğunuz biliyor ki ben doğuda görev yapıyorum 2 yada 3 ay gibi kısa sürede emekli olacağım Allahım kısmet ederse.. artık bende buradan gitmek istiyorum. yeni bir hayat, yeni insanlar, yeni bir yaşam...
yeni hayatımı Ankara'da kurmaya karar verdim fakat; ben Ankara'nın hangi semti iyidir , nereden ev bulmam gerekiyor, (özellikle site içi olmasını istiyorum ki yavrularım rahat etsinler) bilmiyorum...
bu konuda bana yardımcı olur musunuz???
merhaba hanımlar, rabbim yeni yılda hepimizin gönlünden ne geçiyorsa ona kavuşmayı nasip etsin inş..
hemen konuya girmek istiyorum, çoğunuz biliyor ki ben doğuda görev yapıyorum 2 yada 3 ay gibi kısa sürede emekli olacağım Allahım kısmet ederse.. artık bende buradan gitmek istiyorum. yeni bir hayat, yeni insanlar, yeni bir yaşam...
yeni hayatımı Ankara'da kurmaya karar verdim fakat; ben Ankara'nın hangi semti iyidir , nereden ev bulmam gerekiyor, (özellikle site içi olmasını istiyorum ki yavrularım rahat etsinler) bilmiyorum...
bu konuda bana yardımcı olur musunuz???
Size eryaman yada batıkenti tavsiye edebilirim. Bütceniz nedir.. bilemiyorum ama çayyoluda olabilir.
Ama eryamanı gelip bir gezin derim. Site tarzı burda çok herşeyde ayağının altında..
Batıkent iyidir, ama bazı siteler. İyi araştırmak gerekiyor. Çocuklar da rahat eder. kolej düşünüyorsanız son yıllarda batıkent kolejler bölgesi gibi bişey oldu. Düşünmüyorsanız da ilk okul çağı çocuklar için gayet güzel devlet okulları var.
Neden Ankara peki ?
Sebebinizi çok merak ettim .
tşk. ederim..Sitenin ve yeni yapılaşmanın cenneti eryaman. Ha ben sewmem çok uzak ama emekli olacaksınız madem yolla işiniz yoksa, çocuklar için iyi yerler. Park vs. Çoktur eryamanda.
eşimden boşandım 3 yıl olacak. ,ikizlerimle yaşıyorum küçük yerlerden sıkıldım artık birde aileme yakın olsun istiyorum..Evli değilmisiniz acaba?
Ben olsam büyük şehirlerden ziyade küçük şehirleri tercih ederim..
ikizlerimle yalnız yaşıyorum alıştım yanlızlığa..yalnız mı yaşıyorsunuz?
Çankaya güzel evet ama kiralar baya yüksek diye duydum..Ankara 'da yaşasa idim Çankaya'yı tercih ederdim .
eryamana bakacağım tşk.ederim..Size eryaman yada batıkenti tavsiye edebilirim. Bütceniz nedir.. bilemiyorum ama çayyoluda olabilir.
Ama eryamanı gelip bir gezin derim. Site tarzı burda çok herşeyde ayağının altında..
çok tşk.ederim ilginizden dolayı..babama sordum aydınlıkevler aşağıeğlence(etlikte) iyi dedi ama fiyatlar yüksek dedi
hem nezih hem bütçenize uygun olacak batıkent olurmuş öyle dedi..
rica ederim başka sorularınız olursa da danışabilirsiniz hep ...çok tşk.ederim ilginizden dolayı..
ev bulup yerleşene kadar epey sorum olacaktır :) çok tşk. ederim..rica ederim başka sorularınız olursa da danışabilirsiniz hep ...
elbette uygun bütçe olması gerekiyor, sonuçta ikizler var emeklilik şartları bakalım artık tşk.ederimuygun bütçe arıyorsanız Yapracık dan iyisini bulamazsınız:)
netten bakabilirsiniz.eskişehir yoluna ve çayyoluna çok yakın.elbette uygun bütçe olması gerekiyor, sonuçta ikizler var emeklilik şartları bakalım artık tşk.ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?