Yeni Hayatım İçin Yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi uhde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uhde

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
5.112
496
398
merhaba hanımlar, rabbim yeni yılda hepimizin gönlünden ne geçiyorsa ona kavuşmayı nasip etsin inş..

hemen konuya girmek istiyorum, çoğunuz biliyor ki ben doğuda görev yapıyorum 2 yada 3 ay gibi kısa sürede emekli olacağım Allahım kısmet ederse.. artık bende buradan gitmek istiyorum. yeni bir hayat, yeni insanlar, yeni bir yaşam...
yeni hayatımı Ankara'da kurmaya karar verdim fakat; ben Ankara'nın hangi semti iyidir , nereden ev bulmam gerekiyor, (özellikle site içi olmasını istiyorum ki yavrularım rahat etsinler) bilmiyorum...

bu konuda bana yardımcı olur musunuz???

Site içi değil ama nezih bir mahalle havasini yasamak isterseniz şiddetle aydınlıkevler i öneririm. Dikmen de olabilir.

Batıkent iyidir, ama bazı siteler. İyi araştırmak gerekiyor. Çocuklar da rahat eder. kolej düşünüyorsanız son yıllarda batıkent kolejler bölgesi gibi bişey oldu. Düşünmüyorsanız da ilk okul çağı çocuklar için gayet güzel devlet okulları var.

Neden Ankara peki ?
Sebebinizi çok merak ettim .

Sitenin ve yeni yapılaşmanın cenneti eryaman. Ha ben sewmem çok uzak ama emekli olacaksınız madem yolla işiniz yoksa, çocuklar için iyi yerler. Park vs. Çoktur eryamanda.

Evli değilmisiniz acaba?
Ben olsam büyük şehirlerden ziyade küçük şehirleri tercih ederim..

Ankara 'da yaşasa idim Çankaya'yı tercih ederdim .

Size eryaman yada batıkenti tavsiye edebilirim. Bütceniz nedir.. bilemiyorum ama çayyoluda olabilir.
Ama eryamanı gelip bir gezin derim. Site tarzı burda çok herşeyde ayağının altında..

Size eryaman yada batıkenti tavsiye edebilirim. Bütceniz nedir.. bilemiyorum ama çayyoluda olabilir.
Ama eryamanı gelip bir gezin derim. Site tarzı burda çok herşeyde ayağının altında..

tşk. ederim.. eryamanı duydum tercihlerim arasında olacak..

çocuklar için evet okulda önemli henüz kreş çağındalar, ilerisi içinde düşünmek gerek haklısınız..

Neden Ankara peki ?
Sebebinizi çok merak ettim .

memleketim konya, ankara konyaya yakın olması sebebiyle orayı tercih ettim..

Sitenin ve yeni yapılaşmanın cenneti eryaman. Ha ben sewmem çok uzak ama emekli olacaksınız madem yolla işiniz yoksa, çocuklar için iyi yerler. Park vs. Çoktur eryamanda.
tşk. ederim..

Evli değilmisiniz acaba?
Ben olsam büyük şehirlerden ziyade küçük şehirleri tercih ederim..
eşimden boşandım 3 yıl olacak. ,ikizlerimle yaşıyorum küçük yerlerden sıkıldım artık birde aileme yakın olsun istiyorum..
yalnız mı yaşıyorsunuz?
ikizlerimle yalnız yaşıyorum alıştım yanlızlığa..
Ankara 'da yaşasa idim Çankaya'yı tercih ederdim .
Çankaya güzel evet ama kiralar baya yüksek diye duydum..
eryamana bakacağım tşk.ederim..

çok tşk. ederim arkadaşlar tavsiyelerinizi dikkate alacağım..

Merhaba Eryaman bütçe açısından iyi ama şehir merkezine uzak yani epey otobüsle kızılaya ulusa gitmek için yol gitmeniz gerekiyor daha merkezi daha iyi olabilir bence..

babama sordum aydınlıkevler aşağıeğlence(etlikte) iyi dedi ama fiyatlar yüksek dedi
hem nezih hem bütçenize uygun olacak batıkent olurmuş öyle dedi..

uygun bütçe arıyorsanız Yapracık dan iyisini bulamazsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…