Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ağırladım canım..ay çok keyifliydi..büyük değişiklik oldu bana da..diyorum ya evim şenlendi :))
sen nasılsın?

ohh sefan olsun şekerim, ben de bu hafta içinde bir gün 1 saatliğine baskın yapıcam tabi bişi çıkmazsa :)

kevsercim eşim bugün adapazarı tarafta gördüğü eczanelere o damlayı soracak bulamazsa senden rica edeceğim... öptm..

tamam hayatım seve seve...

dr. diş çıkartırken dirençleri düşüyor o yüzden hemen hasta oluyorlari dedi, istediğin kadar koru, hatırlarsanız geçen yıl dırımım de çok uğraşmıştı hastalıklarla, sıra bizde :)

opuyorumnanaktan

saat 12.30 dan beri giremedim..kaynana bi dışarı gitti nalbura birde banyo yaptı
çok yorulmuş yatıyor...sabahtan beri.....tabi çene ful çalışıyor
sinir oluyorum .......çocuklara bişey oldu yok kudurdular
çocuklara eski usul çorba yaptım...uyuyolardı kalktılar besledim...sonra markete gittim geldim
gitmeden çamaşır astım.....geldim kurufasulyeyi ocağa attım....aldıklarımı yerleştırdim....

çocukları besledim....sizlere bakayım dedim....

bi yorgunluk hissediyorum üzerimde yaaa yatasım varrrr

evet kızlar diş dönemi bebeklerin dirençleri çok düşüyor benim aliş bir antibiyotikle geçirirken ömer daha ağır geçirdi...bide geçen kış millet bana ayyy çokrk yerde çocuklar mikrop kapıyor diyordu..inş.sorunsuz atlatırsınız kızlarr

yok canımmm 8 günn, haftaya çarşamba büyük ihtimalle. bugün kontrole gidicez yine, kesin tarihi söyler herhalde. ufffff çok heyecanlıı yaaa eyvahedigeldismile

2 ekim diye kalmış aklımda :bbo:

geçmiş olsun wavy cnm....

iyiyiz cnm çok şüküropuyorumnanaktan

rica ederim cnm....

len senin bu kaynanan bir halta yaramıyor asında burda daha çok yoruluyorsun

hepinize çok ama çok teşekkür ederim. umarım çabucak atlatacak cerenim teyzeleri..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende yarın kadın doğum yolcusuyum. hayırlısı inşallah..

Selam kızlar.......nasılsınız...

Bizde bugün ev bulduk,ama evb gültepede,şimdi oturduğum yere minübüsle 15 dk.kadar sürüyor.Eşimin okuluna çok yakın,bu yönden çok iyi oldu.....Anneme eskisi gibi yakın olamayacağım ama idare edicez artık...

DIRIM canım çok geçmiş olsun.Hasta olmaktan korkuyor insan sendede iki bızdık allah şifa versin.
Canım dediğin gibi asla kabul etmez ev sahibimiz oturduğumuz bina 1 kişiye ait,tüm daireler sorunlu,bize yaparsa hepsi ister,ondan adam hiç bir masrafa karışmıyor,ne yaparsanız cebinizden diyor.Çok haklısın taşınmak çok masraflı eşimle bir hesap yaptık 3ü bulacak,ama taşınmamız lazım oğlumun sağlığı için.

VAWY çok geçmiş olsun canım.Tez zamanda iyileşsin güzel kızın inşallah.

Kevsercim hoşgeldin canım.özlettin kendini......Bursaya yaza gelicez inşallah,o zaman bol bol zamanım olur görüşürüz canım.

HİTUCİ canım ben eldivenlerini 2 aylıktı tırnaklarını kestim çıkarttım,çok sıcaktı birde....Oğlum çok gazlı bende hala gazını çıkartıyorum,gece yedikten sonra uykulu oluyor bazen gazını çıkarmıyor bende çok uğraşmadan yatırıyorum.Bazende hemen çıkıyor gazı..Duruma göre yani......
Evet canım anneme çok yakındım,şimdi tutacağımız ev biraz uzak minübüsle 15 dk.kadar,hayırlısı olsun artık.....

FİRDOS canım geçmiş olsun,hayırdır fıtık var demiş dr.peki cerrahi gerekmeden nasıl geçecekmiş.....

merhaba kızlar hepinizi ve bebekleri çok öpüyorum
yine salı geliyor yarın evdeki oğlumla herhafta olduğu gibi gündüz hastanesine yatıyoruz ameliyat sonrası göz muayenesi var inşallah saat başı damla biter artık 1 ay oldu günde 24 kez damla ne o uyuyor ne ben inşallah görürde bu eziyete değer
artvinliciğim hayırlı olsun evin Allah huzurla oturmayı nasip etsin
wavycığım güzel haberlerle gel doktordan inşallah
dırımcığım sabret geçecek bu günler tüm kayınvalidelerin çenesi hiç durmuyor iğnelemeye bayılırlar

Artvinli canım gittik doktora,o emin fıtık gördüğüne ama ne ultrasonda çıktı ne de cerrah doğruladı bunu..off ya bilmiyorum ki napsak..şubat tatilinde kaynımın nişanı olacak sakaryada,oraya kadar gelmişken istanbula da geçelim diyoruz,orada iyi bir dr a gideriz artık.bu arada Denizim kilo almış,çook mutlu oldum:).bu arada benim teyzemde gültepede oturuyor yıllardır,oraları iyi bilirim:)..yeni eviniz Hayırlı olsun canımcım.

ayy kızlar kaynana kayınpeder kahrı çekilmiyor dimi?anlıyorum sizi,özellikle Kevsecim takma kafana canım ya..biliyorum zor ama napacaksın,o yaştan sonra ne fikirleri ne de davranışları değişir..sende azıcık suyuna gideceksin mecburen yoksa tek yaptığın şey kendini huzursuz etmek olur.yazık değil mi sana..bu arada Dırımı da takdir etmiyor değilim,kayınvalidesiyle aynı evde yaşıyor..ben yapamazdım gibime geliyor..gerçi biz çook uzağız,14 saatlik mesafe var aramızda.o yüzden görüştüğümüz zamanlar genelde güzel geçiyor,birbirimizi özlemiş oluyoruz..canımlı cicimli geçiriveriyoruz günlerimizi:)).

birce canım Allah kolaylık versin canım ya,inşallah geçecek ve değecek hepsine, her gecenin sonunda sabah inş.

iyi akşamlar hatunlarrr gündüz netimde sorun vardı giredim...
artvinli canım hayırlı olsun eviniz..
wavycim çıook geçmiş olsun facedende yazdım zati..
kaynanacılar allah kolaylık versin diyorum başka bişi demiyorum(
firsoscum bebişler iymiş çok sevindim canım denizde kilo almış oohhh ne güzel..
bircecim inşallah görür bebişinde kurtulur bu sıkıntılardan allah yardımcınız olsun...
canodan ses çıkmamaış hayırdrı hastane lafı geçmiş bişimi olduki???

firdoscum, bu fıtık benzeri bişi burçinin de başına gelmişti, yağ bezesi gibi bişiydi yanlış hatırlamıyorsam, gelince soralım.. belki sizin de böyledir

merhaba kızlar ....men geldim....ayyyy yoruldum yaaa
yemek hazırla çocukları uyut..tam ohh dedim çocuklar kalkt ağlaya ağlaya beni bırakmadılar...sonra
kocam geldi ...hemen kalktım salata yaptm sofra hazırladım o kadar yorgunum ki ne kocam ne kaynanam yardım etti..oturduğum gibi yedim yemeğimi........sofrayı kaldır bulaşık yıka
sonra canoıma bi süpürüzzz hazırlıyorum....onla uğraştım
yarın tam anlamıyla bitecek................

yaaa kızlar yazdım ya cananın oğlusunda bişey yokmuş diyeeeeee ağzında pamucuk varmış

kaynana ile oturma mevzusuna gelince mecburiyetten kendi menfatim için ne yapak

İlgilenen herskese tek tek tşk ederim alıntı yaptım uctu..

Cok zorlanmaya basladım hala gazları var benimkiler kucak istiyolar hep..
Bide o arada beni zıplat diyolar anormel benim cocuklarım cok üzüyolar annelerini gecede cok huzursuzlar gececek biliyorum ALLAH her sıkıntısın arkadsından bir ferahlık gönderir inş..

vallaha görmeidm ben daveti niye yinelemedin bakiimmm

Ahanda canan üşenmedim mesajımıda buldum tatlım.

ben hiç sizleri davet etmez olurmuyum aşkolsun.Siz benim sanal dostlarımsınız bee
evet yazmışsın ama malum 2 çocuk gir çık ya görmemişim yada bakmış geçmişimdir keşke tekrar yazsaydın daveime cevap vermediniz felan deseydin doruğa söyleyeceğine beni arayıp gelmiyomusun diye sorsaydın
neysem tatlım allah kabul etsin yiğitin güzel güzle yaşları olsunn
biz olsakta olur olmasakta sadece hani yakınız niye çağırmadın demek istedim ben
Faceden duygu yoğunluğu paylaştım.....arada eser yazarım

soyadımı layki ile taşıyorum hahaha :)
nere yazdın duygusalkankim görmeidm okuyayım şu yazınııı
evet canım bu cumartesi
demek foto yok ha tüh kötü olmuşşş anı kalırdııı
tekrar allah kabul etsinn

vallaha ben bile gelebiliyorum gelirsin tatlım hiç gerilme
ya bide şu var hani kimseyi eleştirkmek haddim değil tabi ama bazı annler çok panik oluyo bebek ağladımı ali ayağına karışıor yani annelikte birazda partik olmak lazım bence

bence de canımmm, siz iki çocukla yetişiyorsanız ben ek çocukla hayda hayda gelirim herhalde (bkz cahil cesareti )

yani gelmek istiyorum felan dedi eşiyle konuşup gelmeye çalışacak adresimi felan verdim navigasyon varmış onlarda bulurum dedi işallah gelir senide getiri heheh
ben uzanacağım hala iyi değilim. herkesi öpüyorum..
uzan dinlen sanada geçmiş olsunn
nerelerdesin bakiimm özleidk sneiii

kesinlikle ilk zamanalr daha kolayyyy zor diyenlere inanmayınnn

gel dostum tanışalım vallaha
hey amasyalılarrr acuk ikiz doğurunnnnn
offf kızlarr bugün dışarı çıkamadım yaaaaaaaaa

kızartma yaptım..saatlerce sofra kur kaldır..bulaşık yıka bu saat oldu pöfffffffffff
ayyy kızartmaaa çok özleidmmm
kirpiciğim bizde byadır yapmadk iyi oldu ama yapan ben olunca yoruldum

en basit yemek gibi duruyor ama çok yorucu püffff
ayy hemde çok yorucu patatesi kızart bineri patlıcanı domatesi soy cart curtt uzun iş her yer yağğğ.....

eeeeeeeeeee kimseler yokkkk canom gezmelerdeydi
son dk.hastaneye gitmişlerdi..sesi çatallı diye bişey yokmuş ağzında pamucuk varmışş

bizde zorla uyuttuk afacanları...püfff püff
ama birsen hakket sesi çok çatall ya olmazsa tekrar götüreceğim çok mızmız iştahsızz
peditus ve calpol veriyorum ama bi fayda yok şimdilikk

Herkese hayırlı geceler ...

Cok sinirlerim bozuk cok kacmak kurtulmak istiyorum feraha kavusmak istiyorum
ttalım yaa oluyor o durumşar özleikle ilk 5 ay fazlası ile oluyorrr allah yardımcın olsun ama geçecekkk

niye kimse Ankara'da değillll mafoldumben
ayyy ben bi zamalar oradaydımm eskidenddii eskidendiii çok eskidennn
grçmiş olsun canımmm
ya ciddi bişi yok dudağının iç ve dış kenarlarında yaralar vardı seside çatallaşınca götürüdm ağza dr dirimim dediği ilaçları verdi boğaz için bişi vermedi olmazsa tekrar götürecem dr a

diirm koız beraber gidelim bende merak ediyorum kilo verebildimmi veremedimmiii

vallaha ben 3 ay felan taktım diyebiirim hatta eldiven tutmuyodu elleri ben çorap takıyodum
5. aydan sonra felan bıraktımm
bebek uyuyuyorsa gazını çıkartmıyordum

dirimimmm özledim ben sizi yaa... napıosun, kayınvalidenle nasıl gidiyor?,
şişşşttt beni özlemedinmi gebertirim seniiiikaydirigubbakcemile
canım tekrar geçmiş olsunnn
ciddi bişeymiz yok iyiyşz şükür yukarıdada yazdım biraz boğazımız bozuk sanırım

pamukşeker nerde hakketten yaz hiç girmiyo yazmıyooo
benimde benimde yatsak şöyle uzansak keyif yapsakkkk sonbahar geldi ya ondna sanırım

canom, kız noldu diş buğdayı oldu bitti mi ben yokkene...
yok canım bu cumartesi kısmetse heyecanla bekliyommm

bizdede fıtık vardı tatlım o fıtık bazen araya kaçtığından görünemiyebiliyor kızım ameliyat oldu ama oğlum beklemede onunkş geçebilirmiş yani çok önemli bişey değil varsa bile halolur sakın canını sıkmaaa

iyiyim canım temizlik yaptımbütün gün pestilim çıktı dünde koşturmalardaydım giremedim

yavru kirpi eşim gitti bugün ama orası toplu yapıyormuş yani biz 30 taneyle uğraşamayız demişler gitti gidiyordan o hasır sepetten 30 tane sip verdim bilgilendireyim dedim
çok öptüm şekerr

merhaba millet,

bugün yine kontrolümüz vardı, suyum azalmış sola yat dedi doktor. şimdi de yattıım yerden yazıyorum. doğum tarihi 6 ekim olarak kayıtlara geçti, heyecan arttııı.
dırımcımm eşin annesini görünce kazak mı oluyor nedir? niyee yardım etmiyorr.
wavyciim geçmiş olsun , umarım bir an önce atlatır cerencik
artvinlimm hayırlı olsun yeni eviniz ,15 dklık mesafe ist neki?
bircecimmm inanıyorumki oğluşun pırıl pırıll görecekk, Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınn.
firdoscumm maşallah oğluşun kilo almışşş.
canancım nerelerdesiin?
offffff çok heyecanlıyımmmmmmmmmm

buralardayım canım ya hafta sonu bi kına bi düğün bi nikah bi d. günü vardı yoğundu yani bende 1 haftadır eve elimi sürememiştim bugün de temizlik yaptım anca geldim canım ayy anneliğe sayılı günler oh maşallah son günlerin tadını çıkar tatlım yakında bütün zevkini keyfini kaçıracak minicik şirincik bütün hayatını adayabileceğin bir cadı gelecek bir anda gelip hayatının tam merkezine tam ortasına oturacak ve sen artık her şeyini ona adayacaksın herşeyi onun için yapacaksın tüm hayatın tüm ömrün o olacak bundan sonra minik pembe bi şekeirn olacakkk

Canancım ben buradan davet ettim herkesi,kimseden cevap gelmedi,mevlüdü bile kimse sormadı.
Bende tekrar yazmadım,kimde ilgilenmeyince.

Birde doruğu ben arayıp mevlüdüm var gelirmisin demedim.Doruk beni perşembe günü aradı,bende o sırada sarmanın içini yapıyordum,o görüşmemizde davet ettim.Hatta onada söyledim davetime kimse cevap yazmadı diye canım benim durum böyle işte.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…