ağırladım canım..ay çok keyifliydi..büyük değişiklik oldu bana da..diyorum ya evim şenlendi :))
sen nasılsın?
kevsercim eşim bugün adapazarı tarafta gördüğü eczanelere o damlayı soracak bulamazsa senden rica edeceğim... öptm..
opuyorumnanaktankızlar nsılsınız?
Wavy,Kirpicim,Dırım,Nero,Kevser,Medine,Doruk,Artvinli,Burçin...herkesi çokk öptüm..ben kaçtım,Denizi doktora götürücez,kilo kontrolü için..sabahta Kağanı götürdük,drmuz kasık fıtığı var dedi ama çocuk cerrahı birşeyi yok dedi..ne iştir anlamadım..
bu arada facedende yazdım,Wavy geçmiş olsun canım..
yok canımmm 8 günn, haftaya çarşamba büyük ihtimalle. bugün kontrole gidicez yine, kesin tarihi söyler herhalde. ufffff çok heyecanlıı yaaa eyvahedigeldismile
selam herkese,
kevser beni rıyor ben pamukşekerimle çene yapıyom:)) en sonunda kavuştuk ama:))
drdan yeni geldim. Cerenim boğaz enfeksiyonu olmuş. yavrum hem diş hem boğazı ile boğuşuyormuşta annesi anlamamışeriyip bitti yavrum.. antibiyotik verdi drumuzbide perifendiuye bir ağrı kesici ateş düşürücü calpolla dönüşümlü verecekmişim..
bu arada tartıldık. ve iki ay boyunca sadece ceren 200 gr yaren 250 gr almışdrumuz kilosu erken doğan bebeklere göre çok iyi hiç tasa etme diş ve enfeksiyon zayıflatmış yavruları dedi..
bşran önce iyileşir inşallah ta yine kahkahaları ile evimiz şenlenir. çok özledim cerenimin kahkahalarını..
kızlar nsılsınız?
Wavy,Kirpicim,Dırım,Nero,Kevser,Medine,Doruk,Artvinli,Burçin...herkesi çokk öptüm..ben kaçtım,Denizi doktora götürücez,kilo kontrolü için..sabahta Kağanı götürdük,drmuz kasık fıtığı var dedi ama çocuk cerrahı birşeyi yok dedi..ne iştir anlamadım..
ayy cnm yaaa valla kaynanada bana karışmıyor ama evin düzenin gibi yok
idare ediyoruz işte......
kayınpeder olsa gelmezdim zaten cnm bekar kaynım var ama bana bi zararı yok
çok geçmiş olsun cnm boğaz enfeksiyonu zor gerçekten
cnm benim bakamadım tansiyon aleti yok geçti sağol cnm ilgin için
ohhhhhhh süper
saat 12.30 dan beri giremedim..kaynana bi dışarı gitti nalbura birde banyo yaptı
çok yorulmuş yatıyor...sabahtan beri.....tabi çene ful çalışıyor
sinir oluyorum .......çocuklara bişey oldu yok kudurdular
çocuklara eski usul çorba yaptım...uyuyolardı kalktılar besledim...sonra markete gittim geldim
gitmeden çamaşır astım.....geldim kurufasulyeyi ocağa attım....aldıklarımı yerleştırdim....
çocukları besledim....sizlere bakayım dedim....
bi yorgunluk hissediyorum üzerimde yaaa yatasım varrrr
kızlar nsılsınız?
ayy cnm yaaa valla kaynanada bana karışmıyor ama evin düzenin gibi yok
idare ediyoruz işte......
kayınpeder olsa gelmezdim zaten cnm bekar kaynım var ama bana bi zararı yok
çok geçmiş olsun cnm boğaz enfeksiyonu zor gerçekten
cnm benim bakamadım tansiyon aleti yok geçti sağol cnm ilgin için
ohhhhhhh süper
ohh sefan olsun şekerim, ben de bu hafta içinde bir gün 1 saatliğine baskın yapıcam tabi bişi çıkmazsa :)
tamam hayatım seve seve...
dr. diş çıkartırken dirençleri düşüyor o yüzden hemen hasta oluyorlari dedi, istediğin kadar koru, hatırlarsanız geçen yıl dırımım de çok uğraşmıştı hastalıklarla, sıra bizde :)
opuyorumnanaktan
hepinize çok ama çok teşekkür ederim. umarım çabucak atlatacak cerenim teyzeleri..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan2 ekim diye kalmış aklımda :bbo:
geçmiş olsun wavy cnm....
iyiyiz cnm çok şüküropuyorumnanaktan
rica ederim cnm....
len senin bu kaynanan bir halta yaramıyor asında burda daha çok yoruluyorsun
vallaha görmeidm ben daveti niye yinelemedin bakiimmmCanancım aslında bu konuda kırgınım sizlere.
Ben sitede davet ettim,şimdi geçmişe bakacak vaktim yok,hiç kimse cevap yazmadı benim mesajıma.
Bende tekrar tekrar söylemedim mevlüdüm var beklerim diye,hatta doruklada konuştuk tlf.üzüntümü onada söyledim.
Neyse gönlü bizimle olan herkesten allah razı olsun.
evet yazmışsın ama malum 2 çocuk gir çık ya görmemişim yada bakmış geçmişimdir keşke tekrar yazsaydın daveime cevap vermediniz felan deseydin doruğa söyleyeceğine beni arayıp gelmiyomusun diye sorsaydınAhanda canan üşenmedim mesajımıda buldum tatlım.
ben hiç sizleri davet etmez olurmuyum aşkolsun.Siz benim sanal dostlarımsınız bee
nere yazdın duygusalkankim görmeidm okuyayım şu yazınıııFaceden duygu yoğunluğu paylaştım.....arada eser yazarım
soyadımı layki ile taşıyorum hahaha :)
evet canım bu cumartesierkenden kalktık bugün,bebişler uyutmadı..davet konusundan bahsedilmiş,ben burdan da facedende herkesi davet ettim kızlar hee :)..gerçi hepiniz istanbuldasınız ama napalım,gönüller bir olsun..üç sene önce tanışsaydık bende istanbuldaydım,hepinizi görmüş olurdum ne güzel...
Artvinli Allah kabul etsin canım...
Canancım 2 ekimde diş buğdayı partin mi var,geçmişi pek okuyamadım canım ya kusura bakma..BU ARADA FOTO ÇEKEMEDiK ÇÜNKÜ SEVGİLİ EŞİM MAKİNEYİ ŞARJ ETMEYİ UNUTMUŞ!!
?
Burçin merhaba canım..
ÖPTÜM HEPİNİZİ KIZLARopuyorumnanaktan
vallaha ben bile gelebiliyorum gelirsin tatlım hiç gerilmeyani şimdi onlar uyusa biz uyuyamayız işte iki bebek olmasnın dezavantajı bu
sen şimdi elif bebek uyuyunca uyursun süperrrr yaa...
hee bu arada sanma doğum yapınca gelemeyeceksin
doğumdan çıkıp eve gelince direk buraya gelmek isteyeceksin
canan gelemem yaa diyordu ....düşünn...sen daha çok geleceksin
ve annenelerin dediklerini değil hemen bi sorunda bize soracaksn
hahahaa ....7x24 dırım hizmetinizde olacak :roflol::roflol:
bence de canımmm, siz iki çocukla yetişiyorsanız ben ek çocukla hayda hayda gelirim herhalde (bkz cahil cesareti)
yani gelmek istiyorum felan dedi eşiyle konuşup gelmeye çalışacak adresimi felan verdim navigasyon varmış onlarda bulurum dedi işallah gelir senide getiri hehehherkese selamm
cuma gününden beri pek iyi değiliz. ceren ateşlendi sürekli. dün daha kötüydü bende aksilik dün rahatsızlandımkolumu kımıldatamadım resmen. uff . neyse ceren hala ateşi var ama fazla değil. dişi patlamış ama yamuk patlamış
Kevseri arayamadım halaama burçin konuşmuş sanırım..
Canan Açelya mı gelecek diş buğdayına. ay öyleyse belki benide alır birlikte geliriz. böylece yolda kaybolmama ve vakit harcamam.ay bak heyecanlandım he.. teksıkıntı yaren annemle durmuyor ben yokken çoook ağlıyor. inşallah onuda halledersem çocuksuz gelmek istiyom..
uzan dinlen sanada geçmiş olsunnben uzanacağım hala iyi değilim. herkesi öpüyorum..
nerelerdesin bakiimm özleidk sneiiiben geldimmmmm opuyorumnanaktan
kızlar bilgisayarıma virüs girdi, 3 gündür format için bekledim, öncesi de malum kızlar ateşliydi, ancak iyileştik, artık geldim kavuştum kk ma :) sizlerden naber bakıcam lşimdi hgeçmişe
kesinlikle ilk zamanalr daha kolayyyy zor diyenlere inanmayınnnikizlerin bakımı konusunda ilk zamanlar daha zordur diyen hatunlar....
ilk zamanlar daha kolaymış yahu bunlar gittikçe azıyo...
taktik verin bana...
uyanık kaldıklarında oyalamam zor oluyo...oyundan şarkıdanda anlamıyorlar hala napcam bennnn(((
bu arada kevsevcim hoşgeldin...
wavy çok geçmiş oılsun...
kız kirpi sen hala doğurmadın mı?? hadi doğurda gel aramıza :)))
dirim nasıl geziyorsun kız iki çocukla...millet bitaneyle zor başediyo.
gel dostum tanışalım vallahaWavy geçmiş olsun canım..Kevser hoşgeldin,seni merak etmiştik valla..
Dırımcım evet belki birgün görüşürüz..belki yazın istanbula gelicez,o zaman görüşürüz..size çok imreniyorum ya,ne güzel buluşup görüşüyosunuz..valla bazen amasyada hiç ikiz annesi yok diye düşünüyorum,kimse buraya takılmıyor ya da.
ayyy kızartmaaa çok özleidmmmofff kızlarr bugün dışarı çıkamadım yaaaaaaaaa
kızartma yaptım..saatlerce sofra kur kaldır..bulaşık yıka bu saat oldu pöfffffffffff
ayy hemde çok yorucu patatesi kızart bineri patlıcanı domatesi soy cart curtt uzun iş her yer yağğğ.....kirpiciğim bizde byadır yapmadk iyi oldu ama yapan ben olunca yoruldum
en basit yemek gibi duruyor ama çok yorucu püffff
ama birsen hakket sesi çok çatall ya olmazsa tekrar götüreceğim çok mızmız iştahsızzeeeeeeeeeee kimseler yokkkk canom gezmelerdeydi
son dk.hastaneye gitmişlerdi..sesi çatallı diye bişey yokmuş ağzında pamucuk varmışş
bizde zorla uyuttuk afacanları...püfff püff
ttalım yaa oluyor o durumşar özleikle ilk 5 ay fazlası ile oluyorrr allah yardımcın olsun ama geçecekkkHerkese hayırlı geceler ...
Cok sinirlerim bozuk cok kacmak kurtulmak istiyorum feraha kavusmak istiyorum
ayyy ben bi zamalar oradaydımm eskidenddii eskidendiii çok eskidennnniye kimse Ankara'da değillll mafoldumben
grçmiş olsun canımmmgünaydınnnnn....iyi haftalar olsun kızlar...a.s.
öff benimde boynum tutuldu cumadan beri çok kötü kremler işe yaramadı komple dönüyorum sağa sola,eğilemiyorum bile ne olduysa....
herkez nasıl kuzular iyimi??? canom ne oldu yahu dırım hastane falan yazmış...??
diirm koız beraber gidelim bende merak ediyorum kilo verebildimmi veremedimmiiiSlm kızlar ben geldim aman yaa sabah sabah bi başdönemsi mevcuttu arada olurdu bende
ama çocuklar oluncaolmuyor valla kahvaltı hazırladım çocuklara yedirdim...sonra biz yaptk çocuklar durmadı aldım yıkadım onları şimdi size bakim dedim kalkayım çamaşır atacam bulaşk yıkanacak
kuru pişirecceğim çocuklarada çorba yapacam...markete gideceğim parka gideceğim bugün diyete tekrar başladım...ama tartılmadım...ayın 1 den sonra diyetisyene gideceğimmm
vallaha ben 3 ay felan taktım diyebiirim hatta eldiven tutmuyodu elleri ben çorap takıyodummedine canım sıkma canını bardağın dolu tarafından bak mutlu olmak için çok sebebimiz var.sıkıntın için Allaha sığın yardım dile birsürü melek gönderirmiş Allah yardım isteyenler için.
nero canım çok geçmiş olsun sıcak masaj yaptınmı faydası olur belki...
dirim yine dolu dolu bi güne başlamış ne güzel...
kızlar ya iki sorum var yanıtlarsanız sevinirim.
birincisi bebeklerinizin eldivenlerini nezaman çıkardınız?
ikincisi besledikten sonra gaz çıkarmayı nezaman bıraktınız?
bazen emerken uyuyakalıyorlar gazlarını çıkarmadan yatırıyorum siz nasıl yapıyorsunuz nasıl yaptınız ilk aylarda?
üç soru oldu:))
şişşşttt beni özlemedinmi gebertirim seniiiikaydirigubbakcemiledirimimmm özledim ben sizi yaa... napıosun, kayınvalidenle nasıl gidiyor?,
canım tekrar geçmiş olsunnnherkese selam.. kevserim gelmiş hoşgelmiş..
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkürler..
Cananı merak ettim noldu hastane falan yazılmış. ciddi bişey yoktur umarım.
bana gelince ceren dişini patlattı ama ateşi d
şmedi. hala hiç bişey yemiyor. minicik kaldı yavrum. gözleri falan söndü yüzü kirli sarı oldugece yine ateşi 39 lardadı. şimdi uyuyr uyansın doktora götüreceğim. bir diş bu kadar ateş yapmaz diye düşünüyorum hele patlamışsa. yavrum hastada farketmediysem kendimi hiç affetmem (
kevser canım bay bay damladan memnun kaldınmı?bir onu denemedim
pamukşeker nerde hakketten yaz hiç girmiyo yazmıyoooselam herkese,
kevser beni rıyor ben pamukşekerimle çene yapıyom:)) en sonunda kavuştuk ama:))
drdan yeni geldim. Cerenim boğaz enfeksiyonu olmuş. yavrum hem diş hem boğazı ile boğuşuyormuşta annesi anlamamışeriyip bitti yavrum.. antibiyotik verdi drumuzbide perifendiuye bir ağrı kesici ateş düşürücü calpolla dönüşümlü verecekmişim..
bu arada tartıldık. ve iki ay boyunca sadece ceren 200 gr yaren 250 gr almışdrumuz kilosu erken doğan bebeklere göre çok iyi hiç tasa etme diş ve enfeksiyon zayıflatmış yavruları dedi..
bşran önce iyileşir inşallah ta yine kahkahaları ile evimiz şenlenir. çok özledim cerenimin kahkahalarını..
benimde benimde yatsak şöyle uzansak keyif yapsakkkk sonbahar geldi ya ondna sanırımsaat 12.30 dan beri giremedim..kaynana bi dışarı gitti nalbura birde banyo yaptı
çok yorulmuş yatıyor...sabahtan beri.....tabi çene ful çalışıyor
sinir oluyorum .......çocuklara bişey oldu yok kudurdular
çocuklara eski usul çorba yaptım...uyuyolardı kalktılar besledim...sonra markete gittim geldim
gitmeden çamaşır astım.....geldim kurufasulyeyi ocağa attım....aldıklarımı yerleştırdim....
çocukları besledim....sizlere bakayım dedim....
bi yorgunluk hissediyorum üzerimde yaaa yatasım varrrr
yok canım bu cumartesi kısmetse heyecanla bekliyommmcanom, kız noldu diş buğdayı oldu bitti mi ben yokkene...
bizdede fıtık vardı tatlım o fıtık bazen araya kaçtığından görünemiyebiliyor kızım ameliyat oldu ama oğlum beklemede onunkş geçebilirmiş yani çok önemli bişey değil varsa bile halolur sakın canını sıkmaaaArtvinli canım gittik doktora,o emin fıtık gördüğüne ama ne ultrasonda çıktı ne de cerrah doğruladı bunu..off ya bilmiyorum ki napsak..şubat tatilinde kaynımın nişanı olacak sakaryada,oraya kadar gelmişken istanbula da geçelim diyoruz,orada iyi bir dr a gideriz artık.bu arada Denizim kilo almış,çook mutlu oldum:).bu arada benim teyzemde gültepede oturuyor yıllardır,oraları iyi bilirim:)..yeni eviniz Hayırlı olsun canımcım.
ayy kızlar kaynana kayınpeder kahrı çekilmiyor dimi?anlıyorum sizi,özellikle Kevsecim takma kafana canım ya..biliyorum zor ama napacaksın,o yaştan sonra ne fikirleri ne de davranışları değişir..sende azıcık suyuna gideceksin mecburen yoksa tek yaptığın şey kendini huzursuz etmek olur.yazık değil mi sana..bu arada Dırımı da takdir etmiyor değilim,kayınvalidesiyle aynı evde yaşıyor..ben yapamazdım gibime geliyor..gerçi biz çook uzağız,14 saatlik mesafe var aramızda.o yüzden görüştüğümüz zamanlar genelde güzel geçiyor,birbirimizi özlemiş oluyoruz..canımlı cicimli geçiriveriyoruz günlerimizi:)).
iyi akşamlar hatunlarrr gündüz netimde sorun vardı giredim...
artvinli canım hayırlı olsun eviniz..
wavycim çıook geçmiş olsun facedende yazdım zati..
kaynanacılar allah kolaylık versin diyorum başka bişi demiyorum(
firsoscum bebişler iymiş çok sevindim canım denizde kilo almış oohhh ne güzel..
bircecim inşallah görür bebişinde kurtulur bu sıkıntılardan allah yardımcınız olsun...
canodan ses çıkmamaış hayırdrı hastane lafı geçmiş bişimi olduki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?