Selam kızlar.......nasılsınız...
Bizde bugün ev bulduk,ama evb gültepede,şimdi oturduğum yere minübüsle 15 dk.kadar sürüyor.Eşimin okuluna çok yakın,bu yönden çok iyi oldu.....Anneme eskisi gibi yakın olamayacağım ama idare edicez artık...
.
merhaba kızlar hepinizi ve bebekleri çok öpüyorum
yine salı geliyor yarın evdeki oğlumla herhafta olduğu gibi gündüz hastanesine yatıyoruz ameliyat sonrası göz muayenesi var inşallah saat başı damla biter artık 1 ay oldu günde 24 kez damla ne o uyuyor ne ben inşallah görürde bu eziyete değer
artvinliciğim hayırlı olsun evin Allah huzurla oturmayı nasip etsin
wavycığım güzel haberlerle gel doktordan inşallah
dırımcığım sabret geçecek bu günler tüm kayınvalidelerin çenesi hiç durmuyor iğnelemeye bayılırlar
günaydın güzel anneler
canım ben samsundayım çok uzak sayılmayız gel bu taraflara çok mutlu olurum...
ha istanbulda karşıya geçmişin ha samsuna gelmişin:):dance:
günaydınnnnn....iyi haftalar olsun kızlar...a.s.
öff benimde boynum tutuldu cumadan beri çok kötü kremler işe yaramadı komple dönüyorum sağa sola,eğilemiyorum bile ne olduysa....
herkez nasıl kuzular iyimi??? canom ne oldu yahu dırım hastane falan yazmış...??
herkese selam.. kevserim gelmiş hoşgelmiş..
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkürler..
Cananı merak ettim noldu hastane falan yazılmış. ciddi bişey yoktur umarım.
bana gelince ceren dişini patlattı ama ateşi d
şmedi. hala hiç bişey yemiyor. minicik kaldı yavrum. gözleri falan söndü yüzü kirli sarı oldugece yine ateşi 39 lardadı. şimdi uyuyr uyansın doktora götüreceğim. bir diş bu kadar ateş yapmaz diye düşünüyorum hele patlamışsa. yavrum hastada farketmediysem kendimi hiç affetmem (
kevser canım bay bay damladan memnun kaldınmı?bir onu denemedim
selam herkese,
kevser beni rıyor ben pamukşekerimle çene yapıyom:)) en sonunda kavuştuk ama:))
drdan yeni geldim. Cerenim boğaz enfeksiyonu olmuş. yavrum hem diş hem boğazı ile boğuşuyormuşta annesi anlamamışeriyip bitti yavrum.. antibiyotik verdi drumuzbide perifendiuye bir ağrı kesici ateş düşürücü calpolla dönüşümlü verecekmişim..
bu arada tartıldık. ve iki ay boyunca sadece ceren 200 gr yaren 250 gr almışdrumuz kilosu erken doğan bebeklere göre çok iyi hiç tasa etme diş ve enfeksiyon zayıflatmış yavruları dedi..
bşran önce iyileşir inşallah ta yine kahkahaları ile evimiz şenlenir. çok özledim cerenimin kahkahalarını..
günaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....
tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa
sormayın kızlarrr sormayınnnn.....evet kirpiş yaa kaynanam böyle işte yaaa düşünün ben nasıl biri ile oturuyorum...sırf feraha ermek için ama kocam dahada deliertiyor beni....
o kadar bunalıyorumki offff
bide annemler dün aradı ...emeklilik kağıtlarını içeri verecekmiş ama 1500 tl ihtiyacı varmış...annemde kayınvaliden verirmi borç diyor 500 tl ben soramam dedim...eşimde dırım sorsun demiş...eşim eve geldi soramam ya dedim..oda diyor bende soramam.....bizim kredi artına yatıracağımız paradan verelim dedi.
iyide o zaman 500 tl az yatıracağız....buda benim burada kalmama demek çok sııkılıyorum
ne karar vereceğim ne yapacağım ....kaynanadan istesem bunamış ters düz laf edecek huzurum kaçacak....annemlere anlatsam onlar bozulacak..........arada derede kaldım....bıktım yaaaa2500 yatırırsak kartımıza yılbaşına kalmadan ayrılacağız buradan...500 tl çok para değil ama kartta fark atıyor işte....offffffffff offffff ne yapacağım ben
tabii yaa adamlar faiz bindirmek için bahane arıyor, 500 olur 700. annende başkasından istese yawww kaynanan nerden gelmiş aklına?
okuldayım ama ara verdim 5 dklığına..nasılsınız kızlar,öptüm hepinizi...geçmişi okurum sonra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?