Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

işte kalabalık ortamda büyütmenin kötü yanlarından biri herkes ister istemaz alıyo bebeklerde alışıyor allah kolaylık versin evine geçince dahada zorlanacaksın maalesef ikisi birden isteyince
hepimiz geçtik ve geçiyoruz canım bu yollardan biraz bunalarak biraz sıkılarak biraz mutlu olarak büyüteceğiz çocuklarımızı

İşte biliyosunuz ben hep annemdeydim persembe günü tamamen evimde olucam tamam annem yakınımda ama nereye kadar mecburen tek bakıcam cok aglıyolar susmuyolar denemek için almayalım diyorum yok cok fena alışmışlar

Canım hayırlı olsun ben biraz zorlandım hem evi düzelt sonraa gel cocuklarla ugras biraz onlarda dişden dolayı tozuttu zahmetli geçti inş ilerisi güzel olur seninde inş

Hadi inş sende bu zahmetten kurtul yavrunda en önemliside o Rabbim en hayırlısını versin inş..

günaydın güzel anneler
canım ben samsundayım çok uzak sayılmayız gel bu taraflara çok mutlu olurum...
ha istanbulda karşıya geçmişin ha samsuna gelmişin:):dance:

CAnım sen istanbulda değilmiydin yaa ben hep öyle sanıyodum...

Geçmiş olsun sıcak havluyla baskı yapıncakaslara iyi geliyo bi dene istersn...

KIzlar bay bayı banda söyleyin ne kadarlıkken kullanabiliyoruz

Canım cok geçmiş olsun
İnsanız bizde anlayamıyoruz onnların canına hiç zarar gelsin istemem oglum 3 gündür aglıyo gecende gittim kan aldılar nasıl agladı yavrım hala mor elii hiç nişeyi yok dedi kulaktan şüphelendm yok dedi öyle yada böle büyücekler inş sizlerin diş cıkarma zamnları ALLAH kolaylık versin

günaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....

tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa

canım çok geçmiş olsun.iyiki zamanında farkedilmiş.az çok farketmez sadaka ver canım bol bol...

dırımcımmm büyüük geçmiş olsunn, iiki panik yapmamışsın ömer de korkardı. kaynoşa da bravo yani, ilk aklına gelen hapis mi, bravo

sormayın kızlarrr sormayınnnn.....evet kirpiş yaa kaynanam böyle işte yaaa düşünün ben nasıl biri ile oturuyorum...sırf feraha ermek için ama kocam dahada deliertiyor beni....

o kadar bunalıyorumki offff

bide annemler dün aradı ...emeklilik kağıtlarını içeri verecekmiş ama 1500 tl ihtiyacı varmış...annemde kayınvaliden verirmi borç diyor 500 tl ben soramam dedim...eşimde dırım sorsun demiş...eşim eve geldi soramam ya dedim..oda diyor bende soramam.....bizim kredi artına yatıracağımız paradan verelim dedi.
iyide o zaman 500 tl az yatıracağız....buda benim burada kalmama demek çok sııkılıyorum
ne karar vereceğim ne yapacağım ....kaynanadan istesem bunamış ters düz laf edecek huzurum kaçacak....annemlere anlatsam onlar bozulacak..........arada derede kaldım....bıktım yaaaa2500 yatırırsak kartımıza yılbaşına kalmadan ayrılacağız buradan...500 tl çok para değil ama kartta fark atıyor işte....offffffffff offffff ne yapacağım ben

tabii yaa adamlar faiz bindirmek için bahane arıyor, 500 olur 700. annende başkasından istese yawww kaynanan nerden gelmiş aklına?

dırımım çok geçmiş olsun canım, valla çok korkuyorum her yer tehlike artık benimkiler de çok hareketlendi hep gezmek yürümek istiyorlar, tv nin tepesine çıkacak damla bıraksam..
ahhhh ahh .. para iş dert işi... Ya Hak! bir çuval altın bırak!!!

tabii yaa adamlar faiz bindirmek için bahane arıyor, 500 olur 700. annende başkasından istese yawww kaynanan nerden gelmiş aklına?

offf cnm yaaa anneme ben deddim bizim gün parasınn biri hazirana biride önümüzdeki aya denk geldi....bizde toplu para yatralım borcumuz bitsin dedik faiz vereceğimize güne verelim dedik....eşimde annesinden 1300 tl istedi....bankada zaten 2000 tl var demiş bende aneme dedim bankada bu kadar varmış eşim zorla istedi diye....

şimdi aklına gelmiş halamda istemiş onlardan tam çıkmamış bilmiyorum kirpi
ben biran önce toplanıp evime gitmek istiyorum...ama borcumuz bitemden gitmekte istemiyorum yoksa yine açılırız...

şimdi annemlere yok desek bozulacak biliyorum....iki ucu moklu deynek

annen bozulmasın hemen canım ya, anlat sen güzelce, senin huzurun için anlayacaktır, gerçi sen her halde huzursuz olacaksın, ah anaya da kıyılmıyor ki

okuldayım ama ara verdim 5 dklığına..nasılsınız kızlar,öptüm hepinizi...geçmişi okurum sonra:)

kevserciğim annem öle düşünmez biliyorsun azcık sorunlu biri annem...

dar günümde yetişmedi der yani....

neyse halama anlattım durumu....halamda hak verdi..olmaz kızım zaten dedi..
bende dedim ..ben burada zaten rahat değilim iyiliğimiz için sabrediorum
benim param olsa vereyim ama yok dedim..
oğlu anasndan isteyemiyor ben nasıl isteyim dedim....
halamda olmaz ben annenle konuşurum..altınım var bide çeyrekler var dedi veririm dedi
ama çeyrekler düğünler var onlar için dedi....bende çeyrekleri ben yapar veririm dedi
bakalm böyle çözüm bulduk...

ben geldim ayyyy yaaaaaaaaa parka gittim stresim geçsin diye ama sabah yaşadığmı atamıyorum üzerimden .......annemle konuştum hemen tuz ekmek vereyim dedi...

para işinide hallettik çok şükür

herkeze merhaba .
sonunda buraya gelebildim uzun bir aradan sonra .umutediyorum hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım kimler neler yapmış bebişler nasıllar bilmiyorum sadece arada cananla konuşuyorum .
benim bebişlerim şükür iyi 4. ayı bitirecekler dört aydır giremiyorum nete inşallah bundan sonra girerim
biraz dzene girmeye başladı ogluşlarım .berkte onlara alışmaya başladı eskisi kadar kıskanmıyor yada bize öyle geliyor oda anaokuluna başladı ben biraz daha rahatladım .işte girebildigim bu kadar okulda berkin dogum günü var .pasta siparişi vermeye gidecegim o gelmeden .halletmem lazım .hepinizi kocamannnnn öpüyorummmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…