Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

offff baksanıza napmı9şlar ben yazarken;
Bahituci canım, eldiven biz hiç takmadık diyebilirim 20 günlüktüler ağızlarında buldum eldivenleri korktum çıkardım boğulacaklar diye, çok küçk ellerşi vardı benimkilerin en küçük eldivenler bile çıkıyordu, e bi de çok kıpırtıklardı, mıkır mıkır 2 dk.da bir kıpırdanırlardı, hatta şapka bile takamadım hiç boyunlarına geçiriyorladı o yüzden kulaklarımız kepçe kaldı :))

gaz çıkarmaya da 6n ay devam ettim, çok gazlıydık çünkü....

dirimimmm özledim ben sizi yaa... napıosun, kayınvalidenle nasıl gidiyor?,

cnm bende özledim yaaa çok geçmiş olsun cnm tekrardan......

kayınvalide ile nasıl gidiyor fena değil...
bazen daralıyorum bazen rahtım ama daha çok evede gitsem değişen bişey yok göçebe gibi yasama durumumuz bitene kadar beynen rahatlayamayacağım....

sanırım yılbaşna kadar durumumuzu toplayacağız kışa eve gececeğiz....
kaynanayada dedim ben gelirim kalırım paramı veririm dedi...

bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

benim de boynum çok sık tutuluri parafon iç yoksa buskopan ii gelio :

naspıcaksın canım ya, durumlar düzelene kadar sabret, keşke benim de olsa böyle biş imkanım, dua et kayınpeder yok, benim kayınpeder ..sız kaynana, gittiğimde delirtiyo beni, dır dır dır dır öyle çok karışıyorki anmlatamamn, çocukları sevme şeklime bile karşı çıkıyo

herkese selam.. kevserim gelmiş hoşgelmiş..
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkürler..
Cananı merak ettim noldu hastane falan yazılmış. ciddi bişey yoktur umarım.
bana gelince ceren dişini patlattı ama ateşi d
şmedi. hala hiç bişey yemiyor. minicik kaldı yavrum. gözleri falan söndü yüzü kirli sarı oldu gece yine ateşi 39 lardadı. şimdi uyuyr uyansın doktora götüreceğim. bir diş bu kadar ateş yapmaz diye düşünüyorum hele patlamışsa. yavrum hastada farketmediysem kendimi hiç affetmem(

kevser canım bay bay damladan memnun kaldınmı?bir onu denemedim

serpilcim, canım bizimde ateşimiz 39lardaydı boğaz enfeksiyonuymuş, iştahı azaldı mı, yutkunmakta zorlanıyor mu? biz hemen antibiyotiğe başadık dr. a bu seer dedim yeter, hemen başlayalım, sonra çağla da oldu..
bay bay damla ya gelince memnunum, tamamen bitkisel alıç falan içeriyor ve beyne etki etmiyor yine ağrısı sızısı falan varsa uyandırıyor ama sakinleştirdi benim kuzumu, gece uykusunu alıyor artık 4 gündür hiç aralıksız uyudu ve biberonlarını 180cc lerde içti pek bi mutludum ama dün gece yine huzursuzdu burda lodos esiyordu dün gece, lodoslu havalarda bebekler huzursuz olur uyumaz derlerdi sanırım ondan biraz uyandı ama ıonda da cin gibi değil di sallayınca hemen uyudu yine gözünü açamıyor uykulu, aynı benim gibiydi :) bence kullanın, işe yarıyor ama 1 hafta kullanımdan sonra etki ediyornmuş,gece uykusnu aldığı için de gündüz daha mutlu ...
sen napıyorsun, anneciğine kavuşun, rahatlamışsındır biraz olsun...

kevsercim senin kızlarda işe yarayan genelde bizimkiler de de yarıyor. inşallah bulurumda alırım. ceren çok huzursuz bu sıralar sabaha kadar ayalta ve hep ağlıyor ateş var iştahsızlık var. bende boğaz enfeksiyonundan şüphelendim. malum burnumuz tıkalı ağızdan alıyoruz. ama suyu çok rahat içiyor. bakalım uyansın doktora götüreceğim inşallah enfeksiyon değildir. çok üzülürüm yavrum 1 haftadır eziyet çekiyor demektir enfeksiyonsa(
annem gelince alalha şükür rahatladım canım. en azından yavrularda değişik bir ortam gördü hoşlarına gitti bütün gün beni görmekten böö gelmişti yavrulara:))
ay dur arıcm seni şu zilliler uyanmadan..

sağol cnm...15 gün falan giydirdim eldiven sonrasında tutmadılar ben taktım onlar çıkarttı :)
ben omzuma alıp çıkartıyordum ama şu dr.browns biberonlar büyük nimet ben çok memnun kaldım...3.5 aylık oluncada maşallah kalmadı gazları

benim de boynum çok sık tutuluri parafon iç yoksa buskopan ii gelio :
sağol cnm alayım bari çok ağrılı yani

öyle cnm bölük pörçük çok kötü....

tansiyonunu sordum ama cevaplamadın baş dönmen için baktınmı???

aa çocuk senin nasıl karışıyorlar yahu...u bazı kaynanalara sinir oluyorm taşıyıcı anne muamelesi yapıyorlar...doğurdun bitti çekil kenara ....

selam herkese,
kevser beni rıyor ben pamukşekerimle çene yapıyom:)) en sonunda kavuştuk ama:))

drdan yeni geldim. Cerenim boğaz enfeksiyonu olmuş. yavrum hem diş hem boğazı ile boğuşuyormuşta annesi anlamamış eriyip bitti yavrum.. antibiyotik verdi drumuzbide perifendiuye bir ağrı kesici ateş düşürücü calpolla dönüşümlü verecekmişim..
bu arada tartıldık. ve iki ay boyunca sadece ceren 200 gr yaren 250 gr almış drumuz kilosu erken doğan bebeklere göre çok iyi hiç tasa etme diş ve enfeksiyon zayıflatmış yavruları dedi..
bşran önce iyileşir inşallah ta yine kahkahaları ile evimiz şenlenir. çok özledim cerenimin kahkahalarını..

kevsercim eşim bugün adapazarı tarafta gördüğü eczanelere o damlayı soracak bulamazsa senden rica edeceğim... öptm..

ahh yaa çok geçmiş olsun ama kendini hırpalama kendine kızma..çok normal anlayamaman bak sen de söylüyorsun diş çıkarma işiyle karışmış..nerden bileceksin ki?elinde steteskopla gezmiyosun ya..
üzülme sen çok iyi bir annesin..
tez zamanda iyileşsin kuzular da keyfiniz hemen yerine gelsin inşallah..

kızlar nsılsınız?

Wavy,Kirpicim,Dırım,Nero,Kevser,Medine,Doruk,Artvinli,Burçin...herkesi çokk öptüm..ben kaçtım,Denizi doktora götürücez,kilo kontrolü için..sabahta Kağanı götürdük,drmuz kasık fıtığı var dedi ama çocuk cerrahı birşeyi yok dedi..ne iştir anlamadım..

bu arada facedende yazdım,Wavy geçmiş olsun canım..

çok sağol canım. insan kendini kötü hissediyor işte amin canım. yarular hasta olmasın ya biz olalım

ayy cnm yaaa valla kaynanada bana karışmıyor ama evin düzenin gibi yok
idare ediyoruz işte......
kayınpeder olsa gelmezdim zaten cnm bekar kaynım var ama bana bi zararı yok

çok geçmiş olsun cnm boğaz enfeksiyonu zor gerçekten

cnm benim bakamadım tansiyon aleti yok geçti sağol cnm ilgin için

ağırladım canım..ay çok keyifliydi..büyük değişiklik oldu bana da..diyorum ya evim şenlendi :))
sen nasılsın?

ohhhhhhh süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…