Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

artvinlicim bir yandan kızı emziriyorum ,bir yandan da kk ya göz atıyorum..umarım sen de iyisindir..opuyorumnanaktan

bende iyiyimm canımmm,

offf kızartmaları yedim ne çay kesti ne soda ne su, kavruluyorum walla, napças bakalım.

sen nasılsın canımmmmm ?

ayşecimm selam.

selam kirpicim.az kaldı senin de.. kızartma hazımsızlık yapmasın,aman dikkat..hamileliğin sonlarında reflü ,hazımsızlık vs artıyor..

Ayşecim saolasın canım.......iyiyim çok şükür.....Yağız ağladıda ona bakmaya gitmiştim,geldim çıkmışsın,maşallah kızına emsinde büyüsün güzel kızımız çok öpüyorum iki yavrunudaopuyorumnanaktan

Kirpicim oh afiyet olsun canım....Elifimize yarasın kilo olsun,ama sana yaramasın canım kilo olmasın emiii.Keyfini çıkar canım sayılı günler kaldı,birde eliftle birlikte geçireceğiniz keyifli günlerede çok azkaldızemuszemus

Dırımcım eşimin ailesi bursada biliyorsun........Bu aralar oraya yerleşme düşünceleri var eşimin,bende bursayı sevemedim direk gidelimde demiyor,işte beni alıştırmaya çalışıyor galiba gitme mevzusuna....
Başka semte taşınmayı bizde düşündük,ama oda zor olacak...eşimin işleri hep buralarda,sabah 9 da çıkıyor gece 10 da evde bütün gün hatta bütün hafta yağızla tek kalacağım,şimdi annem akrabalar hep yürüme mesafesi bana....işteböyle durumlar....
artık hayırlısı olsun diyorum

Kirpicim evimin kirası oturduğum semte göre çok çok iyi,aslında evimde bana yetiyor.Ama rutubet olayı bizi bıktırdı artık,ne yapacağımızı şaşırdık valla.

ama önümüz kııış, kaloriferler yanınca rutubet kalmaz, yaza da Allah kerim :)

günaydın güzel anneler
canım ben samsundayım çok uzak sayılmayız gel bu taraflara çok mutlu olurum...
ha istanbulda karşıya geçmişin ha samsuna gelmişin:):dance:

günaydınnnnn....iyi haftalar olsun kızlar...a.s.

öff benimde boynum tutuldu cumadan beri çok kötü kremler işe yaramadı komple dönüyorum sağa sola,eğilemiyorum bile ne olduysa....

herkez nasıl kuzular iyimi??? canom ne oldu yahu dırım hastane falan yazmış...??

Slm kızlar ben geldim aman yaa sabah sabah bi başdönemsi mevcuttu arada olurdu bende
ama çocuklar oluncaolmuyor valla kahvaltı hazırladım çocuklara yedirdim...sonra biz yaptk çocuklar durmadı aldım yıkadım onları şimdi size bakim dedim kalkayım çamaşır atacam bulaşk yıkanacak
kuru pişirecceğim çocuklarada çorba yapacam...markete gideceğim parka gideceğim bugün diyete tekrar başladım...ama tartılmadım...ayın 1 den sonra diyetisyene gideceğimmm

tansiyonuna baktınmı şekerim ??

artvinli evinden memnunsan bence evsahibinle konusun havada hazır güzel rutubet olan odayı içiten cnm köpükle izalasyon yaptırın cnm ev sahibi kabul etmezse yarı yarıya ödemeyi teklif edin....sonucta ev taşımak daha masraflı cnm...

medine canım sıkma canını bardağın dolu tarafından bak mutlu olmak için çok sebebimiz var.sıkıntın için Allaha sığın yardım dile birsürü melek gönderirmiş Allah yardım isteyenler için.

nero canım çok geçmiş olsun sıcak masaj yaptınmı faydası olur belki...

dirim yine dolu dolu bi güne başlamış ne güzel...

kızlar ya iki sorum var yanıtlarsanız sevinirim.
birincisi bebeklerinizin eldivenlerini nezaman çıkardınız?
ikincisi besledikten sonra gaz çıkarmayı nezaman bıraktınız?
bazen emerken uyuyakalıyorlar gazlarını çıkarmadan yatırıyorum siz nasıl yapıyorsunuz nasıl yaptınız ilk aylarda?
üç soru oldu:))

artvinli şuanki evin annenlere yakındı yanlış hatırlamıyorsam.bence gitma bursaya çok pişman olursun canım arkadaşım.
yinede sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun.

kızlarrr, ne çok döktürmüşsünüz yahu, bi trlü geçmişi okuyamadım, benim kızlar bilgisayar delisi oldu tam oturuyorum hop geliyorlar üstüne çıkıyorlar, zaten çok yavaş bi notebook bi de onlar basıyo edişyo, hadi kapat tekrar aç derken yazamadım bi türlü... bu arada darılma falan yazmış wavy yok canlarım valla yazamıyorum artık, bilgisayarım çok yavaşladı 3 gündür de annemlerle gezdim ara ara onların bilgisayarından sadece face e bakabildim, kk yı kendime evime saklıyorum, ama sonra da virüs girdi e bi de kızlar ateşliydi, ayyyy... nabersiniz...

hiticu cnm ben 1 aylıkken çıkardım kestim tırnaklarını

beslenirken uyurlarsa omzuna yatır gazını çıkar çıkmazsa yaz yatır eğimli yatır kafası yüksekte kalsın cnm

zEN çıoka Bahituci canım, eldiven biz hiç takmadık diyebilirim 20 günlüktüler ağızlarında buldum eldivenleri korktum çıkardım boğulacaklar diye, çok küçk ellerşi vardı benimkilerin en küçük eldivenler bile çıkıyordu, e bi de çok kıpırtıklardı, mıkır mıkır 2 dk.da bir kıpırdanırlardı, hatta şapka bile takamadım hiç boyunlarına geçiriyorl& aY devam ettim, çünkü çooook gazlıydık, halardı hemen... o yüzden kulaklarımız kepçe kaldı :))
AYı BEn
gaz çıKARm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…