- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Ayşecim saolasın canım.......iyiyim çok şükür.....Yağız ağladıda ona bakmaya gitmiştim,geldim çıkmışsın,maşallah kızına emsinde büyüsün güzel kızımız çok öpüyorum iki yavrunudaopuyorumnanaktan
Kirpicim oh afiyet olsun canım....Elifimize yarasın kilo olsun,ama sana yaramasın canım kilo olmasın emiii.Keyfini çıkar canım sayılı günler kaldı,birde eliftle birlikte geçireceğiniz keyifli günlerede çok azkaldızemuszemus
Dırımcım eşimin ailesi bursada biliyorsun........Bu aralar oraya yerleşme düşünceleri var eşimin,bende bursayı sevemedim direk gidelimde demiyor,işte beni alıştırmaya çalışıyor galiba gitme mevzusuna....
Başka semte taşınmayı bizde düşündük,ama oda zor olacak...eşimin işleri hep buralarda,sabah 9 da çıkıyor gece 10 da evde bütün gün hatta bütün hafta yağızla tek kalacağım,şimdi annem akrabalar hep yürüme mesafesi bana....işteböyle durumlar....
artık hayırlısı olsun diyorum
Kirpicim evimin kirası oturduğum semte göre çok çok iyi,aslında evimde bana yetiyor.Ama rutubet olayı bizi bıktırdı artık,ne yapacağımızı şaşırdık valla.
Wavy geçmiş olsun canım..Kevser hoşgeldin,seni merak etmiştik valla..
Dırımcım evet belki birgün görüşürüz..belki yazın istanbula gelicez,o zaman görüşürüz..size çok imreniyorum ya,ne güzel buluşup görüşüyosunuz..valla bazen amasyada hiç ikiz annesi yok diye düşünüyorum,kimse buraya takılmıyor ya da.
Herkese hayırlı geceler ...
Cok sinirlerim bozuk cok kacmak kurtulmak istiyorum feraha kavusmak istiyorum
Slm kızlar ben geldim aman yaa sabah sabah bi başdönemsi mevcuttu arada olurdu bende
ama çocuklar oluncaolmuyor valla kahvaltı hazırladım çocuklara yedirdim...sonra biz yaptk çocuklar durmadı aldım yıkadım onları şimdi size bakim dedim kalkayım çamaşır atacam bulaşk yıkanacak
kuru pişirecceğim çocuklarada çorba yapacam...markete gideceğim parka gideceğim bugün diyete tekrar başladım...ama tartılmadım...ayın 1 den sonra diyetisyene gideceğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?