Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

:teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt yeni bebeğimiz geliyor.....

yaptıkça kıymet bilinmez canım zaten bencede en kısa sürede konuş eşinle insanında biryere kadar dayanma gücü var....ayrıca çocuk nihayetinde,tabikide yaramazlık yapacak nedir bu tahammülsüzlük anlayamıyorum ben ufacık çocuklardan kendileri gibi hareket beklemek...

yaaaa kızlar hiç çenesi durmuyorrrrr şu toyota reklamı varya
küçük kız benim babam toyata gibi adam dio...
o reklam çıktığından beri dediği şu benim babamda öyleydi öldü diyor
bugünde aynı reklam çıkınca üffff bee bıktım senden diyor
yaaaaa akıllı bi insan neden ellikere ayn leyi der

sabah kalkmış çay suyu koymuş çayı ben demledim...sofrayı kurdum
tek o kaynıma yumurta kırdı..sofraı ben kaldırdım..bulaşığı yıkadım...
biberonları sttrelize attım...çamaşır attım...patlıcanları soydum suya koydum..çamaşır topladım
oda bol bolll çocuklara bağırdı............dşarı çıkayım eşimi arıyacam....
düşünün aliyi uyutuyorum ben oda ömere sesleniyor...ömer gitmiyor o yerde oturuyor diye yere yatmadı çocuk.......

hayırlı günler kızlarrr..sabah tam girdim bakimdedim elektrikler gitti..dırımcım allah yardımcın olsun canım ya işin çokk zor sabırlısın allahdan ben olsam asla katlanamamm büyük konuşmuyorum ama insan zorda kalınca neye katlanmıyorkideğilmi.
geriye kalanlarrr geçmişi okumadım. herkesleriydir inşallahh...kirpiii son demelerrr ayyy ne heyecanlı:))))
canan hafta sonu yağmur varmış sanırım kuzum dua et yağmur yağmasın kocam mızıkmasın

cnm canoya diş buğdayı yapıyoruz bende elimden geldiği kadar bişiler yapyorumm
canım ya herşeyi sen yapıyosun zaten hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum allah razı olsun tatlı arkadaşım benim benim için uğraşmış diidnmiş diş kurabiyesi yapmış arkadaşım onları süslemiş püslemiş paketlemiş canım ya nasılda emek harcıyo nasıl ödeyecem hakkını çok öpüyorum

kaynana mevzusuna gelince biliyosun ama genede söyleyeyim fena bi kaynanam var köyude olduğu için bu aralar bahsetmiyorum ay sonu gelecek benim işkence başlayacak o zaman berber anlatır ağlarız haha

canım yaşlılar böyle inanki mutlu olmak istiyorsan yaptıklarına takılmayacaksın annen çocuklara bişi demiyor ama annenlede ara ara kapışıypsunuz malum ev içinde ev oldumu olmuyor sorun çıkıyor
kaynaan takılıp kocişle arnı bozma çocuklarını koru onlara sakın bağırma de biz buraya sen onlara bağır diye gelmedik de bizden rahatsızsan gideriz diyede blöf yap çünkü seni bırakmaz malum her işini görüyosun buda onun işine geliyor mutsuz olma kankim mutsuz olma yeteri kadar derdimiz var kaynanaıda dert etme sala gitsinn

Ana kankim gelmedi hiççççççç tlf da kapalı bende kaçar byyy
kocişle atıştık biraz canım tatlı istiyo diyorum
offf seninde canın durmadan bişi istiyor diyo aklıma sürekli bişi getiriyomuşum sanki yiyorum ne yapayım aklıma geliyo ben ekmek yemme ben yemek aramam tuzlu yemem yağlı yemem ama tatlıya çok düşkünüm elimde olan bişi değil sigara içmesem olur ama tatlısızolmuyor yani kocama demiyeyimde kime diyeyim zaten hiç kilo veremedim 15 gün oldu onada canım acayip sıkkın diyetide bozmuyom ama veremedimde offf
işte erken uataım dedim ama çocuklar diş çıakrıyor bi türlü uyutmadılar

canım benim kavganda haklısın ama karışmamanı öneririm karı koca arasına girmemeni öneririm sonunda zararlı çıkarsın onar bi şekilde aralarında anlaşıyolardır muhakak
şimdi boşansalar
ablan sana gelip snein yüzünden dul kaldım çocuğum babasız kaldı dese ne yaparsın kocası maddi yardımdad abulunmasa sen nereye kadar bakabilirsin 1 sene 2 sene yanai nereye kadar 1 maaşlasın seninde gideirn var
neyse uzatmayayım
ablan sana gelip dertleşirse derdini dinle ama karışma üzülür pişman olursun sebeb oldum dersin dediğim gibi onşar aralarında bi denge kurmuşlardır muhakkak çok öptüm

canan diyet bunalımında kocişle atışmakta ondan buralara pek gelememekte çok öptüm talımmm

bende şans olsa zaten anasını satimm
kuran okuyacak kızda giresuna gitti kaldım gene ortada pöffff
gel anam kocan mızıkçılık yapmasın açarız doğalgazı hehe şu uyuz kocalar ya hep sorun çıkarırlar zatennn

wavy geçmiş olsunnn sanada hep denyo dr lar denk geliyor yaaa

bende bugün yemek yapmayacağım dünden dolma var alışverişe çıkayım diş buğdayı için şu tatlıları alayım bide makarna salatası yaparım ona göre mlz alayım
hemde biraz hava almış olurum kaç gündür burnumu çıkarmadım dışarıya dolaşmış olayım

kızlar ya bizbu veletlere ne zamana kadar kaynamış su ile mama yapacağız
bide bişi daha soracaktım ama neydi acaba veletler kafa bırakmadıki yaww

canancım dr.um bana artıkkaynatma suyu diyeli 4 ay oluyor, sudaki mineraller de ölüyor dedi, ben 6 aydan sonra kaynatmadım damacana su kullanıyoruz, içme suyu olarak da mamaa için de..

kkızalra az çönce karşı komşum çağırdı benim kızlardan 15gün küçük oğlu var, playskool ilk arabam almış çocuğu becerememiş onla yürümeyi, benim damla bi aldı vın raya vın buraya bayıldı kıkır kıkır gezdi, kadının gözü mü kaldı ne nazar etti çocuğum bir düştü tv ünitesinin altındaki cam bölmeye vurdu ağzını tam dudağıyla burnu arası ve yanağına doğru kıpkırmızı şişti üst dudağa kan oturdu balon oldu, çok üzüldüm yaa, yavrum öyle kahramanki buz koymaya çlışırken bize bakıp gülmeye çalıştı canım benim ya, şimdi uyudu kimbilir nası yandı canı, annelik böyleymiş aynı yerim ağrıyor resmen zonkluyor...

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....parka gittim spor yaptm...o arada annemle konuştum...
kankimle konuştum........gitmeden çamaşır attım makinaya patlıcanları soydum tuzlu suda bıraktm...

spordan sonra markete gittim geldim kuzularım yeni kalkmş...hemen makarna ısıttm
karnıyark yapacağım soğanını soydum o ısınırken ...tam yedireceğim ömerin paçasından
mok akıyor.......hemen aldım banyoya tabi aliş ağlıyor ....alişide kaynana çekiştiriyor girmesin
diye banyooya bırak dedim...neyse ömeride alişide yıkadım makarna yedirdim...
sonra hemen karnıyarık içini hazırladım...kendime yemek ısıttım....yedim
bulaşıkları yıkadım patlıcanları kızarttım...içlerini doldurdum tencereye attım....
şimdi size bakem dedim

canomne demek cnm yaa.....herşey güzel olsun mutlu ol:)

kaynanaya taklmayacağm ama aynı evde olmuyor işte takılıyorsun
olsun hırslanıyorum buraya yazıyorum rahatlıyorum
ben işimi bitirene kadar sıkacağım dişimi....hiçççççpes etmem.......bende ona cvp veriyorum
susmuyorum şapşal gibi....
dediğim gibi buradan gidene kadar dineleyeceksiniz beni :)

annemlede oluyor olmuyor değil,ama şartlarımdan dolayı dengesiz yaşayacağız...evimiz inş.satılırda ne anneme ne kaynanama gelirim....

kevsercanana katılıyorum cnm

dorukkızz araba ile gelmeyecekmisiniz neden mzıklansın
hem istanbulun havasına güveniilmez....oarad yağr burada yağmaz....

ne diyecektim başka yaaaaaaaaaaaaaaaa unuttumm

aman yaaaaaaa nazardır cnm dikkat edin oluyor malesef böyle yaaaa

hey allahım ya nazar değmiştir yavruya allah korumuş yinede kuzucuğu

nero ne sordun diye dönüpbaktım, alıntılardan anlamamışım, ben hala gitmedim spiral taktırmam lazım hadi onu sağlık ocağında taktırıyım diyordum ama gitmem gerekecek sanırım bi jine...

Hadi hayırlısı olsun canım iyi günler geliyor ALLAHı izniyle..

iyiym canım sen nasılsın ev tasınmasıyla ugrasıyoruz işte...

Dirim sen yaz canım sen yazdıkca bende desarj oluyorum banada azım geliyo..

Kevser canım ne kadar iyi yapmıssın cok tebrik ederim ablanda ne yapsın yuvası sonucta ben cok agrasifim eşim bişi dedimi ben 10 sey söylüyorum bu aralar bizde cok tartişiyoruz

Kirpi canım son günler sana ne kadar özeniyorum bir bilsen sunu söylim o günleri cok güzel gecir mümkünse kırmızı tacın olsun :)) ben almayı unutmustum bide bebeklerim bana gelmedi küvezde kaldı Rabbim sag salım kucagına almayı nasip etsin..

KEvser geçmiş olsun canım yaaa ne kadar güzel bir duygu anne olmak aynı zamanda zor..

Dİrim ben olsam katlanamam inan bak ben cok agrasifim herseyi diyorum elimde degil ALLAH sabır selamet versin neymiş cocuguma bagırıcak boswer canım az kaldı inş...

Kızlar bişi sorucam ben kızımı yürütece bindirdim dün aldık sizce erkn mi...
oglum duramadı
Bide benim oglum hala dim dik duramuyo hemen öne dogru eğiliyo nette okudum normal dio sizce doktora götürsem mi

yaaa kzlar sizde edit tuşumu var nasıl düzeltme yapıyorsunuz???

nero ne sordun cnm görmedim ben yaa kaçırdım birdaha sor kendi derdimden atladım sanırım

kevser cnm bana cerrahpaşa yaşına kadar kaynat ver dedi bende yaşa kadar yaptım cnm.....

medine cnm bende agresifim...sabırsıızım ama derdi veren dermanda veriyor sabrdı
çocuklardan sonra bende bi genişlik başladı yada büyüdüm ben artık diyorum...

yoksa kaynanamın bana yaptıklarından sonra bu eve gelip kalamam gerek ama çocuklarım ve kendi rahatım için katlanıyorum işte

sprial de ben korktum taktıramadım kevser ..

medine cnm ben hiç bindirmedim evde bide ona yer ayıramadım....ama canan sanki bu aylarda yatırdı
oğlun için bişey diyemeyeceğim....daha küçük bide tam görmek gerek cnm normal kontrolüzde sor doktora cnm

yok ben bu pc yi alıp çöpe atacağım sayfa niye geri gider ya. ben anlamadım. uff yaz yaz salak sayfa geeri gitsin nefret zaten çok yorgunum
herkese bişeyler yamıştım ama uçtu püfff...
kevser karışma derim onlar barışır senin sözlerin akılda kalır
Dirim sabır sabır sabır canım..
medine canım eğer desteksiz kendi başlarına oturabiliyorlarsa yürüteç zararlı değil ama oturamıyorlarsa omurilik gelişimi için zararlı demişti soktorum. birde her yürüteçte yazar 20 dklık periotlarda kullanman gerek.

üff bir sürü şey döktürmüştüm uçtu gitti mende unutuum
öpüyorum hepinizi..

cnm benim hoşgeldin ayyy sen yazarken bence hep ctrl c yap uçarsa kopyalarsın cnm

Oooo sat 5.30 geliyor kuzulara muhallebi yapayım yesinler sonra karnıyarığı atayım ocağa ...çocuklar uzuyor bana uyuturum sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…