günaydın kızlarr ,
Haftaya bu vakit inşallahh kızımıza kavuşmuş olacağız çook heyecanlıyım.
kevsercim enişte cidden fenaymış, ve sende çok haklısın insan kaldıramıyor kardeşine kötü davranılmasını, bir de şu var ki sizin yanınızda böyle davranan arkada daha da üzüyor olabilir. kendini ispatlamaya çalışıyor heralde, ablan hep böyle pasif miydi yoksa kocası mı bastırdı? offff iki ucu --klu değne bi durum, tutsan olmazz ,konuşsan olmaz.
nerocum geçmiş olsun, off benim de bazen çok pis tutulur boynum, kas gevşetici vurdurmaya kadar gittiğini bilirim işin.
hituci günaydın sana da canım
günaydın kızlar,gerçi gün bizim için çoktan aydınlandı ama:))...
Kevsercim okurken bile sinirlendim ya,ablan nasıl müsade ediyor buna anlamış değilim...
Hituci eve gidince faceye bakarım canım.
Kirpicim 6 gün kaldı kızına kavuşmaya,ne heyecanlı yaaa.
Birce küvözdeki bebişin nasıl oldu canım?
Artvinli,Dırım,Nefes,Nero,Medine sizler nasılsınız kızlar?
Canan nerde bu arada??????
merhaba kızlar.....berbat bi güne başlangıç yaptım...çocuklar uyandı içeri gittiler kaynana kalkmış
allahm ya sabah sabah çocuklara bağrıyor....öle böle değil...öfffffffffffff pöfffff
çocukların altını alıyor çocuklar durmuyor tabi beceremeyince aman beeee kahretsin diyorrr....o kadar sinir oldumki..sanki ben ona çocuklara bak demişim....delirdim kalktım...ben çocuklara kahvaltı hazırladım o arada kayım kalktı...çocuklar onun odasındalar....
bu evin yerleri eski barleylerden oluşuyor artık kopmaya başlamış...ömerde kaynım odasında çıkarmaya çalışıyor yaa bu çocuk nasıl bağrıyor çocuğa nasıl azarlyor....kuzum dudaklarını büzmüş..ağladım ağlayacak....hemen gittim aldım ömeri hiçbişey demeden .....kaynımda annesine neden bağrıyorsun dedi...oda sesiz sesle ne olmuş dedi....ben duymadım sanki.....sonra yine çocukları kaynımın odasından kovalıyor ...kaynımda bağırdı anne git işine bak bu çocuklar burada oyanayacak bağırmayı kes dedi....sustu...allahtan kaynım durumun farkında............
ama benim sabırımn sınırı geliyor....bu kadn 24 saat kuran okuyor ağzından kahetsin ...belasını versin eksik değil....her iki kelimesi püfffffffffff amannnn ne çok sıkıntı verdik beee...
annem birbuçuk yılda sesini çıkarmadı be.....
bide dikkat ettim bende gelip kaldığında kaynana bu kadar sesi çıkmıyordu
gebeyiz ona diyemi yapıyor anlamadım...pireye kızıp yorgan yakmak istemiyorum..
ama sinirimi bozuyor....eşime diyeceğim devamlı çocuklara bağırdığını.....
bide dikkat ettim yemekleri ben yaptığımdan beridir bana diyorki çok pişirme
hergün aynı yemeği yemek istemiyormuş....dünde söyledim sen bigün yediğini
diğer gün yemiyorsun ben 3 gün aynı yemeği yemem dedim.....siz yokken kim yiyor yemeğimi dedi
bende o zaman şimdide ye dedim....salak yaa ben eşşek gibi hergün pişiriyorum
yıkıyorum koyuyorum....hizmetci gibi davranıyor....neden derseniz...en ufak şey için yardım etmiyor..
hadi yapmasın onada eyvallah ama çocukları oyalasın yok onlarada bağrıyor...ben daha çok geriliyorum...
bu hafta iyiki aneme gidiyorum mola vereceğim bu değişiklik iyi gelecek bana...........
ayy şişirdim sizi ama bende böyle rahatlıyorum....kusuruma bakmayın kızlarrr
kevser ablan neden bu kadar hakareti kabul ediyor cnm...yani ne sen ne ben böyle bişeyle karşı karşıya kalsak illa çatarız.....bence ablan bu duruma el koymalı cnm
sen haklsın
yanii
firidos.nermin,kevser,kirpoş,doruk,fatma,nefes ismini sayamadığım herkes merhabaaaaaa
canım ya herşeyi sen yapıyosun zaten hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum allah razı olsun tatlı arkadaşım benim benim için uğraşmış diidnmiş diş kurabiyesi yapmış arkadaşım onları süslemiş püslemiş paketlemiş canım ya nasılda emek harcıyo nasıl ödeyecem hakkını çok öpüyorumcnm canoya diş buğdayı yapıyoruz bende elimden geldiği kadar bişiler yapyorumm
kocişle atıştık biraz canım tatlı istiyo diyorumAna kankim gelmedi hiççççççç tlf da kapalı bende kaçar byyy
canım benim kavganda haklısın ama karışmamanı öneririm karı koca arasına girmemeni öneririm sonunda zararlı çıkarsın onar bi şekilde aralarında anlaşıyolardır muhakakgünaydın canlar,
gece uyuyamadım sinirden... ablamtam anlamıyla bir aptal aşık.. aslında ziraat mühendisi ama beyinsiz kocası onu hiç çalıştırmadı çalıştırmayabilir tamam amenna ama hiç değer de vermiyor, evdeki hizmetçi gibi görüyor e yine banane tamam ama sürekli salaksın aptalsın beceriksizsin, beyinsizsin daha sayamdığım bi çok şey, yok efendim öküz gibi yiyosun, öküz! sus sus sus sabır sabır sabır taki, dvd kumandasını ablam dolabın arkasına düşürmüş kalk al onu ordan dedi, düşnebiliyor musunuz koca dolabı ablam hatır hatır kaldırdı arkadan aldı. ama ablamda ki aptallık o ne dese tamam diyo, babamlar geldi sürpriz yapıp, dondurma almışlar ablam da çok güzel hazırladı ikram için, kendi porsiyonunu yedi hayvan, ablama da sen yeme onu da ben yicem dedi ama yanında daha bi sürüğ salak şeyler, becerememişsin bana az koymuşsun cart curt... ahhh be dedim kes sesini ne memnuniyetsizsin be, al götür o zaman ablanı sen bak ona dedi, alırım dedim ama salak işte, tartışılmaya bile girilmiyor o kadar beyinsiz ki cevap versen anlamıyo salak,
sabah aradım ablamı ablam bak bu böyle gitmez neden böyle yapıo bu hani birazcık olsunanlatsın rahatlasın, yoook, o öyleymiş onun bazen tutuyomuş gıcıklığı napsınmış, abla dedim o hep öyle nie bu kadar değersizsin gözünde bak dur diyelim şuna, çok istiyosan boşanayım da rahat et dedi... ya ben napıyım bu kızı ya???
canan diyet bunalımında kocişle atışmakta ondan buralara pek gelememekte çok öptüm talımmmgünaydın kızlar,gerçi gün bizim için çoktan aydınlandı ama:))...
Kevsercim okurken bile sinirlendim ya,ablan nasıl müsade ediyor buna anlamış değilim...
hayırlı günler kızlarrr..sabah tam girdim bakimdedim elektrikler gitti..dırımcım allah yardımcın olsun canım ya işin çokk zor sabırlısın allahdan ben olsam asla katlanamamm büyük konuşmuyorum ama insan zorda kalınca neye katlanmıyorkideğilmi.
geriye kalanlarrr geçmişi okumadım. herkesleriydir inşallahh...kirpiii son demelerrr ayyy ne heyecanlı:))))
canan hafta sonu yağmur varmış sanırım kuzum dua et yağmur yağmasın kocam mızıkmasın
kkızalra az çönce karşı komşum çağırdı benim kızlardan 15gün küçük oğlu var, playskool ilk arabam almış çocuğu becerememiş onla yürümeyi, benim damla bi aldı vın raya vın buraya bayıldı kıkır kıkır gezdi, kadının gözü mü kaldı ne nazar etti çocuğum bir düştü tv ünitesinin altındaki cam bölmeye vurdu ağzını tam dudağıyla burnu arası ve yanağına doğru kıpkırmızı şişti üst dudağa kan oturdu balon oldu, çok üzüldüm yaa, yavrum öyle kahramanki buz koymaya çlışırken bize bakıp gülmeye çalıştı canım benim ya, şimdi uyudu kimbilir nası yandı canı, annelik böyleymiş aynı yerim ağrıyor resmen zonkluyor...
kkızalra az çönce karşı komşum çağırdı benim kızlardan 15gün küçük oğlu var, playskool ilk arabam almış çocuğu becerememiş onla yürümeyi, benim damla bi aldı vın raya vın buraya bayıldı kıkır kıkır gezdi, kadının gözü mü kaldı ne nazar etti çocuğum bir düştü tv ünitesinin altındaki cam bölmeye vurdu ağzını tam dudağıyla burnu arası ve yanağına doğru kıpkırmızı şişti üst dudağa kan oturdu balon oldu, çok üzüldüm yaa, yavrum öyle kahramanki buz koymaya çlışırken bize bakıp gülmeye çalıştı canım benim ya, şimdi uyudu kimbilir nası yandı canı, annelik böyleymiş aynı yerim ağrıyor resmen zonkluyor...
kızlar sağolun hepinizi çok seviyorum
hataneden geldik herşey aynı saat başı damla devam
ne oğlum uyuyacak ne ben iyiye gidiyormuş durumu ama haftaya tekrar çağırdılar hayırlısı olsun
diğer oğlum daha iyi beşiğe çıkmış ama kafasına fanus koymuşlar onunla oksijen alıyor,serum ve antibiyotik kulanıyor inşallah ekim ayı içinde gelir
DIRIM çok geçmiş olsun büyük tehlie atlatmış oğlun
NEFES hoşgeldin merak ediyordum oğullarını iyi olmanıza sevindim
FİRDOS geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz
KEVSER ne güzel yaramazlıklardır onlar benimkilerde iyi olsada şımarsa
MEDİNE iyi olmana sevindim herşey güzel olacak
günaydın kızlar,gerçi gün bizim için çoktan aydınlandı ama:))...
yok ben bu pc yi alıp çöpe atacağım sayfa niye geri gider ya. Ben anlamadım. Uff yaz yaz salak sayfa geeri gitsinnefret zaten çok yorgunum
herkese bişeyler yamıştım ama uçtu püfff...
Kevser karışma derim onlar barışır senin sözlerin akılda kalır
dirim sabır sabır sabır canım..
Medine canım eğer desteksiz kendi başlarına oturabiliyorlarsa yürüteç zararlı değil ama oturamıyorlarsa omurilik gelişimi için zararlı demişti soktorum. Birde her yürüteçte yazar 20 dklık periotlarda kullanman gerek.
üff bir sürü şey döktürmüştüm uçtu gitti mende unutuum
öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?