hımm demek öle dedi birsenede 1 yaşına kadar kaynat demiş du bakalım bende bi dr sorayım ne diyecekcanancım dr.um bana artıkkaynatma suyu diyeli 4 ay oluyor, sudaki mineraller de ölüyor dedi, ben 6 aydan sonra kaynatmadım damacana su kullanıyoruz, içme suyu olarak da mamaa için de..
ayyy gözü kalmış tabi içindne haset etmiş fena karıııkkızalra az çönce karşı komşum çağırdı benim kızlardan 15gün küçük oğlu var, playskool ilk arabam almış çocuğu becerememiş onla yürümeyi, benim damla bi aldı vın raya vın buraya bayıldı kıkır kıkır gezdi, kadının gözü mü kaldı ne nazar etti çocuğum bir düştü tv ünitesinin altındaki cam bölmeye vurdu ağzını tam dudağıyla burnu arası ve yanağına doğru kıpkırmızı şişti üst dudağa kan oturdu balon oldu, çok üzüldüm yaa, yavrum öyle kahramanki buz koymaya çlışırken bize bakıp gülmeye çalıştı canım benim ya, şimdi uyudu kimbilir nası yandı canı, annelik böyleymiş aynı yerim ağrıyor resmen zonkluyor...
sen kulak ardı et yavrum boşver sık dişini bitir şu borçları hatta birazda kenara para koy evini alırken kullanırsın tatlımm yirim ülen sneiiiben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....parka gittim spor yaptm...o arada annemle konuştum...
kankimle konuştum........gitmeden çamaşır attım makinaya patlıcanları soydum tuzlu suda bıraktm...
spordan sonra markete gittim geldim kuzularım yeni kalkmş...hemen makarna ısıttm
karnıyark yapacağım soğanını soydum o ısınırken ...tam yedireceğim ömerin paçasından
mok akıyor.......hemen aldım banyoya tabi aliş ağlıyor ....alişide kaynana çekiştiriyor girmesin
diye banyooya bırak dedim...neyse ömeride alişide yıkadım makarna yedirdim...
sonra hemen karnıyarık içini hazırladım...kendime yemek ısıttım....yedim
bulaşıkları yıkadım patlıcanları kızarttım...içlerini doldurdum tencereye attım....
şimdi size bakem dedim
canomne demek cnm yaa.....herşey güzel olsun mutlu ol:)
kaynanaya taklmayacağm ama aynı evde olmuyor işte takılıyorsun
olsun hırslanıyorum buraya yazıyorum rahatlıyorum
ben işimi bitirene kadar sıkacağım dişimi....hiçççççpes etmem.......bende ona cvp veriyorum
susmuyorum şapşal gibi....
dediğim gibi buradan gidene kadar dineleyeceksiniz beni :)
annemlede oluyor olmuyor değil,ama şartlarımdan dolayı dengesiz yaşayacağız...evimiz inş.satılırda ne anneme ne kaynanama gelirim....
kevsercanana katılıyorum cnm
dorukkızz araba ile gelmeyecekmisiniz neden mzıklansın
hem istanbulun havasına güveniilmez....oarad yağr burada yağmaz....
ne diyecektim başka yaaaaaaaaaaaaaaaa unuttumm
ne sordun bacım kaçırmış sor cevaplayalım tekrarrrlen bir soru sordum cevap ne vermiyonuz bakemmm:bbo:
bindir anam hiççç bişi olmaz oğlun tam ayakta duramayabilir benimkide geç durdu kızlar herşeyi erken yapıyoda erkekler biraz geç yapıyo takılma oda dik duracakKızlar bişi sorucam ben kızımı yürütece bindirdim dün aldık sizce erkn mi...
oglum duramadı
Bide benim oglum hala dim dik duramuyo hemen öne dogru eğiliyo nette okudum normal dio sizce doktora götürsem mi
sen yeni pcal tatlım kocişe söyle bi kıyak geçsin sana heheheyok ben bu pc yi alıp çöpe atacağım sayfa niye geri gider ya. ben anlamadım. uff yaz yaz salak sayfa geeri gitsinnefret zaten çok yorgunum
herkese bişeyler yamıştım ama uçtu püfff...
kevser karışma derim onlar barışır senin sözlerin akılda kalır
Dirim sabır sabır sabır canım..
medine canım eğer desteksiz kendi başlarına oturabiliyorlarsa yürüteç zararlı değil ama oturamıyorlarsa omurilik gelişimi için zararlı demişti soktorum. birde her yürüteçte yazar 20 dklık periotlarda kullanman gerek.
üff bir sürü şey döktürmüştüm uçtu gitti mende unutuum
öpüyorum hepinizi..
hamarak karuuu işin bi tek yemek yeme kısmı kaldı deseana benden sonra kimse gelmemişş yaaa.....
Bende dediğim gibi muhallebi yapmaya gittim bide ne göreyim kralicem yediği yemeğin bulaşığını bırakmış lavobaya tenceresinidde...aşağa bahçeye inmişti yıkadım kaldırdım.....çocuklara muhallebi yaptım çok şükür alim yedi bide birer kase yoğurt yedirdim içime sindi şükür.....sonra kaygana geldi.....hemen ütü vardı onu yaptım kaldırdım...gittim yemekleri attım ocağa.....salatamıda yaptım...soframı sildim tabağımı bardağımı hazırladım kocam gelince hemen kurup oturuacağız
hımm anladımne diyim allah yardımcın olsun tatlım seninkiler epey zorlu çıktışöyle bir baktım ve cnom sana yazacağım. gelecektim çok istekliydim
ama kızlar tüm isteğimi kırdı. odadan odaya geçmeme bile izin vermiyorlar feryad figan. yapıştılar bi yerlerime ayrılmıyorlar. yukarı eve çıkıp aşağı inene kadar annemin vıcığını çıkarıyorlar. geliyorum kıpkırmızılar ağlamaktan. neden bu kadar bırakıp gitme korkusuna sahip oldular anlmadım. nolur affet kardeşim benim. inan çok istedim gelmeyi. ama benim hayatım bitmiş bunu anladım şu an wcdeyim inanın ve içerde çığlık kopuyor ben kky yazıyorum:)) yani tek rahat internete girdiğim yerde bile rahat yok artık öpüyorum hepinizi. sabir sabır diyorum. öptüm
ne tarafa gidiyon kızSelam herkese.......
Evi toplamaya başladım yavaştan,canımda hiç istemiyor,doğduğumdan beri neredeyse mecidiyeköydeydim,şimdi ayrılmak zor geliyor...
İnşallah yeni yerede alışırız huzurlu oluruz gittiğimize değer..
DIRIM insanın kendi evi gibisi yok asla,,,annenin evinde bile rahat edemezken insan,nerede kalmış kayınvaliden.Ama sabır tez zamanda rahatlarsınızda evinizde minnetsiz oturursuınuz..
KEVSER aman ne sinir oldum..........eniştene....Ah o nokta noktalarda neler gizledim.
Neyse herkese selam öpücük,yağızı hıçkırık tutmuş,ben bir su içireyim.
Gültepeye gidiyorum canancım........
Dorukcum sen maşallah çok iyi bir annesin bundan hiç şüphen olmasın.
Kolay değil iki bebeğe birden bakmam tatlım.Ben bile bazen ne yapacağımı şaşırıyorum inan.
Birde iki çocuk hemde ikiside aynı yaşlarda,ikiside aynı ilgiyi bekliyor,hani biri büyük biri küçük olurda bakımı daha kolay olur.İkiside aynı bakımı istiyor,sizlere çok imreniyorum inan,ama hep derim allahım sen kolaylık ver ikiz annelerine...Şimdi yağızı battaniyede salladık,aklımdan geçirdim kızımda olsa ağlasa nasıl ikisinide sallarız diye,eşim düşünme şimdi dedi,ilgimi başka yere çekmeye çalıştı,biliyor sonunun kötü olduğuna..........Neyse sen hiç üzme kendini canım,erkeklere kolay tabi akşamdan akşamaaaa...........
banada dr doğumdan sonra 40 çıkınca gel dedi öf bi gidemedim tam geçen ay gidecektim kızlarla aynı güne aldım randevu sabahı yine regl oldum kaldı.zor geliyor gitmek ama gitmemde lazım yaninero ne sordun diye dönüpbaktım, alıntılardan anlamamışım, ben hala gitmedimspiral taktırmam lazım hadi onu sağlık ocağında taktırıyım diyordum ama gitmem gerekecek sanırım bi jine...
Kızlar bişi sorucam ben kızımı yürütece bindirdim dün aldık sizce erkn mi...
oglum duramadı
Bide benim oglum hala dim dik duramuyo hemen öne dogru eğiliyo nette okudum normal dio sizce doktora götürsem mi
Nero ögrenirsen cok sevinirm canım hiç olmassa rahat ederim
Selam herkese.......
Evi toplamaya başladım yavaştan,canımda hiç istemiyor,doğduğumdan beri neredeyse mecidiyeköydeydim,şimdi ayrılmak zor geliyor...
İnşallah yeni yerede alışırız huzurlu oluruz gittiğimize değer..
DIRIM insanın kendi evi gibisi yok asla,,,annenin evinde bile rahat edemezken insan,nerede kalmış kayınvaliden.Ama sabır tez zamanda rahatlarsınızda evinizde minnetsiz oturursuınuz..
KEVSER aman ne sinir oldum..........eniştene....Ah o nokta noktalarda neler gizledim.
Neyse herkese selam öpücük,yağızı hıçkırık tutmuş,ben bir su içireyim.
cnm üzme kendini zor tabi 2 çocuk bakmak ilk aylar dahada zor onlar bize yabancı biz onlara,uykusuzluk,yorgunluk ben annemle baktığım halde sinirlerim tepemde geziyordu sürekli ağlarlar gaz sorunu ama zamnla düzelecek..sabırlı olmak lazım...iyi geceler hanımlar...
ayy akşam cinnet geçirdim ya beren beni sinir etti nasıl bağırdım çocuğa aldım dizime yastıkla öle bi sallamışımki sinirle bi anda bi kustu bi kustu anlatamam bi yandan ağlıyo bi yandan kusuyo ama sebepsizbir ağlayışı var. eşimle girdik birbirmize.. ne biçim davranıyosun çocuğa die.. onunla beraber bende ağladım sonra.. sanırım ben iyi bir anne olamıycam( tahammülümçok kuvvetli değil ( içime otuurdu yavrum nasıil içli ağladı ((
şu saat oldu hala uyumadı benim başım dertte bu kızla şimdiden böle ilerki günleri düşünemiyorum..
günaydın kızlar...çok kötüyüm bugün,çok yorgunum..canımda sıkkın biraz...eşim gece okulda nöbetçiydi,annemle baktık bebelere..Deniz babası yok diye çok huysuzlandı.sabah okula zor attım kendimi:))...
Artvinli canım yeni eviniz Hayırlı olsun..
Dırımcım sabır taşı olsa çatlar valla iyi sabradiyosun ama bazen mecburiyetler zoruluyor insanı.
Canancım hoşgeldin,kolay gelsin.
Doruk canım benim bizler anneliğe yeni yeni alışıyoruz,böyle şeyler yaşaman ve hissetmen çok normal.lütfen iyi anne olmadığını düşünme,ikiz çocuk büyütmek çok zor.
Kevsercim güzel kızına geçmiş olsun canım,nazar değmiştir miniğe..
Wavy sabır babır güzelim,biraz büyüseler,ağlamaları dursa ne güzel olur dimi:)
Nerocum,Medine sizler nasılsınız kızlar?yürüteçten bahsedilmiş bu konuda bilgim yok ama Denizim daha 4,5 aylık ve oturmaya çalışıyor.kendini kaldırıyor.erken değil mi sizce?
selam bayanlar ya bişey sormak istiyorum size
bebekleriniz 9 ayı doldurunca mı oldu yoksa erken mi oldu
benim arkadaşım hamile aslında bugün doğuma gircekti ama dr son dakikada fikir değiştrmiş 9 ay 10 günü tamamlasın demiş
sorunlu da bir hamilelik geçirdi normal mi sizce
ayyy birsürü şey yazdım ve gittiii pc güncelleştirme yapıyormuş pöff beee
doruk cnm öncelikle sana yazmışmıştım birürü şey
kuzum hepimiz böyle olduk güllük güllüstanlık bakamadk
ama bu hiç bir zaman için kötü anne olduğumuzu göstermez.
eşine takılma eşler çoğu zamanını dışarıda geçirdiğinden
1-2 saat çocukllarla olduğundan...o süre içinde değerlendiriyor
biliyorsun erkekler at gözlüğü ile bakıyorlar dünyaya...
benim eşimde öleydi ama şimdi 2-3 saat onlarla tahammül edemiyor...
sıkma canını kuzum....c.tesi gel neşelendireyim seni
firidos işin bi yerde büyük nimet canm sana...seninde kuzuların küçük zamanla oturacak düzen...
bana gelince sabır taşıyımmm bennn taşş gibi hatunum
hiticu merhaba cnm
evet canım ikizleri olucak inşbiri kız biri erkek
ikiside şuanda 2 kilonun üzerinde kız aşağıda yerleşmiş yerine doğuma hazırmış normal olsa
benim kızlardan birisi kabız arkadaşlar ne önerirsiniz?dr a bu sebeple götürdünüzmü dr ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?