Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ana benden sonra kimse gelmemişş yaaa.....
Bende dediğim gibi muhallebi yapmaya gittim bide ne göreyim kralicem yediği yemeğin bulaşığını bırakmış lavobaya tenceresinidde...aşağa bahçeye inmişti yıkadım kaldırdım.....çocuklara muhallebi yaptım çok şükür alim yedi bide birer kase yoğurt yedirdim içime sindi şükür.....sonra kaygana geldi.....hemen ütü vardı onu yaptım kaldırdım...gittim yemekleri attım ocağa.....salatamıda yaptım...soframı sildim tabağımı bardağımı hazırladım kocam gelince hemen kurup oturuacağız

canancım dr.um bana artıkkaynatma suyu diyeli 4 ay oluyor, sudaki mineraller de ölüyor dedi, ben 6 aydan sonra kaynatmadım damacana su kullanıyoruz, içme suyu olarak da mamaa için de..
hımm demek öle dedi birsenede 1 yaşına kadar kaynat demiş du bakalım bende bi dr sorayım ne diyecek

ayyy gözü kalmış tabi içindne haset etmiş fena karııı
kıskanmış belli
senin kızada maşallah zaten kızlar yürekli olur ama çok geçmiş olsun tatlım çok öptüm kızçeleri
seni öpmüyom sana küstüm heheheh
dirime seni seviyom diyon bana demiyon seni gidi seniii
sen kulak ardı et yavrum boşver sık dişini bitir şu borçları hatta birazda kenara para koy evini alırken kullanırsın tatlımm yirim ülen sneiii
karnı yarık dedin de bende yapsam iyi olur benim kocişin en sevdiği yemektir karnı yarık

len bir soru sordum cevap ne vermiyonuz bakemmm:bbo:
ne sordun bacım kaçırmış sor cevaplayalım tekrarrr

Kızlar bişi sorucam ben kızımı yürütece bindirdim dün aldık sizce erkn mi...
oglum duramadı
Bide benim oglum hala dim dik duramuyo hemen öne dogru eğiliyo nette okudum normal dio sizce doktora götürsem mi
bindir anam hiççç bişi olmaz oğlun tam ayakta duramayabilir benimkide geç durdu kızlar herşeyi erken yapıyoda erkekler biraz geç yapıyo takılma oda dik duracak

sen yeni pcal tatlım kocişe söyle bi kıyak geçsin sana hehehe
hamarak karuuu işin bi tek yemek yeme kısmı kaldı dese
canım konuşurken şarj bitti kusurabakma
alışverişi yaptım
buğdayı unutmuşum en baş malzemeyi heheh yarın alırım yarın görümcekten bardaklarıda getireyim yıkayım hazır olsun pazarda var havuç alayım ayy bak aklıma geldi makarna salatası için ufak markana alayım 1 paket kızlar makarna salatası tarifi versenize bana
makarna yoğurt mayonez turşu
başka ne koyayım sosis maydonoz felan hımm bezelyede konuluyo dşmi
bide yoğurtla mayonez ölçüleirni verseniz biyeee
ay yaprak dökümünü izleyeyim bugün koltukların yastık kılıflarını yıkadım eve halı serdim
cuma günüde temizlik yapacağım
bakalım kaç kişi gelecek
doruğum gel tamammı
nero sen karra verdinmi
wavy sen gelcenmii?

şöyle bir baktım ve cnom sana yazacağım. gelecektim çok istekliydim
ama kızlar tüm isteğimi kırdı. odadan odaya geçmeme bile izin vermiyorlar feryad figan. yapıştılar bi yerlerime ayrılmıyorlar. yukarı eve çıkıp aşağı inene kadar annemin vıcığını çıkarıyorlar. geliyorum kıpkırmızılar ağlamaktan. neden bu kadar bırakıp gitme korkusuna sahip oldular anlmadım. nolur affet kardeşim benim. inan çok istedim gelmeyi. ama benim hayatım bitmiş bunu anladım şu an wcdeyim inanın ve içerde çığlık kopuyor ben kky yazıyorum:)) yani tek rahat internete girdiğim yerde bile rahat yok artık öpüyorum hepinizi. sabir sabır diyorum. öptüm

Selam herkese.......
Evi toplamaya başladım yavaştan,canımda hiç istemiyor,doğduğumdan beri neredeyse mecidiyeköydeydim,şimdi ayrılmak zor geliyor...
İnşallah yeni yerede alışırız huzurlu oluruz gittiğimize değer..

DIRIM insanın kendi evi gibisi yok asla,,,annenin evinde bile rahat edemezken insan,nerede kalmış kayınvaliden.Ama sabır tez zamanda rahatlarsınızda evinizde minnetsiz oturursuınuz..

KEVSER aman ne sinir oldum..........eniştene....Ah o nokta noktalarda neler gizledim.
Neyse herkese selam öpücük,yağızı hıçkırık tutmuş,ben bir su içireyim.

hımm anladımne diyim allah yardımcın olsun tatlım seninkiler epey zorlu çıktı
canın sağolsun başka zaman görüşürüz işallahh

ne tarafa gidiyon kız

iyi geceler hanımlar...
ayy akşam cinnet geçirdim ya beren beni sinir etti nasıl bağırdım çocuğa aldım dizime yastıkla öle bi sallamışımki sinirle bi anda bi kustu bi kustu anlatamam bi yandan ağlıyo bi yandan kusuyo ama sebepsizbir ağlayışı var. eşimle girdik birbirmize.. ne biçim davranıyosun çocuğa die.. onunla beraber bende ağladım sonra.. sanırım ben iyi bir anne olamıycam( tahammülümçok kuvvetli değil( içime otuurdu yavrum nasıil içli ağladı((
şu saat oldu hala uyumadı benim başım dertte bu kızla şimdiden böle ilerki günleri düşünemiyorum..

Gültepeye gidiyorum canancım........

Dorukcum sen maşallah çok iyi bir annesin bundan hiç şüphen olmasın.
Kolay değil iki bebeğe birden bakmam tatlım.Ben bile bazen ne yapacağımı şaşırıyorum inan.
Birde iki çocuk hemde ikiside aynı yaşlarda,ikiside aynı ilgiyi bekliyor,hani biri büyük biri küçük olurda bakımı daha kolay olur.İkiside aynı bakımı istiyor,sizlere çok imreniyorum inan,ama hep derim allahım sen kolaylık ver ikiz annelerine...Şimdi yağızı battaniyede salladık,aklımdan geçirdim kızımda olsa ağlasa nasıl ikisinide sallarız diye,eşim düşünme şimdi dedi,ilgimi başka yere çekmeye çalıştı,biliyor sonunun kötü olduğuna..........Neyse sen hiç üzme kendini canım,erkeklere kolay tabi akşamdan akşamaaaa...........

yani en çokda eşimin söyelnmesi zoruma gitti.. ben elimden geleni yapıyorum didiniyorumama yetemiyorum işte bi yerde patlak veriyo. gün boyu 5. dk bile yardım edenim olmuyo ancak dayanabiliyorum

günaydın kızlar...çok kötüyüm bugün,çok yorgunum..canımda sıkkın biraz...eşim gece okulda nöbetçiydi,annemle baktık bebelere..Deniz babası yok diye çok huysuzlandı.sabah okula zor attım kendimi:))...

Artvinli canım yeni eviniz Hayırlı olsun..

Dırımcım sabır taşı olsa çatlar valla iyi sabradiyosun ama bazen mecburiyetler zoruluyor insanı.

Canancım hoşgeldin,kolay gelsin.

Doruk canım benim bizler anneliğe yeni yeni alışıyoruz,böyle şeyler yaşaman ve hissetmen çok normal.lütfen iyi anne olmadığını düşünme,ikiz çocuk büyütmek çok zor.

Kevsercim güzel kızına geçmiş olsun canım,nazar değmiştir miniğe..

Wavy sabır babır güzelim,biraz büyüseler,ağlamaları dursa ne güzel olur dimi:)

Nerocum,Medine sizler nasılsınız kızlar?yürüteçten bahsedilmiş bu konuda bilgim yok ama Denizim daha 4,5 aylık ve oturmaya çalışıyor.kendini kaldırıyor.erken değil mi sizce?

günaydın şekerler,,,,,,opuyorumnanaktan
nihayet 3 gün çektiğim başağrısının arkasından bu sabah regl oldum da rahatladım...bu seferde karnım ve belim ağrır ulen hepmi biyerlerimiz ağrıyacak aman allah başka dert keder vermesin..

nero ne sordun diye dönüpbaktım, alıntılardan anlamamışım, ben hala gitmedim spiral taktırmam lazım hadi onu sağlık ocağında taktırıyım diyordum ama gitmem gerekecek sanırım bi jine...
banada dr doğumdan sonra 40 çıkınca gel dedi öf bi gidemedim tam geçen ay gidecektim kızlarla aynı güne aldım randevu sabahı yine regl oldum kaldı.zor geliyor gitmek ama gitmemde lazım yani

Kızlar bişi sorucam ben kızımı yürütece bindirdim dün aldık sizce erkn mi...
oglum duramadı
Bide benim oglum hala dim dik duramuyo hemen öne dogru eğiliyo nette okudum normal dio sizce doktora götürsem mi

yürüteç içn bizim dr pek önermedi ama 7-8 aylıkken kullan dedi istersen..

Nero ögrenirsen cok sevinirm canım hiç olmassa rahat ederim

cnm infacol inallah işine yarar biz memnun kaldık inci de..

öf çok zor ya bende 2 aylıktı kızlar taşındım çok zor cnm allah yardımcn olsun...

cnm üzme kendini zor tabi 2 çocuk bakmak ilk aylar dahada zor onlar bize yabancı biz onlara,uykusuzluk,yorgunluk ben annemle baktığım halde sinirlerim tepemde geziyordu sürekli ağlarlar gaz sorunu ama zamnla düzelecek..sabırlı olmak lazım...

iyiyiz çok şükür firdoscğm ne olsun allah bu günlerimiz aratmasın şekerim...

Canom ben gelemeyeceğim çünkü annem c.tsi ve pazar hac için seminere gidiyor 12 de gidiyor 4 geliyor yanlız zaten çıkamam ama allah kısmet ederse anem gelince buluşuruz inşallah cnm...

Son düzenleme:
selam bayanlar ya bişey sormak istiyorum size
bebekleriniz 9 ayı doldurunca mı oldu yoksa erken mi oldu
benim arkadaşım hamile aslında bugün doğuma gircekti ama dr son dakikada fikir değiştrmiş 9 ay 10 günü tamamlasın demiş
sorunlu da bir hamilelik geçirdi normal mi sizce

günaydın herkese....hayırlı sabahlar.....
bu saat oldu daha kimse uğramamış...herkes uyuyomu yoksa minik canavarlarlamı boğuşuyorsunuz.
biz sabah saat 5ten beri ayaktayız.bi biri uyuyo bi biri uyanıyo.
aslında nöbetleşe olması iyi oluyo.
ben bunları yazarken ikide uyandı imdaaattt...
dorukcum böyle gelgitler oluyo arada sen iyi bi annesin kendine böyle kötü davranma.sen iyi ol mutlu olmaya çalışki çocuklarda öyle olsun.

merhaba arkadaşın ikiz hamilelikmi geçiriyor?

hituci gnydn cnm.......birsencğm burdamısn günaydın sanada...

evet canım ikizleri olucak inş biri kız biri erkek
ikiside şuanda 2 kilonun üzerinde kız aşağıda yerleşmiş yerine doğuma hazırmış normal olsa

ayyy birsürü şey yazdım ve gittiii pc güncelleştirme yapıyormuş pöff beee

doruk cnm öncelikle sana yazmışmıştım birürü şey
kuzum hepimiz böyle olduk güllük güllüstanlık bakamadk
ama bu hiç bir zaman için kötü anne olduğumuzu göstermez.
eşine takılma eşler çoğu zamanını dışarıda geçirdiğinden
1-2 saat çocukllarla olduğundan...o süre içinde değerlendiriyor
biliyorsun erkekler at gözlüğü ile bakıyorlar dünyaya...
benim eşimde öleydi ama şimdi 2-3 saat onlarla tahammül edemiyor...
sıkma canını kuzum....c.tesi gel neşelendireyim seni

firidos işin bi yerde büyük nimet canm sana...seninde kuzuların küçük zamanla oturacak düzen...
bana gelince sabır taşıyımmm bennn taşş gibi hatunum

hiticu merhaba cnm

arkadaşım ikiz gebelikse anne karnında annenin ve bebeğin hayatı tehlikeye girmeyene kadar bekletebilir cnm....bak kilolarıda daha küçük cnm

dırım süper yazmışsın yine...
okadar istedik tüplerle tedavilerle uğraştık çoğumuz eşlerimizde bizim kjadar çok istediler bu minik yavruları şimdi neden tahammül edemiyorlar yaaa...yarama bastın dirim
benimki 1 saat zor bakıyo kızıyporum bende eşime ister istemez:jeyyar:

evet canım ikizleri olucak inş biri kız biri erkek
ikiside şuanda 2 kilonun üzerinde kız aşağıda yerleşmiş yerine doğuma hazırmış normal olsa

ben 38 haftaya girdiğimde doğum yaptım ama tabi en önemlisi bebeklerin durumu ve sağlığı...

benim kızlardan birisi kabız arkadaşlar ne önerirsiniz?dr a bu sebeple götürdünüzmü dr ne dedi?

benimde kabız ben z.yağı ekliyorum mamasına günde 2 öğün iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…