Hayırlı geceler kızlar.....
Hayırdır kim bu osman,pek bir üzmüş sizi bee..
Kirpicim bir gün daha gittiiiii,inan bende seninle sayıyorum.Sabah kalkınca diyorum kirpinin bir günü daha bitti,hayırlısıyla elif kızımızı görmeye çok azkaldı..
Kızlar bizdede taşınma telaşı başladı ufaktan,of ya talınmaktan nefret ediyorum....6 yıllık evliliğimde bu 4.taşınmamız taşınmaktan eşyamda hal kalmadı.......Koli topladım bugün,arasan bulunmazya aynen öyle koliyi bile parayla almış babam kağıtçıdan.........
Yağızı kontrole götürdük bugün,5,850 gr.olmuş.13 günde 350 gr.almış kuzum,dr.gayet iyi dedi..
iyigeceler kızlar pek kimseler yok.
hoşgeldin diyenlere hoşbulduk diyorum .
dırımcım canoda telaşmı var hediyeler filan merakettim aranmazda bu saatte .
cnm canoya diş buğdayı yapıyoruz bende elimden geldiği kadar bişiler yapyorumm
Amiiiiiiiiiiin dırımcım.....
Valla eşimde bende o kadar çok istiyoruzki kendimize ait evimizin olmasını.
Ama şimdi zor gibi görünüyor.Hakkımızda hayırlısı olsun,kısmet belki bizede nasip olur.
allah tez zamanda şifa versin bircciğm cnm...merhaba kızlar hepinizi ve bebekleri çok öpüyorum
yine salı geliyor yarın evdeki oğlumla herhafta olduğu gibi gündüz hastanesine yatıyoruz ameliyat sonrası göz muayenesi var inşallah saat başı damla biter artık 1 ay oldu günde 24 kez damla ne o uyuyor ne ben inşallah görürde bu eziyete değer
artvinliciğim hayırlı olsun evin Allah huzurla oturmayı nasip etsin
wavycığım güzel haberlerle gel doktordan inşallah
dırımcığım sabret geçecek bu günler tüm kayınvalidelerin çenesi hiç durmuyor iğnelemeye bayılırlar
medine cnm benim kullandığım bir gaz ilacı vardı arkadaşımın eczacısı ingiltereden getirtiyordu benim incimde çok gaz vardı çok iyi geldi dr gösterdim kullanabilirsin dedi ve hakkaten çok memnun kaldım istersen ismini öğreneyim sende kullan....İlgilenen herskese tek tek tşk ederim alıntı yaptım uctu..
Cok zorlanmaya basladım hala gazları var benimkiler kucak istiyolar hep..
Bide o arada beni zıplat diyolar anormel benim cocuklarım cok üzüyolar annelerini gecede cok huzursuzlar gececek biliyorum ALLAH her sıkıntısın arkadsından bir ferahlık gönderir inş..
CAnım sen istanbulda değilmiydin yaa ben hep öyle sanıyodum...
Geçmiş olsun sıcak havluyla baskı yapıncakaslara iyi geliyo bi dene istersn...
KIzlar bay bayı banda söyleyin ne kadarlıkken kullanabiliyoruz
Canım cok geçmiş olsun
İnsanız bizde anlayamıyoruz onnların canına hiç zarar gelsin istemem oglum 3 gündür aglıyo gecende gittim kan aldılar nasıl agladı yavrım hala mor elii hiç nişeyi yok dedi kulaktan şüphelendm yok dedi öyle yada böle büyücekler inş sizlerin diş cıkarma zamnları ALLAH kolaylık versin
ah kuzuma çok geçm,iş olsun rabbim korumuş en kortuğum şeyler bunlar benim camdan balkondan sarklmalr vede temizlik malzemeleri geçen sene arkadaşın oğlu yağ çözücü sen kilitli şişeden aç annesinin yanında saniyelik iç 1-2 damla 2 ay hastanede yattı ...allah korusun ya....günaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....
tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa
sormayın kızlarrr sormayınnnn.....evet kirpiş yaa kaynanam böyle işte yaaa düşünün ben nasıl biri ile oturuyorum...sırf feraha ermek için ama kocam dahada deliertiyor beni....
o kadar bunalıyorumki offff
bide annemler dün aradı ...emeklilik kağıtlarını içeri verecekmiş ama 1500 tl ihtiyacı varmış...annemde kayınvaliden verirmi borç diyor 500 tl ben soramam dedim...eşimde dırım sorsun demiş...eşim eve geldi soramam ya dedim..oda diyor bende soramam.....bizim kredi artına yatıracağımız paradan verelim dedi.
iyide o zaman 500 tl az yatıracağız....buda benim burada kalmama demek çok sııkılıyorum
ne karar vereceğim ne yapacağım ....kaynanadan istesem bunamış ters düz laf edecek huzurum kaçacak....annemlere anlatsam onlar bozulacak..........arada derede kaldım....bıktım yaaaa2500 yatırırsak kartımıza yılbaşına kalmadan ayrılacağız buradan...500 tl çok para değil ama kartta fark atıyor işte....offffffffff offffff ne yapacağım ben
herkeze merhaba .
sonunda buraya gelebildim uzun bir aradan sonra .umutediyorum hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım kimler neler yapmış bebişler nasıllar bilmiyorum sadece arada cananla konuşuyorum .
benim bebişlerim şükür iyi 4. ayı bitirecekler dört aydır giremiyorum nete inşallah bundan sonra girerim
biraz dzene girmeye başladı ogluşlarım .berkte onlara alışmaya başladı eskisi kadar kıskanmıyor yada bize öyle geliyor oda anaokuluna başladı ben biraz daha rahatladım .işte girebildigim bu kadar okulda berkin dogum günü var .pasta siparişi vermeye gidecegim o gelmeden .halletmem lazım .hepinizi kocamannnnn öpüyorummmmopuyorumnanaktan
Hayırlı geceler kızlar.....
Hayırdır kim bu osman,pek bir üzmüş sizi bee..
Kirpicim bir gün daha gittiiiii,inan bende seninle sayıyorum.Sabah kalkınca diyorum kirpinin bir günü daha bitti,hayırlısıyla elif kızımızı görmeye çok azkaldı..
Kızlar bizdede taşınma telaşı başladı ufaktan,of ya talınmaktan nefret ediyorum....6 yıllık evliliğimde bu 4.taşınmamız taşınmaktan eşyamda hal kalmadı.......Koli topladım bugün,arasan bulunmazya aynen öyle koliyi bile parayla almış babam kağıtçıdan.........
Yağızı kontrole götürdük bugün,5,850 gr.olmuş.13 günde 350 gr.almış kuzum,dr.gayet iyi dedi..
günaydın herkese....hayırlı sabahlar....
firdos ekledim canım...
günaydın canlar,
gece uyuyamadım sinirden... ablamtam anlamıyla bir aptal aşık.. aslında ziraat mühendisi ama beyinsiz kocası onu hiç çalıştırmadı çalıştırmayabilir tamam amenna ama hiç değer de vermiyor, evdeki hizmetçi gibi görüyor e yine banane tamam ama sürekli salaksın aptalsın beceriksizsin, beyinsizsin daha sayamdığım bi çok şey, yok efendim öküz gibi yiyosun, öküz! sus sus sus sabır sabır sabır taki, dvd kumandasını ablam dolabın arkasına düşürmüş kalk al onu ordan dedi, düşnebiliyor musunuz koca dolabı ablam hatır hatır kaldırdı arkadan aldı. ama ablamda ki aptallık o ne dese tamam diyo, babamlar geldi sürpriz yapıp, dondurma almışlar ablam da çok güzel hazırladı ikram için, kendi porsiyonunu yedi hayvan, ablama da sen yeme onu da ben yicem dedi ama yanında daha bi sürüğ salak şeyler, becerememişsin bana az koymuşsun cart curt... ahhh be dedim kes sesini ne memnuniyetsizsin be, al götür o zaman ablanı sen bak ona dedi, alırım dedim ama salak işte, tartışılmaya bile girilmiyor o kadar beyinsiz ki cevap versen anlamıyo salak,
sabah aradım ablamı ablam bak bu böyle gitmez neden böyle yapıo bu hani birazcık olsunanlatsın rahatlasın, yoook, o öyleymiş onun bazen tutuyomuş gıcıklığı napsınmış, abla dedim o hep öyle nie bu kadar değersizsin gözünde bak dur diyelim şuna, çok istiyosan boşanayım da rahat et dedi... ya ben napıyım bu kızı ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?