Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

sanada hayırlı geceler ...........osman kanald öyle bir geçerki zaman dizisinin küçük oyuncusu cnm...

hadi hayırlı olsun cnm taşınmanız ben bilirim çok zor yaa annemler 25 yıldır kiracıydı
ben çok çektim....
o yüzden evlendim kaynana yanına gelin oldum iki oda olsun bizim olsun dedim
didindim aldım bi teras ....çok şükür....
rabbim sizede nasip etsin cnm...maşallah aliye de cnm

kızlar canım çok sıkkın, ablamdaydık, ablamın eşi tam bir öküz... kavga ettik geldim acaip sinirlerim bozuk, detayları yarın anlatır deşarj olurum, şimdi de eşim le tartışıyoruz kızıyor bana sabırlı olmalıydın diyor ablanı üzecek bak artık görüştürmeyecek sizi diyor, uyku yok bu gece..ç.

kızlar ben geldim ama gidicem hemen:))..Hituci canım benim kim olduğumu sormuşsun,adım dilek..ordan bulursun artıkın:)..zaten şu orta karadeniz çevresinden bi ikimiz varız ikiz annesi herhalde:))..diğer sayfaları okuyamadım pek,bu arada nefes gelmiş hoşgelmiş...yoğun bi gündü,toplantım falanda vardı..daha yeni eve gitdim gezdik biraz..

kevsercim hayırdır canım ya,üzüldüm bak şimdi..eniştenle tartışman balan açısından hoş olmamıştır tabii..

iyigeceler kızlar pek kimseler yok.
hoşgeldin diyenlere hoşbulduk diyorum .
dırımcım canoda telaşmı var hediyeler filan merakettim aranmazda bu saatte .

sıkma canını kevsercim .onasıl birşey ablanla görüştürmez filan .senin sorunun eniştenle. ablanla deyilki yada ablanın seninle deyil anladıgım kadarıyla .çocuguma yasak koyuyor .çocuklarımıza bile karışamazken tercihlerinde bizler.

Amiiiiiiiiiiin dırımcım.....

Valla eşimde bende o kadar çok istiyoruzki kendimize ait evimizin olmasını.

Ama şimdi zor gibi görünüyor.Hakkımızda hayırlısı olsun,kısmet belki bizede nasip olur.

Amiiiiiiiiiiin dırımcım.....

Valla eşimde bende o kadar çok istiyoruzki kendimize ait evimizin olmasını.

Ama şimdi zor gibi görünüyor.Hakkımızda hayırlısı olsun,kısmet belki bizede nasip olur.

artvinlimmmm Allah kolaylık versinn, taşınma işi çok zoorr. biz taşınırken 6 aylık riskli hamile olduumdan elimi hiçbirşeye sürdürmemişlerdi. Sen de çok yorma kendini, sütün fln azalmasın dikkat. canım benimle gün sayman çook hoşuma gitti, saolasın cok azz kaldi bakalimm. heyecan dorukta .

kevsercimm umarim sıkıntılı bir durum olmaz, konunun çook dışındayım gerçi ama, ablan da haklıyı haksızı ayıredebilecek olgunluktadır

günaydın canlar,
gece uyuyamadım sinirden... ablamtam anlamıyla bir aptal aşık.. aslında ziraat mühendisi ama beyinsiz kocası onu hiç çalıştırmadı çalıştırmayabilir tamam amenna ama hiç değer de vermiyor, evdeki hizmetçi gibi görüyor e yine banane tamam ama sürekli salaksın aptalsın beceriksizsin, beyinsizsin daha sayamdığım bi çok şey, yok efendim öküz gibi yiyosun, öküz! sus sus sus sabır sabır sabır taki, dvd kumandasını ablam dolabın arkasına düşürmüş kalk al onu ordan dedi, düşnebiliyor musunuz koca dolabı ablam hatır hatır kaldırdı arkadan aldı. ama ablamda ki aptallık o ne dese tamam diyo, babamlar geldi sürpriz yapıp, dondurma almışlar ablam da çok güzel hazırladı ikram için, kendi porsiyonunu yedi hayvan, ablama da sen yeme onu da ben yicem dedi ama yanında daha bi sürüğ salak şeyler, becerememişsin bana az koymuşsun cart curt... ahhh be dedim kes sesini ne memnuniyetsizsin be, al götür o zaman ablanı sen bak ona dedi, alırım dedim ama salak işte, tartışılmaya bile girilmiyor o kadar beyinsiz ki cevap versen anlamıyo salak,
sabah aradım ablamı ablam bak bu böyle gitmez neden böyle yapıo bu hani birazcık olsunanlatsın rahatlasın, yoook, o öyleymiş onun bazen tutuyomuş gıcıklığı napsınmış, abla dedim o hep öyle nie bu kadar değersizsin gözünde bak dur diyelim şuna, çok istiyosan boşanayım da rahat et dedi... ya ben napıyım bu kızı ya???

günaydınnnnnnn.....

allah tez zamanda şifa versin bircciğm cnm...

medine cnm benim kullandığım bir gaz ilacı vardı arkadaşımın eczacısı ingiltereden getirtiyordu benim incimde çok gaz vardı çok iyi geldi dr gösterdim kullanabilirsin dedi ve hakkaten çok memnun kaldım istersen ismini öğreneyim sende kullan....

parafon kullandım cnm iyi geldi allahtan....

ah kuzuma çok geçm,iş olsun rabbim korumuş en kortuğum şeyler bunlar benim camdan balkondan sarklmalr vede temizlik malzemeleri geçen sene arkadaşın oğlu yağ çözücü sen kilitli şişeden aç annesinin yanında saniyelik iç 1-2 damla 2 ay hastanede yattı ...allah korusun ya....

birsen cnm allah sana kolaylık versin sabır versin...

hoşgldin nefesciğim dün aklıma geldin nerelerde bu kız diye bugün hatta msaj atacaktım sana ...

güle güle otur şekerim yeni evinde mutlu huzurlu...yağızada maşallah kilosu çok güzel..

günaydın herkese....hayırlı sabahlar....
firdos ekledim canım...

günaydın sanada şeker

hakkaten tam öküzmüş yani bu nebiçim adam böyle ....

bende regl olacağım 2 gündür iğrenç başıım ağrıyor boynumda tutuktu zaten aman gözümü açamadım ağrıdan
dünde işitme testi için yeniden hastaneye gittik bu seferde makina arızalanmış yine yaptıramadık ay dedim başlıcam şimdi sizin makinanıza ...

kızlar doğumdan ne kadar sonra jinekolojik muayene için de gittiniz benm dr beni 2 ay sonra gel bakalım smear yapalım falan dedi ama öff ben bir fırsat bulup gidemedim yahu...

günaydın kızlarr ,

Haftaya bu vakit inşallahh kızımıza kavuşmuş olacağız çook heyecanlıyım.

kevsercim enişte cidden fenaymış, ve sende çok haklısın insan kaldıramıyor kardeşine kötü davranılmasını, bir de şu var ki sizin yanınızda böyle davranan arkada daha da üzüyor olabilir. kendini ispatlamaya çalışıyor heralde, ablan hep böyle pasif miydi yoksa kocası mı bastırdı? offff iki ucu --klu değne bi durum, tutsan olmazz ,konuşsan olmaz.

nerocum geçmiş olsun, off benim de bazen çok pis tutulur boynum, kas gevşetici vurdurmaya kadar gittiğini bilirim işin.

hituci günaydın sana da canım

günaydın kızlar,gerçi gün bizim için çoktan aydınlandı ama:))...

Kevsercim okurken bile sinirlendim ya,ablan nasıl müsade ediyor buna anlamış değilim...

Hituci eve gidince faceye bakarım canım.

Kirpicim 6 gün kaldı kızına kavuşmaya,ne heyecanlı yaaa.

Birce küvözdeki bebişin nasıl oldu canım?

Artvinli,Dırım,Nefes,Nero,Medine sizler nasılsınız kızlar?

Canan nerde bu arada??????

merhaba kızlar.....berbat bi güne başlangıç yaptım...çocuklar uyandı içeri gittiler kaynana kalkmış
allahm ya sabah sabah çocuklara bağrıyor....öle böle değil...öfffffffffffff pöfffff
çocukların altını alıyor çocuklar durmuyor tabi beceremeyince aman beeee kahretsin diyorrr....o kadar sinir oldumki..sanki ben ona çocuklara bak demişim....delirdim kalktım...ben çocuklara kahvaltı hazırladım o arada kayım kalktı...çocuklar onun odasındalar....
bu evin yerleri eski barleylerden oluşuyor artık kopmaya başlamış...ömerde kaynım odasında çıkarmaya çalışıyor yaa bu çocuk nasıl bağrıyor çocuğa nasıl azarlyor....kuzum dudaklarını büzmüş..ağladım ağlayacak....hemen gittim aldım ömeri hiçbişey demeden .....kaynımda annesine neden bağrıyorsun dedi...oda sesiz sesle ne olmuş dedi....ben duymadım sanki.....sonra yine çocukları kaynımın odasından kovalıyor ...kaynımda bağırdı anne git işine bak bu çocuklar burada oyanayacak bağırmayı kes dedi....sustu...allahtan kaynım durumun farkında............

ama benim sabırımn sınırı geliyor....bu kadn 24 saat kuran okuyor ağzından kahetsin ...belasını versin eksik değil....her iki kelimesi püfffffffffff amannnn ne çok sıkıntı verdik beee...
annem birbuçuk yılda sesini çıkarmadı be.....
bide dikkat ettim bende gelip kaldığında kaynana bu kadar sesi çıkmıyordu
gebeyiz ona diyemi yapıyor anlamadım...pireye kızıp yorgan yakmak istemiyorum..
ama sinirimi bozuyor....eşime diyeceğim devamlı çocuklara bağırdığını.....
bide dikkat ettim yemekleri ben yaptığımdan beridir bana diyorki çok pişirme
hergün aynı yemeği yemek istemiyormuş....dünde söyledim sen bigün yediğini
diğer gün yemiyorsun ben 3 gün aynı yemeği yemem dedim.....siz yokken kim yiyor yemeğimi dedi
bende o zaman şimdide ye dedim....salak yaa ben eşşek gibi hergün pişiriyorum
yıkıyorum koyuyorum....hizmetci gibi davranıyor....neden derseniz...en ufak şey için yardım etmiyor..
hadi yapmasın onada eyvallah ama çocukları oyalasın yok onlarada bağrıyor...ben daha çok geriliyorum...

bu hafta iyiki aneme gidiyorum mola vereceğim bu değişiklik iyi gelecek bana...........
ayy şişirdim sizi ama bende böyle rahatlıyorum....kusuruma bakmayın kızlarrr

kevser ablan neden bu kadar hakareti kabul ediyor cnm...yani ne sen ne ben böyle bişeyle karşı karşıya kalsak illa çatarız.....bence ablan bu duruma el koymalı cnm
sen haklsın
yanii

firidos.nermin,kevser,kirpoş,doruk,fatma,nefes ismini sayamadığım herkes merhabaaaaaa

aynen öyle kızlar ikiucu boklu değnek, bastırmış ablam duygularını çözüm yok, tek çözüm boşanmak onun için o yüzden ben bastırılmış duygularını öne çıkarıyorum diye beni kesmeye çalışıyor, kapıyor konuyu... başanayım da rahat et dio, onu da o istemiyor,... salak yaptı iice, babam bizi erkek gibi yetiştirmişti yok canım pasif falan değildi elinden her iş gelir, bazen dırıme benzetiyorum onu..

dırımım sabret canım ya, işin ucunda maddi rahatlık olcak ha sabır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…