benim kızlardan birisi kabız arkadaşlar ne önerirsiniz?dr a bu sebeple götürdünüzmü dr ne dedi?
dırım süper yazmışsın yine...
okadar istedik tüplerle tedavilerle uğraştık çoğumuz eşlerimizde bizim kjadar çok istediler bu minik yavruları şimdi neden tahammül edemiyorlar yaaa...yarama bastın dirim
benimki 1 saat zor bakıyo kızıyporum bende eşime ister istemez:jeyyar:
ayyy birsürü şey yazdım ve gittiii pc güncelleştirme yapıyormuş pöff beee
doruk cnm öncelikle sana yazmışmıştım birürü şey
kuzum hepimiz böyle olduk güllük güllüstanlık bakamadk
ama bu hiç bir zaman için kötü anne olduğumuzu göstermez.
eşine takılma eşler çoğu zamanını dışarıda geçirdiğinden
1-2 saat çocukllarla olduğundan...o süre içinde değerlendiriyor
biliyorsun erkekler at gözlüğü ile bakıyorlar dünyaya...
benim eşimde öleydi ama şimdi 2-3 saat onlarla tahammül edemiyor...
sıkma canını kuzum....c.tesi gel neşelendireyim seni
firidos işin bi yerde büyük nimet canm sana...seninde kuzuların küçük zamanla oturacak düzen...
bana gelince sabır taşıyımmm bennn taşş gibi hatunum
hiticu merhaba cnm
dırım yaw bayılıyorum sana.bu kadar koşşturma iki çocuk ve kaynana.kaynanayla anlaşamayan biri olarak ona iyi dawranıyorsun bence.aslında hergün okuyorum seni ama bitürlü yazamamıştım bugüne nasip oldu artık
bazen dayanılmaz oluyorlar ama.ben normalde sessizimdir ama artık sabrım taştı ve benimde sesim çıkar oldu kaynana sayesinde
şöyle bir baktım ve cnom sana yazacağım. gelecektim çok istekliydim
ama kızlar tüm isteğimi kırdı. odadan odaya geçmeme bile izin vermiyorlar feryad figan. yapıştılar bi yerlerime ayrılmıyorlar. yukarı eve çıkıp aşağı inene kadar annemin vıcığını çıkarıyorlar. geliyorum kıpkırmızılar ağlamaktan. neden bu kadar bırakıp gitme korkusuna sahip oldular anlmadım. nolur affet kardeşim benim. inan çok istedim gelmeyi. ama benim hayatım bitmiş bunu anladım şu an wcdeyim inanın ve içerde çığlık kopuyor ben kky yazıyorum:)) yani tek rahat internete girdiğim yerde bile rahat yok artık öpüyorum hepinizi. sabir sabır diyorum. öptüm
Selam herkese.......
Evi toplamaya başladım yavaştan,canımda hiç istemiyor,doğduğumdan beri neredeyse mecidiyeköydeydim,şimdi ayrılmak zor geliyor...
İnşallah yeni yerede alışırız huzurlu oluruz gittiğimize değer..
DIRIM insanın kendi evi gibisi yok asla,,,annenin evinde bile rahat edemezken insan,nerede kalmış kayınvaliden.Ama sabır tez zamanda rahatlarsınızda evinizde minnetsiz oturursuınuz..
KEVSER aman ne sinir oldum..........eniştene....Ah o nokta noktalarda neler gizledim.
Neyse herkese selam öpücük,yağızı hıçkırık tutmuş,ben bir su içireyim.
iyi geceler hanımlar...
ayy akşam cinnet geçirdim ya beren beni sinir etti nasıl bağırdım çocuğa aldım dizime yastıkla öle bi sallamışımki sinirle bi anda bi kustu bi kustu anlatamam bi yandan ağlıyo bi yandan kusuyo ama sebepsizbir ağlayışı var. eşimle girdik birbirmize.. ne biçim davranıyosun çocuğa die.. onunla beraber bende ağladım sonra.. sanırım ben iyi bir anne olamıycam( tahammülümçok kuvvetli değil ( içime otuurdu yavrum nasıil içli ağladı ((
şu saat oldu hala uyumadı benim başım dertte bu kızla şimdiden böle ilerki günleri düşünemiyorum..
günaydın kızlar...çok kötüyüm bugün,çok yorgunum..canımda sıkkın biraz...eşim gece okulda nöbetçiydi,annemle baktık bebelere..Deniz babası yok diye çok huysuzlandı.sabah okula zor attım kendimi:))...
Artvinli canım yeni eviniz Hayırlı olsun..
Dırımcım sabır taşı olsa çatlar valla iyi sabradiyosun ama bazen mecburiyetler zoruluyor insanı.
Canancım hoşgeldin,kolay gelsin.
Doruk canım benim bizler anneliğe yeni yeni alışıyoruz,böyle şeyler yaşaman ve hissetmen çok normal.lütfen iyi anne olmadığını düşünme,ikiz çocuk büyütmek çok zor.
Kevsercim güzel kızına geçmiş olsun canım,nazar değmiştir miniğe..
Wavy sabır babır güzelim,biraz büyüseler,ağlamaları dursa ne güzel olur dimi:)
Nerocum,Medine sizler nasılsınız kızlar?yürüteçten bahsedilmiş bu konuda bilgim yok ama Denizim daha 4,5 aylık ve oturmaya çalışıyor.kendini kaldırıyor.erken değil mi sizce?
selam bayanlar ya bişey sormak istiyorum size
bebekleriniz 9 ayı doldurunca mı oldu yoksa erken mi oldu
benim arkadaşım hamile aslında bugün doğuma gircekti ama dr son dakikada fikir değiştrmiş 9 ay 10 günü tamamlasın demiş
sorunlu da bir hamilelik geçirdi normal mi sizce
ayyyy yaaa tlf la konuşmaktan yazamadım
gecem kötü geçti...yaa ömer sürekli ağladı korktumu ne oldu anlamadım o ağladıkca aliş uyandı offf berbat bi geceydi...sabahda erken kaltılar ben uyuyamadım.....ömer yatağa geçirecek kadar kaka yapmış
kaynanam dedim sen yıka bunun mıcını ali moka saldırır dedim...anamçocuğun kıçını soğuk u ile yıkamış yaa....hemen aldım yorgana sardım..giydirdim aliişininde altını değiştiridm giydirdim.......
mamalarını hazırladım yediler biz kahvaltı yaptık bulaşık yıkadım....lavoba klozet temizliği yaptım...oturdum pc başına.....anca bitirdim yazımııı
dırım yaw bayılıyorum sana.bu kadar koşşturma iki çocuk ve kaynana.kaynanayla anlaşamayan biri olarak ona iyi dawranıyorsun bence.aslında hergün okuyorum seni ama bitürlü yazamamıştım bugüne nasip oldu artık
haklısın dırımcım ama inan dün psikolojim mahvoldu aklımdan neler geçdibi bilsen beni döverdin:bbo:
neysekigece güzel uyudu zilli berende dinlendim ohhhh... sabahda kalkmış akşam kıçını yırtan o değilmiş gibi ogu gugu lülü deyip duruyo :))sempatiksalakcinni
umarım bugün canımdan bezdirmez beni.. zavallaı iremim dünden beri kendi halinde oynuyo uyuyo uyanıyo yavrum gıcı çıkmıyo:ecrin_bebek:
ytok canım ben yeni ew yaptım orda oturuyorum.bir kızım bir oğlum varr şuan 10 aylıklar.kendimde muhasabeciyim yeni başladım çalışmaya.kızım çokk berbat gece uykusu sıfır sabaha kadar mama içmek istiyor ne yapacağımı şaşırdım artık.bir türlü bıraktıramadfım şunun şu huyunu.
ytok canım ben yeni ew yaptım orda oturuyorum.bir kızım bir oğlum varr şuan 10 aylıklar.kendimde muhasabeciyim yeni başladım çalışmaya.kızım çokk berbat gece uykusu sıfır sabaha kadar mama içmek istiyor ne yapacağımı şaşırdım artık.bir türlü bıraktıramadfım şunun şu huyunu.
canım benim yaaaolumunekankayizsmile bende seviyorum sizleri....yoldaşız bizolumunekankayizsmilesıcak su var ama suyu biraz akıtması gerek sıcak su gelene kadar eeee onuda akıtmaz aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......canım neden benden bahsediyormuşsun gibihissediyorum, ulen yoksa bunlar dördüz müüüsürekli bacağımda kolumda kucağımda durmak istiyorlar, bir ara çağla ne güzel babasıyladı hep, şimdi o da damla gibi olduakannehir
ah canım ah bu sabah babamla konuştuk da o da ne noktalar dolduruyor ama kızım sabredicez dedi, müdahale edemeyiz ablan çok seviyor diyor... poffffff
canım inan işimiz gerçekten çok zor ve bu şekilde arada filmin kopması çok normal.. ben akşam damlayı öyle salladım, artık laftan da anlıyorlar bağırdım sus kes sesini dedim, e gece 8 kez uyanınca çıldırdım artık sallarken, zaten koca gün kol bacak kopmuş ağrıdan bir de gece böyle geçince mafoldumben eşler evet böyle anlamsız çıkışlar yapıyor eşimle hiç tartıştığımızı bilmem kızların bu durumları bazen bizi de düşşürüyor birbirimize.. sabırrrr.. geçecek inş.
erken değil canım, ne güzel işteee...
doktoru biliyordur canım işini, takip etmiştir mutalaka, bir saat daha dursun diye beklediğimiz oldu bebişlerimizi, dışarıdaki 2 gün anne karnında 2 saate değer demişti..
ya sıcak su yokmu yaa.. offf.. yazık donmuştur kuzum..
dırımımız bi tanedir.. kıskananlar çatlıyor valla dikkat kaydirigubbakcemile3:lepi:
benim çağlam öyleydi, ah kıyamıyordum ona hiç pek bi mahzundu, ama şimdiii tam tersi oldulaarrr kafamçokkarıştı
Allah kolaylık versin canım, gece uykusuzluk çok zor mirmirmirmir
canommmmm, kız seviyom leyn ben seni deee.. aşkolsun, hepimizi hepinizi çok seviyom... kzım sevmesem burda olmam zaten yaw, biliyorsun YA SEV YA TERKET var bende.. sevmesem terkederdim topiği ( tecrübeyle sabüt)
ay yine sataşasım var.. alsanaalsanasmile
kızlar sabah annem geldi 8.30 dabi sevindim hemen attım damlayıkucağına cumurlop çağlanın yanına yatağa,, ohhh 2 saat uyumuşum, damlanın sesine uyandım bi fırladım yataktan ki amanin annemin geldiğini unutmuşum bi an ödüm koptu. sonra kalktım annem mutfağı toplamış, evi toparlamış, çayı hazırlamış, ben de hemen kızların kahvaltısını hazırladım yedirdim, biz de kahvaltı yaptık, babam da ageldi, onlar oynarken kızlarla ben de evimin işini yaptım.. annem birazdan güne gidecek gitsemmi acaba bende ?
canommmmm, kız seviyom leyn ben seni deee.. aşkolsun, hepimizi hepinizi çok seviyom... kzım sevmesem burda olmam zaten yaw, biliyorsun YA SEV YA TERKET var bende.. sevmesem terkederdim topiği ( tecrübeyle sabüt)
kızlar sabah annem geldi 8.30 dabi sevindim hemen attım damlayıkucağına cumurlop çağlanın yanına yatağa,, ohhh 2 saat uyumuşum, damlanın sesine uyandım bi fırladım yataktan ki amanin annemin geldiğini unutmuşum bi an ödüm koptu. sonra kalktım annem mutfağı toplamış, evi toparlamış, çayı hazırlamış, ben de hemen kızların kahvaltısını hazırladım yedirdim, biz de kahvaltı yaptık, babam da ageldi, onlar oynarken kızlarla ben de evimin işini yaptım.. annem birazdan güne gidecek gitsemmi acaba bende ?
ayyyy yaaa tlf la konuşmaktan yazamadım
gecem kötü geçti...yaa ömer sürekli ağladı korktumu ne oldu anlamadım o ağladıkca aliş uyandı offf berbat bi geceydi...sabahda erken kaltılar ben uyuyamadım.....ömer yatağa geçirecek kadar kaka yapmış
kaynanam dedim sen yıka bunun mıcını ali moka saldırır dedim...anamçocuğun kıçını soğuk u ile yıkamış yaa....hemen aldım yorgana sardım..giydirdim aliişininde altını değiştiridm giydirdim.......
mamalarını hazırladım yediler biz kahvaltı yaptık bulaşık yıkadım....lavoba klozet temizliği yaptım...oturdum pc başına.....anca bitirdim yazımııı
merhabalar...bende ikiz annesiyim. düzenli olarak sizi hergün okuyorum. ama muhabbetiniz çok güzel araya girip bölmek istemedim...sizi okumakta çok güzel sorunlarımız, dertelerimiz, sevinçlerimiz hemen hep aynı...benim kızlarımda bugün tanm 7 ayı bitirdiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?