Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ayyyy yaaa tlf la konuşmaktan yazamadım

gecem kötü geçti...yaa ömer sürekli ağladı korktumu ne oldu anlamadım o ağladıkca aliş uyandı offf berbat bi geceydi...sabahda erken kaltılar ben uyuyamadım.....ömer yatağa geçirecek kadar kaka yapmış
kaynanam dedim sen yıka bunun mıcını ali moka saldırır dedim...anamçocuğun kıçını soğuk u ile yıkamış yaa....hemen aldım yorgana sardım..giydirdim aliişininde altını değiştiridm giydirdim.......
mamalarını hazırladım yediler biz kahvaltı yaptık bulaşık yıkadım....lavoba klozet temizliği yaptım...oturdum pc başına.....anca bitirdim yazımııı

dırım yaw bayılıyorum sana.bu kadar koşşturma iki çocuk ve kaynana.kaynanayla anlaşamayan biri olarak ona iyi dawranıyorsun bence.aslında hergün okuyorum seni ama bitürlü yazamamıştım bugüne nasip oldu artık

cnm kimi erkeğin doğasn da çocuk bakımı ev işi kadnların diğer yaptığı şeyleri beceremezler ...bazılları ise çok iyi yapar....

şimdi benimeşim benden daha iyi bakar hiç şüphem yok ben dışar giderim ikisini bırakıp ona gayet iiyi bakar....ama tahammül günümüzde herkesde çok az....eşlerde bebekleri konusunda çok hasaslaar onlara kendilerinden bilmeden bi zarar gelse çocuklarına daha çok üzülecekler o yüzden anneye teslim ediyolar ...

erkekler için anne çok önemli unutmaaa

haklısın dırımcım ama inan dün psikolojim mahvoldu aklımdan neler geçdibi bilsen beni döverdin:bbo:
neysekigece güzel uyudu zilli berende dinlendim ohhhh... sabahda kalkmış akşam kıçını yırtan o değilmiş gibi ogu gugu lülü deyip duruyo :))sempatiksalakcinni
umarım bugün canımdan bezdirmez beni.. zavallaı iremim dünden beri kendi halinde oynuyo uyuyo uyanıyo yavrum gıcı çıkmıyo:ecrin_bebek:

ayyyy canım merhaba :)) demek takip ediyon gel uygunsan senlede sohbet edelim

evet cnm iyi davranıyorum..ne bileyim yaa ne kadar sinirde olsam içimden bu sefer tersleyeceğim desemde yapamıyorum...yaşlı diyorum...
ama daha büyük bişeyi asla kaldırmam ...aman allah yaşatamsında şunun şurasında 2 ay daha kalacağım

hituci benim berende 3 4 günde bir kaka yapıo dün artık en son zeytinyağla popişi yağladım 1 saat masaj yaptım nası yapdı görmeheryeri pospok gördüm:))))

şincik kuzular uykudan kalktı ben gidem anneme gideceiğim valizmi hazırlayım...çocuklara çorba vereceğim......gelirim bugün spora aksam üzeri giderim.....çocuklar aksam saati uyurlar

bazen dayanılmaz oluyorlar ama.ben normalde sessizimdir ama artık sabrım taştı ve benimde sesim çıkar oldu kaynana sayesinde

bazen dayanılmaz oluyorlar ama.ben normalde sessizimdir ama artık sabrım taştı ve benimde sesim çıkar oldu kaynana sayesinde

gel cnm sohbetimize sende katıl cnm ...kendinden bahset cnm??
seninde kuzun var sanırım..kaynana ilemi oturuyorsun cnm...

benim kaynana özünde iyibiridi
ama şu etrikalı dizileri izleye izleye etrikacı olmuş yaşı gelmiş 70 çokda tınlamıyorum.

şimdilik kaçacağm cnm gelirim ama mucukss ....sen yaz gelince cvp veririm

ytok canım ben yeni ew yaptım orda oturuyorum.bir kızım bir oğlum varr şuan 10 aylıklar.kendimde muhasabeciyim yeni başladım çalışmaya.kızım çokk berbat gece uykusu sıfır sabaha kadar mama içmek istiyor ne yapacağımı şaşırdım artık.bir türlü bıraktıramadfım şunun şu huyunu.

canım neden benden bahsediyormuşsun gibihissediyorum, ulen yoksa bunlar dördüz müüü sürekli bacağımda kolumda kucağımda durmak istiyorlar, bir ara çağla ne güzel babasıyladı hep, şimdi o da damla gibi olduakannehir

ah canım ah bu sabah babamla konuştuk da o da ne noktalar dolduruyor ama kızım sabredicez dedi, müdahale edemeyiz ablan çok seviyor diyor... poffffff

canım inan işimiz gerçekten çok zor ve bu şekilde arada filmin kopması çok normal.. ben akşam damlayı öyle salladım, artık laftan da anlıyorlar bağırdım sus kes sesini dedim, e gece 8 kez uyanınca çıldırdım artık sallarken, zaten koca gün kol bacak kopmuş ağrıdan bir de gece böyle geçince mafoldumben eşler evet böyle anlamsız çıkışlar yapıyor eşimle hiç tartıştığımızı bilmem kızların bu durumları bazen bizi de düşşürüyor birbirimize.. sabırrrr.. geçecek inş.

erken değil canım, ne güzel işteee...

doktoru biliyordur canım işini, takip etmiştir mutalaka, bir saat daha dursun diye beklediğimiz oldu bebişlerimizi, dışarıdaki 2 gün anne karnında 2 saate değer demişti..

ya sıcak su yokmu yaa.. offf.. yazık donmuştur kuzum..

dırımımız bi tanedir.. kıskananlar çatlıyor valla dikkat kaydirigubbakcemile3:lepi:

benim çağlam öyleydi, ah kıyamıyordum ona hiç pek bi mahzundu, ama şimdiii tam tersi oldulaarrr kafamçokkarıştı

Allah kolaylık versin canım, gece uykusuzluk çok zor mirmirmirmir

canommmmm, kız seviyom leyn ben seni deee.. aşkolsun, hepimizi hepinizi çok seviyom... kzım sevmesem burda olmam zaten yaw, biliyorsun YA SEV YA TERKET var bende.. sevmesem terkederdim topiği ( tecrübeyle sabüt)
ay yine sataşasım var.. alsanaalsanasmile

kızlar sabah annem geldi 8.30 dabi sevindim hemen attım damlayıkucağına cumurlop çağlanın yanına yatağa,, ohhh 2 saat uyumuşum, damlanın sesine uyandım bi fırladım yataktan ki amanin annemin geldiğini unutmuşum bi an ödüm koptu. sonra kalktım annem mutfağı toplamış, evi toparlamış, çayı hazırlamış, ben de hemen kızların kahvaltısını hazırladım yedirdim, biz de kahvaltı yaptık, babam da ageldi, onlar oynarken kızlarla ben de evimin işini yaptım.. annem birazdan güne gidecek gitsemmi acaba bende ?

yeni ev yaptım derken yenimi evine geçtin cnm???ohhhh ikizlerin var nedense tickerde tek bebek gördüm gözüm de bozulmuş hahaha....canım kızına boş biberon ver belki emme güdüsünden yapıyordur....bizimkiler bazen boş çekiyor ...yada su ver cnm....ikizlere kim bakıyor cnm?

canım benim yaaaolumunekankayizsmile bende seviyorum sizleri....yoldaşız bizolumunekankayizsmilesıcak su var ama suyu biraz akıtması gerek sıcak su gelene kadar eeee onuda akıtmaz aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

ohhhh annen gelmiş süüperrrr.........bende anneme gideceğim diye dellenir kaynana
bana diorki sakın annen burada kalın der gitme tamammı orada masraf yaparsınız diyo
dedim kalmama yaaa neden annemde kalayım masraf yapacaksam dedim.evime giderim buradada aralığa kadar kalacağız dedim...

oh oh güne çok güzel başlamışsın....en kötü gününüz böyle olsun canım...

dorukcum benimkide bi yaptımı heryere geçiyo...
bezi almadan önce şöyle bikaçsaniye düşünüyom bu moku nası temizlicem diyekaydirigubbakcemile3

merhabalar...bende ikiz annesiyim. düzenli olarak sizi hergün okuyorum. ama muhabbetiniz çok güzel araya girip bölmek istemedim...sizi okumakta çok güzel sorunlarımız, dertelerimiz, sevinçlerimiz hemen hep aynı...benim kızlarımda bugün tanm 7 ayı bitirdiler....

ayyyyy bugün işlerim erken bitiyor....içim kıpır kıpır anneme gideceğim diye hahaaa.....

valizimi hazırladım....çocukları besledim ama zorla ellerini ayakları tutarak yedirdim...yeme işinde inat ediyolar ama ben daha inatımmm unutmasınlar yoksa nasıl tutardım onları 33 gün içeride...

bulaşığımı yıkadım yemeğimi attım.....çocukları 4 gibi uyuturum gerçi aliş paşa 10 da yattı 12. kalktı ama 4-5 gibi sızar herale

hey allahım ya ne komik kadın hergün bizi şaşırtıyor şekerim senin bu kaynanakaydirigubbakcemile3

git kız havan değişir bayanssulusmile

ohhhh ohhhhhh ikiz anneleri geliyor ne güzellll gelin kızlar konuşalım sohbet edelimolumunekankayizsmile:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…