comebabymı seni merak ettim cnm ek gıdaya geçtiniz he
tarhanayı su ile pişir cnm içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koy cnm
kızlar ben doktra sordum keçi sütü asla verme dedi bebek için ii değil dedi
mamalardaki soya lestili zarar vermeyecek kadar dedi...hamişken yediğiniz
herşeydede vardı dedi....
mama almaya gücünüz yoksa inek sütüne su katıp verebilirsiniz dedi
bende pınarın 6-12 ay sütünü sordum verebilirsin dedi
ama kimi doktorda önermiyoryaa
bide peynir olarak tam yağlı labne peyniri ekmekde tam tahıllı buday verebilirsiniz dedii...
pekmez ...yumurtaa
kızlar benim kızcelerle bir problemim var sizinlede paylaşayım
benim kızlar gündüzleri nerede olursak olalım uykuları gelince uyuyorlar amma velakin akşam saat 6 ve sonrasında yani yatma zamanlarında kesinlikle yataklarını arıyorlar nereye gidersek gidelim sanki acayip hasta gibi ikisi birden basıyorlar yaygarayı eve apar topar geliyoruz yataklarına yatırıyorum gülümseyip uyuyorlar ne yapacağım bilemiyorum zaman zaman yanıma alıp yatırıyorum yataklarını aramasınlar diye ama yine yapacaklarını yapıyorlar sizce bunun bir çözümü varmı 3dür kayınvalideye gidiyoruz deneme yapıyorum evi bize yakın akşama kadar gayet iyiyiz ana kucaklarında falan yatıyorlar uyuyorlar ama akşam olunca vızzır vızır arabaya binince susuyorlar eve gelincede uyuyorlar
teşekür ederim canım ama malesef benimkiler ayakta sallanmayı hiç sevmiyorlar ana kucaklarını gittiğimiz yere götürüyoruz onunla sallıyoruz yine olmuyor kucağımda dolandırıyorum yine olmuyor ovunurcasına ağlıyorlar ya offf yine bir deneme yapacağım kayınvalideme gidip bakalım bu defa ağzına sütlac vereceğim uyku zamanında belki başarırız ne güzel demek seninkiler uykuları gelince uyuyorlar inş. darısı benimkilerin başına yoksa eve kapanacağız bu gidişle
çok koyu ve yoğun olmuşsa aroması ilk etapta ağır gelmiştir bence,
bu yüzden tarhanayı sütle yapabilirsiniz,
yani mesela yarısı süt yarısı su,
böylece daha baygın ve hafif br tadı olur,bir de çok koyu olmasın,
mesela bana göre 1su bardağına bir kaşık çok,
1.5 şeker kaşığı tavsiye ederim canım..
evwet ben devam sütüyle yapıyorum çok güsel yiyolar bide öle dene comebabycim
canım bende havuç ve elma ile başladım meyva suyu olarak genellikle havuç veriyorum kavonoz mamalarında hertürlüsünü alıp yediriyorum onları çok seviyorlar sebzesinide meyvasınıda muhallebisinidekızlar 2 haftaya kadar mevya suyuna başlayacağız. sizler hangi meyve ile başladınız.
ilk etapta ne kadar verdiniz.
bu meyve püreleri var ya kavonozda 4. aydan itibaren yazıyor onlardan da verebilirmiyiz.
bakalım ne tepki verecekler.
yazık ya aynı şeyi yiyorlar sürekli şuanda.
dilleri damakları tatlansın yavrularımın.
3ölçek devam sütünü ve 1 kaşık hatta 1 yemek kaşığından biraz az tarhanayı 100 ml suile pişir bide öyle dene bakalım yiceklermi benim kızım bayılıyo da oğlan yemiyo çok ama kavanoz daki kahvaltıları löp löp götürüyo valla...ama deneye deneye öğrenicez.mesela ben aptamilin kahvaltı kutusunu bide gece tahıllarını aldım çok güsel yiyolar tabi kaşıkla değil sulandırıp biberona koyuyorum yiyolar ve topladılar maşallah..bide tok tutuyo süper denemelisinkaydirigubbakcemile5canım ok öyle deniyeyim ölçülerinide verirmisin
nekadar devam sütüne nekadar tarhana
3ölçek devam sütünü ve 1 kaşık hatta 1 yemek kaşığından biraz az tarhanayı 100 ml suile pişir bide öyle dene bakalım yiceklermi benim kızım bayılıyo da oğlan yemiyo çok ama kavanoz daki kahvaltıları löp löp götürüyo valla...ama deneye deneye öğrenicez.mesela ben aptamilin kahvaltı kutusunu bide gece tahıllarını aldım çok güsel yiyolar tabi kaşıkla değil sulandırıp biberona koyuyorum yiyolar ve topladılar maşallah..bide tok tutuyo süper denemelisinkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?