canımofff oooff valla bunalıma girdim artık comebabycim ben bütün ürünlerden aldım sadece gündüz kaşık maması yediriyorum gece sulandırıp ver çok daha iyi oluyo bide 7 tahıllı ve ballıyla kahvaltılarını veriyorum tok oluyolar valla sende dene yoğurda gelince açıkçası ben haftada 1 yapıp yediriyorum normal sütle yapıyorum taş gibi oluyo hazır hiç almadım ama eğer böyle giderse güvenilir bir marka bulup alıcam dayanamıyorum artık herşeye koş koş yapıyorum...hiç kendini üzme comebabaycim sanki evde yaptığımız ürünlerde hiçmi sorun yok allaha emanet olsunlar bizde tek çocuk yokki herşeyi yapalım valla ben milupanın tüm ek gıdalarını ve hatta geçen sebze çorbasını aldım yine toz halinde sulandırıp yapıyosun çok iyi oldueğer kaşıkla yemiyolarsa sulandırıyorum ve bir biberonun meme ucunu bira kestim açık oldu onunla muhallebiyi,kahvaltıyı,gece mamasını ve hatta evde yaptığım çorbayı bile veriyorum çünkü kaşıkla henüz alışamadılar...
bak sabah kalktıklarında 8 gibi ilk önce mama veriyorum biberonla sonra 12 gibi acıkıyolar ve ballı tahıllı devam sütüyle hazırladığım kahvaltıyı da biberonla veriyorum...saat 2 gibi meyve suyu veya püresini veriyorum tabi yerlerse sonra saat 4 gibi devam sütünü veriyorum biberolla saat 6 gibi çorba yediriyorum veya ballı irmikli muhallebi sonra gece 10 gibi yatmadan devam sütü...uyuyolar gece 1 de de gece mamasını biberonla verip uykuya devam ettiriyorum....oooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok yoruldum valla yazarken bile....çok öptüm eğer siz farklı yapıyosanız yazın
ay süper drımcığım o günler bir gelse diye bende bekliyorumkızlar ek gıda işi zor ve yorucu bir bakıma iyi mama masrafı azalıyor ama yoruluyoruz
ben sabah kahvaltılarını keyiflerine göre veriyorum bebelacın ballıirmiklisini ya biberonla yada muahllebi şeklinde veriyorum...sonra ... ardana yarım saat geçince cevizli pekmez veriyorum cevizi rondodan geçirdim öğüttüm..sonra labne peyniri ve artı yumurta ama bunları arka arakaya değil belli aralıklarla veriyorum...sonra 12 gibi meyve veriyorum saat 3 gibi çorba veriyorum varsa sebze çorbası ...yada tavuk suyuna tavuklu çorba ...hiçbişey yoksa hemen tarhana veriyorum......sonra yoğurt veriyorum 3 saat sonra ....yoğurdu babymix veriyorum aradada annem taze sütten mayalıyor onu veriyorum...bazende vermiyorujm yani çok sistematik değilim....aksamda devam sütü ile devam ediyoruz..bazen sütlü pirinçliyi biberon şeklini veriyorum.....
böyle geçiyor kızlarrr ...allah hepimize sabır versin çok zor çokkkk....ben artık sofrwya alıyorum baklık dahil herşey veriyorum bir hamsiden fazlasını veriyorum valla
ay süper drımcığım o günler bir gelse diye bende bekliyorum
canım sütlü pirinçliyi biberonda hazırlarken 180 ccye 3 yemek kaşığımı koyuyorsun ben öyle yapıyorum ama benimkiler içemiyor katı geliyor biberonda
ay süper drımcığım o günler bir gelse diye bende bekliyorum
canım sütlü pirinçliyi biberonda hazırlarken 180 ccye 3 yemek kaşığımı koyuyorsun ben öyle yapıyorum ama benimkiler içemiyor katı geliyor biberonda
cnm benim sütlü pirinçli mama ölçeği ile 3,5 kaşığı 11 ölçek geliyor ben onu 180 cc 9 ölçek atıyorum kaşıkla konması zor oluyor vee artı bir kaç biberonun uç kısmını biraz açtım bıcak ucu ile akıyor içiyolar cnm
dırımımmm çok ösledim seni valla varya giremiyorum siteye 2.dişleri çıkıyo bitap durumdayım:))))sizi de görceemmmm diş buğdayı yapmaya hazırlanıyorum aralık gbi bide 6 ay kınası vardır bizde bilirmisiniz işte bakalım uğraşcas....valla edğin gibi meme ucunu kesmeden olmuyo bizimkiler götürüyo 250 cc o zamankaydirigubbakcemile:dance:
tatlım benimm bende ösledim valla
bende çok yoğunum ömeri doktora taşıyorum öksürük için
bişey yok yokk
hep nezle gibi dedi doktorlar bedne alerji testi istedim...
h.sonuda yoğundu şimdi anenmdeyim
eşim seyhatte geçen bi aksam arayım dedim eşinin tlf ama çekindim
sonra dedim bide ave hat alacam bedne o zaman daha rahat olurz dedim..
ohhh 6.ay kınası valla yakınında olsam hiç kaçırmazdım süper bişey arkadaşlardan biliyorum cnm ya...diş budayıda çok iyi bende istiyorum ama bu gidişle doğumgünleri ile naynı olacaklar sanırım bizde hiççççç bişey yok yaaa belirti ful kendisi yok heheh :=))
açelya cnm 4 aydan itibaren olan kavonozları 3 gün dolapta koruya biliyorsun cnm açıldığı andan itibaren benimkiler ilk 2 gün yarım kavonoz yediler sonra tam yediler yani biz 5 ayımıza gelmeden tam yedik sen ne kadar yerlerse ver cnm
ilk etapta armut havuç elma ile başladık 3 gün yanlız aynı meyveyi ver cnm bak bakalım alerji sorunu varnmı?
açelyacım bence de başla yavaş yavaş ama inan bana ek gıdaya geçince extra daha çok yoruluyosun yok o saati yok bu saati valla sırf mama yedikleri günleri ösler oldum:)))
canım bende havuç ve elma ile başladım meyva suyu olarak genellikle havuç veriyorum kavonoz mamalarında hertürlüsünü alıp yediriyorum onları çok seviyorlar sebzesinide meyvasınıda muhallebisinide
AYY kızlar yemek yedik şimdi ömeri mama sandalyesine koydum ayy masayı talan etti çaytabağını kırdı
ekmek yiyor patates kzıartması yiyor
peynir yiyor çay içiyor velet yaaaaaaa
kesinlikle ikisini birden serbest
bırakamıyoruz ...benim portatif olduğundan
beli bağlı ama ayağa kalkıp masadaki bardaklara tabaklara ulaşıyopr ya
he he he başladı yaramazlıklar desene tatlışkom allah yardım etsin kuzum bize ama inan herşeyi yemesi çok güsel iştahsız çocuk çok zor benim kız muhalebiden başka hiç bişey yemez oldu napcaz bilmiyorum aptamil 1 de 2 de yemiyo çorbada yemiyo offfffffff valla tükendim:))):ecrin_bebek:
drımkızı çok şanslısın canım yemek seçmemeleri büyük bir nimet benimkilerde hazırları yiyorlar ama benim yaptıklarımı yemiyorlar birde sürekli ara öğün yedirince artık ana öğündeki mamayı yiyemiyorlar ne yapacağım bilmeyiorum şu an hangisini yedirsem yadayedirmesem diye planlar kuruyorum her akşam
mesela bugün nilsu çok uyudu 1130 gibi yatıp 15.30 gibi uyandı kalkınca 180 cc devam sütünü verdim bitirdi 2 saat sonra sebze püresinden birkaç kaşık verdim yedi 17 gibi havuç suyu verdim içti sonra biraz sabahtan meyvalı yoğurt kalmıştı onu yedirdim sonrada yarım kavanoz muzlu muhallebi yedirdim saat 1830 gibi uykusu geldi akşam mamasını hazırladım yatağına yatırdım anca 50 cc yemiştir sonra uyudu arada bir gidip ağzına verdim ama istemedi böylecede uyuya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?