canım biz gece-gündüz üzerinde çalıştık,daha 20-25 günlüktüler,öğrendiler yavaş yavaş,gerçekten çok faydalı oldu,
bunu için gündüz kıyafetlerinden farklı olarak daha rahat ve gevşek gecelikler giydirerek işe başlıyorsun,
bu saatten sonra kesinlikle altlarını açmıyorsun,alt açınca uyuyan çocuk uyanıveriyor,sakın..
loş bir gece lambası açıyorsun,
gece uyandığı zaman içinde kesinlikle bebeeğinle göz göze gelmiyor,konuşmuyor,öpmüyorsun canım,
yani bebeğin uyanma maksadı sadece karnını doyurmak olmalı,,
ben gece emzirerek zaman kaybetmiyorum,çünkü mememde uyuyp kalıyor,vakit kaybediyor,ama karınlarını doyuramıyorlar,
bu yüzden gece sağdığım sütü biberonuyla hızlıca veriyor ve karınlarını doyuruyoruma.s
bunu yaklaşık 1 hafta 10 gün zor da olsa oturttuğunda çok rahat edersin canım
şimdi benimkiler sadece gözleri kapalı yarımşar saatte mamalarını yiyip yine derin uykuya devam ediyorlar maşallahh..
Taktiklerin için çok teşekkürler canım şimdiden öğreenelimde sonra çok zorluk çekmeyelim di mi? yerimseniben
kart ananın çıtır kızları demiiiyaaaaaa hymary cok kotusun ya............gece uyanınca hıç bakmıcaz mı gozlerıne kuzuların sevmıcez mı ...................ama haklısın kız hele üç teneyle ben yandım...........rahatlıgımı arıcammmmmmmmmm cokkkkkkkkk..............ıyı bak bebışlere yakın olsak sen gorurdun nasıl severdım onları...............mıncuıklardımmmmmm
:roflol: aynen öylee,muallimapla o kadar uykun olacakki gözünün ,içine anca uyusunlar diye bakacann:roflol:
aaahh ben de emziricem diye ne çektim,şimdi şimdi artık müzminleşti sanırım sırt ağrım,burdayım kuşum valla benimkiler 3 gündür sapıttılar pusulayı diğer dişlere sıra geliyo heralde valla artık yorgunluktan bitap haldeyim çok huzursuzlandılar napacaz bilmiyorım maryyy ablaaa sana da allah kolaylık versin 3 taneeeeeeeeeeeeeeee dırımın dedği gibi uyusun diye gözlerinin içine bakcan valla allahım yardımcımız olsun hepimizin sırtım ve belim çok ağrıyorrr kıslaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
terasta olmaz tabi ben sadece kurutma işlemini yapıyorum orda bahçe olduğu için rahat ama tabi istanbulda zor napcaz bilmiom bende artık elimdeki mamalar bitsin kendim yapıcam artık...
dırımcım buraya yazamcam demişsin yazamıycam anlamına geliyo anlamadım ki tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?