Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Taktiklerin için çok teşekkürler canım şimdiden öğreenelimde sonra çok zorluk çekmeyelim di mi? yerimseniben

Taktiklerin için çok teşekkürler canım şimdiden öğreenelimde sonra çok zorluk çekmeyelim di mi? yerimseniben

rica ederim canım,
ben uyguladım,biraz zaman aldı,tuvaletleri altlarına kaçtı,giydirmek çıkarmak zor oldu ama şimdi gece büyük tuvalet yapmıyorlar,sabah açar açmaz yapıyorlar,
uykularında uyanmıyrlar,gözleri kapalı yiyip tekrar uyuyorlar,,

inşallah sağlıkla sen de kızlarını alıp geceyi gündüzü öğretirsin kuşumm:1rolleyes:

yaaaaaa hymary cok kotusun ya............gece uyanınca hıç bakmıcaz mı gozlerıne kuzuların sevmıcez mı ...................ama haklısın kız hele üç teneyle ben yandım...........rahatlıgımı arıcammmmmmmmmm cokkkkkkkkk..............ıyı bak bebışlere yakın olsak sen gorurdun nasıl severdım onları...............mıncuıklardımmmmmm

comebaby ve bebişkooo neredesiniz yaww

muallimapla o kadar uykun olacakki gözünün ,içine anca uyusunlar diye bakacann:roflol:

burdayım kuşum valla benimkiler 3 gündür sapıttılar pusulayı diğer dişlere sıra geliyo heralde valla artık yorgunluktan bitap haldeyim çok huzursuzlandılar napacaz bilmiyorım maryyy ablaaa sana da allah kolaylık versin 3 taneeeeeeeeeeeeeeee dırımın dedği gibi uyusun diye gözlerinin içine bakcan valla allahım yardımcımız olsun hepimizin sırtım ve belim çok ağrıyorrr kıslaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kart ananın çıtır kızları demiii
ablacım ne biliyim bi şeklide oturtmak lazım,tek bebek gibi olmaz inan..
muallimapla o kadar uykun olacakki gözünün ,içine anca uyusunlar diye bakacann:roflol:
:roflol: aynen öylee,
yani ben hep anlatıyorum,tek bebek olsa kucağımdan indirmeyeyim,mememden ayırmayayım,sırtımda taşıyayım,
ama uyudummu işimi de yapar,üstüne dinlenir,gün bile yaparım,
ama iki olunca öyle olmuyor inan,kötü mötü,bi şekilde yoluna koyucaz ablacım,
ogünler gelsin konuşuruzz,yeterki sağlıkla gelsin senin kızlar daaopuyorumnanaktan
aaahh ben de emziricem diye ne çektim,şimdi şimdi artık müzminleşti sanırım sırt ağrım,
Allah kolaylık versinn,acil şifalar versin yavrularına canımm..

cok haklısın cok.............bakalım yasayıp gorcez............ınş uslu gazsız olurlar............rabbım kolaylık verecek ınş...........bı duzene koyulsa gerısı gelır ınş

mrb kızlar nasılsınızgaz benimde baş belası ya hiç sormayın nasılatlatsz şu gaz donemını bılmıyorum mama olarak ne kullanıyorsunuz buarada ben bebelac kullanıyorum bebelcın ac gazlı bebekler için olan mamasına geçicem faydalıymış diye duydum ama henuz bulamadım neyse kaçtm ben kendınıze bebişlerinize ii bakın...

tülaycım aptamilin conformilini veriyorlar bu durumda ama,bilemiyorum sizi..
geçmiş olsun..

gaz ,için bebelacında ürünü var cnm ben conformil kullandım ama pek etki etmedi .ok gazlı olmadığından babuline iyi geldi

valla allaha emanetız...............ne yesek ne yapsak ışın ıçınden cıkamıyoruz.............ekmekten tutun herseyde var...........engel olmak ımkansız bence................sadece aza ındırebılırız..................
eskıden bılırsınız az bı yereyagında unu kavururlar su seker koyup mama yaparlardı bayılırdım tadına.........ınek sutuyle buyumusum o mamayla buyumusum ben mısırunundan kuymakla arı mamayla....................sımdı guya zaman gelıştı ama hastalıklar bı okadar arttı...............bence pırnçunu maması arımama.................artık eskıye donuş benım oglum hıç hazır mama yemedı almadıkı........bende arımama pırınşunu maması yaptım sutum yetmedıgı zamanlar..............hatta bı arkadasım pırıncı bıle kendı havanda ezdı onunla yaptı mamalarını..............cokdaha ıyıymış dıye............her yolu denıcez.................saglıklı ols dıye ama tamamen aınmak ımkansız.................

kızlar sormayın ya bizde kaç gündür dr arkadaşlarla konuşuyoruz ne yapalım diye ama mamasız imkansız gibi bişey ancak ve ancak prinçleri rondodan geçirip iyice ufalayı prinç unu yapıp yedirecez ve irmik ama köylerden veya çok bildik bir markadan alıp yedirecez...benim evim bahçeli ekip biçiyoruz zaten bir bölümünü bütün yedireceğim ürünleri orda yetiştiricem terasımdada kurutup meyvaları kaynatıp hoşaf şeklinde içiricem yani herşeyin doğalına gitmek zorundayız keçi sütü çok sağlıklı evet ama daha bebişler kaldırabilirmi bilmiyorum valla panik durumdayız dr bile nekadar doğal varsa onlarla besliycez mamaları çook kullanmayalım dedi offfffffffffffff napcaz bilmiyorum ama kızlar tarifleri birbirimizle paylaşalım olurmu?

bebişkom sebzeleri mecbur buradan kullanacağız ama keçi sütünü deneyeceğim cnm alacağım vereceğim mama işini keseceğim .....zaten gündüz yemek yiyolar gece süt lazım sabah lazımm
biliyorsun ben 1 yaşından itibaren soframıza alacam ben ne yersem oda yiyecek terasım benimde var ama ne ekecem ki saksıya
...o iş benim için zor....valla pılı pırtıyı topla git köylük alana kafam esiyor valla. yaa...

ben şimdi elimdeki mamaları mecbur vereceğim ciddi bir rakam var elimde atamam yani şimdiye kadar yediler şimdi bunlar bitsin geçecem burayada yazamcam cnm

aksam koyu kıvamlı muhallebi gibi vermek istersek pirinçle sütü pişirip blendırdan geçirip biberona koyacam ....deneyim haber veririm cnm

terasta olmaz tabi ben sadece kurutma işlemini yapıyorum orda bahçe olduğu için rahat ama tabi istanbulda zor napcaz bilmiom bende artık elimdeki mamalar bitsin kendim yapıcam artık...
dırımcım buraya yazamcam demişsin yazamıycam anlamına geliyo anlamadım ki tatlım

tatlım yazmammı kızzz yazacağım kuşummm

Mrh.arkadaşlar internetimiz arızalandı o nedenle hiç giremedim hep aklım sizlerde idi bizde ne yedireceğiz diye düşünüyorum bende mama yerine
tarhanaya başlayacağız bizde sizler nasıl yapıyorsunuz tarhanayı yardımcı olurmusunuz nekadar ölçüsü falan içeriine yağ falan koyuyormusunuz

comebabymı seni merak ettim cnm ek gıdaya geçtiniz he
tarhanayı su ile pişir cnm içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koy cnm

kızlar ben doktra sordum keçi sütü asla verme dedi bebek için ii değil dedi
mamalardaki soya lestili zarar vermeyecek kadar dedi...hamişken yediğiniz
herşeydede vardı dedi....
mama almaya gücünüz yoksa inek sütüne su katıp verebilirsiniz dedi
bende pınarın 6-12 ay sütünü sordum verebilirsin dedi
ama kimi doktorda önermiyoryaa
bide peynir olarak tam yağlı labne peyniri ekmekde tam tahıllı buday verebilirsiniz dedii...
pekmez ...yumurtaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…