Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

arkadaşlar pirinç unundan muhallebi yapıyormusunuz yapıyorsanız günlükmü yapıyorsunuz ben artık kendim yapayım istiyorum denedim yediler beblacın muzlu muhallebisini yedikleri gibi değil ama
komşu gelmişti kavanozlara koy 2-3 günlük yap dedi sizce öyle olurmu yoksa onuda günlükmü yapacağız

benimkiler çorbayı bir türlü sevemediler ve öğleyinde ben maaya devam ediyorum yarın kontrolümüz var bakalım birde bensu çok üstünü açıyor öyle böyle değil bacaklarını çıkarıp yorganın üstüne koyuyor uyku tulumuda giymek istemiyor giydiriyorum bas bas bağırıyor robot giyi oluyor haklı sanırım siz nasıl uyku tulumu kullanıyorsunuz şu altı bütün olandan alsam acaba nasıl oluor ya bazıları sakın alma o çok kullanışsız dedi ne yapacağımı bilmiyorum şu an evde şömüne ile ısınıyoruz doğal olarakda yatak odamız az ısınıyor allahtan havalar iyi gidiyor ama soğuk olunca bu bıcırığı nasıl koruyacağımı inanın düşünüyorum

canım beslenme olayında yardımcı olamayacağım ama tulumda altı bütün olanları dene derim,
evet öbür türlü robot gibi sıkışmış olabilir,ben olsam ben de giymem heheh,
ama altı bütün olanın içinde bacakları serbest biçimde kalabilir,denemekte fayda var diye düşünüyorum,
kullanışsız diyen arkadaşın bebeği altı bütün olanı sevmemeiştir,seninkiler öbürünü,sonuçta görüldüğü gibi bu bebeekten bebeğe değüişen bir durum bence,
soğuk evde Allah kolaylık versin canım..

comebaby cnm pirinç unundan yapıyorum ama o anda yapıyorum öle yapıp bekletmiyorum...
sıcak sıcak yiyolar ve arı mama yapıyorum pekmez felanda atıyorum

çorbalarını biraz püre kıvamından çıkar sulu yap cnm öle dene birde bakalım

gece için valla kalın içi peluş pijama giydir derim bizimde tulumumuz var ama ben 1 yaş aldım büyük aldım öle rahatsız olmadılar cnm....

benimkilerde tulumlardan rahatsız olmuyolar valla bizim oğlan sürekli gece yatarken tekmelediği için yorganını ben mecburen sokuyorum tuluma bi b akıyorum üstü açık valla hasta olacak diye ödüm patlıyo bende tulum aldım rahat ettim
pirinç ununuda o anlık yap bekletme onlar çok çabuk bakteri üretiyolar o senin çok vaktini almaz ben daha denemedim aptamil ve bebelacın sütlü prinçlilerini yapıyorum seviyolar bakalım ev yapımını seveceklermi?
çorbaya gelince benimkilerde yemiyolardı amma alıştılar bide ben tatları gelişsin diye milupanın hazır çorbaları var kutuda muhallebi gibi yapıup yediriyosun ondan veriyorum bayıldılar ve sonra evdeki yaptıklarımıda yiyolar artık kahvaltıda veriyorum pekmez peynir yumurta ve bisküviden hazırlıyıp...yavaş yavaş alıştılar şimdide çok seviyolar...

kıslar tecrübelerinize ihtiyacım var. 2 numaralı bebeğim cerenime küvezdeyken 2 kilonun altında diye hepatit aşısı vurulmamaıştı. bugün sağlık ocağında 2200 gr olmuş diye vurdular. sabhtan beri pek bir huysuz. uykudan ağlayarak uyanıyor ağrısı var gibi ve hiç bişey yemiyor. aç biliyorum açlıktan midesi yapıştı ama ne mama ne sütümü alıyor hepsini ağzından çıkarıyor emmiyor. bu normalmi ne yapacağımı şaşırdım tam kilo aldı derken zayıflayacak diye ödüm patlıyormafoldumben

canım benim üzülme aşıdan etkilenmiştir bazıklarda istahsızlık ve huysuzluk yapabiliyo merak etme geçici bir durum bu bir kaç gün içinde geçecektir...kolay kolay kilo veremezler benim kızımda öğleydi ama şimdi maşallahı var çok öptümkaydirigubbakcemile5

canımm çok sağol biytanem acemilik iste panikledim zaten çok zor kilo aldırdım dedim yine mi zayıflayacak. inşallah kısa zamanda geçer bu ekide yavrum kendine gelir. verdiğin bilgi için sağol tetesi..Şeniz

canım şu kahvaltıyı detaylı olarak anlatırmısın neyi nekadar koyuyorsun bendede bebelacın kahvaltıları var ona başlıyacağım şimdilik ilk onu deniyeyim diyorum çorbada bazen içiyorlar az ama bazen sinirleniyorlar bende alıp hemen mama veriyorum
bugün kontrolümüz vardı dr. iyi olduklarını söyledi devam dedi ama nilsu okadar çok ağladıki doktorla doğru dürüst konuşamadım bile yeme işine hiç giremedik bile oda hiç bahsetmedi sadece vitaminlerini değiştirdi okadar ya kilo olarakda nilsu bensuya fark atmış aslında tıpatıp aynı ölçüde aynı şekilde besleniyor benimkiler neden öyle oldu anlamadım
7700 nilsu 7240da bensucuğum geldi boylarıda 63,5 geldi

comebaby cnm eğer ıhlamurlu kahvaltı verirsen pekmez peynir yumrta bisküvi koyabilirsin eğer devam sütü ile olursa pekmez koyma

bir bardak taze ıhlamur bisküvi bir çay kaşığı pekmez çeyrek yumurta birkibrit kusunun yarısı kadar tuzsuz peyniri karıştır ver cnm

bebişko comebaby canlarım bebişlerlşe ilgili ticker yapsanızda kaç aylık olduklarını görebilsek biz tazeler için çok güzel bilgiler var çünkü sizde en azından kaçıncı ayda neler oluyor biliriz..opuyorumnanaktan

canım tıcır yapamıyorum ya uğraştım

canımm çok sağol biytanem acemilik iste panikledim zaten çok zor kilo aldırdım dedim yine mi zayıflayacak. inşallah kısa zamanda geçer bu ekide yavrum kendine gelir. verdiğin bilgi için sağol tetesi..Şeniz

canım nedemek herzaman yardımcı oluruz yesin onları teteleriiiikaydirigubbakcemile3

tatlım önce ben milupanın 8 tahıllı ballı kahvaltısıyla başladım devam sütüyle hazırlanan çok sevdiler sonra 4 tane bebe bisküvisi 1 çay kaşığı peynir,1çay kaşığı tereyağ,2 çay kaşığı pekmezve içine göz kararı sıcak su koydum ve iyice ezdim sonra yumurtanın sarısını 4 e böldüm ve küçücük tattırdım ilk önce 5 dakika geçti ve bişey olmadıysa 4/1ni attım içine ve karıştırıdm önce bi tiksiniyolar ama sonra yemeye doyamıyolar deniyceksin sonra ölçüleri arttırırsın hafta hafta işte böle canım ama mama yı da eksik etmemeliyiz daha çok küçükler bunlarla tam olarak beslenemezler çorba mesela sadece vitamin veriyo ben günde 1 kere veriyorum bazende vermiyorum ama devam sütü ve prinç ununda devam bide meyve püresi...
bu arada kızlarının kiloları çok ii bence hiç bir sorun yok haaa bide mutlaka biri diğerine fark atacak mesela şu anda benim kızım 7000 boy 69cm oğlum 9800 boy71cm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bendeki fark kimsede yoktur ama kıyaslamıyorum erkekler farklı çünkü bizimki bide çok hareketli kızım bazen oluyo böle yapacak bişey yok hiç kafana takma hele bizimle sofraya bi oturup yesinle bak ozaman yoluna girecek herşey çok öptümkaydirigubbakcemile3

kuzummm oldumu beğendinmi valla çok tan beri yapmak istiyodum ii oldu çok öptüm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…