kıslar tecrübelerinize ihtiyacım var. 2 numaralı bebeğim cerenime küvezdeyken 2 kilonun altında diye hepatit aşısı vurulmamaıştı. bugün sağlık ocağında 2200 gr olmuş diye vurdular. sabhtan beri pek bir huysuz. uykudan ağlayarak uyanıyor ağrısı var gibi ve hiç bişey yemiyor. aç biliyorum açlıktan midesi yapıştı ama ne mama ne sütümü alıyor hepsini ağzından çıkarıyor emmiyor. bu normalmi ne yapacağımı şaşırdım tam kilo aldı derken zayıflayacak diye ödüm patlıyormafoldumben
canım benim üzülme aşıdan etkilenmiştir bazıklarda istahsızlık ve huysuzluk yapabiliyo merak etme geçici bir durum bu bir kaç gün içinde geçecektir...kolay kolay kilo veremezler benim kızımda öğleydi ama şimdi maşallahı var çok öptümkaydirigubbakcemile5
benimkilerde tulumlardan rahatsız olmuyolar valla bizim oğlan sürekli gece yatarken tekmelediği için yorganını ben mecburen sokuyorum tuluma bi b akıyorum üstü açık valla hasta olacak diye ödüm patlıyo bende tulum aldım rahat ettim
pirinç ununuda o anlık yap bekletme onlar çok çabuk bakteri üretiyolar o senin çok vaktini almaz ben daha denemedim aptamil ve bebelacın sütlü prinçlilerini yapıyorum seviyolar bakalım ev yapımını seveceklermi?
çorbaya gelince benimkilerde yemiyolardı amma alıştılar bide ben tatları gelişsin diye milupanın hazır çorbaları var kutuda muhallebi gibi yapıup yediriyosun ondan veriyorum bayıldılar ve sonra evdeki yaptıklarımıda yiyolar artık kahvaltıda veriyorum pekmez peynir yumurta ve bisküviden hazırlıyıp...yavaş yavaş alıştılar şimdide çok seviyolar...
bebişko comebaby canlarım bebişlerlşe ilgili ticker yapsanızda kaç aylık olduklarını görebilsek biz tazeler için çok güzel bilgiler var çünkü sizde en azından kaçıncı ayda neler oluyor biliriz..opuyorumnanaktan
canımm çok sağol biytanem acemilik iste panikledim zaten çok zor kilo aldırdım dedim yine mi zayıflayacak. inşallah kısa zamanda geçer bu ekide yavrum kendine gelir. verdiğin bilgi için sağol tetesi..Şeniz
canım şu kahvaltıyı detaylı olarak anlatırmısın neyi nekadar koyuyorsun bendede bebelacın kahvaltıları var ona başlıyacağım şimdilik ilk onu deniyeyim diyorum çorbada bazen içiyorlar az ama bazen sinirleniyorlar bende alıp hemen mama veriyorum
bugün kontrolümüz vardı dr. iyi olduklarını söyledi devam dedi ama nilsu okadar çok ağladıki doktorla doğru dürüst konuşamadım bile yeme işine hiç giremedik bile oda hiç bahsetmedi sadece vitaminlerini değiştirdi okadar ya kilo olarakda nilsu bensuya fark atmış aslında tıpatıp aynı ölçüde aynı şekilde besleniyor benimkiler neden öyle oldu anlamadım
7700 nilsu 7240da bensucuğum geldi boylarıda 63,5 geldi
bebişko comebaby canlarım bebişlerlşe ilgili ticker yapsanızda kaç aylık olduklarını görebilsek biz tazeler için çok güzel bilgiler var çünkü sizde en azından kaçıncı ayda neler oluyor biliriz..opuyorumnanaktan
süppeeeerrrr:lepi: yesin teteleri onlarıııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankuzummm oldumu beğendinmi valla çok tan beri yapmak istiyodum ii oldu çok öptüm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?