Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kayracığım ben 5 hafta yaşadığım için eksiğim yoktu

ama sana şunu diyeyim hamile çamaşırı koy ped hastaneden verdiler bana orkit lazım olmadı
bebekler için en az ikişer trakım koy cnm çişleniyor kaka oluyor kış olacak kilotlu çorap bile koy kuzularına ...kendine daha çok gecelik koysan çok daha iyi olur pijama ile ben pek rahat edemedim...
göğüs pedi ...ve göğüs kremi....süt sağma makinanı ....biberonlarını ...sıcak su termusu küçük olanlarından....parfüm ve deodorat önermiyor dok. bebek rahatsız olur kırmızı kurdelanı alll yada tacını bir iki makyaj malzemesi al...

ark. artık hiç uğramıyormusunuz buraya
bebişko milupanın tavuklu sebze çorbasınımı yediriyorsun
meyva olarak kendiniz ne hazırlıyorsunuz bu ay ben kavanoz yedirdim şimdiye kadar ama kendimde hazırlıyayım diyorum şu an hangi meyvaları rendeliyeyim

cnm benim artık rende ver
elma armut muz verebilirsin
portakal suyu mandalin suyu gaz yapabilir biraz

cnm yaa bebişko yok onu arayacam nerede
gelmiyo yeni anneler yaa biz varız sadeceee
sitem edeyim az onlara

merhaba
benim bebişler 4 ay 3 haftalıklar.1 haftadır hazır meyve pürelerinden veriyodum 3 gün önce elma rendesi verdim çağanım götürdü maşallah ta gazdan uyumadık gece.gaz geliyo çıkaramıyo kıvranıyo başını sağ sola çevirmekten ağlamaktan uyuyamadık.berkem 2 çay kaşığı yemişti o daha rahat gaz çıkarıyordu o pek zorlanmadı az yediğinden mi bilemiyom şimdi korkuyom vermeye.5 hafta önce doğdular 1600 ve 1900.acaba acelemi ediyorumm

cnm benim doktorum 6 aya kadar bebeklere kavonoz meyvesi yedirtti cnm
6 aydan itibarende normal meyve verdim...6 ayda gaz olayı bitiyor cnm rahat edersin kavonoz ver derim cnm

yaaa ben burdayım napim misafirden gözümü açamadımm aşkolsun ben bırakırmıyım hiç siziii...come babycim sebzeli tavuk yediriyorum 2 günde 1 ama evde bütün mevsim meyvalarını rendeleyip yediriyorum tabi günde 1 kere şu an ben devam sütüne ağırlık veriyorum

bebişim cnm arayımmı kuzummm müsayitmisin

bugün elma armut muz püresi yaptım icine yoğurt koydum birkaç adetde bisküvi koydum hepsini yediler ikiside öğleyinde kabak pirinç havuç patates haşladım birer ölçek devam sütü koydum azda zeytinyağı yediler sevindim
bebişkocuğum bende sebzeli tavuk kavonozlardan yedirdim çok sevdiler biber kavanozmu yediriyorsun yoksa kikisine tek kavanozmu veriyorsun bende gün aşırı yedireyim onu bundan sonra
bende devam sütüne ağırlık veriyorum fakat 500 ml en az yemeleri gerekli ya pek olmuyor benimkilerin çünkü sabah ballı irmikli yediriyorum sonra meyva püresi sonra sebze sonra muhallebi sonra devam sütü birde gece devam sütü şimdi size sormak istediğim açaba sabahlarıda devam sütümü vereyim
tahıllda şartya onu muhallebi ile alıyorlarmı yeterlimi ay ne saçma yazdım ya sanırım anlatmak istediğimi anlatmışımdır

ayyy kuzularıma armutlu tahıllı ve 8 tahıllı kahvaltı ile yarım yumurta sarısı
beyaz peynir iki çorba kaşığı pekmezli birde birtane petibör biküvili kahvaltı çaktım
ömerim kaşık kaşık yuttu alişşş yemiyorr çocuk hasta diye sanırım istemiyooo
geçen haftada ömer yemiordu o iyi oldu yemeğe başladııı

valla doğum yapan arkadaşlarda buraya gelmiyor yaaa

bebişkoda kesin hazırlıklarla uğraşıyoo

comebaby cnm senden sık girmiyorsun benimde çocuklar hasta ben hasta

gelinn ama yaaaaaa

dırmcığım gecmiş olsun
geçen haftada ben ve çocuklar hasta idik
oğluşlara bal şeker olsun yedikleri ben henüz başlamadım erken denildi diye
bizdede öğlen hazırladıığım sebze çorbasını nilsu yiyor bensu ise öğüye öğüye bir hal oluyor ona kavanoz da yediriyorum
ben aslında hergün girmeye çalışıyorum şu an annemler bende onlar gidince hep girerim şimdi zor oluyor

valla doğum yapan arkadaşlarda buraya gelmiyor yaaa

bebişkoda kesin hazırlıklarla uğraşıyoo

comebaby cnm senden sık girmiyorsun benimde çocuklar hasta ben hasta

gelinn ama yaaaaaa

dırımcım canım ya kaç oldu giriyorum siteye ama eski arkadaşlardan kimseyi göremedim... arayı açınca yeni arkadaşlarlada tanışma fırsatı olmadı açıkçası.... o yüzden bende fazla girmiyorum açıkçası... nerelerdesiniz kuzum ya oraya geleyim bende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…