comebaby ben sana tıcker yaparım doğum tarihini söle
dırmkızı teşekürler ticır için ellerine sağlık
Canım bazı bünyelerde sütteki laktoza karşı tepki gelişiyor,hazmı zor oluyor ve bol gaza sebep oluyor..Dr una bir sor istersen...Benim eşimde de bebekliğinden beri varmış bu durum..Laktozsuz sütler tüketmeye çalışırız bu yüzden...
açelyacığım ben bebelacı arayıp sormuştum bana en az 500 ml devam sütü günde içmeleri gerekli anne sütü almıyorlarsa demişlerdi oda benim kızların içimine göre 3 öğün falan ediyor canım tabi bu 6.ay için gecerli
canım benim ne haber hiç karşılaşamıyoruz inş. rahat bir hamilelik gecirirsin
ben sütten yapmıyorum yoğurduda devam sütünden yapıyorum tek aklıma gelen yoğurdu yatmadan önce yedirmiş olmamm geliyor daha önce hiç sek yoğurt yedirmedim ben hep meyva püresine karıştırıp vermiştim sanırım o etkili oldu allaha şükür bugün iyiler tatalarda yapıldı rahatlar mışıl mışıl uyuyorlar
doğum yapmış anneler...... 26 haftayı bitirdik şükür..inşallah 36 yıda görürüz..ama her ihtaimlide düşünerek ben bugün çamaşırlarımızı yıkadım... ve yavaş yavaş çantamızı hazırlamaya başlayayım diye düşünüyorum...erken mi bilmiyorum ama... korkmuyorumda değil... dırımcım hastanede geçirmiş son zamanlarını..... yıkamaya hazırlanmaya vaktim kalmazsa üzülürüm..kendim hazırlamak istedim.... şimdi size sorum hastanede doğumda yada sonra şnuda almamışım tüh dediğiniz bişey oldumu..... çantama neler koyayım..... mesela ben hemşirelere verilmek üzere prematüre takımları hazırlayacağım.. yanımızada yedek takımları alacağım... bezler...ince ve kalın battaniyeler... biberonlar..kendim için uzun gecelik ve pijama takımı benim içinde bezler kolonyalar v.s.... peki sizinde şu muhakkak olsun dediğiniz bişey varmı... aslında çömez değilim ikinci doğumum ama 6 sene oldu..unutmuşum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?