merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz bende bugün ikizlere hamile oldugumu ögrendim cok mutluyum doktor hatta iki hafta sonra ücüz bile görebiliriz dedi cok yeni cünkü 6+3 olmusuz teyzeleri ben yurt disinda yasiyorum kimsem yok burda umarim cok zor olmuyordur dogumu ve bakimi allah kolaylik versin napalim 18 aydir bu günü bekliyorduk cok sükür rabbime emegimizi bosa cikarmadi.
insallah arada burda olmaya calisicam.
iyi yillar:)
teşekürler bebişkocuğum bugün icine brokoli ve havuç ilavede ettim benim nilsu çok güzel yiyor ama bensu öğüyorya yemiyor hazır kavanozlardan yedirdim yine ne olacak bilmiyorum artık bazen esiyor yiyor bazen asla yemiyor
slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamndr giremiyorum malum ıkızlerın bakımı yoruyor size danışmak istediğim benım bebişler 110 günlük ve elma havuç armut suyu veriyoruz dr.um verın dedi ama sankı bıraz erken gibi geldi bana hatta 4 aylık olunca sebze çorbasınada geçicz dedi sizler nezman başladınız ?
slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamndr giremiyorum malum ıkızlerın bakımı yoruyor size danışmak istediğim benım bebişler 110 günlük ve elma havuç armut suyu veriyoruz dr.um verın dedi ama sankı bıraz erken gibi geldi bana hatta 4 aylık olunca sebze çorbasınada geçicz dedi sizler nezman başladınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?