bebişkocum sağolasın canım
kahvaltı için devam maması kullanmıyacakmıyım tahıl ilave et deniliyor o hazır çavdarlı mısırlı kahvaltı olandanmı ilave edeyim
benimkiler 6 gibi uyuyorlar canım ben muhallebiyi saat 4 gibi yediriyorum yatarkende mamalarını veriyorum uykuları iyi allaha şükür gece 2 gibi acıkıyorlar yine devam maması veriyorum sabah 8-9 gibide kahvaltı olayı oluyor henüz devam maması veriyorum
sende devam mamasına ağırlık veriyormusun şu an yani 500 cc gecicek kadar ben ona takmış durumdayım şu an
bugün ilk kahvaltı denememizi yaptık ve başarılı olduk ark.severekyediler kızceler
merhaba arkadaşlar
benim oğlanlar da 4,5 aylık oldular doktorum bana da az az meyve suyu- sebze çorbası-yoğurt verebilirsin dedi ama bana da biraz erken geldi daha hiç vermedim sizler verdiğinizi yazmışınız ben de vereyim diyorum meyvelerden elma-havuç-armut vereyim değil mi?
slm canım iyiyiz idare ediyoruz koşturuyoruz işte sizden ne haberselam. sen ve kızların nasılsınız. kahvaltıız hayırlı uğurlu olsun. yarasın..
bu kahvaltıya ben 6. ayda başlanıyor diye hatırlıyorum. öyle planlıyorum yani.
erkenmi sizce.
çok sevindim tatlım
bu elma ve armutu ne şekilde yapıyor hangi arada veriyorsunuz kızlar?
Biz daha yeni başlıycaz da yavaştan,
3.5 aylık oldu kızlar,henüz doktor ek gıdadan bahsetmedi ama ben de başlamak istiyorum daa..
bu elma ve armutu ne şekilde yapıyor hangi arada veriyorsunuz kızlar?
Biz daha yeni başlıycaz da yavaştan,
3.5 aylık oldu kızlar,henüz doktor ek gıdadan bahsetmedi ama ben de başlamak istiyorum daa..
slm hymarycgmbenımkılerde 4 aya yaklştılar ılk önce 2-5-10kasıkla basldk elma syyla snra havuç karıştrdk daha snrada armuta basldk şimdi 40-60cc içiyolar ama gaz tam rahtladık derken çıktıyenı tadlar oldukça çıkarmş malesef kolay gelsn görşrz
kızlar buarada kabızlık problemı yasıan lıberaks lavman kullnn varmı varsa nesıklıkla kullnıyosnz..
slm hymarycgmbenımkılerde 4 aya yaklştılar ılk önce 2-5-10kasıkla basldk elma syyla snra havuç karıştrdk daha snrada armuta basldk şimdi 40-60cc içiyolar ama gaz tam rahtladık derken çıktıyenı tadlar oldukça çıkarmş malesef kolay gelsn görşrz
kızlar buarada kabızlık problemı yasıan lıberaks lavman kullnn varmı varsa nesıklıkla kullnıyosnz..
ben cam rendeden geçirip püre şeklinde yediriyorum.
bazende tel süzgeçen geçirip suyunu çıkartıp veriyorum.
ben genelde 10,30 gibi veriyorum.
slm canım. meyveler benim kızada gaz yaptı. akşam saatleri gaz sıkıntısı çekiyoruz.
doktora soracağım. vermeye devam etmelimiyim diye.
hmmm,elma,armut,havuç suyunu veriyoruz yaniibilmiyorumkismile
posasını vermiyormuyuz,sadece suyu mu,tok karnına değil mi?
bu sıkma makinelerinden geçirerek de verebilirmiyiz?
ben dün akşam armudu küçük kısmıyla rendeledim,ama yine de posası büyüktü
bunlar rendeledikten sonra sıktığımda çıkan suyu verebilirmiyimm?
açelya canım seni ekliyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?