Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bende katı meyve sıkacagndan geçirip veriyorum püre vermedım henuz püresini nasıl yapıyorsunuz saat 5 gibi veriyorum 2 saat kadar tokluk yapıyo sanrm benımkılerde ama gaz berbat olmaya başladı bakalım oğlum zaten haftaya sünnet olucak bakalm nsl yapcaz..
arkadaslar liberaks lavman kullanan varmı?gaz ve kabızlık problemı içinn.....

Son düzenleme:

selam tulay24 cüğüm. nasılsın. bebeşler nasıll.
canım senin bebeklerinin mama yeme durumu nedir.
benimkiler az yemeye başladılar
400-500cc civarı bazen daha az.

kızlar muhallebiyi kendinizmi yapıyorsunuz yoks hazırmı alıyorsunuz.
ben hazır veriyordum ama elimdeçok fazla mama var bende o mamalardan kendim pirinç unuyla tarife göre muhallebi yapmaya başladım.
ama tadı hazırlar gibi tatlı olmuyor tabi.
içine şeker katsam olurmu.
sizler nasıl yapıyorsunuz. fikir verebilirmisiniz.

comebabycim ben buralARDAYIM ama pek giremiyorum diş problemleri var hiç durmuyolar ama geceleride dinlenirken uyuya kalıyorum o yüzden pek giremedim ama bundan sonra girerim heralde sen resimlerini koysana bebişlerin çok merak ediyorum çok öptüm

iyiym açelyacgm ugraşıyorm standart 750cc civarı yıyıyolar 50cc de meyve suyu veriyorum 35cc civarıda rezene çayı pürelere çorbaya ve kaşık mamasna basladm sanrm haftaya baslarm ama m.suyuna geçince biraz iştahı kapandı önceden daha iyydi
oğlum 2 kez iye geçirdi usg girdi mesanede sorun olabılır diye vodıng çekılcek bakalım haftayada sunnet olcak o ugrastırıyo bizi bide yenıtadlar azalan gazı hortlattı malesef sapsimplex arada 2 günde bir liberaks iddare ediyorum kızımı zor uyutuyorum uykuda problem yaşıyoruz oşekil senin nasıl gidiyo kendine ve bebişe ii bak

kızlar geldim babam neti kesti kardeşim okulda diye
annemin komşusunun netini kullanıyorum buraya geldiğim sürece kullacağım parasını ödeyip

açelya kuzum benim kuzularde devam sütünü azattı cnm yaa gündüz sadece yemek yiyolar aksam üzeri arı mama muhallebisi....gecede birkere 180 cc devam sütü ...sabahda 150 cc süt o kadar...
biz yemek ediğimiz için artık mamaya ihtiyac pek duymuyoruz

bebişim yaaa neden heyecanlı olduğunu anlatmadın merak ediyorum valla:ecrin_bebek:

bebişim diş buğdayı hazırlıkları yapıyoruz .....orjinal olması için uğraşıyorum kuzum
benim için çok önemli ilk dişleri....şu birsene içindeki herşeyleri çok önemli o yüzden bardağından süsüne kadar özenerek yapıyorum onun heycanı var yanii

napıyorsun nasılsın cnm

ohhh hadi, bakalım umarım herşey istediğin gibi olur canım benim tek uğraşımız herşeyin en iyisi olması değilmi,resimleri koyarsın kuzum bizde burdan katılırız...ben iyiyim canım bede kızla uğraşıyorum dişleri azdı gene hiç durmuyo

kızlar hoş geldiniz bende merak etmiştim
bebişko fotoğraf makinasını boşaltmamıştım neyse boşalttım koyarım canım
bizde dişten eser yok henüz gec çıkaca sanırım
drım benimkilerinde çıkarsa bende yapacağım dişbuğdayı

bebişko et,mercimek çorbası ve yoğurt çorbası veriyormusun veriyorsan ne şekilde hazırlıyorsun canım

canım bende kendim yapmaya başladım ben içerisine bir tatlı kaşığı pekmez karıştırıyorum o şekilde sevdiler vede tatlı oluyor birde genelikle pirinç ununun yanı sıra bebelacın pişirilen lezzetlerinden yapıyorum onada pekmez ilave ediyorum

arkadaşlar 3 aylık ikiz bebek annesiyim tecrübeli arkadaşlar lütfen akıl verin bana süt+mama veriyorum çoğunluk süt olmasına rağmen kızım arada ama oğlum devamlı kabızlık yaşıyor 5.gün benim müdahalemle fitil yağ v.s gibi şeyler aracılığıyla zoraki kakasını yaptırıyorum aptamil conformil aldım onu deniyorum şimdi,yapabileceğim başka şeyler varmı??? sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var

comebabycim sadece tavuksuyunun içine bebek ekmeği doğrayıp yediriyorum çok sevmediler ama mercimek daha denemedim ete zaten hiç geçmedik 2 hafta sonra geçicem ufak ufak

tursercim ben kabızlık için hiç bir ilaç denemedim ama kendimiz zeytinyağı ile makatını hafif uyardığımızda yapıyolardı sende kulak çubuğunu zeytin yağına bol batır ve poposunun içine hafif hafif sok pes etme dene bakalım hiç bir zararı yok 6.aya kadar

tursercğm kabızlık benmde basımın belası m.sularına geçınce daha da arttı hafflemışken bende 2-3 günde 1 liberaks lavman yapıyorum dr.zararı olmadığını söyledı içeriğinn nette baktm zararı yok deneyebilirsin ama kalıcı çözüm bendede yok malesef ..

bebişko ve tülay öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

bebişko o yöntemi çok denedim ama bi faydasını göremedim hatta makatından içeri saf zaytinyağı bile verdim banamısın demiyor sadece geceden suya koyduğum kayısının suyunu içince bide fitil verince yapıyor ama ben kalıcı bir çözüm arıyorum devamlı benim yaptırmamlamı yapacak yada benim yaptırmamla düzenemi girecek? gireceğini bilsem yine sorun etmeyeceğim ama düzene falan girdiğide yok

tülay canım dediğim gibi lavman benimde aklımda vardı ama yani fitil veririm daha iyi lavman hepten düzene girmesine engel olur gibi geliyor bana çünkü yapma içgüdüsünü bebek yapmamış oluyor ishal şeklinde yapmış oluyor fitil lavmana göre daha iyi en azından bebek zorla morla ıkınma güdüsünü tadıyor kaka yapma becerisini kazanıyor tabi yinede karar senin bu benim fikrim

inşallah düzene girerde kabızlık sorunundan kurtarırız

canım eğer normal süt kullanıyorsan o da kabızlık yapabiliyor ve ben milupa kullanırken benim bebişleriimde kabız oluyordu bebelaca geçtim düzeldiler

evet kızlar bizde aptamilde kabızdık bebelacda düzeldik ve merak etm eyin ek gıdada rahatlıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…