Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bebişko teşekürler bende et suyunu çorbalara koyuyorum bende başlamadım bir ay sonra düşünüyorum kendimce

bizde bebelaca gecerek kabızlığı çözdük ama çok yaşadık diyememüç beş kez 2 gün yapmadıkları olmuştu ben bebanten krem ile masaj yapıyordum bir iki kezde ağızdan zeytinyağı vermiştim

kızlaaarrrrr... imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gaz sancılarından intiharın eşiğine geldim.. kuzularım cıyak ciyak acı çekiyor ve ne yapsam kar etmio...
muskat denedim şimdi bakalım ne olacak.. ağlamaktan oruldukları için sızdılar, ama her an basabilirler çığlığı... ne yapçam ben yaaa

canım hiç geçiremezsen bile 3 aya kalmadan kendiliğinden geçiyor canım inşallah,,
sabır yaaaaa........

ahhhhh kevsercimm ahhhhhhhhhhh valla aynı dertten sıkıntım var benimde... akannehir artık sinir sistemim bozulmaya başladı.... kafamçokkarıştı bak ben aptamilin conformiline başladım eh fena değil... en azından sindirilmesi daha kolay bir mamaymış... artı hergün 2 kere 30cc rezene yapıp veriyorum... karnı çok ağrıdığında sıcak havlu koy ayaklarına ve karnına.... birde masaj yap oda bayağı rahatlatıyor... ben şarkılar söylüyorum sakinlaştirmeye çalışıyorum... haa birde dr umuzun eczanede yaptırttığı bir ilaç var onu veriyorum mamadan önce eh bayağı gaz çıkarttırıyor... elimdende başka birşey gelmiyor... benim yaptıklarım bunlar belki sanada faydası olur tatlım ya....

ya kızlar benim çizelgem kaybolmuş... pamuk şeker yardımcı olmaya çalıştı sağolsun ama yapamadım... bana bir çizelge yapalım ya...

canbebeeem burda anneler takılıyor ya yavrum,pek zamanımız olmayabilir canım benimm,tickersız da olmuyor,
gebelikte burcin var o seve seve ilgilenir,zamanları çok,canları bile sıkılıyor:hulya:,
görücekler dünyanın bucaklarını az bi zaman sonra kaydirigubbakcemile3
ay hamilelik ne güzeldi yaaaawwwbayanssulusmile

ayyy sağolsun pamuğum halletmiş.. hakkaten yaw bizimde bir zamanlar canımız sıkılırdı demi... :uhm:

ayyy sağolsun pamuğum halletmiş.. hakkaten yaw bizimde bir zamanlar canımız sıkılırdı demi... :uhm:

rica ederim canım güle güle kullan umarım beğenmişsindir..

varya benim hala canım sıkılıyoo ama bu seferde her taraf dağınık diye yapacak gücümde kalmıyo heryerlerim ağrıyor yapsam bi türlü yapmasam bi türlüüüü oy oyyyyyyyyyy

ya valla pamuğum nası girişiyon sen işlere..
ben bakıyyooooom bakıyooooomm,öyle bakıyom işte,,
anca bulaşık yerleştir,yıka,üstten bi süpür,çamaşır yıka,ütüle,yerleştir,yine yıka, o yannii..
pooffff...........

ay maryim ne girişmesi tatlım yaaa bi gel peşine düşer gelir benim işleeer sen yine iyi yapıyomuşsun benim mutfak tezgahının üzeri dolu makinaya yerleştirmeye bile üşeniyorum yaaaa misafirler gelmek istiyo oda bi dert oluyo sorma kim iş güç yapacak kafamçokkarıştı çok tembelimmm çokkk kocişe diyorum git bitane daha evlende işi gücü yapsın baari :kedi:

bide sürekli açım bide bebekler ilgi bekliyo şimdi iksiide bakıyo yüzüme bende burda yazıyom helal bana dimi klava:

yavruları kendine baktırdıysan helal olsun sana tabi,
e sıkılıyoruz tabi,eşim de bana kızıyor sitem ediyor ama dedim bi sosyalliğimiz burası kaldı yani,
misaifr falan istemiyorum ben de gerçekten yaaa,sözüm meclisten dışarı,
sil süpür ikram hazırla,üst giyin,çocukları idare et,arada sohpete katıl,
valla ben ve tozlarım hayatımızdan memnunuz napalım..

aynen tatlım ya ayrı dert oluyo misafir . eşim allahtan karışmıyo pc ye bazen oğluşlar ağlayınca alıyo kucaana oğlum ananız tarla ekiyo durun diyip avutuyo :)= pc de bizim lüksümüz olsun dimi oyyyy

tarla olayını aşmışın kızım sen vallaaakaydirigubbakcemile3,
ne çiftlik yapmışsın helal olsun,bugün bi tarlana girdim deeeeyvahedigeldismile

taze süt yumurta meyve sebze istersen bi söyle yeter canım kızçeler yesinde büyüsün mis gibi ohhh :roflol: bu arada sanada tabuuk yolladık hediye altın yumurtar işşallaaah naniknanik

ben anlamıyorum ki anam :kedi:

çok geçmiş olsun canım.inşallah birşey çıkmaz..
benim iyi gidiyor sayılır. sadece kızımın biri ek gıdalara geçtikten sonra mamayı epey azlalttı. . huzursuz bu günlerde galiba diş çıkaracak , zor uyuyor, aşırı salya akması var. o beni üzüyor.

meyve püreleri bizimkilerede gaz yaptı. bende haftanın hergünü vermiyorum .arayla veriyorum.
demek sünnet olucak bebişin. şimdiden geçmiş olsun. Allah şifa versin .
sende bebişlerine iyi bak canım..

arkadaşlar benim kızlarda akşamları gaz olmaya başladı ben akşam yatırınca akşam mamalarını veriyorum o şekilde uyuyorlar fakat bir kaç gündür 1 saat sonra ağlayarak uyanıyorlar kucağıma alıyorum gaz çıkarıyorlar yatırıyorum yine aynı şekilde derken uykuları acılıyor ve tekrar uyutmam epey zor oluyor bu gazın sebebini çözemedim henüz acaba açelyacğım benimkilerede meyvamı gaz yapıyor armutu kestim ondan olabilir diye ama yine oluyor ben günde bir muz ve elma veriyorum
başka neden olabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…