kızlaaarrrrr... imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gaz sancılarından intiharın eşiğine geldim.. kuzularım cıyak ciyak acı çekiyor ve ne yapsam kar etmio...
muskat denedim şimdi bakalım ne olacak.. ağlamaktan oruldukları için sızdılar, ama her an basabilirler çığlığı... ne yapçam ben yaaa
canbebeeem burda anneler takılıyor ya yavrum,pek zamanımız olmayabilir canım benimm,tickersız da olmuyor,
gebelikte burcin var o seve seve ilgilenir,zamanları çok,canları bile sıkılıyor:hulya:,
görücekler dünyanın bucaklarını az bi zaman sonra kaydirigubbakcemile3
ay hamilelik ne güzeldi yaaaawwwbayanssulusmile
ayyy sağolsun pamuğum halletmiş.. hakkaten yaw bizimde bir zamanlar canımız sıkılırdı demi... :uhm:
ayyy sağolsun pamuğum halletmiş.. hakkaten yaw bizimde bir zamanlar canımız sıkılırdı demi... :uhm:
ya valla pamuğum nası girişiyon sen işlere..
ben bakıyyooooom bakıyooooomm,öyle bakıyom işte,,
anca bulaşık yerleştir,yıka,üstten bi süpür,çamaşır yıka,ütüle,yerleştir,yine yıka, o yannii..
pooffff...........
iyiym açelyacgm ugraşıyorm standart 750cc civarı yıyıyolar 50cc de meyve suyu veriyorum 35cc civarıda rezene çayı pürelere çorbaya ve kaşık mamasna basladm sanrm haftaya baslarm ama m.suyuna geçince biraz iştahı kapandı önceden daha iyydi
oğlum 2 kez iye geçirdi usg girdi mesanede sorun olabılır diye vodıng çekılcek bakalım haftayada sunnet olcak o ugrastırıyo bizi bide yenıtadlar azalan gazı hortlattı malesef sapsimplex arada 2 günde bir liberaks iddare ediyorum kızımı zor uyutuyorum uykuda problem yaşıyoruz oşekil senin nasıl gidiyo kendine ve bebişe ii bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?