sağol canım çok teşekkür ederim.....
çok geçmiş olsun pöfff çocuklarda hastalık insanı dahada hırpalıyor ama allah başka hastalık vermesin cnm ben peditus hiç kullanmadım ama kullana arkadaşlar yardımcı olacaklardır hayatım dikkat et kendine
ben vermiyorum medineciğim mama arada sende azaltsana artık 6 aylıksınızzz....ekleri yemiyorlarmı...??
ya birde benim bebeklerim ayrı keselerde ama eşleri bir tane dedi doktor..acaba böyle olan var mı içinizde...doktorum ben pinpiriklenmeyeyim diye galiba sorun yok falan dedi ama netten araştırdım bazen sıkıntı olabiliyomuş..bebeklerden birisinde zamanla gelişim geriliği hatta Allah korusun ölümler bile olabilir falan diyo yaa buda hiç aklımdan çıkmıyo beniiimmmm
dırım sinir oluyorum senin kayınvalidene bukadar durduğun hata ben açlıktan ölsem yine çekmem
git kurtar kendini birdahada geçme sokağından içim şişti vallaha kötü kadın kendini birşey sandı tabi işiniz düşünce
dırım çok geçmiş olsun..valla çok takdir ediyorum seni çok sabırlısın herkes katlanamaz anlattıklarına seni şahsen tanımıyorum ama burdan okuduğum kadar valla bravo diyorum allah sabırlar versin umarım senin için güzel günler yakındır...
yok canım tabiki veriyorum ama gündüz ek gılar arası vermiyorum akşam ve gece veriyorum hayatım...nerocum saol cnm, hepimizden uzak olsun hastalık birimize gelince evde herkes hastalanıyor.. kekte güselmiş valla afiyet olsun.. cnm mama hiç vermiyor musun? süt ihtiyaçlarını nelerle karşılıyorsun, ben ek gıdaya geçemedim ama geçebilirsem aklımda olsun:))
canancım sağol bir deneyim bakem içecekler mi benimkiler yeni tatlara pek açık değilde:)) evi havalandırıyorum aslında incede giydiriyorum ama en azında baba dışarıdan geliyor eve almsak mı ne zaten aramız yok bu aralar..
dirimden haber alırsanız yazın kızlar bende kimsenin tel i yok ancak buradan takip ederim, çooook geçmiş olsun oğluşa dirimim..
hoşgeldin cnm aramıza bebeişlerin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin...herkeslere merhabalaarrrr:80:şu an 22 haftalık hamileyim bebeklerimin ikiz olabileceğini tahmin ettiğim günden beri yani nerdeyse transferden bu yana sizleri takip ediyorum..bazı arkadaşlara fazla detay gibi gelebilir yazdıklarınız ama ben öyle düşünmüyorum aksine çok güzel bi samimiyet..çekinmeden herşeyin rahatlıkla paylaşılabildiği..aile ortamı gibi sanki yada abla kardeş ilişkisi gibi..o kadar ki bazen bi aileyi kapıdan falan gözetliyomuşumda onların benden haberi yokmuş gibi hislere kapılıyorum vallaartık hepinizi tanıyor gibiyim resmen:79: böyle ilişkiler kurabilmek çok zor bu zamanda..onun için Rabbim sevginizi samimiyetinizi artırsın inş..
sizlerden ileriye dair çok şeyler öğreniyorum..daha da öğreneceğimin farkındayım..bu benim ilk hamileliğim üstelik birde ikiz olmaları beni çok heyecanlandırıyor:81: tabi bisürü de endişelerim var..onları kaybetmekten çok korkuyorum:18: her bir hafta önümde aşılması gereken bir hendek gibi..acaba erken mi doğacaklar..küvezde benden uzak mı olacaklar..sütüm olacak mı..emzirebilecekmiyim..onlara her anlam da iyi bir anne olabilecek miyim...........diye uzayıııııpppp giden kaygılar işte..biliyorum bunları paylaşacağım yer burası değil çünkü ben henüz anne olmadım ama bugünleri aşmış anneler olarak beni en iyi sizler anlarsınızhiç kimse beni anlayamıyo...etrafımda bi sürü yakınım hamile ama onlar bile anlamıyo..
merhaba herkese...aslında daha sık uğramak isterim ama malum işte sıpalardan vakit olmuyo pek:) bizimkilerin bu ara diş sıkıntıları var sürekli eller ağızda salyalar akıyo ve sürekli mızmızlar zor bi dönem yani..burdaki çoğu arkadaş yalnız bakıyo sanırım bebeklerine bnde 3 aydır yalnız bakıyorm antalyada malesef hiç akrabamız yokama alıştım bazen çok zorlanıyorum tabi..eşimlede nerdeyse hergün tartışıyoruz önceden böle değildi çocuklara bağıryo bazen sanki anlıyolarmış gibi gıcık ediyo beni sizlerde de oluyomu böle tartışmalar???
ayh ne bilim canım yaa istiyolar yani nettede okudum 500 ml günlük olabilir dio bende veriyorum zaten cok içmiyolar ama ek gıdada veriyorum ama takipli degiliz bi annemde bi bende off düzen kuramadık ama yaptıgımdan veriyorum düşün gece gün bulgur pilavı verdimmanyagım ben bakalım pazartesi aşımız var iyi mi yaptık kötümü yaptık kilodan anlıcaz ...
kız ne pilavı allah iyiliğini versin çatlak anne
merhaba kızlar yeni arkadaşlar hoş geldiniz
hastaneye anne sütü götürmüştüm onu vereli bebeğim 2990gr dan 3270gr a yükselmiş salıdan cumaya çok sevindim yarıyo sütümdurumuda aynı hala oksijen ihtiyacı olmamış busefer gerçekten gelecek galiba
firdos nerelerde?hepinizi takip ediyorum bebekler iyi maşallah
kirpiciğim geçmiş olsun elif kıza düzelsin kısa zamanda kusmasın
dırım ömeride merak ettim habersiz bırakma
maşallah bircecğm aman nazar değmesin...
merhaba kızlar ben geldim beni merak etmişsiniz canımsınız
aksam eşimle annesi yüzünden tartıştık bana kötü davrandı üzüldüm....kaynanadi a beş karış surat şişirdi kendini...neretttttttttttttttttttttt ettim kendisindennnnnnnnnnn.......
bende eşime kızdım oturma odasında yattım ....sabaha karşı ömer öğürmüş eşimde acıkmıştır diye mama yapmış..mamayı verince çocuk kumuş....beni kaldırdı geldim baktım uyuyor...dedim kendi midesini bulandırmıştır dedim....tam yattık çocuk öğürüyor kusuyor...kalk dedim cerrahpaşaya
gittik çocuk acil düştüğü için acil tranwaya yolladı orada baktılar kafa rotgeni çekildi ...bişey yok ama beyin cerrahisi bt ister dedi...onuda çektirdik....sonra beyin cerrahisini bekledik..bişey yok ama gözetimde kalsın dediler...çocuk tabi 4 kere kustu..bikerede sarı safra çıkardı...
sonra kan sonuçları geldi...
en sonunda saat 11 gibi çocuk acile gittik orada doktor baktı...idrar istendi iki kere o poşet kaydı
çocuk ishal kaka yaptı ama ne kadar kötü kokuyor ne kadar berbatt...aklıma hemen acaba kaynana ben yokken eksi yemekmi verdi...neyse çocuk acil karın rötgeni verdi....allahım gaz ve mokkkkk var dendi..lavma dediler tam aldık...acil çocuk geldi çocuk kitlenmiş...kaç saat uğraştılar...
bizde bekledik lavma olduk üstümüz başımız mok oldu berbattık yaa...sonuç bişey yok dendi...sanıırım dişten zayıf düştü yine köpek dişi çıkmış sonunda..........eve geldim...annem bizdeydi....hemen soyunduk ömerle....banyoya gireceğiz annem çamaşır hazırlıyor...alide ağlıyor banyoya girmek için bizimle...kaynanaya diyorumki al çocuğuu alyormuş çocuk yine geliyormuş..
bana diyorki bunuda al...yaaaaaaaaaaaaaaaa annem sabahtan geldi çocuk bakıyor allahın moskofuu öldürecek bu kadın beni...dedim alllllllllllll çocuğu beee...sabahın 5 den beri uyumadk...
ayy bi çııktım kadın herşeyi bırakmışş....yemek yiyor fenalık geldi içime diyor...şok oldum yaa...annem ömerimi giydirsin alinin peşindenmi gitsin....sonra ömer besledim....yemek yiyecepiz kadın bizden önce ayyy fenalık geldi iiçime dedi gömüldü yemeğe bizi beklemedien.......bide sofrada bana diyorki ..ayy annen olmasa yemek yiyemeyecektin diyor banaaaaaaaaaaaaaaaa.....bir ali ile yemek yapamazmışş...o kadar tiksindimkiiiiiiiiiii geberrrrrrrr demek geliyor içimden ...adi kadın ben pişiriyorum öküz gibi yiyorsun ama bir torununa bakamak ağır geliyor...o kadar sinirliyimkii....aliye pişmaniye vermiş....oda dökmüş çocuğa hayırsz çocuk ne pislettin diyor..sakın birdaha hayırsız deme çocuğa dedim...kötü bişey mi diyor...yook çok iyi kelime dedim...o daha melek hayırsızlığınımı gördün send dedim......
anneme dedim yılbaşına kadar burada kalacağız sonra eve gideceğim dedim...son 1 ay size geleyim ama senlede kavga ediyorz dedim...eder meder otururuz bu kadın çekilmez benim iki günde sinirimi bozdu dedi...sen eve geçince be gelir kalırım eviniz satılına kadar ne yapayım dedi...bakalım bayramdan sonra eşim seyhate gidiyor...o haftada burada kalacam....1 aralık anneme gideceğizzzzzzzzz.....1 ocağa kadar yılbaşını kutlar eve giderizzzzzzzzzz....çufffffff çufffffff
neysee bizden bölee iki kuzuyu uyuttum bende yatacağım çok yorgunum byby
çok şükür cnm bişey çıkmamış.....çocukların ikiisinide uyuttum.....bende yattım kapıyı açtı salak gibi bakıyor efendim dedim..size bakayım dedim diyor....ömeri uyuturken aliyi saldı başıma ...ona bakmaya gelmiş....sonra içeri girmiş bağra bağra konuşuyor..dedim çocuklar uyuyor sus...çıktı hanfendi ama ne çağre ömer uyandı şimdi sallıyorum onu ..offffff yaa uyuyamadım bi heeee
ay kızım ya şaka gibi kabus gibi bir kadın bu
geçmişi okudum ama ne çok yazmışsınız öyle...hepsi aklımda değil..yemek tarifleri verilmiş ne güzel..
Dırım geçmiş olsun canım...
Canancım SİVAS demişsin,eşin mi oralı?
Bircem iyi haberlerine çok sevindim..
Nero,Nefes,Ayşe,Famelex,Artvinli,Doruk,Hituci,Fatoş ve yeni gelen arkadaşlar kocamanöpüüler
jakie ankarada nerede doğum yaptın, kaç haftalık doğdular cnm?
cnm bebişlerimizin başkaları yanında pek kıymeti olmuyor malesefzorluklarını yaşayanlar biliyor ve anlayış gösteriyor sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?