comebaby hem meyve olabilir sebeb hemde diş çıkaracaklar ve huysuzlanıyolardır...ben meyveyi çok az vriyorum armut dahil haftada 2 kez ama bişey olmuyor bence dişten ötürü olabilir
açeyla ve comebaby bebklerinizi emziriyomsunuz canlarım bunlar emzirmenin yanında yedikleri ek gıdalarmı sadece
açelyacığım mecburen azalıyor canım ben gece verdiğim muhallebiyi kestim yerine devam sütü veriyorum ki miktar artsın istiyorum kahvaltı öncesindede kalktıklarında yine devam sütü veriyorum anca 400 cc geciyor diyebilirim
ben şu şekilde besliyorum
sabah 8 de 120 cc devam sütü
11 gibi kahvaltı
12.30 gibi yoğurtlu meyva püresi
14 gibi sebze çorbası veya tarhana çorbası
16 gibi muhallebi
18 gibi 210 cc devam sütü
gece 1 gibi uyandıklarında yine 180 cc devam sütü veriyorum anca oluyor ayrıca çorbasına ve kahvaltısınada 3er ölçek devam sütü ilave ediyorum
bende acıkcası 16 da yaptığım muhallebiyi iptal edip gece muhallebisine başlıyacağım tekrardan daha rahat uyurlar belki
bizde durum bu
benimkiler emmiyor canım.ahhahhh
ek gıdanın yanında 300-400cc formül mama alıyorlar
sen emziriyorsun sanırım.
üzüldüm canım ya emselerdi iyi olurdu ama sağlık olsun. ben emziriyorum evet canım mama yemiyor birisi ne kadar uğraşsamda zehir veriyomuşum gibi davranıyo. biriside zar zor günde bir kere akşam yatmadan önce 50 cc içiyor babasının elinden oda.
çalışmaya başlamadım canım,bu yıl çalışmıycam,
kızları anneme bırakıyorum spora gidiyorum,hemen dönüyorum..
aletli çalışıyorum bu ay iki saat,bir sonraki ay da plates,oryantal aerobik ve step çalışıcaz beraberinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?