aslıcığm nbr.......birso burdamısın yavruuu....
kizlar ben ikizlerden firsat bulup nete bile giremiyorum ilk defa bu aksam rahatim suan uyuyorlar sanki ruyada gibiyim hala uyuduklarina inanamiyorum.surunuz yetiyormu yetmedigi durumda mamaya basladinizmi mama ne kullandiniz deneyimlerinizi benimlede paylasirmisiniz
günaydınlar...........ben kapattım ben açayımmm
kalktık eşim işe giderken alişin yanına geç dedi...ömer bütün gece öksürdü bugün doktora göstereceğim...offfffffffff vallaa...bidde balgamdanmıdr nedir...midesi bulanıyor...
cnm ben ilk 2 ay anne sütü verdim sadece daha sonra az az 30 cc ile başladım mamaya şimdi 6 aylıklar günde 2 kez 120 cc veriyorum aptamille başladım kusma yaptı şimdi sma veriyorum, bebişler hangi mamayı severse onu verirsin onlar seçer cnm:))
günaydın cnm geçmiş olsun, benim kızlarda çok öksürüyor dr a götürdüm hırıltı olursa asist şurup ver dedi şuan kullanma dedi ama hiç uyumuyorlar öksürüktenilaç harici verilebilecek bşy varmı acep..
dorukcum canansım teşekkürler.. her zaman sorularıma cvp veriyorsunuz Allah razı olsun, bakalım bugün vereyim muhallebi inş. gaz yapmaz 1 ay önce heronun organiğini almıştı 3-4 çay kaşığı verdim sabaha kadar uyumamışlardı inş. milupa yapmaz..
öptüm hepiniz çokkkk
cnm ben ilk 2 ay anne sütü verdim sadece daha sonra az az 30 cc ile başladım mamaya şimdi 6 aylıklar günde 2 kez 120 cc veriyorum aptamille başladım kusma yaptı şimdi sma veriyorum, bebişler hangi mamayı severse onu verirsin onlar seçer cnm:))
aşımız dündü ama hastalar diye götürmedim inş. gittiğimde sorun olmaz..
günaydın cnm geçmiş olsun, benim kızlarda çok öksürüyor dr a götürdüm hırıltı olursa asist şurup ver dedi şuan kullanma dedi ama hiç uyumuyorlar öksürüktenilaç harici verilebilecek bşy varmı acep..
dorukcum canancım teşekkürler.. her zaman sorularıma cvp veriyorsunuz Allah razı olsun, bakalım bugün vereyim muhallebi inş. gaz yapmaz 1 ay önce heronun organiğini almıştı 3-4 çay kaşığı verdim sabaha kadar uyumamışlardı inş. milupa yapmaz..
öptüm hepinizi çokkkk
Canım bizimkiler aynı ayda canım ...
Benim oglumda yokda kızımda müthiş gaz var oglumda da yedikten sonra hep aglıyo sanırım midesi ile ilğili bişi var ama artık ben herseyi vermeye basladım kahvaltı corba muhallebi şükür az da ola alıyolar kendim yemek yedigimde de masada kucagıma alıyorum yediklerimden veriyorum
cnm yaaa asist çok fazlaa öksürük yapar bence onu vermee
mukatik diye bir balgam söktürücü ilaç var onu sor en azından o kadar öksürtmüyor
büyük olsalardı ballı tarcım ver derdim ama oda yok ....limonlu ıhlamur ver cnm
Canım bizimkiler aynı ayda canım ...
Benim oglumda yokda kızımda müthiş gaz var oglumda da yedikten sonra hep aglıyo sanırım midesi ile ilğili bişi var ama artık ben herseyi vermeye basladım kahvaltı corba muhallebi şükür az da ola alıyolar kendim yemek yedigimde de masada kucagıma alıyorum yediklerimden veriyorum
günaydın herkese...
akşam kızlara muhallebi yedirdim gece yatmadanda mama verdim. 10.30 da gece 5.30 da uyandılar:)))demekki baya tok tutuyo..
kakltık mama yedik alt üst değişdik şimdi uyutmaya çalışıom çok acıkdım kahvaltı etcem...
berennaz bende asist kullandım kızlara ama çok fena azdırdı öksürüklerini geçmedi. dr antibiyotik başlattı.bitmek üzere irem atlattı şükür ama berende öksürük geçmedi ya.. azdaolsa var.
Firdos canım öyle degilde mesela salatamı yapıyorum cok az ekmekle suyuna batırıyorum hem çiğneme refleksleri gelişsin die yapıyorum cok değil ama veriyorum yani sadece tattırıyorum mesela makarnayı az elimle eziyorum veriyorum herseyin tadını bilsinler diye..Ama abartmadan veriyorum...
Annem bana size ben hiç mama vermedim diyo birazdan büyüüklere güvenmek lazım diye düşünüyorum..
Meyve suyunu meyve sıkıcagı aldık onda sıkıyorum havucsuyu bile verdim az su katarak kızım cok seviyoda oglum pek degil ama her gün vermiyorum 2 yada 3 günde bir elme suyu falan
Mama koonusuna gelince nerdeyse gündüz hiç mama almıyolar alsalar bile ancak toplamda 150 falandır gece iki kere kalkıyolar 120 alıyolar gece yatarkende muhallebilerini yediriyorum ben kendim yapıyorum keçi sütüyle almıyorum ona güç yetiremedim ya ..
bi yerde okumuştum ayak tabanına sürülen bişeyin tadı ağıza gelirmiş ayak tabanına viks var ya kokulu onu ayak tabanına sürülünce öksürüğe ii geliyomuş denemekten bişi çıkmaz
Cam rendede denedim denemedim degil ama olmadı ya yemediler böyle gene biberondan içiyolar dogru belki gidiyodur vitamini biraz ama hazır alınandan iyidir die düşünüyorum ..
Berennaz canım ben 4 ayda daha cok ek gıda sıkıntılarını yaşadım kızımda hala aynı gece cıkartıyo babası kalkıyo bizzat ama dedigin gibi gece boyunca hep sallanmak istiyo bi hal oluyorum sallamaktan bazen..
Üzülme canımilk basta almak istemiyolar bende öyleydim ama şimdi biraz fazlalaştı mesela kahvaltı yaptırıyodum önceye nazaran daha cok almaya basladılar ama sabırla kızmamayaa calısıyorum her yer mama üstü bası kesin kıyafet cıkartıyorum bir kasık gitsede kardır die ama ben dediğim gibi masada yediklerimden verirken bazen doyuruyorum karınlarını dün annem balık kızartmıs azıcak bişi agızlarına verdim öyle abartılı vermiyoruz ama azıcık bişi aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?