tatlım çocuktan çocuğa göre değişiyor biz şimdiye kadar olan bütün aşılarımızı sorunsuz atlatık gayet rahattık yani
eve geldimmi yarım fitil atıyordum ama
hipp kullandım ilk 6-7 ay sonra daha ucuz olduğu için aptamile geçtim hatta şuan elimdeki aptamil btisin bebelaca başlıyacağım artık
sağol doruğumm bu aşk kadını nerelerde bakimm aradım açmadı
zuhal aradım snei kapalıydı telin
ilacın adı sipraktin şurup
etken maddesi için felan netten bakarsın yan etkileri benim gözümü korkuttuda dr ada sormadım bi bilgi verirsen sevinirim
hic korkma sipraktin aslinda antihistaminiktir alerji giderir fakat yan etkisi istah actigi icin istah surubu olarak yemeklerden once verilir.bilinen en cok yan etkisi uyku hali yapar okadar
veeeeeeeeee beklenen foto nihayet geldi, Allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın, sizi de birdaha birbirinizden hiiç ama hiç ayırmasın. sabrın sonu selamet :)
kızlar biz bugüünnn ilk defa elifle gezmeye çıktıkk, önce doktora gittik kontrole sonra baktım hava çok güsel ona araba almaya gittik, alışveriş merkezinde gezdik biras oturduk kahve filan içtik, bu basit şeyler beni nasıl rahatlattı, nasıl mutlu etti anlatamam. meğer sosyalleşmeyi çok özlemişim. alışveriş merkezlerinde görüp de özendiğim bebekli ailelerden olmak ne güzelmişşş. kızımız dışarıda bize hiç problem çıkarmadı çok sevindim ama eve gelince kıyameti kopardı, bir saat ağladı, yeni sakinleşti. yahu hava meğer nekkadar güzelmiş, bunca zamandır 5 dakika dahi dışarı çıkıp hava almadım, aldırmadım çok üzüldüm, kimse de demediki bukkadar güzel olduğunu, ev de kuzay olunca anlamadım walla
yoğun olduğunu biliyorum cnm kızların h.sonu doğumgünü varya kızlar wavy nerde kaç zamandır?
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler iyiki varsınız
yeni gelen hiç durmuyor akşamları evdekide başlıyor ağlamaya dertlerini anlamamak ne zor uytmuyorlar,oturtmuyorlar ama iyiki yanımdalar çok değişik bir duyguymuş ikiz annesi olmak insan hangisini seveceğini şaşırıyor evdekini benimsemişim yeni gelen yabancı sanki yüzü bile değişik kimseye benzemiyor 120 günde toplasam 15 dakika görmemişimdir unuttum tabi neyse biz iyiyiz çok şükür hepinizi ve bebeklerinizi çok öptüm
işte aylardır beklenen resim karesi maşallah sizeee
kaç aylık bebişler bilmiyorum ama şuana kadar bile anne sütü almaları bi harika doktoruna danış o sana bi mama önerisind ebulunur evet özellikle aptamil kabız yapıyo ama çaresi var dr lakonuşursun bide herkese kabız yapıyo diye bi şart yok bazı bebelerde hiç yapmıyo bu birazda bebekleirn bağırsak sisteminin delişimine bağlıverdigin bilgiler icin cok esekkur ederim bizde cuma gunu doktora gidecegiz asilarimiz olacagiz o zaman mamayi soracagim mamada kabiz falan yapiyormus insallah bir sorun olmaz.artik doymuyorlar suana kadar sadece sutle beslendiler ama artik biraz mama takviyesi yapmak gerekiyor gibi
günde bir tatlı kaşığına yakın sabah aç karna veriyorum ama yan etkilerden sonra düzensiz vermeye başladım tırstım a.ıkcası biraz doz aşımı ölümlere sebep olur felan diyo bide prospektüste 2 yaştan itibaren kullanım bilgileri vermiş o yüzden biraz tereddütte kaldım yavrukirpiye sordum o eczacı olduğu içinhic korkma sipraktin aslinda antihistaminiktir alerji giderir fakat yan etkisi istah actigi icin istah surubu olarak yemeklerden once verilir.bilinen en cok yan etkisi uyku hali yapar okadar
estağfurlah tatlı arkadşaım ne ukalalığıherkes buralarda..herkese iyi geceler...bebeklere bol uyku,özellikle cananın bebeklerine...canan ukalalık yapmış gibi olmayayımda canım seninkilerin bu kadar sık uyanmasının bir sebebi var bence...bunu doktorunla konuştun mu? yani o ayda uyansada gece 3-4 olsun en fazla sen 1 saatte kaç kez kalkıyorsun...çok zor canım...
dırım Allah kolaylık versin...bir doktor olarak söylüyorum Allah kimseyi hastanelere düşürmesin....benim kızların biri 9 kilo biri 7 kilo...zayıf olana tahlil yaptırayım dedim bizim burda özel bir hastane var oraya götürdüm bugün...kan alacaklar hemşireye baktım beceremeyecek yüzünden anlıyorum çünkü biz hemşirelerle iç içe çalışırız bakınca anlarsın...saolsun kız iyi niyetli..dedim benim kızın damarları çok ince,görünmüyor, ben Doktorum, rica etsem çocuk hemşiresi çağırın,yok ben alırım dedi...iyi tamam dedim ve beklenen son alamadı çocuğun kolunu öyle bir sıkmış ki mos mor..ben dayanamadığımdan yardımcı ablamız tutmuştu. kızın kolunu görünce nevrim döndü...dedim lütfen tekrar denemeyin çağırın çocuk hemşiresi gelsin, hanfendinin işi varmış gelemezmiş. benimkiler gelmeye başladı o sırada acilden bir hemşir geldi. erkek hemşire o aldı,üstelik SGK anlaşmasıyla 120 tl de paramı alıp eve yolladılar. neyse sonuçlar iyi çıktı ama bi daha asla kapısından geçmem...yani diyeceğim doktorda olsan aynı olmasanda aynı...
Canan cım verme o ilacı bence...çocuk iştahsızsa ilaçla pek düzelmez. o ilaçların beklenmeyen yan etkileri olabilir. kalp ritmini bozmaya kadar gider..ben peditus bile vermiyorum 2 yaşına kadar verme dedi doktorumuz....bizim doktorumuz iştahı açılması için havuç suyu içir demişti...birde seven seas balık yağı başladık...benimkinin biri daha hala 7 kilo 8. ayımız bitti.yiyor maşallah ama kilo yok tüy siklet.. bugün tahlillerini yaptırdım onlarda normal. yapısı böyle yani yapacak bişey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?