iştahından geçtima artık vallaha uyusun yete o ilaç uykuda yapıyor diye veriyorum yoksa iştah açtığı yok
tatlım siizn kilonuz gene maşallah bak biz 10. ayımızı bitirecez nerdeyse hala 7.5 kiloyuz
dırım Allah kolaylık versin...bir doktor olarak söylüyorum Allah kimseyi hastanelere düşürmesin....benim kızların biri 9 kilo biri 7 kilo...zayıf olana tahlil yaptırayım dedim bizim burda özel bir hastane var oraya götürdüm bugün...kan alacaklar hemşireye baktım beceremeyecek yüzünden anlıyorum çünkü biz hemşirelerle iç içe çalışırız bakınca anlarsın...saolsun kız iyi niyetli..dedim benim kızın damarları çok ince,görünmüyor, ben Doktorum, rica etsem çocuk hemşiresi çağırın,yok ben alırım dedi...iyi tamam dedim ve beklenen son alamadı çocuğun kolunu öyle bir sıkmış ki mos mor..ben dayanamadığımdan yardımcı ablamız tutmuştu. kızın kolunu görünce nevrim döndü...dedim lütfen tekrar denemeyin çağırın çocuk hemşiresi gelsin, hanfendinin işi varmış gelemezmiş. benimkiler gelmeye başladı o sırada acilden bir hemşir geldi. erkek hemşire o aldı,üstelik SGK anlaşmasıyla 120 tl de paramı alıp eve yolladılar. neyse sonuçlar iyi çıktı ama bi daha asla kapısından geçmem...yani diyeceğim doktorda olsan aynı olmasanda aynı...
estağfurlah tatlı arkadşaım ne ukalalığı
vallaha en son 2 ay önce gititm dr a deidm uyumuyor dedim yemiyor dedim bazı bebekler böyledir dedi bi kan sayımı için test aldı benden iştahsızlığınıda söyleidm unadıx diye bi uyku şurubu verdi bana kan ıda biraz düşük çıktığından kan ilacını sabah akşama çıkardı ama ne unadıx işe yaradı ne kan ilacı bay bay diye bi damla önerdi burdaki arkadaşlar oda banamsıın demedi yani 3-4 gün kullanıyorum etkisini göstermeye başlıyo yine bi 3-4 gün uyuyolar sonr eski halini alıyolar şimdi sipraktin kullanıyorum 2 gece aralıksız uyudular ama sadece 2 gece sonra yine aynı tas aynı hamam zaten bi uyanmaya başladıkmı geri uykuya dalamadığı için devamlı yat kalk yapıyorum su içiyo mama veriyorum emziği veriyorum hah uyudu diyorum yatağa giriyorum 10 dakka sonra tekrar ayakta aynı şeyleri tekrarlatıp duruyorum uyuyo dalıyo yani 1 saat 1.5 saat sonra gene uyanmalar başlıyo bazen mustafakemal böyle oluyo bazen devrim huy ettiler gibi bişey yani inan 10 aylığız hala bi düzen oturtamadık sürekli düzen değişiyor bi ara emziği bırakıyoruz emsiksiz hayata başlıyoruz sonra tekrar emziği arar oluyoruz oğlum da kızımda bi ara kend kedileirne uyur olmuşlardı şimdi gene saalanarak uyuyolar yani hıh şimdi düzene girdi diyorum herşey tepetaklak oluyo 2-3 gün 9 da uyuyolar sonra 7 de uyanmaya başlıyolar sürekli düzneimiz değişiyo buda geriyo beni dr u arıorum yada gidiyorum kusuyolar hala diyorum reflü olabilir diyo fazla yediriyosun diyo 17 tane bisküvi ver,yorum diyorum çok diyo aslınd açok değil ayrı ayrı kahvaltı verdiğimde 10 tane bi bebeğin yediği oluyor dr larda bi hoş işte biliyosun:))
haklısın ya doktorda olsan hastane işi zor vallaha ama şunu yapabilirsin kendi çalıştığın hastaneye götürürsün orada elbetteki mesai arkadaşların daha itinalı davranırlar bebeğine
herkese iyi geceler kızlar,
zor bir gece bizi bekliyorrr gibi
hahha o bizdede oluyo 2 kişi yatarken bi bakmışsın dörtlemişiz
hadi yaaaa valla bıktım hastanelerden kraldan çok kralcıklar var....çocuk doktorumuzu görsen nasıl naif biri nasıl seni dinliyor...rahatlatıyor...yoksa benim evimin orada daha uygun muayneye hastaneler var büyük hastaneler ama doktorumuz çok iyi ne zaman arasam hatrlar...gelemezem tahlillerimizi mail atarım değerlendirir....
iştee dengesizler çokk....cerrahpaşaya gidiyorum valla daha iyi davranıyorlar...arabam olsa hiç özele gitmem giderim devlete ...
femalexx sen ilaçlar hakkında böyle diyince bende çok pişmanlık oluyor .....ömere prednol iğne vermiş..zadiden damla mukatikmi ne balgam sökücü birde toz alerjik astım için hırıltısı için yoğurdun içine konuluyor....ama ömer iğneden sonraa rahatladı güzel uyudu ...şuanda rahat
ama sen pedisus bile 2 yaşa kadar verme dedi doktorum diyince
ömeri zehirliyor gibi hissettim kendimi yaaaaaaaaaa
bak şunu çok açık söyleyim devlette de çok ö....z ler varki ben meslektaşım olduğundan utanırım ama inan devlet hastaneleri kesinlikle daha iyi...ben burada telafuz edemeyeceğim küfürler yedim hasta yakınlarından ve inan haksız yere ama yinede hastayı içeri alır nasılsım amcacım,teyzecim derim..onun günahı ne hastaya kıyılır mı? kıyan doktorunda mutlaka yakınının başına gelir. bu tamamen vicdan meselesi, insanlıkla alakalı. Allah bu özelliklerimizi elimizden almasın..bide doktorlara yardımcı grup var ki onlar kraldan çok kralcı onda çok haklısın..hasta ona kızar acısını doktordan çıkarır bazen...
sorma yaaaaaaaaaaaa ömer uyurda aliş uyanırrrrr uyandırır onuu ben ömüşle odada yerde yatacağım alişlede babası yatak odasında sanırım...yavrum kocişlerle baş başa bi uyku uzun süre haram gibi bakalım ne olcak
ser odalarına döşeğini kardeş kardeş sarılp uyusunlar hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?