Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

hadi yaaaa valla bıktım hastanelerden kraldan çok kralcıklar var....çocuk doktorumuzu görsen nasıl naif biri nasıl seni dinliyor...rahatlatıyor...yoksa benim evimin orada daha uygun muayneye hastaneler var büyük hastaneler ama doktorumuz çok iyi ne zaman arasam hatrlar...gelemezem tahlillerimizi mail atarım değerlendirir....
iştee dengesizler çokk....cerrahpaşaya gidiyorum valla daha iyi davranıyorlar...arabam olsa hiç özele gitmem giderim devlete ...

sorma nasıl pişman oldum sonradan...ama canım iki bebekle zoruma gitti, burası yakın diye...ne bileyi işte...doktorumuzun muayenehanesi çok güzelde tahlilleri dışarda yaptırıyoruz orda yapılmıyor. çok ağladı kuzum, hemşire kızda üzüldü,özür dileyip duruyor, dedim canım birşey olmaz ne yapalım...
sanada Allah yardım etsin canım yaa. benimkilerde gece uyanıyor ama ben emzirdiğim için rahatım memeyi alınca susup uyuyorlar iki kişi yatıyoruz dört kişi uyanıyoruz...

femalexx sen ilaçlar hakkında böyle diyince bende çok pişmanlık oluyor .....ömere prednol iğne vermiş..zadiden damla mukatikmi ne balgam sökücü birde toz alerjik astım için hırıltısı için yoğurdun içine konuluyor....ama ömer iğneden sonraa rahatladı güzel uyudu ...şuanda rahat
ama sen pedisus bile 2 yaşa kadar verme dedi doktorum diyince

ömeri zehirliyor gibi hissettim kendimi yaaaaaaaaaa

vallaha peditusu hepimiz veriyoruz ya doktorla çocukalr ilaç bağımlısı olmasın yada ilaçlar bağışıklık sisteminin gelişmeisni etkilemesin diye vermek istemiyolar bence en güzeli tabiki hiç ilaç vermemek ama hastalandığında ne yapacaksın gipr nezle iltihap dahada ilelreyip ciğerlere inerse daha büyük hastalıklara sebebp olursa ne olacak o yüzdne hastalığın ilerlemesini engellemek için ilaçlara mecburuz ha her burnu akömasındada dr a götürüp ilaçta kllanmamalıyız bazı şeyler doğalilaçlarlada geçebilir baktıkki olmuyo ilerliyo bi uzmandan yardım almakta fayda var diye görüyorum

hahha o bizdede oluyo 2 kişi yatarken bi bakmışsın dörtlemişiz

bakalım biz ne yapacağız yaa
şimdi park yataktada yatmıyorlar....orada burada kaldığımızdan
herkese bir çocuk uyuyoruz...eve gidince odalarında tek yatacaklarmı acaba yaaa ben yatağımda uyumak istiyorum ama yaaaaaaaaaa

bak şunu çok açık söyleyim devlette de çok ö....z ler varki ben meslektaşım olduğundan utanırım ama inan devlet hastaneleri kesinlikle daha iyi...ben burada telafuz edemeyeceğim küfürler yedim hasta yakınlarından ve inan haksız yere ama yinede hastayı içeri alır nasılsım amcacım,teyzecim derim..onun günahı ne hastaya kıyılır mı? kıyan doktorunda mutlaka yakınının başına gelir. bu tamamen vicdan meselesi, insanlıkla alakalı. Allah bu özelliklerimizi elimizden almasın..bide doktorlara yardımcı grup var ki onlar kraldan çok kralcı onda çok haklısın..hasta ona kızar acısını doktordan çıkarır bazen...

yavrum kocişlerle baş başa bi uyku uzun süre haram gibi bakalım ne olcak
ser odalarına döşeğini kardeş kardeş sarılp uyusunlar hahaha

hakketten ya şu doktorların yanınd açalışan taşören firmalardan gelen memurmu sekretermi desem o tarz çalışanalr var dersinki prof dr havasındna geçilmiyo
biizm ülkeden kraldan çok kralcılık hep vardır zaten

yavrukirpi tek çocukla uykusuz geceler beni bekliyo diye dert yanma vallaha çarpılırsın haaa zuahhaha
ikinci çocuk denemende üçüüzn olur görürsn anyayı konyayııı

canım öyle düşünmenize sabep olmak istemem...ama senin oğluşa allerjik bronşit tanısı konduysa prednol verilir ve rahatlatırda...sadece şunu söyleyeyim tanıyı doğrulamak için bir çocuk allerjisi uzmanına göster. çünkü prednol oldukça etkili bir ilaç uzun süre kullanılınca aşırı kilo ve bir takım problemlere neden olur yani kullanım süresince çocuğun sıkı takipte olması ve uygun zamanda kesilmesi gerekir. neyse çok derine inmeyeyim...içinde antihistaminik olan ilaçları sevmiyorum çok zorda kalmadıkçada vermemek lazım...

cnm cerrhapaşada doğum olduğundan gece acil bir durumda oradaki cocuk acile gideriz biz....hem özelde abuk sabuk tahlillerle gecesinde 500 tl para verip soyup soğana çeviriyolar...hemdesonuç yok...19 aylık olduk cnm birkere manyak bir kadına denk geldim..yinede asistanlar elinden geldiği kadar beni dinlendi...haklıda buldu ama doktora dinletemedi....yoksa acilde öle insanlar varki doktorlarda haklı kadın bir doktor allahbelanı versin dedi yaa...hemde bilgisayar kaydını yapmıyor diye...kadın diyorki ben doktorum benim işim değil tahlillerin kaydını girmek ama yapacağım bekle diyor yokkk...okudu bedduayı...bende dedim ya doktora bişey olursa olsun dedi...o zaman senin çocuğuna kim bakacak???yada o senin çocuğuna aynı şeyi dese dedim...hiç sesi çıkmııyor..eşimde kızdı sanmaı kaldı tersleyecek sanada okuyacak beddua benideuğraştıracaksın diyo...allah doktorları eksik etmesin başımzdan ama düşürmesinde....bolda sabır ve merhamet versin doktorlarımıza diyeyim...ama türkiyede zor doktorluk işte

yavrum kocişlerle baş başa bi uyku uzun süre haram gibi bakalım ne olcak
ser odalarına döşeğini kardeş kardeş sarılp uyusunlar hahaha
sorma yaaaaaaaaaaaa ömer uyurda aliş uyanırrrrr uyandırır onuu ben ömüşle odada yerde yatacağım alişlede babası yatak odasında sanırım...

Son düzenleme:
TAHİRLE ZÜHRE MESELESİ

Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil,
bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte
yani yürekte.

Meselâ bir barikatta dövüşerek
meselâ kuzey kutbunu keşfe giderken
meselâ denerken damarlarında bir serumu
ölmek ayıp olur mu?

hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.

Seversin dünyayı doludizgin
ama o bunun farkında değildir
ayrılmak istemezsin dünyadan
ama o senden ayrılacak
yani sen elmayı seviyorsun diye
elmanın da seni sevmesi şart mı?
Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık
yahut hiç sevmeseydi
Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden?

hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil

çok severim nazımın bu şiirini
gecenin bu vakti okuyup sizde svein istedim

yani ben elmayı seviyorum diye
elmada beni sevmek zorundamı?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…