Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

iyigeceler güzel anneler
bayılmak üzereyim sırayla ağladılar susturdum birini doyurdum yavrum yazık ishal olmuş çok huysuz diğerinin uykusu çok derin kaldırmadım ama hiç yemiyor eskisi gibi 60cc zor bitiriyor karan geleli hep ağlıyor uyumamak için direniyor şimdi sızdı bende ellemiyorum karanada geleli anne sütü veriyorum çok az mama verdim oda bozdu çocuğu 1 saatte 3 kere değiştirdim altını neyse ne çok anlatacak şey birikmiş tek başımayım 2 gün sonra kayınvalidem ve sürüsü gelecek eşim eve geldiğinden beri benimle koşturuyor kanepede sızdı yazık sabah 6.00 da kalkacak
kirpiciğim kolaygelsin elifcik üzmez seni inşallah
dırımcığım bende sinir oluyorum hastanelere bıktım ama Allah yokluğunu göstermesin canan,femalexx,angel mesaideyiz kızlar

şimdi bizede doktorumuz 2 tane verdi bugün ve yarın için...çok fazla ilaç vermiyor ama ikiz olduklarından sana doğal yolla şunu şunu yap desem 10günübulur iyi olması ..ama senin için zor başka bir çocuğun daha var aynı ilgiye muhataç diyor....

ben kendimi suçluyorum suçlama der...çocuk bunlar diyor...bakımsızlık hastalıkları değil der.....

şimdi bende alerjik astım var ben bir prof tedavi oluyorum 3 sene süper gitti haftalık başlayan aşılarımız 3 haftada 1 düştü...ama bu sene 6 ay aşı alabildik tek doz 30 tl...senelik muayne 400 tl...gidemedim ama eşim bırakmayacağız...ara vermemek gere dedi amane yapalım...neyse alişle ömerede alerji testi yaptırdım çıkmadı 3 yaşı bekliyoruz..geçen senede bronşiyolit olmuştu ömer uffffffffff daha hasas alişe ögre

heee p.teside kontrole çağırdı ....hırıl hırıll inş.iki doz yeterr...yorgunumm onları süzgün görmekten ....ilaç vermekten ......canım acıyor bazen yaaaaa beceriksiz anne gibi hissediyorum kendimii

Son düzenleme:
canan beğendim butonum kaybolmuş tahir zühre meselesi çok güzel sevda yüzünden ölmekte ayıp değil
iyi geceler sanada

allerjik astım zor..bende ciddi bir allerji var ama henüz astıma çevirmedi ama çamaşır suyu,yağlı boya falan tıkar nefesimi hemen hırıltı başlar...ben bide hamilelikten önce günde 1 paket sigara içerdim..oda yalan oldu...bir zevkim sigaram vardı oda gitti...off bak dertlendim...nerdense hep geliyor aklıma ama ağzıma sürmedim bi daha içmemde...bide ikide bir kendini suçlama sen mükemmel bir annesin ben senin yarın kadarını yapamam, onuda utanarak başkasına yaptırıyorum...bazen ben kendimi çok yetersiz ve beceriksiz hissediyorum....

bende yatayım ömeri yarın bir cerraha göstereceğim yarası ne durumda o söylesinnn bıktım hastanelerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bendende iyi geceler...bebişlere güzel uyular olsun ki anneler güne enerjik başlasın...herkese iyi geceler...

bendede alerjii çok fazla cnm yaaa hapşrık tıksırık...
tedavi ile çok rahatladım ben her hafta hasta olurdumm nezle birton gereksiz antibiyotik kullanmışım ..şimdi nezle olunca sudafet ve telfast alıyorumm.....öksürükte brodil ağırlaşırsam zinnat antibiyotik....

doktorum reçetemi durumlara göre düzenledi...benimde ilaçlarım çantamda olur çünki aksam iyi yatarım sabah hastayım...çok hasas olur alerjik bünyeler bebek gibi koruyacaksın kendinii..ama çocuklardan sonra yapamaz oldummm...çocuklar yokken duş alsam saçımı kurutmaya üşensem ben uyurken eşim kuruturdu hasta olmayım diye...çocuklardan sonra ne kadar uzak kaldık şimdi sana yazarken fark ettim yaaa....

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz kalktık bugün ömeri cerraha götüreğim uffffff inş.sorun yoktur anlında
bide inş.izkalmaz

günaydın kızlar, bu sabah uykumu almış kalktım, kuzular uzun zamandır ilk kez böyle uyudular gece, azı dişlerimiz çıkıyor acaip kötüyüz... geçmişi okumaya çalışııım geliom anacım

günaydınnn...
kızlar kabusla uyandım bugün. rüyamda hamile bi kadın görüyorum.aa diyorum ne kadar büyük karnın var. oda bana dioki sen yeni doğurmuşun heralde diyorumki evet ama 4 aylık hamileyim 3 numara gelio diyorum.bi bakıyorum karnım oynuyo. allahım diyorum olamaz napcam ben.beden taşısa ruh taşımaz ruh taşısa kese taşımaz bu bebeği diyorum... ağlamaya başlıyorum. eşimin sesiyle uyandım nie ağlıon nen dio:))) dedim az daha bi bebeğimiz daha oluyodu:)))
kalkdın işte bebeleri oyurdum kendimi doyurdum şimdi kızları uyutuyorum evim dandini. akşam misafirim vardı. bitmezzzz.. bu evin işi bitmezzzz....

Günaydın herkese........
Kevsercim dişleriniz hayırlı olsun.

Dırım sorunsuz gel inşallah.

Doruk olursa olsun kız ne ağlıyon delüüüüüü.
Şaka birtarafa eğer olursa olursun valla.Tam sıyırmalık..........

günaydınlarr,

ya haklısınız bukkadar ikizin arasında tek bebekle şikayet etmek de ayıp yaaani, ama benm de bu konuda şöyle bir tezim var uyumadıktan sonra ha biir ha iki, hatta bazen diyorum ki keşke ikiz devam etseymiş hazır ayaktayken o da büyürdü, bir daha aynı süreçleri yaşamazdım.

bircecimm gerçek ikiz annesi oldun şimdi sanırım, bundan sonrası daha zor gibi offf bi de kaynoşla hiiç çekilmezz.

dırımcım inşallah kalmaz bi sorun ömerde, hastaneleri ben de hiiiç sevmem, Allah düşürmesin, ama doktor arkadaşım çok olduğundan yakınen biliyorum onların işi de çook zor, biz birgün çekiyorsak onlar hergün çekiyor sıkıntıyı.

dorukcumm kabus fenaymış :), demek ikiz annesinin kabusu da böyle oluyorr hihi

canancım ben de bayılırım tahir ile zühreye, daha doğrusu nazımın biiirrçok şiirine, bunu volkan konak güzel seslendirmişti, cem karacaya ve onun seslendirdiği nazım şiirlerine de bayılırım ayrıca.

artvinlim yağız nekkadar güzelleşmiş maşallah, bayıldımm, hele gözler süpper. bool bol felak suresi oku ona.

kızlar elif çok kusuyor yaa, kilo alımı iyi diye üzerinde durmuyo doktorlar ama bana göre çook fazla usuyor, kesin reflü vs bir sorun varr, bazen burnundan da geliyor sdüt yazık. şimdi ben bunu yazana kadar da en az 5 kez kustu. kağıdı değiştirdim geldim. bir de yedikten hemen sonra değil, birkaç saat sonra kusuyor, hiç yaşadınız mı bu sorunu.

veee biz bugün kırkımızı döküyoruuuzz. aslında kırkı pazar ama anneanesi yarın gideceğinden 3 gün önce yıkayalım dedik. bayramda da bool bol uçururus artıkın kırkını inşallah.

heeerrkese selamlarrr.

herkese günaydınn
canan o uniix ilacın 3 çeşiti varmış
1 tanesi gaz içi 1 tanesi iştah için bitaneside uyku için ama hangisi hanigi unuttum istersen öğreneyim tekrardan

herkese slm,
kirpicim benim kızımın biride sürekli kusuyordu bazı bebeklerde reflü 5-6 aya kadar devam ediyormuş, kilo alımı iyiyse dr lar ilaç vermiyor yanlış okumadısam eczacısın ve kullanılan şurupları biliyorsun dikkat edilmesi gereken, safra kusmaması ve fışkırır tarzda kusmaması gaz çıkarırken kusması, beslenmeden hemen sonra kusması, peynir gibi kusması zaten normalmiş ama berende sürekli kusuyodu hatta uyurken bir bağırıyordu yanına gittiğimde kusmuş oluyordu Allah tan haber veriyordu bebekken şimdi yine var kusması ama eskisine göre az inş. birgün tamamen kesilir tabi elifciğinde:))
göbeği çıkık demiştin onada yorum yazmıştım geçmişte okumadıysan tekrar yazarım..

canancım anne olarak bebeklerini en çok tabikide sen düşünürsün sakın yanlış anlama cnm ama spraktin i önermiyorlar tabi bir ilacı dr veriyorsa yarar-zarar değerlendirmesini kendi daha ii yapıyordur cnm kusura bakma karışmak istemem..
gece her uyandıklarında besleniyorlar mı?

aşkkadını ii haberlerle gel cnm..

firdosum jakie nasılsınız kıslar bebişler nasıl?

herkesi öptüm..

Son düzenleme:

canım göbek konusunda azdığını okudum, altını açtığımda elimle bastırıyorum, dün de doktora gitmiştik hafif fıtık var ama 2 yaşına kadar bekleyelim kendiliğinden geçer dedi. kusma konusuna gelince bizimki de beslenmeden sonra da kusabiliyor, tedirgin olup uyanıyor önce sonra kusuyor, bazen peynir kesiği gibi oluyor, birkaç kez fışkırtarak da kustu ama genelde öyle değil. kilo alımı iyi ama kusma hem bebk için yıpratıcı oluyor, hem uykusunu kaçırıyor, üzeri ıslanıyor bazen devamlı değişmek zorunda kalıyorum, annenin de uykusunu kaçırıyor tabii ama 3-5 ay çekicez gibi. neyseki boll önlük almışız günde 6-7 önlük değişiyor, yıka yıka kurut tak şeklinde. canım bir de çocuk doktoru olarak kime gidiyorsun, memnun musun? ben henüz iyi bir doktor bulamadım da.

bizim göbek tamamen gitti içine elif inde gider inş. en kısa zamanda..kusma çok rahatsız edici, hele biryere gidince mesela bayramda püff..
eşimin akrabası çocuk gastroentoloğu doçent.. o 5 kilo olunca kesilir genelde dedi şimdi amerikada o yüzden görüşemiyoruz belki sizinki 5 kilo olunca (belki olmuşsunuzdur) kesilir cnm:))
valla en son sincan lokman hekimde Fahrettin Erdoğana gittik daha önce Batıkent Bilgi ve Hacettepeye gidiyordum içlerinden en iyisi Fahrettin bey gibi geldi kızlara çok iyi yaklaştı benimkiler sevdi onu.. Allah korusun bir sıkıntıları olmadığı sürece Hocaya gitmek istemiyorum mesela naz ın cildi ile bir sorun vardı ve beren in kalbi ile direk hacettepede ilgili hocalara götürdüm ama aylık kontrol için gitmek istmiyorum hamileliğim boyunca hocalardan çok çektim.. siz nereye gidiyorsunuz şimdi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…