hepiniiz öptüm
bana müsade
canım öyle düşünmenize sabep olmak istemem...ama senin oğluşa allerjik bronşit tanısı konduysa prednol verilir ve rahatlatırda...sadece şunu söyleyeyim tanıyı doğrulamak için bir çocuk allerjisi uzmanına göster. çünkü prednol oldukça etkili bir ilaç uzun süre kullanılınca aşırı kilo ve bir takım problemlere neden olur yani kullanım süresince çocuğun sıkı takipte olması ve uygun zamanda kesilmesi gerekir. neyse çok derine inmeyeyim...içinde antihistaminik olan ilaçları sevmiyorum çok zorda kalmadıkçada vermemek lazım...
hepiniiz öptüm
bana müsade
şimdi bizede doktorumuz 2 tane verdi bugün ve yarın için...çok fazla ilaç vermiyor ama ikiz olduklarından sana doğal yolla şunu şunu yap desem 10günübulur iyi olması ..ama senin için zor başka bir çocuğun daha var aynı ilgiye muhataç diyor....
ben kendimi suçluyorum suçlama der...çocuk bunlar diyor...bakımsızlık hastalıkları değil der.....
şimdi bende alerjik astım var ben bir prof tedavi oluyorum 3 sene süper gitti haftalık başlayan aşılarımız 3 haftada 1 düştü...ama bu sene 6 ay aşı alabildik tek doz 30 tl...senelik muayne 400 tl...gidemedim ama eşim bırakmayacağız...ara vermemek gere dedi amane yapalım...neyse alişle ömerede alerji testi yaptırdım çıkmadı 3 yaşı bekliyoruz..geçen senede bronşiyolit olmuştu ömer uffffffffff daha hasas alişe ögre
allerjik astım zor..bende ciddi bir allerji var ama henüz astıma çevirmedi ama çamaşır suyu,yağlı boya falan tıkar nefesimi hemen hırıltı başlar...ben bide hamilelikten önce günde 1 paket sigara içerdim..oda yalan oldu...bir zevkim sigaram vardı oda gitti...off bak dertlendim...nerdense hep geliyor aklıma ama ağzıma sürmedim bi daha içmemde...bide ikide bir kendini suçlama sen mükemmel bir annesin ben senin yarın kadarını yapamam, onuda utanarak başkasına yaptırıyorum...bazen ben kendimi çok yetersiz ve beceriksiz hissediyorum....
herkese slm,
kirpicim benim kızımın biride sürekli kusuyordu bazı bebeklerde reflü 5-6 aya kadar devam ediyormuş, kilo alımı iyiyse dr lar ilaç vermiyor yanlış okumadısam eczacısın ve kullanılan şurupları biliyorsun dikkat edilmesi gereken, safra kusmaması ve fışkırır tarzda kusmaması gaz çıkarırken kusması, beslenmeden hemen sonra kusması, peynir gibi kusması zaten normalmiş ama berende sürekli kusuyodu hatta uyurken bir bağırıyordu yanına gittiğimde kusmuş oluyordu Allah tan haber veriyordu bebekken şimdi yine var kusması ama eskisine göre az inş. birgün tamamen kesilir tabi elifciğinde:))
göbeği çıkık demiştin onada yorum yazmıştım geçmişte okumadıysan tekrar yazarım..
canancım anne olarak bebeklerini en çok tabikide sen düşünürsün sakın yanlış anlama cnm ama spraktin i önermiyorlartabi bir ilacı dr veriyorsa yarar-zarar değerlendirmesini kendi daha ii yapıyordur cnm kusura bakma karışmak istemem..
gece her uyandıklarında besleniyorlar mı?
aşkkadını ii haberlerle gel cnm..
jakie nasılsın bebişler nası?
herkesi öptüm..
canım göbek konusunda azdığını okudum, altını açtığımda elimle bastırıyorum, dün de doktora gitmiştik hafif fıtık var ama 2 yaşına kadar bekleyelim kendiliğinden geçer dedi. kusma konusuna gelince bizimki de beslenmeden sonra da kusabiliyor, tedirgin olup uyanıyor önce sonra kusuyor, bazen peynir kesiği gibi oluyor, birkaç kez fışkırtarak da kustu ama genelde öyle değil. kilo alımı iyi ama kusma hem bebk için yıpratıcı oluyor, hem uykusunu kaçırıyor, üzeri ıslanıyor bazen devamlı değişmek zorunda kalıyorum, annenin de uykusunu kaçırıyor tabii ama 3-5 ay çekicez gibi. neyseki boll önlük almışız günde 6-7 önlük değişiyor, yıka yıka kurut tak şeklinde. canım bir de çocuk doktoru olarak kime gidiyorsun, memnun musun? ben henüz iyi bir doktor bulamadım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?