aşkkadını contractubex diye bir krem var izleri geçirmek için bir bak netten istersen ve tabiki dr a sorarsın zaten:)) çok geçmiş olsun tekrar..
kızlar peynir olarak hangi peyniri, ne kadar, ne ile vermek gerek ben bebek bisküvisini sevdiremedim bir türlü o yüzden kahvalltı olayına başlayamadık henüz
aşkkadını contractubex diye bir krem var izleri geçirmek için bir bak netten istersen ve tabiki dr a sorarsın zaten:)) çok geçmiş olsun tekrar..
kızlar peynir olarak hangi peyniri, ne kadar, ne ile vermek gerek ben bebek bisküvisini sevdiremedim bir türlü o yüzden kahvalltı olayına başlayamadık henüz
TAHİRLE ZÜHRE MESELESİ
Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil,
bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte
yani yürekte.
Meselâ bir barikatta dövüşerek
meselâ kuzey kutbunu keşfe giderken
meselâ denerken damarlarında bir serumu
ölmek ayıp olur mu?
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.
Seversin dünyayı doludizgin
ama o bunun farkında değildir
ayrılmak istemezsin dünyadan
ama o senden ayrılacak
yani sen elmayı seviyorsun diye
elmanın da seni sevmesi şart mı?
Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık
yahut hiç sevmeseydi
Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden?
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil
çok severim nazımın bu şiirini
gecenin bu vakti okuyup sizde svein istedim
yani ben elmayı seviyorum diye
elmada beni sevmek zorundamı?....
bizim göbek tamamen gitti içine elif inde gider inş. en kısa zamanda..kusma çok rahatsız edici, hele biryere gidince mesela bayramda püff..
eşimin akrabası çocuk gastroentoloğu doçent.. o 5 kilo olunca kesilir genelde dedi şimdi amerikada o yüzden görüşemiyoruz belki sizinki 5 kilo olunca (belki olmuşsunuzdur) kesilir cnm:))
valla en son sincan lokman hekimde Fahrettin Erdoğana gittik daha önce Batıkent Bilgi ve Hacettepeye gidiyordum içlerinden en iyisi Fahrettin bey gibi geldi kızlara çok iyi yaklaştı benimkiler sevdi onu.. Allah korusun bir sıkıntıları olmadığı sürece Hocaya gitmek istemiyorum mesela naz ın cildi ile bir sorun vardı ve beren in kalbi ile direk hacettepede ilgili hocalara götürdüm ama aylık kontrol için gitmek istmiyorum hamileliğim boyunca hocalardan çok çektim.. siz nereye gidiyorsunuz şimdi cnm?
canım ben doğumu akayda yaptım, ilk kontrole de oraya götürdüm dün de başkente götürdük ama hiçbiri aklıma yatmadı. abimler de çocukları lokman hekime götürüyor, memnunlar da, pekii fahrettin bey çocuğun gelişimine dair yorumlar fln yapıyor mu? bu ay gelişiminde şunlar olur, şunu yedir bunu yedirme gibi, yoksa sadece enini boyunu onu bunu ölçen doktorlardan mı? çocukla birebir iletişim kuruyor mu, arayabiliyor musun sıkıştığında?ha bu arada elif 4350 fln şu an 20 güne kadar 5 kg'ı bulur sanırsam, o zaman geçermi diyosun? öyleyse booool bol besliyim de hemen kurtulsun çocuk :))
firdos, dırım saolun kızlar
sıvı gıdaları nasıl veriyorsunuz kaşıkla ? beceremiyorum ben..
püre tarzı şeyleri eh işte..ama kafalarını sağa sola aniden dönüyorlar muhakkak üst baş batıyor..bir de çınar sıpası altını alırken yüzüstü dönmeye çalışıyor,kuvvetli de..az daha büyüdüğünde nasıl mücadele edicem bilmiyorum...
herkese slm,
kirpicim benim kızımın biride sürekli kusuyordu bazı bebeklerde reflü 5-6 aya kadar devam ediyormuş, kilo alımı iyiyse dr lar ilaç vermiyor yanlış okumadısam eczacısın ve kullanılan şurupları biliyorsun dikkat edilmesi gereken, safra kusmaması ve fışkırır tarzda kusmaması gaz çıkarırken kusması, beslenmeden hemen sonra kusması, peynir gibi kusması zaten normalmiş ama berende sürekli kusuyodu hatta uyurken bir bağırıyordu yanına gittiğimde kusmuş oluyordu Allah tan haber veriyordu bebekken şimdi yine var kusması ama eskisine göre az inş. birgün tamamen kesilir tabi elifciğinde:))
göbeği çıkık demiştin onada yorum yazmıştım geçmişte okumadıysan tekrar yazarım..
canancım anne olarak bebeklerini en çok tabikide sen düşünürsün sakın yanlış anlama cnm ama spraktin i önermiyorlartabi bir ilacı dr veriyorsa yarar-zarar değerlendirmesini kendi daha ii yapıyordur cnm kusura bakma karışmak istemem..
gece her uyandıklarında besleniyorlar mı
aşkkadını ii haberlerle gel cnm..
firdosum jakie nasılsınız kıslar bebişler nasıl?
herkesi öptüm..
canım göbek konusunda azdığını okudum, altını açtığımda elimle bastırıyorum, dün de doktora gitmiştik hafif fıtık var ama 2 yaşına kadar bekleyelim kendiliğinden geçer dedi. kusma konusuna gelince bizimki de beslenmeden sonra da kusabiliyor, tedirgin olup uyanıyor önce sonra kusuyor, bazen peynir kesiği gibi oluyor, birkaç kez fışkırtarak da kustu ama genelde öyle değil. kilo alımı iyi ama kusma hem bebk için yıpratıcı oluyor, hem uykusunu kaçırıyor, üzeri ıslanıyor bazen devamlı değişmek zorunda kalıyorum, annenin de uykusunu kaçırıyor tabii ama 3-5 ay çekicez gibi. neyseki boll önlük almışız günde 6-7 önlük değişiyor, yıka yıka kurut tak şeklinde. canım bir de çocuk doktoru olarak kime gidiyorsun, memnun musun? ben henüz iyi bir doktor bulamadım da.
sıvı gıdaları nasıl veriyorsunuz kaşıkla ? beceremiyorum ben..
püre tarzı şeyleri eh işte..ama kafalarını sağa sola aniden dönüyorlar muhakkak üst baş batıyor..bir de çınar sıpası altını alırken yüzüstü dönmeye çalışıyor,kuvvetli de..az daha büyüdüğünde nasıl mücadele edicem bilmiyorum...
benimde en büyük problemim her yer batıyor hele oğlan iki kolunu açıp bekliyor mamayı ağzına götürürken ikisiye birlikte vuruyor bende çözüm buldum kollarını pijamalrının içine sokup sonrada bataniyeyle kundak yapar gibi sarıyorum napıyım yoksa başedilmiyor
slm kızlar bebekleri yıkadık şimdi mamalarını yedirdim uyuttum yarına Ankara yolcusuyuz Allah izin verirse.bir yere gitcemiz zaman çok stres oluyorum topaln toplan bitmiyor şunuda alayım bunuda alayım derken dünya kadar eşya oluyor.15 gün kalcam dr gitcem kontrollerim var az önce kız dellendirdi beni öyle bir bağırmışım ki çocuk korkudan sıçradı sabrım kalmıyor bazen. muhallebilerinin biraz kıvamı koyu oldumu mümkün değil yemiyolar ya benimkiler bir türlü kilo almıyorlar 8 aylığa yaklaştık 8 kilo anca olduk bi tanıdığımında ikizleri var aynı kiloda doğdular bizden1 ay öndeler 10 kilo olmuş bebeklerikadın çalışıyor bide bebekler bakıcıda.ben ii bakamıyomuyum diye canım sıkılıyor bakıyom hala minikler ne yapsam acaba?
ah tatlım benimhergün konuşsakda özledim sohbetinii.....telaş içinde konuşuyoruz...
eve geçeyim en güzelll yemeklerimleee besleyerek shbet edeceğim senlee
konu secda olunca herşey mübah oluyor yavrummcanan beğendim butonum kaybolmuş tahir zühre meselesi çok güzel sevda yüzünden ölmekte ayıp değil
iyi geceler sanada
1 numarası uyku içinherkese günaydınn
canan o uniix ilacın 3 çeşiti varmış
1 tanesi gaz içi 1 tanesi iştah için bitaneside uyku için ama hangisi hanigi unuttum istersen öğreneyim tekrardan
yok canım karışmak değil burda herkes birbirine fikir veriyoherkese slm,
kirpicim benim kızımın biride sürekli kusuyordu bazı bebeklerde reflü 5-6 aya kadar devam ediyormuş, kilo alımı iyiyse dr lar ilaç vermiyor yanlış okumadısam eczacısın ve kullanılan şurupları biliyorsun dikkat edilmesi gereken, safra kusmaması ve fışkırır tarzda kusmaması gaz çıkarırken kusması, beslenmeden hemen sonra kusması, peynir gibi kusması zaten normalmiş ama berende sürekli kusuyodu hatta uyurken bir bağırıyordu yanına gittiğimde kusmuş oluyordu Allah tan haber veriyordu bebekken şimdi yine var kusması ama eskisine göre az inş. birgün tamamen kesilir tabi elifciğinde:))
göbeği çıkık demiştin onada yorum yazmıştım geçmişte okumadıysan tekrar yazarım..
canancım anne olarak bebeklerini en çok tabikide sen düşünürsün sakın yanlış anlama cnm ama spraktin i önermiyorlartabi bir ilacı dr veriyorsa yarar-zarar değerlendirmesini kendi daha ii yapıyordur cnm kusura bakma karışmak istemem..
gece her uyandıklarında besleniyorlar mı?
aşkkadını ii haberlerle gel cnm..
firdosum jakie nasılsınız kıslar bebişler nasıl?
herkesi öptüm..
zaten şiiri yazraken en çok senin tepkini merak ederk yazdım ikizim benim hahahahaCanannnnnn biz kesin ikiziz ya!!!bu kadarda olmaz diyeceksin ama bu şiir benim düğün davetiyeme bir bölümünü yazdırdığım bir şiir ve çok severim...Nazım Hikmetin bütün eserleri güzel ya zaten...
olsun canım ben yanlış anlamam sen ara müsait oldukça...geçmişi okudum yine döktürmüşsünüz Maaşallah..benim okul yoktu bugün..toplantı vardı,o da kısa sürdü..sonra toplantıdaki yakın bir kaç arkadaşla bana geldik..oturduk,sohbet ettik.yeni gittiler..
Dırım geçmiş olsun canım..
Kirpicim Elif nasıl,Maaşallah kırkınız gelmiş..
Birce oğluşların çok tatlı,Allah ayırmasın..
Artvinli,Doruk sizler nasılsınız?
Famelex aramızda bir doktorun olması çok güzel,sana danışabiliriz:))
Berencim ben lanbe kullanıyorum..önce normal tuzsuz peynir aldım ama ezemedim bir türlü.iki gündür labne veriyorum..Nevranın yaptığı karışıma benzer birşey yapıyorum.
Canancım dün konuşurken müdür geldi kusura bakma canım ya..öğretmen arkadaşlardan biri havale geçirmiş gece,ona gittik apar topar..
Alminacım ben çorbayı çok sıvı yapmıyorum..biraz katı yapıyorum daha kolay oluyor.zaten kaşıkla verilecek sıvı başka birşeyde yok sanırım..
ukalalık yapmak istemem ama kızının kilosuna 41 kere maşallah kusmasıda bence fazla yedirdiğinden kaynaklanıyor fazlaısnı atıyordur bebekleirn 3 ay sonunda doğum kilosunun 2 katına ulaşması beklenir litaratürde böyle yani sneinki 1 ayda nerdeyse 2 katı olmuşcanım ben doğumu akayda yaptım, ilk kontrole de oraya götürdüm dün de başkente götürdük ama hiçbiri aklıma yatmadı. abimler de çocukları lokman hekime götürüyor, memnunlar da, pekii fahrettin bey çocuğun gelişimine dair yorumlar fln yapıyor mu? bu ay gelişiminde şunlar olur, şunu yedir bunu yedirme gibi, yoksa sadece enini boyunu onu bunu ölçen doktorlardan mı? çocukla birebir iletişim kuruyor mu, arayabiliyor musun sıkıştığında?ha bu arada elif 4350 fln şu an 20 güne kadar 5 kg'ı bulur sanırsam, o zaman geçermi diyosun? öyleyse booool bol besliyim de hemen kurtulsun çocuk :))
firdos, dırım saolun kızlar
öle su ,meyve suyu vs. gibi şeyleri genelde biberon sulukla verdim..çorbalar hep püre kıvamında....
kızlar büyüdükce giydirmek zor onları tutmak zor....yemek yedirmek zor....ben çok tekme yedim...büyüdükce daha zor ve yorucu ama şuandan daha keyifli daha güzelll....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?