canım hiç geçiremezsen bile 3 aya kalmadan kendiliğinden geçiyor canım inşallah,,
sabır yaaaaa........
canım hiç biri işe yaramıyor dimi, geçici olarak rahatlaıyor o kadar.. meme emdikleri için genelde mamaçok az alıyorlar.. sanırım damlam da reflü var, ne yese kusuyorahhhhh kevsercimm ahhhhhhhhhhh valla aynı dertten sıkıntım var benimde... akannehir artık sinir sistemim bozulmaya başladı.... kafamçokkarıştı bak ben aptamilin conformiline başladım eh fena değil... en azından sindirilmesi daha kolay bir mamaymış... artı hergün 2 kere 30cc rezene yapıp veriyorum... karnı çok ağrıdığında sıcak havlu koy ayaklarına ve karnına.... birde masaj yap oda bayağı rahatlatıyor... ben şarkılar söylüyorum sakinlaştirmeye çalışıyorum... haa birde dr umuzun eczanede yaptırttığı bir ilaç var onu veriyorum mamadan önce eh bayağı gaz çıkarttırıyor... elimdende başka birşey gelmiyor... benim yaptıklarım bunlar belki sanada faydası olur tatlım ya....
canbebeeem burda anneler takılıyor ya yavrum,pek zamanımız olmayabilir canım benimm,tickersız da olmuyor,
gebelikte burcin var o seve seve ilgilenir,zamanları çok,canları bile sıkılıyor:hulya:,
görücekler dünyanın bucaklarını az bi zaman sonra kaydirigubbakcemile3
ay hamilelik ne güzeldi yaaaawwwbayanssulusmile
rica ederim canım güle güle kullan umarım beğenmişsindir..
varya benim hala canım sıkılıyoo ama bu seferde her taraf dağınık diye yapacak gücümde kalmıyo heryerlerim ağrıyor yapsam bi türlü yapmasam bi türlüüüü oy oyyyyyyyyyy
yavruları kendine baktırdıysan helal olsun sana tabi,
e sıkılıyoruz tabi,eşim de bana kızıyor sitem ediyor ama dedim bi sosyalliğimiz burası kaldı yani,
misaifr falan istemiyorum ben de gerçekten yaaa,sözüm meclisten dışarı,
sil süpür ikram hazırla,üst giyin,çocukları idare et,arada sohpete katıl,
valla ben ve tozlarım hayatımızdan memnunuz napalım..
üzüldüm canım ya emselerdi iyi olurdu ama sağlık olsun. ben emziriyorum evet canım mama yemiyor birisi ne kadar uğraşsamda zehir veriyomuşum gibi davranıyo. biriside zar zor günde bir kere akşam yatmadan önce 50 cc içiyor babasının elinden oda.
aaaah ah benim Sarem gibi bir kusan çıktı desene,kızlar aklıma takılıo ya, damlam bazen her emdiğini kusuyo, hıkır hıkır yapıo, nefesi hızlanıo, sıkınıo sıkınıo şaarr kusuyo rahatlıo, dr. umuz kilo alımı ii önemli değil bu kusmalar dedi ama enim canımı çok sıkıo, tam gaz sıkıntısı geçio uykuya dalıo bi kusyo, hadii üst değiştirirken bi daha uyanıyo, yine aynı kabus...
ah kızlar kilo demeyin bana hamile iken hiç kilo almamıştım ne güzel 6 kilo alarak doğuma girdim ama hala 6 kilo üzerimde ben hiç kilo milo vermedim veremiyorumda o 6 kiloda göbekte kaldı ne olacak bilmiyorum hiç vaktimde yok spora falan tekim çünkü diyette yapamıyorum vay halime daha fazla almaktanda korkuyorum
Selam kızlar,
birazcık vakit buldum bıdıklardan yazdıklarınızdan faydalanayım dedim.
benim de 44 günlük ikiz oğluşlarım var, sanırım çok danışacak şeyim olacak size :)
mesela aranızda 3 saat aralıksız uyuyabilen var mı ? :)
arkadaşlar benim kızlarda akşamları gaz olmaya başladı ben akşam yatırınca akşam mamalarını veriyorum o şekilde uyuyorlar fakat bir kaç gündür 1 saat sonra ağlayarak uyanıyorlar kucağıma alıyorum gaz çıkarıyorlar yatırıyorum yine aynı şekilde derken uykuları acılıyor ve tekrar uyutmam epey zor oluyor bu gazın sebebini çözemedim henüz acaba açelyacğım benimkilerede meyvamı gaz yapıyor armutu kestim ondan olabilir diye ama yine oluyor ben günde bir muz ve elma veriyorum
başka neden olabilir acaba
ah kızlar kilo demeyin bana hamile iken hiç kilo almamıştım ne güzel 6 kilo alarak doğuma girdim ama hala 6 kilo üzerimde ben hiç kilo milo vermedim veremiyorumda o 6 kiloda göbekte kaldı ne olacak bilmiyorum hiç vaktimde yok spora falan tekim çünkü diyette yapamıyorum vay halime daha fazla almaktanda korkuyorum
3 saat mii delikafadulden kıs dalgamı geçiyon. beinim canavarlar sabah 4 te uyuyor ıngır bıngır gün ışıldıyor vee tekrar koşturmaca başlıyor. ben doğumdan beri 1 saat bile uyumamışımdır koca gece3desenağlamasenağlamaSelam kızlar,
birazcık vakit buldum bıdıklardan yazdıklarınızdan faydalanayım dedim.
benim de 44 günlük ikiz oğluşlarım var, sanırım çok danışacak şeyim olacak size :)
mesela aranızda 3 saat aralıksız uyuyabilen var mı ? :)
kevser hymarry kusmalarınız inşallah geçer canlarım ya..
ya kızlar benim göğsümün ucunun biri kopacak gibi dibinden parçalanmaya başladı. dişimi sıka sıka emziriyodum acıya katlanmaya çalışıyodum yeterki yavrularım doysun diye ama bugün felaket oldu sanki bıçakla kesiliyor gibi. bi öneriniz varmı napsamki ? emzirmesem makinemde yok elimle sağsam bi kaç gün krem sürüp sütüm gidermiki .. oy oyyy
arkadaşlar şu ana kadar devam maması ile yoğurt mayaladım ama hep ayran kıvamında idi artık hazır sütle mayalasam diyorum sizler neşekilde yapıyorsunuz yoğurdu
hoşgeldin aramıza 3 saat uyuduğumu hatırlamıyorum.5,5 aylık olmalarına rağmen geceleri halen mıkır mıkırlar gazdan.bide dişler gelecek sanırım.biri acayipp huysuz ya sürekli ağlamaya meyilli.çok masumlar ya onlara olmasın bana olsun diyosun.
teşekkürler :)
ya 40 ı çıkınca biraz düzelir dediler ama hala saat başı kalkıyor bunlar, aç da değiller ama kucak istiyorlar hep, e tabi yeni doğunca ben de sezeryanlıyım, başlarda pek ilgilenemedim, herkesin kucağında gezdiler, şimdi de kucakta uyuyorlar ama yatağa koyunca mıkır mıkır dediğin gibi
uykusuzluktan çöktüm ben yahu, üstelik annem de var yanımda
azıcık gelen sütüm de gidecek diye korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?