Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

öncelikle hayırlı olsun.sağlıkla büyüt inşaallah bebeklerini. diyet yiyecekler tüketmeye çalış canım.tuzdan sakın.

ben geldm dillema hayırlı olsun dedi bir çok arkadaşımız cnm tekrardan hayırlı olsun...
yaa dün sildim süpürdüm yine batık püffffffffffff....sildim süpürdüm...çaamaşır asacağım çocuk odasını süpüreceğim....sonra atta gidiyoz..

ya yazdıklarımız gitmiş hep!

Dilemma daha öncede demiştim ama silinmiş Hayırlı olsun canım..

Dırım,Hituci,Winston:79:

yarın bizim yarı yaşımız doluyor..Allah bu günleride gösterdi Şükürler olsun..uğur böceği pastası yaptırıp minik bi kutlama yapmayı düşünüyoruz İnşallah

ay ne güzel yaa keşke bizde hemencecik 6 aylık olsak bu arada tam 2 ay var aramızda bizde yarın 4 aylık olucaz:)))

selamın aleykümm...
ay siteye bişiler olmuş. ben beğenmedim(
uzun bi aradan sonra kavuşdum sizlere... geçmişi okuyamadım kızlar mızmı hemencik bi bakim kaçcam...
bizde arafeden kaynanaya gittik 2 gece orda kaldık. ama talihsiz bi olay oldu.kayınpeder kurbanda atardamarını kesti. apartopar hastaneye gittiler ölümün kıyısından döndü. dr son anda yetişmiş demiş.ameliyat felan oldu. kanlı bayram oluyodu azdaha.şimdi iyi şüküki.tamda telefonla bayram kutlamalarını yapıodum. arayamadığım arkadaşlarım oldu malesef olay yüzünden.kusuruma bakmasınlar.. 2. günün akşamı evimize geldik. dünde kocişle biraz alışverişe çııkdık kızların odasına kutu çamaşırlık felan aldım.ordanan yemeğegittik kocişler evlilik yıldömükutlamasını bigün önden yapdık. bugünde evlilik yıldönümümüz 5 yılı devirdik hamdolsun.bugünde tüm gün evde koşturmaca geçdi gitti.
yarında kankama gidioss..onuda çok özledim. memeleketindeydi bugün geldi...
benden böle kızlar. umarım hereks iydir. brso evine geçmişin canım... hayırlı uğurlu olsun bitanem...
öpüyorum hepinizi kızlar....

Kızlar hakkaten siteye ne olmuş yaaa(
yazmıştım ama silinmiş sanırım.Ben de doğum yaptım,3 hafta oldu...
canım hayırlı olsun allahım analı babalı büyütsün...

amanında amanınn..koca delikanlı oldular yahu:) allahım yaşlarını askerliklerini sünnetlerini düğünlerini çoacuklarını daha neler nelerini göstersin inşallah...

birsen en iyisini yapmışsın evinde mutlu ol canım
doruk nice güzel yıllar devirin inşallah
firdos yarı yaşları kutlu olsun delikanlıların sağlıkla büyüsünler
dilemma bebeklerin kutlu olsun Allah bağışlasın analı babalı büyüt

bende kendi evimde sığıntı bir bayram geçirdim inanın sohbet bile ettirmiyor kayınpeder çok sıkıcı herşeye karışan bir adam kayınvalidem kaynım birde çok pisler dağınıklar balkona çöp doldurmuşlar kokmuş ortalık eşyaları heryerde hiç sevmem dağınıklığı başıma geldi ilk gün kurban kestiler onuda önce kaçırdılar 5km koşturmuş hayvan bunları neyse kesildi parçalandı kayınvalidem kardeşine ve babasına birer parça verdi okadar dağıtmadılar hepsini doldurdular buzluğa kıtlıktan çıkmış gibi hergün kilo kilo et yiyorlar öyle kurban olmaz dedim olay oldu anlayacağınız ben de mutlu haber yok oğullarımda kırgın arsalın ateşi çıkıyor çok ağlıyor mama zorla yiyor hiç iştahı yok iştah açmak için ne yapsamki?
hepinizi ve miniklerinizi öptüm

neydiyonuz karularrr

birsom evine geçmişsin hayırlı olsun kuzum arıyacam ama dakkambitti
canım sana yarın gelemeyiz fişe baktım bu ayın sonuna kadar kullanma zamanımız varmış haftaya gidebiliriz yani ama gidemeyiz haftaya kociş kpss sınavında görevli birde düğün ve kına var ondan kelli gelemeyiz aytunçöun evde olduğu haftaya bu işi sabitleyelim hemde sende evine tam yerleşmiş olursun böyle ayaküstü olsun istemiyorum rahat rahat oturalım istiyorum aceleye gelmesin yani sne kur düzenini eksikliklerini tammalşa işleirni rutine koy ohh mis gibi gelelim öptüm kankam
aslıcım nice güzel senelere yavyummmm
dileğim 60 yaşınıda gör işallah diycem ama çekilmez bi nine olurusn o zamana hahahaha
burcucum işin zor vallaha düşüncesiz insanlarla aynı ortamd aolmak çok zor ben annemden biliyorum dağıtır pisletirler bu kızın 2 bebeğivar demezler ayrıca kurban dediğinöncelikle fakir fukura için kesilir kınıyorummmm
akket yazılan sayfalarımız nedne silnmiş yaaa bi süre alışamayacağız snaırım yeni kk ya

Bende herkesin bayramını kutlamıştım ama mesaj silinmiş...tekrardan bayramınızı kutluyorum..benim bayram çok yoğun ve yorucu geçiyor.kızların burnu tıkandı,aynı zamanda biri diş çıkarıyor...kaç gecedir dğru düzgün uyku yok....evime doğru düzgün uğrayamadım...düzenimiz alt üst oldu...çok yorgunummmm...

selam millet..ben geldim.....saat 3 gibi evden çıktık arkadaşımın annesini babasını ziyaret ettik..geç çıktığımızdan çok oturmakdı...çünki arkadaşımın ablasınada gidecektik....gittik oturduk yedik içtik...onunda bizden 10 ay büyük kızı var tek çocuk paylaşmak istemedi oyuncaklarını
kavgalı dövüşlü eylenceli geçti....sağolunlar bizi eve kadar bıraktılar...aliş yolda sızdı...şimddi ömeri sallıyorum....eşim yarın işe gidiyor....
ben çocuklarla yatarım sanırım .....

kızlar bu arada ömerim iyi ama hırıl hırılll..sanırım alerjik astım var ondada...haftaya cerrahpaşanın hocalarından biri var alerjik astım uzmanı addam prof.ona götüreceğim..yoksa bu kışda çok hastalıkla uğraşacağım...en korktuğum hastalık bu ben çekiyorum..rabbim beterinden korusun yinede.......

kankam cnm siz bilirsiniz....uygun zamanda bekliyorum.....yarın şimdi evde pinekleyeceğiz heeeeeee....

doruk canım geçmiş olsun ...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun:9nice uzun yıllar sağlıcakla huzurla...

burcu cnm seni iyi anlyorum..cnm............

Bende annemlerdeyim kızları uyuttum biraz kafamı dinliyorum...Birsencim evine geçmişsin hayırlı olsun huzurla otur...inşallah bu gece uyurlarda biraz dinlenirim...burnu tıkanınca nefes alamıyor basıyor çığlığı geçen gece sabah 5 e kadar ağladı en son çıldırdım ,gittim yattım babası uyutmuş...bazen hem kendimin hemde sabrımın tükendiğini hissediyorum sonra oturup ağlıyorum daha çok küçükler dertlerini anlatamıyorlar....offffff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…