Bende annemlerdeyim kızları uyuttum biraz kafamı dinliyorum...Birsencim evine geçmişsin hayırlı olsun huzurla otur...inşallah bu gece uyurlarda biraz dinlenirim...burnu tıkanınca nefes alamıyor basıyor çığlığı geçen gece sabah 5 e kadar ağladı en son çıldırdım ,gittim yattım babası uyutmuş...bazen hem kendimin hemde sabrımın tükendiğini hissediyorum sonra oturup ağlıyorum daha çok küçükler dertlerini anlatamıyorlar....offffff....
Kızlar havalatr güzel birkaç gündür.Bebeklerle 2,3 saatliğine dışarı çıkalım diyorum,eşim de tamam diyor ama bebek arabası zor olur,boyunlarını tutamadıkları için diyor..Doğumdan itibaren kulanılabiliyor halbuki,maclaren aldık... Eeee nasıl çıkacaz o zaman ,siz nasıl yaptınız?kangurular için de daha erken biliyorum
off napıcam ben sımdı ya dun oksurdu oglum az ılık suya vıks karıstırıp ıcıreleım dedıya ınanamıorum kızımın basına gelceklere
hazırlık yapmıslar bez kuvet krem pudra bı suru bebek bakım malzemelerı dıom onları alıcana bı kutu vıksle 1 karton sıgara alsın ıcıp cıp kulunu bırıktırsın
gondermesem kotuluk cıkıcak surat kaprıs rıp laf sokma
ben cocuk yetıstırömeye calısıorum bellı bır duzen oturtmaya calısıorum duzenımın ıcıne edıolar afedersınız napsamda yollamasam ya pazartesı sabah gıdıcekler ısılık oldular 3 gunde gıydır gıydır kurdesan dokcekler lafta dınlemıo benı takan yok zaten
herkese iyi günler ve geçmiş bayramlarınızı kutluyorum..womenlove evde olmana sewindim insanın evi gibisi yok walla.karışan yok surat asan yok bence en iyisini yaptın.erenzeyno bence gönderme kuzunu yaaa.valla ben çalıştığım için gündüz bırakıyorumda akşama kadar çokk özlüyorum aşıları var felasn dee bişiler dee yollama.firdos winston sizlerede merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?