Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

offfffffff anlıyorum seni yaa ama büyüyüncede aynı yaaa...hee biraz daha bi gibiler..uyku konusundda...ama gündüz canına okuyorlar bitmek tükenmez enerjileri ile....

bu arada sağoll çokk huzurluyum allah bozmasınnn

kızlar sıze kaçtım bıraz sınırımden delı olcam kaynanamla kayınpederım bızde kaç gundur o bısey deılde basımın ustnde yerlerı var ama kaynanam bazen benı cıldırtıor ogllumun makatına sogara kulu surerken yakaladım delı oldum lafta soletmıor poposu kasınıomus kul ıı gelırmıs ondan aglıomus allahım sabırrrrrrrrrr delı olcam kaç gundur sabır sabır ben bakamıomusum lafa bak cocuklar tosun gıbı nasıl bakamamk bu sıgara kulu suruncemı bakılıo ıııııııııııııııııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyy sqabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

HİTUCİ bıtanem msj atmıssın cok gec gordum kuzum yarın arıcam senı ıns unutmasam bebeısler kafa bırakmıo ınsanda mınık melekelrın adınada kutlamıssın bayramımızı bızde doga ve eren adına cıgedem teyzelerının bayramını kutlarız ellerınden operız. :)

Kızlar havalatr güzel birkaç gündür.Bebeklerle 2,3 saatliğine dışarı çıkalım diyorum,eşim de tamam diyor ama bebek arabası zor olur,boyunlarını tutamadıkları için diyor..Doğumdan itibaren kulanılabiliyor halbuki,maclaren aldık... Eeee nasıl çıkacaz o zaman ,siz nasıl yaptınız?kangurular için de daha erken biliyorum

Winston,Aslı,Burcu,Birsen,Ayşenur ve Cananım çok çok sağolun kızlar..Darısı diğer minklerimizin başına..bizden büyüklerde yeni yaşlar görsünler İnşallah..

6 ay önce bugün bu saatlerde meleklerim doğmuştu ama kucağıma alamamıştım herkes gibi..doğum yaptığım sadece odamızın üstündeki kapı süsünden anlaşılıyordu...kocaman bir 6 ay geçmiş sanki o günler hiç yaşanmamış gibi..bebeklerimiz 10 gr. aldığında dünyalar bizim oluyordu,20 gr.verdiklerinde hayat duruyordu sanki..eşim hergün iki kere onca yolu gidiyordu süt götürmek için...ahhh ah ne zor günlerdi ama şimdi çok güzel..minik erkeklerim büyüyor Allah'a Şükürler olsun...

Son düzenleme:
tünaydınlar kızlar kimseler yok .......biz kalktık saat 9 da çok şükür eski saatimize geri döndük gerçi babası gittikten sonra ömer uyandı..yanıma geldi yattı...sonra aliş ağladı onun yanına gittim....onu uyuttum ömer düşer diye gittim direk ömüşün yanına...uyumuşum orada rüyamda bide o arada yılanlar gördüm gerildim tabi...alişin ağlaması ile kalktım...alişle uyudum en sonunda 9 gibi kalktık...annemle sohbet ettim...
çocuklar oyun oynuyorlardı....sonra alt alma faslı,kahvaltı vs.kendim kahvaltı yaptım....evim temiz..çocuk odasını sileceğim ütü yapAcağım....
ama şimdi huzur içinde kk ma takılacağım...ne kadar huzurluyum allahımmm bozmasın yaaa keyfim gıcırr yanii

cnm benim kuzular çok ufakken portbebe ile gezdik çok küçüklerdi o yüzden rahat oldu

ALLAH hıc bırımızın huzurunu bozmasın ıns.aılemızle bebekelrımızle bır omur boyu huzur ıcınde yasayıp huzur ıcınde olmek nasıp etsın rabbım.
off kaynanamlar koye donerken yanı pazartesı gunu doga mıda goturucekler yurutup getırırız dıo yokyaa dedım en fazla 1 hafta onumuz hafta sonu gıdıp alırım kuzumu zaten cocuk bakmasını hc begenmıorum vıks ıcırmeler sıgara kulu surmeler daha neler neler ole cok gıydırıorkı cocuklar onlar gelelı ısılık oldular cok sınırlerım bozuk dlırıcem kımbılır zeynoma neler ıcırır yedırır off offf

tünaydın ay erenzeyno okudum şok içerisindeyim sakın gönderme kızını yaa ben bi tuhaf oldum haa sigara külü gümüş parlatmaktan başka ne işe yararki?helede çocuğun poposuna...sakın bence gönderme

ay winston napım gondermıom desem kotu gelın olcam bı ton hazırlık yapmıslar sankı yıllık kalacak gıbı bende ole dedım ne ıse yarar sıgara kulu dedım dınleyen kım kalp kırmak ıstemıorum ama sesımı cıkarmadıkca sacmalık dızı gectı

Ayşenur yollama bence kızını..sakın!daha çok küçük ve poposuna sigara külü süren biri kim bilir daha ne yanlış inançlarla doludur..

Son düzenleme:
off napıcam ben sımdı ya dun oksurdu oglum az ılık suya vıks karıstırıp ıcıreleım dedıya ınanamıorum kızımın basına gelceklere
hazırlık yapmıslar bez kuvet krem pudra bı suru bebek bakım malzemelerı dıom onları alıcana bı kutu vıksle 1 karton sıgara alsın ıcıp cıp kulunu bırıktırsın
gondermesem kotuluk cıkıcak surat kaprıs rıp laf sokma
ben cocuk yetıstırömeye calısıorum bellı bır duzen oturtmaya calısıorum duzenımın ıcıne edıolar afedersınız napsamda yollamasam ya pazartesı sabah gıdıcekler ısılık oldular 3 gunde gıydır gıydır kurdesan dokcekler lafta dınlemıo benı takan yok zaten

doktorunu arasan gizliden anlatsan durumu hasta diye götürsen çocukları oda duruma göre bişey yapsa hasta çocuğuda götürmez herhalde

sana birşey söyleyeyim mi ne kadar kötü olacağımı bilsemde çok büyük bir tartışma yaşasamda asla yollamazdım!bunun kayınvalidenin yanlışlarıyla ilgisi yok o da önemli tabii ama daha 4 aylık bir bebiş ve olması gereken tek yer annesinin yanı...

Aslı canım geçmiş olsun ve nice mutlu yıllara eşinle birlikte...

Birsenim evine geçmişsin ne güzel..çok sevindim...

dr a gotursemde bekler wınstoncum benle gelır hastaneye bekler dr ne derse desın goturur
goturelım derken bana kımse bısey sormadı goturelımmı dıyen olmadı bana sadcee goturucez dedıler alısverıs yaptık dedıler soke oldum ama ısey demedım hadı 1 hafta ıdare ederım dedım ama dunkı tablodan sonra off kafayı yıcem yoldamı buldum ben onları ya

fridos cnm evet evimdeyim çok mutluyum huzurluyum..keyifliyim...yaa alışmışım sakinliğe...çocuklarda hurçın değil biliyormusun ikiside kuzu gibi uyuyor..bende nette takılıyorum...eşim gelince ütümü yaparım çocuk odasın sileceğim bide...

herkese iyi günler ve geçmiş bayramlarınızı kutluyorum..womenlove evde olmana sewindim insanın evi gibisi yok walla.karışan yok surat asan yok bence en iyisini yaptın.erenzeyno bence gönderme kuzunu yaaa.valla ben çalıştığım için gündüz bırakıyorumda akşama kadar çokk özlüyorum aşıları var felasn dee bişiler dee yollama.firdos winston sizlerede merhaba

evet cnm yaaa çokkkk rahatım..seninde bayramın mübarek olsun...kuzularını öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…