Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Bende kutlamiştim ama silinmiş sanırım
Herkesin gecen bayramı kutlu olsun

Bizde arefe günü kayinvalideye gittik eşimi kandırdılar zongunlaga gittik yolda biraz sıkıntı yasasdım ama genelde uyudular aksam üstü cıktık oralarda gezdik biraz dünde evime geldim eh iştelik bir bayram hep aynı seyler olunca ...

doruk cnm ie uzun seneler aşaayın inş..

Dirim evine geçmişsin ne kadar sevindim anlatamam Rabbim yardım edeecek inş.

erenzeyno canım sana suyu söyliçem isterce eşim beni dövsün böyle bişi söz konusu bile olamaz ben cocugumu bırakmam ben bazı geceler anneme bırakıyodum cocuk beni arıyo ne akdar emmesede hep aglıyodu yanımda olunca cok huzurlu ALLAH karnımda ayırmamış onları aynı anda koymus bizmi ayırıcaz verme ya ne demek ne yapsamda göndermesem göndermyorum diceksin bu kadar kayınvalidem bana dio saka yapıyo ben musbı göndermiçem die bende dedim sadece sana bir esyasını bırakırım kolarsın die zaten hiç bişi anladıgı yok uyyan cocugun altını alayım diyenden ben bişi beklelemem zaten benim cocugumada benden iyi kise bakamaz ben bile bazen sabırsızlanınca bagırıyorum ya baskası ne yapar gönderme canım yazık cocuguma kendine sürsün o külü bakalım noluyo ben kötü kötü konusmaya baslıcam öbe töbe

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun
dırımcım evine geçmişsin sakin huzurlu günler seninle olsun canım
ernzeyno sana inanamıyorum neden bir bahane bulmaya çalışıyorsun ki göndermemek için o senin bebeğin göndermiyorum demen yeterli bir anne bebeği için dünyaları karşısına alır ne demek kırgınlık olmasın kötü gelin olmak istememezlik boşver dünya kötü bilsin seni sen yavrunun arkasında dur yazılarını takip ettiğim kadarıyla öyle susup oturan bir kişilik de değilsin ama neden burda sessiz kalmayı tercih ediyorsun anlamadım kusura bakma yine de sigara külünü falan okuyunca şok oldum melek onlar ne kadar savunmasızlar şimdilik onlar adına en doğru kararları bizler anne ve babaları vermeye çalışacağız sen de meleğinin yanın da olma kararını doğru ver canım sana tavsiyem
bize gelince diş çıkarıyoruz galiba hiç durmuyorlar geceleri arabayla 2 saat gezdiriyoruz uyuyunca dönüyoruz eve çokkkkk uykusuzum çoooooooook

merhaba kızlar
ernzeyno sakın gönderme kızını sen laf etsende etmesende zaten takan yok kötü gelinsin bırak daha kötü ol ama yavrun yanında kalsın

bizim evde terörler esti kıyametler koptu kayınpederimin sayesinde eşim iyi bir kayiyer sahibiymiş onun sayesinde bilkent işletmeyi bitirmiş bizim ev de onunmuş onun olduğu yerde hep onun sözü geçermiş eşimi hiç taktir etmiyor herşey onun sayesinde diye kendini övüp eşimi yeriyor benimkide delirdi defolun gidin dedi burası benim evim dedi hayatıma müdahele etme artık yeter dedi adam bebeklerimi nasıl şekillendireceğini düşünüyormuş kayınvalidemde sürekli bana laf sokuyor ben bebekleri niye vermiyormuşum 120 gün bebeğim hastanelerde süründü dr muayene ederken bile kucağa almıyor hırpalanmasın nazik diye onlarda bana küsüyorlar elletmiyorum diye diğer oğlumda 49 gün kaldı yeni kendine geliyor ben bile kucaklamıyorum neyse firdosu dinledim yazık vereyim dedim 2 gündür ateşleri çıktı oğlanların ağlıyorlar uyumuyorlar huyları değişti neyse kovulduktan sonra toparlandılar valizler falan kapandı balkonda sigara içerken barışmışlar 1 hafta daha kalacaklarmış ben niye toparlanıyorsunuz diya gittim kayınvalidemin yanına benim le konuşmadı yüzüme bile bakmadı şimdi 1 hafta daha kalacak ben nasıl konuşayım nasıl birşey yokmuş gibi davranayım?siz söyleyin benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Yuvanda huzurlu ve mutlu günler dilerim cnm,insanın evi gibi yok Allah bozmasın...

Burcu çok üzüldüm ya....ben babaanneleri yazık diye düşünmüştüm..kendimi onun yerine koymuştum..ama ne diyeyimki şimdi...1 hafta daha dayan,sık dişini...yapacak birşey yokki,eşin kavga eder yine barışır ama sen bir laf etsen kötü olursun..

evet bize gelelim...ailecek yarı yaşımızı kutladık,pastamıız kestik afiyetle yedik ama oğluşlar yiyemedi tabi:))...yarın topiğe bir kaç resim koyarım İnşallah..

ay burcu yuh diyorum yaa nasıl insanlar hem küs hemde kalacak kovulacak duracak pes diyorum sen bildiğini oku boşver sen bugünleri az beklemedin boşver gitsin

bende boşverdim zaten hiç konuşmayacağım diyordum ama sinirim geçince resmi biçimde konuşmaya başladım ne yapayım eşimin hatırı ama bildiğimi okuyorum

burcu durum çok gıcık yaa...resmi olarak konuşacaksın....sonra kocanınkide iş değil yaaa..önce rest çek sonrada barış madem duramayacaksın lafının arkasında neden söylüyorsun..olan sana olmuş..gerginlik olmasın diye resmi olarak geçir günleri..çok zor bişey biliyorum ama yapacak bişeyde yok...

nevrat cnm sağol amin hiç bozulmasın ağzımızın tadı............

fridoşş yediniz hee süperrr....afiyet olsun...

bize geleyim kuzuşları uyuttukkkkkk.......kocişle filim izleyecezzzzzzzzz

selam güzel hatunlar
yorgunum ve başım ağrıyo saat 1 de çıktık evden 7 de geldik foruma gittik e bebekten bi yürüteç bisiklet yürüme yardımcısı ne bilim değişik bi şey aldık ordan realde epey bi alışveriş yaptık bu prmanın 132 li paketleir vardı 32 küsür 2 kutu aldım onlardna bi pakette huggıes aldım 3 tane ıslak mendil hediyeliydi 3 kilo devam sütü aldım aldımda aldım yani neysem ordan dr a gittik
kızım 72.5 cm 7.800gram
oğlum 73.5 cm 8.600 gram
dr zayıflar dedi bende biliyorum zayıf olduklarını ama yemiyolar ve uyumuyolar dedeim bi tane vitamin yazdı bu iştahlarını düzeltir dedi bide uyku ilacı verdi almadım daha ama pek umudumda yoka cıkçası neler kullandım ama hiç biri tam olarak işe yaramadı iştah açısından en etkisini gördüğüm çok ucuz bi vitamindi vallaha
neysem
dirim evinde huzurun daim olsun canım
firdos klocaman öptüm
aslı nerdesin bacımmm
dilemma nerelerdesin bakimm hep snei sorduk buralarda doğum yaptığını bilioruz ama sonradan hiç haber alamadık
burcu kayınvaliden konusunda o nasıl davranıyorsa sende öyle davran konuşmuyosa konuşma resmi konuşuyorsa resmi konuş
ben şunu çok iyi biliyorumki hiç bi kaynana benim gelinim şöyle iyi böyle iyi demdez tıpki hiç bir gelinin kaynanam iyi demiyeceği gibi o yüzden kendimizi yırtmamaıza gerek yokk amnn boşvereceğiz

bayramda bitti tatilde yawww
harçlıkları konuşalım bari hahahah
bize ne babannen ne amca ne halalar 5 kuruş vermedi kısacası baba tarafından kimse 5 kuruş vermedi sadece benim annem babam bide kız kardeşim 20 şer lira verdi :)))

canan güle kullanın aldıklarınızı sağlıkla inşallah
firdos,winston,canan haklısınız kızlar geçer sayılı zaman

günaydınlar biz kalktık...babası kuzulara kahvaltı hazırlıyor...bende yatakdayım...onlar yesin bende mutfağa dalarım dağnıktır kesin...

canancığm güle güle kullanın cnm arabanızı....

canan kızzzzzzzzz bizede bu bayram verdiler para...babannesi hariçç.....bi arkadaşım 40 tl verdi....çocuklarn odasına halı alacaktm
klim tarzı bişi ,ama malesef ömeri alerji dok.götüreceğim adam prof.cerrahpaşada en az 150 tl dir...bizimde 160 tlmiz olmuş....

günaydın kızlar..ben erkenciyim bugün..bayram sonrası temizliğimi yaptım,evi temizledim...bebişlerle uğraşıyorum...yarın okullar açılıyor,9 günden sonra çok zor olacak benim için..yeme düzenlerini çok güzel oturtmuştum..yarın telim susmaz artık.."Dilek bunlar bişey yemiyor..Deniz çorbasını püskürttü,Kağan meyve püresini atıyor"offf ya çilem başlıyor benim!!bazen diyorum keşke ücretsiz izine ayrılsaydım ya da hiç çalışmayan biri olsaydım...bazende boşuna mı o kadar okudum,tabiki çalışıcam diyorum...bunalıma giricem yakında..ya şunu anlamıyorum annem ve bakıcımız kaç tane çocuk büyütmüşler ama bizimkilere yemek yediremiyorlar..bu nasıl iş ya,bazen beceriksiz mi bunlar diyorum

günaydın hatunlarr..
bizde uyandık sabah 7 de kızları yedirdim alt üst değiştik oynaşdık ve yine uyduuk. sonra yine kalkdım bi meyve yedirdim kızlara.sonara ben mutfağa geçdim kahvaltı hazırlamaya babasıda kızları uyutmuş kahvaltımızı ettik şimdi keyifçayıiçiom kızlar mık mık etmeye başladı...
dünde kankişimegittik. öğleden sonra hepberaber yemek yedik çay içtik sohbet kelam güzel vakit geçirdik saat 1 de geldik eve.
kızlar bişi sorcam şimdi ben kızlara sabah kalvaltısında sadece 10 cici bebeye 2.5 ölçek mama atıp kıvamlıyıp veriyorum ama benimkiler doymuyo galiba devamını istiolar yani 10 ar bisküvi versem yerler yani.çok gelirdie 5- 5 veriom. sizce napmalıyım?
bide sebze çorbasına ne zman geçilio. versemmi vermesemmi bilmiom...firdos 5.ayda geçmişdi sanırım..
canom cicniz hayırlı olsun... harçlıklarınızıda gülegüle harcayın...bizimde dedemizharçlık yerine 2 paketbez ve mama aldı sağolsun. 150 liradaharçlığımız var. bide annanemiz tefalin rondo setini ve ütüsünü aldı hem bayram hediyesi hem evlilik yıldönümü hediyesi ama henüz elime ulaşmadı yarın gelcek sanırım..
bugünde evdeyi temilik yapcam biraz kociş evdeyken bebelerle ilgilensinde rahat rahat bitrim işleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…