Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Dorukcum yava yavaş geç bence sebze çorbasına..seninkiler prematüre değil sonuçta.önce patates,havuç ve pirinç karışımını ver..az başla sonra artır..kızlara Maaşallah,bebe bizküvisini sevdiler desene..bizimkiler 9 ar bisküvi,birer tatlı kaşığı peynir,yarım kaşık yumurta ile kahvaltı yapıyorlar...bu karışıma bazen pekmez de katıyorum..sulandırmasını mama,keçi sütü,ıhlamur ve papatya çayı ile yapıyorum dönüşümlü olarak...sıkılmasınlar diye...birde markaların değişik kahvaltıları var mısırlı çavdarlı falan,arada onlarıda veriyorum.

bu arada hediyeleriniz hayırlı olsun..güle güle kullanın..

Son düzenleme:
selam arkadaşlar...

Geçmişe bakamadım,bizi merak eden varmı bilmiyorum.

Biz bursadayız,akşamın 7 sinde karar verdik 9 da otobüsteydik.Nasıl valiz hazırladım bilmiyorum.

Eltim doğum yaptı yusuf eren bziimle artık,nasıl minik anlatamam kızlar.2,900 doğmuş ama küçücük........Yav ben yağızın küçüklüğünü ne çabuk unutmuşum
,kucağıma alırken nasıl tedirgin oldum.

Bu arada yağız hasta oldu,yavrumun burnu tıkalı mamasını yemiyor ağlıyor gece hiiiiiiç uyumuyoruz,resmen ruh gbi dolaşıyorum ortada.

Annem nasıl kzızıyor sen delisin,kedi yavrusu gibi sürükledin çoccuğu diye.

canım peynire yumurtaya filan ne zaman geçdin. bize ereken daha dimi...?? biraz önce yarım havuç yarım patates birazda pirinçleçorba yapdım az biraz vercem bakalım. amaumudum yok tadını sevmeyecekler gibime gelio( tatlı şeyleri seviyolar nedense...
artvinli çok hızlısın be:))) hayırlı olsun yeni bebişiniz ailenize huzur mutluluk getirsin...

erken canım bence..5,5 aylıkken geçtik biz..hatta daha da geç olabilir tam hatırlamıyorum...bizimkilerde sevmiyor çorbayı.bende iki günde bir püre şeklinde veriyorum..mesela bugün patates,havuç,brokoli,karnıbahar koydum biraz,püre yapıp verdim.çorbadan daha iyi yediler.

Artvinli geçmiş olsun,yeni bebişinizde Hayırlı olsun.

kızlar benim bir sorum var..bebeklere ek gıda verirken mesela çorbayı bir kase mi veriyorsunuz yoksa yarım mı..yoğurdu,püreleri falan hep bir kase mi veriyorsunuz.

kızlar dun kayınpederım dedıkı hafta sonları gelın gorun kızınızı dedı bende hafta sonları derken kaç hafta sonu dedım en az yuruyene kadar dedı kayınvalıdem atladı bellı olmaz
kırese baslayana kadar durcak odedı artık babannesının kızı dedı asla olmaz dedım
ıster kusun ıster darılın ama dedım bırakamam o kadar dedım
esım bozuldu bozul dedım ıster dov ıster bosa zeynep hıcbıyere gıtmıo dedım ha zorla goturcek olursalarda polısle gıder alırım dedım
deıl senı dunyayı alırım karsıma dedım annesının yanında buyucek o dedım
ne demek krese baslayana kadar durcak koyde ne bu dedım annesını babasını unutucak
annene anne babana baba dıek dedım bende el gıbı haftada bır gorcem sesımı cıkarmadıkca ısteklerınız
ııce abartılı bı hale geldı dedım
son sozum zeynep hıcbıryere ıtmıor bukadar dedım
dusunsenıze ya krese baslayana kadar benden ayrı durcakmıs babannesının kızı olcakmıs sınırlerım ole bozukkkı hepsınıde alıcam karsıma
ıpler kopacak

yuh yuh yuh diyorum senin yerinde olsam erenzeyno çok çocuk bakmak istiyosan kendin doğur bitane derdim ne bu ya saçmalık resmen babannesinin kızı olacakmış ben bile çok sinirlendim haddini bildir artık bence çok abartmışlar

slm kızlarrr nabersiniz yarın herkesler olsun bakimm sayfamızda.....fatoş cnm keyfin yerine gelince yazarsın cnm

ayyyyyy bugün ütü yaptm etrafı topaldım çocukların gardolabını topladım...halamlar geldi 1 saat oldu gideli
aliş kapıya parmaklarını sıkıştırdı.....allhtan bişey yok......

beni bu ara astımım çok skıştrıyo....ömüşten önce ben gideceğim sanırım...elimizde avucumuzda ne varsa vereceğiz..muayne 400 tl püfffffffffffffffffff

ev dağıldııııııııı..yarın maraton fulllllllll

günaydınlar biz kalktık...babası kuzulara kahvaltı hazırlıyor...bende yatakdayım...onlar yesin bende mutfağa dalarım dağnıktır kesin...

canancığm güle güle kullanın cnm arabanızı....

çok teşekkür ederim tatlımmm

iyi toplamışsınız biz sadece 60 lira tolladık vallaha
canım sen annesin daha sakin davranabiliyosun çocuklara onlar snein gibi olşamaz birde çocuklar senin elinden yemek istiyor belki çocuklar anneleirni hisseder tatlımmm.....
ayrıca işi bırakmayı felanda düşünme çockllar büyüyünce daha rahatlıyosun ilk 1 sene sıkıntılı sonrası bi şekilde atlatılacakkk yaz ttailleirn var 15 tatilin varrr o yüzden sen şanlsıın yani çocuklarına fazla vakit ayırabilen bi çalışan anneisninnn çok öpüyorummmm
ohhh sefanız olsunn kankinleee
canım 10 bisküviden fazlaıs bence çok olur biraz daha bekle derim yada ekmekli kahvaltıya geçebilirisn bi gün o bi gğün o bebek ekmekleri varya ekmek rezene yada ıhlamur pekmezpeynir tereyağı şeklinde
çorbaya geçebilirisn ben 4 ayda geçmiştim patates havuç pirinç ile piştikten sonra zeytin yağı tatlı sveiyolar diyosun ya devam dütü kat içine ben hala katarım mesela
ben ikisine bi kasede yediriyorum

bend ebu karu anasında herhalde diyorum seni gezginci karuuuu

kızlar benim bir sorum var..bebeklere ek gıda verirken mesela çorbayı bir kase mi veriyorsunuz yoksa yarım mı..yoğurdu,püreleri falan hep bir kase mi veriyorsunuz.
ben ikisine bir kasede veriyorum kaseyi ikisine yediriyorum ama kasem acuk büyük
selamlar
benimde bu aralar pek yazasım yok
kızlar huzursuz ben yorgun........

sonbahar mutsuzlupu bacım

geçmiş olsun canım ..

alişede geçmiş olsun.. bi çocuk doğdumu hiç bi zaman derdi bitmiyo... bazen büyüseler diyorum sonrada diyorumki büyüseler nolucakki? çocuklar annelerine hiç büyümüş gelirler mi? allahım sağlıklarını bozmasın...

canım sonbaharı bilmemde benimkiler acayip bişi oldu. ya ağlıyolar ya uyuyorlar. normal halleri pek yok.. cemre bişi yemiyo.iştahı sıfır. aç oluncada ağlıyo mız mız. eller ağızda ısırmaya çalışıyo. elini ağzına çok sokunca öğürüyo... sonra ağlıyo

pöfffff

15 gündür birileriyle bakıyodum. yarın eşimde işe gidicek napcam bilmiyom...

erenzeynocum ,bence de kesinlikle izin verme...tek başına bakmak ne kadar zor olursa olsun verme kızını kayınvaldene.....

sağol cnm ....büyüdükce aslında dertler azalıyor...ama iki çocuk olduğunddan azalmıyormuiş gibi geliyor.....

sağlık versin rabbim

kankimm len naberrr......bugün görüşemedik

fatoşş bende yarın yanlızım kızzzzzzzzzz alıştım kocamn evdeki varlığına....ana,baba,kardeş kısaca herşey oluyor bana püffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…