canım peynire yumurtaya filan ne zaman geçdin. bize ereken daha dimi...?? biraz önce yarım havuç yarım patates birazda pirinçleçorba yapdım az biraz vercem bakalım. amaumudum yok tadını sevmeyecekler gibime gelioDorukcum yava yavaş geç bence sebze çorbasına..seninkiler prematüre değil sonuçta.önce patates,havuç ve pirinç karışımını ver..az başla sonra artır..kızlara Maaşallah,bebe bizküvisini sevdiler desene..bizimkiler 9 ar bisküvi,birer tatlı kaşığı peynir,yarım kaşık yumurta ile kahvaltı yapıyorlar...bu karışıma bazen pekmez de katıyorum..sulandırmasını mama,keçi sütü,ıhlamur ve papatya çayı ile yapıyorum dönüşümlü olarak...sıkılmasınlar diye...birde markaların değişik kahvaltıları var mısırlı çavdarlı falan,arada onlarıda veriyorum.
bu arada hediyeleriniz hayırlı olsun..güle güle kullanın..
günaydınlar biz kalktık...babası kuzulara kahvaltı hazırlıyor...bende yatakdayım...onlar yesin bende mutfağa dalarım dağnıktır kesin...
canancığm güle güle kullanın cnm arabanızı....
iyi toplamışsınız biz sadece 60 lira tolladık vallahacanan kızzzzzzzzz bizede bu bayram verdiler para...babannesi hariçç.....bi arkadaşım 40 tl verdi....çocuklarn odasına halı alacaktm
klim tarzı bişi ,ama malesef ömeri alerji dok.götüreceğim adam prof.cerrahpaşada en az 150 tl dir...bizimde 160 tlmiz olmuş....
canım sen annesin daha sakin davranabiliyosun çocuklara onlar snein gibi olşamaz birde çocuklar senin elinden yemek istiyor belki çocuklar anneleirni hisseder tatlımmm.....günaydın kızlar..ben erkenciyim bugün..bayram sonrası temizliğimi yaptım,evi temizledim...bebişlerle uğraşıyorum...yarın okullar açılıyor,9 günden sonra çok zor olacak benim için..yeme düzenlerini çok güzel oturtmuştum..yarın telim susmaz artık.."Dilek bunlar bişey yemiyor..Deniz çorbasını püskürttü,Kağan meyve püresini atıyor"offf ya çilem başlıyor benim!!bazen diyorum keşke ücretsiz izine ayrılsaydım ya da hiç çalışmayan biri olsaydım...bazende boşuna mı o kadar okudum,tabiki çalışıcam diyorum...bunalıma giricem yakında..ya şunu anlamıyorum annem ve bakıcımız kaç tane çocuk büyütmüşler ama bizimkilere yemek yediremiyorlar..bu nasıl iş ya,bazen beceriksiz mi bunlar diyorum
ohhh sefanız olsunn kankinleeegünaydın hatunlarr..
bizde uyandık sabah 7 de kızları yedirdim alt üst değiştik oynaşdık ve yine uyduuk. sonra yine kalkdım bi meyve yedirdim kızlara.sonara ben mutfağa geçdim kahvaltı hazırlamaya babasıda kızları uyutmuş kahvaltımızı ettik şimdi keyifçayıiçiom kızlar mık mık etmeye başladı...
dünde kankişimegittik. öğleden sonra hepberaber yemek yedik çay içtik sohbet kelam güzel vakit geçirdik saat 1 de geldik eve.
kızlar bişi sorcam şimdi ben kızlara sabah kalvaltısında sadece 10 cici bebeye 2.5 ölçek mama atıp kıvamlıyıp veriyorum ama benimkiler doymuyo galiba devamını istiolar yani 10 ar bisküvi versem yerler yani.çok gelirdie 5- 5 veriom. sizce napmalıyım?
bide sebze çorbasına ne zman geçilio. versemmi vermesemmi bilmiom...firdos 5.ayda geçmişdi sanırım..
canom cicniz hayırlı olsun... harçlıklarınızıda gülegüle harcayın...bizimde dedemizharçlık yerine 2 paketbez ve mama aldı sağolsun. 150 liradaharçlığımız var. bide annanemiz tefalin rondo setini ve ütüsünü aldı hem bayram hediyesi hem evlilik yıldönümü hediyesi ama henüz elime ulaşmadı yarın gelcek sanırım..
bugünde evdeyi temilik yapcam biraz kociş evdeyken bebelerle ilgilensinde rahat rahat bitrim işleri...
bend ebu karu anasında herhalde diyorum seni gezginci karuuuuselam arkadaşlar...
Geçmişe bakamadım,bizi merak eden varmı bilmiyorum.
Biz bursadayız,akşamın 7 sinde karar verdik 9 da otobüsteydik.Nasıl valiz hazırladım bilmiyorum.
Eltim doğum yaptı yusuf eren bziimle artık,nasıl minik anlatamam kızlar.2,900 doğmuş ama küçücük........Yav ben yağızın küçüklüğünü ne çabuk unutmuşum
,kucağıma alırken nasıl tedirgin oldum.
Bu arada yağız hasta oldu,yavrumun burnu tıkalı mamasını yemiyor ağlıyor gece hiiiiiiç uyumuyoruz,resmen ruh gbi dolaşıyorum ortada.
Annem nasıl kzızıyor sen delisin,kedi yavrusu gibi sürükledin çoccuğu diye.
canım peynire yumurtaya filan ne zaman geçdin. bize ereken daha dimi...?? biraz önce yarım havuç yarım patates birazda pirinçleçorba yapdım az biraz vercem bakalım. amaumudum yok tadını sevmeyecekler gibime gelio( tatlı şeyleri seviyolar nedense...
artvinli çok hızlısın be:))) hayırlı olsun yeni bebişiniz ailenize huzur mutluluk getirsin...
ben ikisine bir kasede veriyorum kaseyi ikisine yediriyorum ama kasem acuk büyükkızlar benim bir sorum var..bebeklere ek gıda verirken mesela çorbayı bir kase mi veriyorsunuz yoksa yarım mı..yoğurdu,püreleri falan hep bir kase mi veriyorsunuz.
selamlar
benimde bu aralar pek yazasım yok
kızlar huzursuz ben yorgun........
slm kızlarrr nabersiniz yarın herkesler olsun bakimm sayfamızda.....fatoş cnm keyfin yerine gelince yazarsın cnm
ayyyyyy bugün ütü yaptm etrafı topaldım çocukların gardolabını topladım...halamlar geldi 1 saat oldu gideli
aliş kapıya parmaklarını sıkıştırdı.....allhtan bişey yok......
beni bu ara astımım çok skıştrıyo....ömüşten önce ben gideceğim sanırım...elimizde avucumuzda ne varsa vereceğiz..muayne 400 tl püfffffffffffffffffff
ev dağıldııııııııı..yarın maraton fulllllllll
çok teşekkür ederim tatlımmm
iyi toplamışsınız biz sadece 60 lira tolladık vallaha
canım sen annesin daha sakin davranabiliyosun çocuklara onlar snein gibi olşamaz birde çocuklar senin elinden yemek istiyor belki çocuklar anneleirni hisseder tatlımmm.....
ayrıca işi bırakmayı felanda düşünme çockllar büyüyünce daha rahatlıyosun ilk 1 sene sıkıntılı sonrası bi şekilde atlatılacakkk yaz ttailleirn var 15 tatilin varrr o yüzden sen şanlsıın yani çocuklarına fazla vakit ayırabilen bi çalışan anneisninnn çok öpüyorummmm
ohhh sefanız olsunn kankinleee
canım 10 bisküviden fazlaıs bence çok olur biraz daha bekle derim yada ekmekli kahvaltıya geçebilirisn bi gün o bi gğün o bebek ekmekleri varya ekmek rezene yada ıhlamur pekmezpeynir tereyağı şeklinde
çorbaya geçebilirisn ben 4 ayda geçmiştim patates havuç pirinç ile piştikten sonra zeytin yağı tatlı sveiyolar diyosun ya devam dütü kat içine ben hala katarım mesela
ben ikisine bi kasede yediriyorum
bend ebu karu anasında herhalde diyorum seni gezginci karuuuu
ben ikisine bir kasede veriyorum kaseyi ikisine yediriyorum ama kasem acuk büyük
sonbahar mutsuzlupu bacım
geçmiş olsun canım ..
alişede geçmiş olsun.. bi çocuk doğdumu hiç bi zaman derdi bitmiyo... bazen büyüseler diyorum sonrada diyorumki büyüseler nolucakki? çocuklar annelerine hiç büyümüş gelirler mi? allahım sağlıklarını bozmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?