Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

4 ay bitimi ek gıdacı arkadaşlar bence bebe bisküvisine dayanmayın bu kadar şeker oranı çok yüksek yaa...

bebelacın ballı irmikli muhallebisi ile yapın ve yumurta tereyağ gibi benzeri şeylere...6 .ay bitiminde verin........bana özeldeki.doktorumuda devletteki doktorlarda aynı şeyi dedi...

SELAM HANIMLAR.

biz hala bursadayız artıkm salı geliriz heralde.

Canancım anneme bayramda sadece 30 dk.gidebildim yav.Attık kendimizi bursaya ne varsa.

Firdoscum saolasın canım.Geçmiş olsun dileklerin için ayrıca saol tatlım.

artvinli canım sen gültepedemi oturuyordun?????eğer oraysa taksiye sordum ben 22 tl dedi....bende şöle düşündüm...sizin gelip gitmeniz 44 tl patlayacak...ben direk taksicimize vereyim size getirsin...sadece 22 tl verirsin...

dönemedinmi kızzzzzzzz senn daha...çok geçmiş olsun bu arada dikkat edin

ayyyyyyy kızlar bugece halama uyuz oldum....bana ne dese beğenirsiniz...siz bu evi satacaksınız b.paşadan alacaksınız ama krediyi nasıl ödeyeceksiniz?????öle bi konuşuyorki sefilleri oynuoruz sanki.....bide bana bu çocuklar hep hastanede büyüyorlar....diyor....ülen içimden dedi...bir kıza bakarken oflanıyorsunuz gelin kaynana ...ben tek başıma bakıyorum çocuklara...
bide böle bakamıyorsun havası var....allahım annemede tembihleyeceğim sakın halama ddeme diyeceğim hasta olduğumuzda....uyuzzzzzzzzzz oluyorum yaaa.benmi hasta ediyorum çocuklarımı yaaaaaaa

kankimm len naberrr......bugün görüşemedik

fatoşş bende yarın yanlızım kızzzzzzzzzz alıştım kocamn evdeki varlığına....ana,baba,kardeş kısaca herşey oluyor bana püffffffffffffffff

aynen canım yaa

öz ve öz annem babam bile çekmedi bizi.. bir hafta dayanamadılar.. benimde eşim herşeyim oldu........

ben bebe büsküvisi almıştım. sadece 2 şerden 4 tane verdim.... bende senin gibi düşündüm. şeker var içinde.. oysa 1 yaşına kadar yasak deilmiydi...... valla kalanını oturdum kendim yedim.

ben ek gıda olarak günde bi kez küçük bi kase bebelac ın sütlü pirinçli muhallebisinden verdim. bi kez de milupanın organik kayısı elma sından verdim (kabızlardı iyi geldi)

dünde kendim katı meyce sıkacağında 1 kırmızı, 1 yeşil elma bide armut suyu sıktım tel süzekten süzdüm 60 cc çıktı 30-30 içirdim.

bugünde bebelac ın elma şeftali havuç meyve püresinden 2 şer kaşık verdim

ben ek gıdada acele etmek istemiyorum 6. aya kadar.

benim evin derdi senimi gerdi deseydin...
ya bu çocuk konusunda bizlere ahkam kesen uyuzları öldürmek istiyorum ben.
dünde eşimin teyzesine gittik ordada aynı muhabbet.
ama ben susmadım kim ne cevabı hak ediyorsa söyledim.
eminim arkamdan hoş şeyler söylememişlerdir ama umrumdamı?

sıpalarım uyudu

karınlarını doyurup bende yatayım bari

yarın zor bi gün beni bekliyo

iyi geceler dırımcım...

yani ben doktor değilim..ukalalıkta etmek istemem ama ben 4.ayda kahvaltı saddece ballı irmikli verdim...5 ayda peynir 6 ayda yumurta verdim..

yani....6 aya kadar kavonoz meyvesi...hazır su ile olan muhallebi yoğurt ve çorba verdim 10 aylıkken annem gizli gizli verirdi bisküviyi..şimdi bile doktorlar istemiyor..bebebisküvisini

bende söylüyorum doğduğundan beriiiiiiiiiiiiiii...ama kafa almıyor...tek bebek ve üstelik kız çocuğu...devamlı bizle kıyaslıyor..ya kızlar daha sakin olur...daha çabuk konuşur..
naiflerdir..yok bizimki şarkı söylüyor...yok bizimkini kendini tehlikenden koruyor...yok bağırmayınn çocuklara..iyi dedim...birbirlerini dövsünler bağırmayalımda...uffffffffffffff tek çocukla kıyaslanmak istemiyorum artık yaaaaaaaaaaa

selam hatunlar......

okuyamadım geçmişi herkez iyidir inşallah......

hepinizin geçmiş bayramını kutlarım bütün kuzularıda öperim kocaman......bayramda birkaç kez denedim ama site sürekli bakımdaydı bayağı değişmiş......

pöfff çok yorgunum tüm günümü 4-5 saatlik uyku ile ve sürekli koşturarak geçiriyorum bu sıralar gündüz benim cadılar çok az uyuyorlar buda dolayısıile çok yoruyor artık yattıkları yerde durmuyorlar sürekli oynamak istiyorlar anacığım hangisini alacağımı şaşırıyorum yemekti temizlikti bulaşıktı çamaşırdı bayılıcam sırtımdaki kulunçlar artık gözle görülür halde şişti

birsenciğim evindesin artık herhalde en iyisini yaptın kuzum huzurlu olursun....

bir cigara içeyimde yatayım bari hazır benimkiler uyumuşken bende azıcık dinleneyim kocaman öperim herkezi.....iyi geceler tatlı rüyalar.....rüyanızda beni görün anacığım.....:)))) .....:)))))

fatoş, birsen bende nefret ediyorum başkalarıyla kıyaslanılmaktan işime karışılmasından benim oğullarım doğalı 4 ay oldu ama düzeltilmiş 1,5 aylıklar 1'er kg doğdular kuzularım neymiş niye bunlar çok küçükmüş,onlarla doğanlar kocamanmış gözleri takip etmiyormuş,büyümüyorlarmış ben bakamıyormuşum falan filan 28 haftaya girip doğdular daha yeni toparlanıyorlar elaleme neyse sinir oluyorum karışan konuşana

9 gündür eşim yanımda destekcimdi yarın işe gidecek çok üzülüyorum kaynım ve kaynanamla kalacağım ne kötü iyi olan şey kayınpederde gidiyor 4-5 gün yok çok şükür
hepinize öpücükler ve iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…