SELAM HANIMLAR.
biz hala bursadayız artıkm salı geliriz heralde.
Canancım anneme bayramda sadece 30 dk.gidebildim yav.Attık kendimizi bursaya ne varsa.
Firdoscum saolasın canım.Geçmiş olsun dileklerin için ayrıca saol tatlım.
kankimm len naberrr......bugün görüşemedik
fatoşş bende yarın yanlızım kızzzzzzzzzz alıştım kocamn evdeki varlığına....ana,baba,kardeş kısaca herşey oluyor bana püffffffffffffffff
aynen canım yaa
öz ve öz annem babam bile çekmedi bizi.. bir hafta dayanamadılar.. benimde eşim herşeyim oldu........
4 ay bitimi ek gıdacı arkadaşlar bence bebe bisküvisine dayanmayın bu kadar şeker oranı çok yüksek yaa...
bebelacın ballı irmikli muhallebisi ile yapın ve yumurta tereyağ gibi benzeri şeylere...6 .ay bitiminde verin........bana özeldeki.doktorumuda devletteki doktorlarda aynı şeyi dedi...
ayyyyyyy kızlar bugece halama uyuz oldum....bana ne dese beğenirsiniz...siz bu evi satacaksınız b.paşadan alacaksınız ama krediyi nasıl ödeyeceksiniz?????öle bi konuşuyorki sefilleri oynuoruz sanki.....bide bana bu çocuklar hep hastanede büyüyorlar....diyor....ülen içimden dedi...bir kıza bakarken oflanıyorsunuz gelin kaynana ...ben tek başıma bakıyorum çocuklara...
bide böle bakamıyorsun havası var....allahım annemede tembihleyeceğim sakın halama ddeme diyeceğim hasta olduğumuzda....uyuzzzzzzzzzz oluyorum yaaa.benmi hasta ediyorum çocuklarımı yaaaaaaa
ben bebe büsküvisi almıştım. sadece 2 şerden 4 tane verdim.... bende senin gibi düşündüm. şeker var içinde.. oysa 1 yaşına kadar yasak deilmiydi...... valla kalanını oturdum kendim yedim.
ben ek gıda olarak günde bi kez küçük bi kase bebelac ın sütlü pirinçli muhallebisinden verdim. bi kez de milupanın organik kayısı elma sından verdim (kabızlardı iyi geldi)
dünde kendim katı meyce sıkacağında 1 kırmızı, 1 yeşil elma bide armut suyu sıktım tel süzekten süzdüm 60 cc çıktı 30-30 içirdim.
bugünde bebelac ın elma şeftali havuç meyve püresinden 2 şer kaşık verdim
ben ek gıdada acele etmek istemiyorum 6. aya kadar.
benim evin derdi senimi gerdi deseydin...
ya bu çocuk konusunda bizlere ahkam kesen uyuzları öldürmek istiyorum ben.
dünde eşimin teyzesine gittik ordada aynı muhabbet.
ama ben susmadım kim ne cevabı hak ediyorsa söyledim.
eminim arkamdan hoş şeyler söylememişlerdir ama umrumdamı?
sıpalarım uyudu
karınlarını doyurup bende yatayım bari
yarın zor bi gün beni bekliyo
iyi geceler dırımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?