erenzeyno canım seninle ilk tanıştığımızda deli kız demiştim sana ama bukadar çılgın olabileceğini düşünmemiştim...
daha yeni okudum olanları bikaçgündür giremiyordum nete.
kız deliiiiiii niye gönderdin kızını????
benim alt katta kayınvalim oturuyoda ben ona bile göndermiyorum bensiz.
eşim götürdü iki kere oda 15-20 dakikalığına.
neyse olan olmuş Allah sabır versin cnaım...dayanmaya çalış...
kızlar bide bişey sorcam....benim kızlardan birisi kabız.mamasına zeytinyağı koymadan yapamıyo...
diğeride büyüğünü günde 4-5 defa yapıyo.hala bebekliğindeki gibi cıvık.normalmi sizce.sizinkiler nasıl(nasıldı)???
konuşalım tatlım ......saat 23 de seni arayacaktım tlf bulamadım..nerooo yarın konuşuruzz öptüm iii geceler
iyi cnm ne olsun valla ben bunalıma gireceğim herhalde gece gündüz bu kadar uzun zaman bakmamıştım tabi kızlara........hergün aynı işler bunaldım çok.....annem gelmedi daha canm 9 aralıktainşallah gelecek.....sen nasılsın....????nero iyiyim cnm Allah yardimcin olsun annem geldimi
valla merak ettim seni burda iki kere yazdim kimse bisi yazmadi ozledik seni nerelerdesin
ben şu an 1 kase veriyorum firdoscuğm ama bazen yemek istemiyorlar birsürü atraksiyonla yedirmeye çalışıyorum.....büyük hipermarket yokmu şekerim orda...kızlar ek gıda soruma kimse cevap vermemiş..Cananım sağolsun bi tek o görmüş..diğer anneler çorba,püre gibi şeyleri bir kase mi veriyorsunuz?
bir de o bebek ekmeği denilen şey amasyada yok!marketlere sordum getiremeyiz diyorlar..napsam ki ben??bebebisküvisine devam mı etsem?
Erenzeyno kızını asla yollama..eşini de karşını al..bak hepimiz aynı şeyi söylüyoruz dinle bizi..
bu arada kızımı gonderdım esımı kıramadım pazar gunune kalmaz gıdıp alırız kızımızı dedı
suan kızım yanımda deıl ALLAHIMA emanet ettım onu emanetın sana emanet yarabbım.
gıderken cok kotu oldum allah kımseyı ewla<dından ayırmasın bır daha asla gondermıcem okadar cok agladımkı anlatamam gozlerım sıstı bıraz kk ya gırıp kafamı dagıtmak ıstedım cok zor ewladıdan ayrılmak ogluma sarıldım onda tesellı arıyorum yattıgı yer hala sıcak elbıselerını kokluyorum kokusuyla avunucam bır kaç gun((
cok pısman oldum cok keske gondermeseydım sızlerıde dınlemedım ozur dılıorum esım cok ısrar ettı 1 kaç gun dıye soz verdıgı ıcın gonderdım ama bıdaha asla rabbıme buyuk konusmak ıstemıorum ama allahım bıze aıleme uzun omur versın hıc ayrılmayalım aynı duamda sızlerde varsınız ben bı e..ş..k..l..i..k ettım gonderdım pısmanım cok sız gondermeyın bıyere sakın cok zor ewladından ayrılmak katlanılmaz bısey napcam sımdı ben kızımsız beslenme saatlerınde oyun saatlerınde erenım kımınle oynıcak offfffffffffffffffff sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?