Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydın herkese hayırlı sabahlar...kıyaslanma konusunda bende sonuna kadar katılıyorum...böyle bi yazı falan bulsak da facebookta paylaşsak aslında azda olsa birileri bilinçlenir.
burcu canım sanada Allah sabır versin...Allah yardımcın olsun... kaynananla kaynın nezaman gidecek...
kaynının işi gücü yokmu???

gunaydin kizlar..

burcu ben direk agizlarinin payini veriyorum kime ne ki 3.5 kilo cocukla kimse kiyaslamasin 1ler nerde o nerde boylelikle bakimlarida zor oluyor bizi bizden baska kimse anlamaz...

nero iyiyim cnm Allah yardimcin olsun annem geldimi

valla merak ettim seni burda iki kere yazdim kimse bisi yazmadi ozledik seni nerelerdesin

burcucum esımle dun cok koustuk annesı yoktu dugundeydı sınırlerın gectıyse konusalım deıd bu konuda ısrar etme kımseyı takmam dedım kendı annemde olsa eger zorla alıp goturmeyı dusunuolarsa dedım benı kızımdan ayıranı rabbımde kızından ayırsın acısını gostersın dedım sızın yılısık aıle ılıskılerınız benı baglamaz dedım o bnm oglumun cocugu o halde ıstedıgım gıbı hak ıdda ederım dıosanız unutun dedım ıstemıorum ben bu dnelı samımıyet dedım
gıtsın dedı gel sen benı dınle dedı pazar gunu gıdıp alıcaz dedı ınanmıorum sana dedım cocuk yok karsında dedım gıdıcez yok olmaz kalsın dursun az oldu bılmem ne deyıp canımı sıkıcaklar dedım sen bana guven dedı pazar gunu gıdıp alıcaz dedı sen ben ızın vermedıkten sonra kımse tutamaz yanında dedı olmaz ole sacmalık dedı bılmıyorum dedım pazara daha 6 gun var nasıl dururum ben zeynebımsız allah korusun ya basına bısey gelırse gercı yanımdada olur olucaksa ama off bılemıorum su hale bak kendı cocugum uzerınde soz hakkım yok dunde soledım kaynanama ayrı duramam dedım hele hele yaza kadar krese kadar duramam dedım ıcım yanar dedım bana ne dedı bılıomusunuz ALIŞIRSIN BISEY OLMAZ. ben bu aıleye yuh dıorum sadece

günaydın kızlar..

şu kıyaslanma olayı beni de çok yoruyor.gerçi henüz kimse yapmadı böyle birşeyi ama mutlaka bir laf sokan olacaktır..ben hameliyken erken doğum yapacağımı biliyordum,doktorum 37.haftada alırız diyince ben 33 te doğururum demiştim öyle de oldu:)..ve çevremdeki herkesi bunu hazırlamıştım.çok minik doğacaklarını falan söylemiştim.o yüzden pek garipseyen olmadı.en korktuğum şey kaynanamın bu konuda laf etmesiydi ama ağzını bile açmadı.yoksa kıyamet kopardı valla..

tek bebekle bir tutmasınlar bizim kuzularımızı..onlar ne badireler atlattı..

kızlar ek gıda soruma kimse cevap vermemiş..Cananım sağolsun bi tek o görmüş..diğer anneler çorba,püre gibi şeyleri bir kase mi veriyorsunuz?

bir de o bebek ekmeği denilen şey amasyada yok!marketlere sordum getiremeyiz diyorlar..napsam ki ben??bebebisküvisine devam mı etsem?

Erenzeyno kızını asla yollama..eşini de karşını al..bak hepimiz aynı şeyi söylüyoruz dinle bizi..

Son düzenleme:
günaydın.....
herzmanki gibi kızlaral uğraşdım kahvaltı ettim.kociş işe gitti. bugün çok zor geçeceğe benzio kaç günüdür alıpşmışdım ya..bide evim dandini heryer heryerde kızları uyutup işlere girişcem....
geçmişi okudum acele acele birso geçmiş olsun canım.kıyaslama konusunda malesef yapılıyor bende başlarda takılıyordum bu konuya benimkiler premtüre doğmadığı için aynı eşitliği bekliyorudm.ama herçocuğun bünyesi farklı yeterki sağlıklı olsunlar gerisi kolay...okuduklarımı unuttum ya kimlere yazcakdım.. neyse işleri halledip gene gelirim öpüyorum hepinizi. yinebol ziyaretçili bi topiğimiz var:)

fırdoscum ben okudum ama yazacak bısıyım yok malum bu konuda bende vaktı geldıgınde sızlere sorucam daha bnmkıler kucuk ek gıda hakkında hıcbı bılgım yok bu yuzdende bısey yazamadım yoksa okudum gordum kuzum :)))

aslıcım sanada kolay gelsın bnmde ew dandını gorsen kopek baglasan durmaz dedıklerı cınsten gercı hepsı bebek dagınıklıgı ısını bıtırde banada gel :)
jaynanam dondu sonunda o ne zaman gelse mutfak alıo basını gıdıo cok dagınık bı ınsan sınır oluorum en sonunda bırakıorum toplamayı o gıdınce toplarım dıyorum

bu arada kızımı gonderdım esımı kıramadım pazar gunune kalmaz gıdıp alırız kızımızı dedı
suan kızım yanımda deıl ALLAHIMA emanet ettım onu emanetın sana emanet yarabbım.
gıderken cok kotu oldum allah kımseyı ewla<dından ayırmasın bır daha asla gondermıcem okadar cok agladımkı anlatamam gozlerım sıstı bıraz kk ya gırıp kafamı dagıtmak ıstedım cok zor ewladıdan ayrılmak ogluma sarıldım onda tesellı arıyorum yattıgı yer hala sıcak elbıselerını kokluyorum kokusuyla avunucam bır kaç gun ((
cok pısman oldum cok keske gondermeseydım sızlerıde dınlemedım ozur dılıorum esım cok ısrar ettı 1 kaç gun dıye soz verdıgı ıcın gonderdım ama bıdaha asla rabbıme buyuk konusmak ıstemıorum ama allahım bıze aıleme uzun omur versın hıc ayrılmayalım aynı duamda sızlerde varsınız ben bı e..ş..k..l..i..k ettım gonderdım pısmanım cok sız gondermeyın bıyere sakın cok zor ewladından ayrılmak katlanılmaz bısey napcam sımdı ben kızımsız beslenme saatlerınde oyun saatlerınde erenım kımınle oynıcak offfffffffffffffffff sabır

bu arada bebek ekmeği nasıl olmaz amasyada ya bizim burası küçük yer ona rağmen var benim yeğenimde bebek ekmeğiyle büyüdü diyebilirim bebe bisküvisini az bi zaman yedi oda öğleden sonra portakalla eziyodu annesi sonralardada eline verdi ama öle çok yemedi en fazla 5 tane falan çevre illere bakın bari bebe bisküvisi hakkaten pek mantıklı gelmiyo banada normal bisküviden bile daha şekerli

burcu karanın gaz sancısı için üzgünüm hiç bi şey fayda etmez sadece zaman ben neler neler denedim çörekotu dediler içirdim kimyon tohumu dediler içirdim rezene anason dediler hep içirdim ki 2 tanede gaz ilacı kullanıyoduk bizim o kadar fenaydı ki oğlumun sesi kısıldı hasta oldu sandım doktora götürdüm meğerse bağırmaktan sesi kısılmış yavrumun sadece biraz bekliceksin şimdi çok şükür öle çok gaz sancımız kalmadı sadece arada gelip gidiyo allah sabır versin şimdiden çok zor

günaydınlar.

şimdilik bizde asayiş berkemal. bakalım ilerleyen saatlerde nolcak.

erenzeyno nasıl oluyoda bi çocuğu annesinden 1 hftlığınada olsa ayırıyolar anlamıyorum.

ben izin vermezsem kucaklarına bile alamazlar bizimkiler... bi daha müsade etme canım.

bu arada benim evde dandini... amaaan napim ağlamasınlarda akşam toplarım...

erenzeyno canım seninle ilk tanıştığımızda deli kız demiştim sana ama bukadar çılgın olabileceğini düşünmemiştim...
daha yeni okudum olanları bikaçgündür giremiyordum nete.
kız deliiiiiii niye gönderdin kızını????
benim alt katta kayınvalim oturuyoda ben ona bile göndermiyorum bensiz.
eşim götürdü iki kere oda 15-20 dakikalığına.
neyse olan olmuş Allah sabır versin cnaım...dayanmaya çalış...

kızlar bide bişey sorcam....benim kızlardan birisi kabız.mamasına zeytinyağı koymadan yapamıyo...
diğeride büyüğünü günde 4-5 defa yapıyo.hala bebekliğindeki gibi cıvık.normalmi sizce.sizinkiler nasıl(nasıldı)???

almınacınar alıcam tabıkızımı gerı hafta sonu gıdıp alıcaz esımle 1 hafta nasıl dayanıcam bılmıorum gıdelı 1 saat oldu yoklugu ole hıssedılıokı erende cok huysuslandı kardesının yoklgunu anladı sanırım kızımda yolda hep aglamıs annesını ıstıo

fatoscum zıhnıyet meselesı canım cenelerınden kurtulamazdım yoksa esımıde kıramadım ama bırdaha asla rabbım benden emanetını almadıgı surece bırdaha yanımdan ayırmam kuzularımı rabbım alırsada dıcek sozum yok onlar zaten onundur ama artık bıttı babane anane kımselere vermem artık
ole meraklılarkı eltımede yapıolar su cocukları koye goturmeye ole meraklılar eltımınkıler ne zaman koye gıtseler hasta olup gelıolar ıns kuzumu allahım korur ona emanet yawrum
bıdahada yırtınsalar gondermem ala asla asla
bende sımdı erenı yıkayıp uyutucam da ewımı temızlıcem canımda ıstemıo zaten kızımın yoklugu ates gıbı dustu resmen yuıregıme ya (
allahım kımseyı ayırmasın yawrusundana

cıgdemcım yaptım bır hata pısman oldum dayanıcam artık napayım dedıgım gıbı bıdaha asla delıyım doluyum ama kuzularıma canımı verırım esımede soledım bu ılk ve son dedım artık benden canımı ıste ama cocuklarımı ıstemeyın dedım

bnmkılerde oleydıler 4 5 gunde yapıolardı hele fıtılsız hıc yapamıolardı
su nurse harvery vs gıbı gaz sokturucu ılacları bırakalı 2 gunde bır sasmıolar cıvıklıgı cok sulu deılse normal cnm

saat 23 de seni arayacaktım tlf bulamadım..nerooo yarın konuşuruzz öptüm iii geceler
konuşalım tatlım ......

nero iyiyim cnm Allah yardimcin olsun annem geldimi

valla merak ettim seni burda iki kere yazdim kimse bisi yazmadi ozledik seni nerelerdesin
iyi cnm ne olsun valla ben bunalıma gireceğim herhalde gece gündüz bu kadar uzun zaman bakmamıştım tabi kızlara........hergün aynı işler bunaldım çok.....annem gelmedi daha canm 9 aralıktainşallah gelecek.....sen nasılsın....????

ben şu an 1 kase veriyorum firdoscuğm ama bazen yemek istemiyorlar birsürü atraksiyonla yedirmeye çalışıyorum.....büyük hipermarket yokmu şekerim orda...

ayşegül geçmişi okumadım....niye aldılar kızını anlamadım cnm....yani büyük konuşmayayyım ama dünya yıkılsa göndermem yanımda baktırırım ama yollamam ben.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…