fatoş, birsen bende nefret ediyorum başkalarıyla kıyaslanılmaktan işime karışılmasından benim oğullarım doğalı 4 ay oldu ama düzeltilmiş 1,5 aylıklar 1'er kg doğdular kuzularım neymiş niye bunlar çok küçükmüş,onlarla doğanlar kocamanmış gözleri takip etmiyormuş,büyümüyorlarmış ben bakamıyormuşum falan filan 28 haftaya girip doğdular daha yeni toparlanıyorlar elaleme neyse sinir oluyorum karışan konuşana
ben yazacağım o yazıyı cnm belki anlarlar...günaydın herkese hayırlı sabahlar...kıyaslanma konusunda bende sonuna kadar katılıyorum...böyle bi yazı falan bulsak da facebookta paylaşsak aslında azda olsa birileri bilinçlenir.
burcu canım sanada Allah sabır versin...Allah yardımcın olsun... kaynananla kaynın nezaman gidecek...
kaynının işi gücü yokmu???
gunaydin kizlar..
burcu ben direk agizlarinin payini veriyorum kime ne ki 3.5 kilo cocukla kimse kiyaslamasin 1ler nerde o nerde boylelikle bakimlarida zor oluyor bizi bizden baska kimse anlamaz...
kızlar ek gıda soruma kimse cevap vermemiş..Cananım sağolsun bi tek o görmüş..diğer anneler çorba,püre gibi şeyleri bir kase mi veriyorsunuz?
bir de o bebek ekmeği denilen şey amasyada yok!marketlere sordum getiremeyiz diyorlar..napsam ki ben??bebebisküvisine devam mı etsem?
Erenzeyno kızını asla yollama..eşini de karşını al..bak hepimiz aynı şeyi söylüyoruz dinle bizi..
günaydın cnmmmgünaydın.....
herzmanki gibi kızlaral uğraşdım kahvaltı ettim.kociş işe gitti. bugün çok zor geçeceğe benzio kaç günüdür alıpşmışdım ya..bide evim dandini heryer heryerde kızları uyutup işlere girişcem....
geçmişi okudum acele acele birso geçmiş olsun canım.kıyaslama konusunda malesef yapılıyor bende başlarda takılıyordum bu konuya benimkiler premtüre doğmadığı için aynı eşitliği bekliyorudm.ama herçocuğun bünyesi farklı yeterki sağlıklı olsunlar gerisi kolay...okuduklarımı unuttum ya kimlere yazcakdım.. neyse işleri halledip gene gelirim öpüyorum hepinizi. yinebol ziyaretçili bi topiğimiz var:)
evett daha şekerlibu arada bebek ekmeği nasıl olmaz amasyada ya bizim burası küçük yer ona rağmen var benim yeğenimde bebek ekmeğiyle büyüdü diyebilirim bebe bisküvisini az bi zaman yedi oda öğleden sonra portakalla eziyodu annesi sonralardada eline verdi ama öle çok yemedi en fazla 5 tane falan çevre illere bakın bari bebe bisküvisi hakkaten pek mantıklı gelmiyo banada normal bisküviden bile daha şekerli
erenzeyno canım seninle ilk tanıştığımızda deli kız demiştim sana ama bukadar çılgın olabileceğini düşünmemiştim...
daha yeni okudum olanları bikaçgündür giremiyordum nete.
kız deliiiiiii niye gönderdin kızını????
benim alt katta kayınvalim oturuyoda ben ona bile göndermiyorum bensiz.
eşim götürdü iki kere oda 15-20 dakikalığına.
neyse olan olmuş Allah sabır versin cnaım...dayanmaya çalış...
kızlar bide bişey sorcam....benim kızlardan birisi kabız.mamasına zeytinyağı koymadan yapamıyo...
diğeride büyüğünü günde 4-5 defa yapıyo.hala bebekliğindeki gibi cıvık.normalmi sizce.sizinkiler nasıl(nasıldı)???
GÜNAYDINNNNNNNN:::::::::
yine bir ton çamaşır yıkadım asayımda geleyim bari......
neroka cım ıkı taneya bırını alıp o bakcakmıs oldu nasılsa bol dıye dagıtalık masa sandalye verıoz sankı
babannesının kızı olcakmıs alırsın sen 1 hafta ya kalmaz alıcam kızımı
merhaba kızlar ben geldim ayyyyyyy yaaa saat 9.30 kalktık...aliş daha önce kalktık yatakta oynaştık...sonra ömer kalktı..hemen kahvatılarıno hazırladım...bulaşk makinasında temizler vardı
onları yerleştirdim....kuzuları besledim kendim yedim ..çocuklar kudurdu..çöp çöp üstüne koyamadm..saat 12 geçerken aliş uyudu...ömeride buçukta uyuttum şimdi size bakem jettt hızı ile işlere geçeceğim...oturma odasnı sileceğim örtüsünü sereceğim...çamaşır asacağım...mutfak silinip süprülecek.....çocuk odasnıda öle ama çocuklar uyanmasıonda sonra süpürürüm....ıspanak pişireceğim bugün....yanınada makarna...offfffffff aliş ağlıyorrrr....dedim ve 10 dk.sallamam rağmen uyandı uffffffffffffffff...hiçbir işe elimi süremedim...neyse ben kaçar işlerime bakacağım öptüm
neroka cım ıkı taneya bırını alıp o bakcakmıs oldu nasılsa bol dıye dagıtalık masa sandalye verıoz sankı
babannesının kızı olcakmıs alırsın sen 1 hafta ya kalmaz alıcam kızımı
evet almina cnmm yaa
selam herkeze .
bir kaç gündür giremiyorum doğrusu şifremi kabuletmiyor site .
siniretti beni neyse düngece hallettim .geçmişide okuyamadım .
bir selam vereyim dedim .bizim yardımcıda gitti herşey başıma kaldı
hoş çok rahatım gece gündüz başka birinin evde olması kasıyor insanı
biraz fazla yoruluyorum sürekli koşuşturma oturmak yok .bide üstüne
grip oldum üç gündür berbatım bugün annem antibiyotik aldı inşallah
iyi gelir .egeyle emrede diş çıkarma hazırlıklarında emre beş parmagını birden
agzına sokuyor salya deseniz felaket önlük takacagım artık egedede uyku
sorunu başladı yirmi dakkada bir uyanıyor huzursuz bide hafiften öksürük
başladı pedidusa başladım iyi gelirmide bilmiyorum inşallah biranönce toparlar
yoksa ben hasta onlar hasta vah halimize şükür annem imdadımıza yetişiyor
ben bir geçmişe bakayım kuzular uyanana kadar .
hepinizi öpüyorum
aslıcığım benm inci öyleydi baş ve beden dönüyor popo aynı yerde sinirlenip avaz avaz bağrıyordu....womenlove işler bitmio heç anacım. aynen tüm gün evle uğraş uğraş bitmedi. bi yemeğim kaldı onnuda kociş gelince yapcam..kızlar durmuyo bensiz odadan ayrıldığım an bağrıyolar...
kızlar beren sağa sola dönmeye çalışıyo dönüyo dönmesinede poposunu çeviremio:)))çok komik oluyo ama bağrıyo bağrıyo dönemio:))
arkadaşlar,
bu arada kızım 6.800 küsur gr.dan 6.560 gr. düşmüş yaa..çok moralim bozuldu..( iştahında öyle aman aman bir azalma da yok..halsiz vs de değil..Ama neden kilo veriyor anlamadım...
evde bebek tartısında ölçüyorum ara ara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?