Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

benimde kızım kabız doktor similac mamayı önermişti bize bi dene istersen ben denemedim sonradan düzeldi oğlumda gaz inadına her bezinde kakası oluyodu gaz ilacı bitti oda bitti

neroka cım ıkı taneya bırını alıp o bakcakmıs oldu nasılsa bol dıye dagıtalık masa sandalye verıoz sankı
babannesının kızı olcakmıs alırsın sen 1 hafta ya kalmaz alıcam kızımı

cnm beni genelde tek bebekleri ile kıyaslıyorlar ve çocukları değil benim bakımımı eleştiriyorlar......

ben yazacağım o yazıyı cnm belki anlarlar...

gunaydin kizlar..

burcu ben direk agizlarinin payini veriyorum kime ne ki 3.5 kilo cocukla kimse kiyaslamasin 1ler nerde o nerde boylelikle bakimlarida zor oluyor bizi bizden baska kimse anlamaz...

günaydın cnm bende veriyorum ama anlamıyorlarkiiiiiiiiii

canım geçmişte ek gıda ile yazdım ama soruna canan cvp verdi diye yazmadım...
tek kaseye koyuyorum göz kararı koyuyorum ne kadar yerse...mesela 4 kepçe çorba 3 dilim ekmek ufalıyorum şuan
cicibebe nin bisküvisi varsa cicibebenin bebek ekmeğide vardır cnm yaa nasıl yokk migros felan yokmu orada kesin var migrosta

günaydın cnmmm
evett daha şekerli

canım diğer kızın normal kabız olanın mamasınıdeğiştir derim

GÜNAYDINNNNNNNN:::::::::

yine bir ton çamaşır yıkadım asayımda geleyim bari......

günaydın cnm benide işler beklerrr

merhaba kızlar ben geldim ayyyyyyy yaaa saat 9.30 kalktık...aliş daha önce kalktık yatakta oynaştık...sonra ömer kalktı..hemen kahvatılarıno hazırladım...bulaşk makinasında temizler vardı
onları yerleştirdim....kuzuları besledim kendim yedim ..çocuklar kudurdu..çöp çöp üstüne koyamadm..saat 12 geçerken aliş uyudu...ömeride buçukta uyuttum şimdi size bakem jettt hızı ile işlere geçeceğim...oturma odasnı sileceğim örtüsünü sereceğim...çamaşır asacağım...mutfak silinip süprülecek.....çocuk odasnıda öle ama çocuklar uyanmasıonda sonra süpürürüm....ıspanak pişireceğim bugün....yanınada makarna...offfffffff aliş ağlıyorrrr....dedim ve 10 dk.sallamam rağmen uyandı uffffffffffffffff...hiçbir işe elimi süremedim...neyse ben kaçar işlerime bakacağım öptüm

kolay gelsin şekerim bende sabah 7 den beri ayaktayım......inci benimde salla salla uyumuyor cadı dişimi çıkacak nedir günde 3-4 posta sulu kaka yapıyor anlamadım ağzında salya başladı 2 gündür yine çok keyifsiz yemekte istemiyor......pöfff o yemeyince bende geriliyorum dün sadece sabah kahvaltı sonrada azcık meyve yedi bütüngün ne biberon ne çorba hiçbirşey yemedi.......valla o yemek yedikçe ben doyuyorum sanki.....

selam herkeze .
bir kaç gündür giremiyorum doğrusu şifremi kabuletmiyor site .

siniretti beni neyse düngece hallettim .geçmişide okuyamadım .
bir selam vereyim dedim .bizim yardımcıda gitti herşey başıma kaldı

hoş çok rahatım gece gündüz başka birinin evde olması kasıyor insanı

biraz fazla yoruluyorum sürekli koşuşturma oturmak yok .bide üstüne

grip oldum üç gündür berbatım bugün annem antibiyotik aldı inşallah

iyi gelir .egeyle emrede diş çıkarma hazırlıklarında emre beş parmagını birden

agzına sokuyor salya deseniz felaket önlük takacagım artık egedede uyku

sorunu başladı yirmi dakkada bir uyanıyor huzursuz bide hafiften öksürük

başladı pedidusa başladım iyi gelirmide bilmiyorum inşallah biranönce toparlar

yoksa ben hasta onlar hasta vah halimize şükür annem imdadımıza yetişiyor

ben bir geçmişe bakayım kuzular uyanana kadar .

hepinizi öpüyorum

neroka cım ıkı taneya bırını alıp o bakcakmıs oldu nasılsa bol dıye dagıtalık masa sandalye verıoz sankı
babannesının kızı olcakmıs alırsın sen 1 hafta ya kalmaz alıcam kızımı

bir daha da yollama kızını öyle deli hatun seni :)

nefescim,bakıcı hala devam ediyor mu ? memnun değildin ? ne kadar ödüyorsunuz ona ayıp olmazsa merak ettim ?

merhaba kızlr en son saat 13 dde girdim...aliş uyandı..5 dk.sonra ömer kalktı..onlar antrede oynarken ben oturma odasnı süüpürdüm,sildim halınn örtüsünü serdim...
artık misafirimiz gelmedikce çocukların odasında oturacağım geniş bi oda beşiklerde kalkınca gündüz oturup gecede çocuklar yatar..dedik..böylelikle sürekli heryer dağılmaz...

sonra yatak odasını silsüpür,tozunu aldım..antreyi sildim..süpürdüm...ömere pekemz vereyim dedim...sen kuss halı saç baş battı..onu yıkadım...sacını başını kuruttum...mutfağı çocuk odasını sil süpür toz al canım çıktı...ömerde kovamdaki suya gözüme baka baka ellerini soktu koluna kdar..delirdim..beni hiç dinlemiyor kızlar beni gözetliyor arkamı döner dönmez ellerini sokuyor...aliş öyle değil...kızdıpımda kesinlikle dokunmuyor....neye banyomuda sildim yıkadım..çamaşır astım...ıspanağa pişirdim..çocuklara tavuksuyuna çorba yapmıştım o soğunca onu yedirdim şimdi yarım muz yediler şimdide çorba..aksama doğruda yoğurt vereceğim...canım çıktııııııııııııı yaaaaaaaaaaaa...benden bölee kızlarrr....

nefes hoşgeldin cnm.....geçmiş olsun....

womenlove işler bitmio heç anacım. aynen tüm gün evle uğraş uğraş bitmedi. bi yemeğim kaldı onnuda kociş gelince yapcam..kızlar durmuyo bensiz odadan ayrıldığım an bağrıyolar...
kızlar beren sağa sola dönmeye çalışıyo dönüyo dönmesinede poposunu çeviremio:)))çok komik oluyo ama bağrıyo bağrıyo dönemio:))

evet almina cnmm yaa

çınar sıpası ne kadar afacansa almina sıpası da o kadar sakin...
dorukçum çınarım da dönemiyor diye kıyametleri koparıyor ama sonunda dönüyordu..şimdi öğrendi ya alt alırken de dönmeye kalkıyor eşek sıpası..zorlanıyorum..oyun halısında da sırt üstü koyar koymaz 2 sn içinde dönüyor..işi seriye döktü artık..

hahaha dimek kızlarr harekettelerr heee çok zor yaa ben bütün odaları banyoyu balkonu kitliorum cnm yaa...onlar bide ev işi yorgunluktan ölüyor insannnn

bizim evde kapıların kilidi yok..kilit var da anahtar yok desem daha doğru..emekleyeye yürümeye başlasınlar kilit taktırmak kaçınılmaz olucak artık...

Son düzenleme:
arkadaşlar,
bu arada kızım 6.800 küsur gr.dan 6.560 gr. düşmüş yaa..çok moralim bozuldu..( iştahında öyle aman aman bir azalma da yok..halsiz vs de değil..Ama neden kilo veriyor anlamadım...
evde bebek tartısında ölçüyorum ara ara..

aman dikkat çok geçmiş olsun kuzummm.....

aslıcığım benm inci öyleydi baş ve beden dönüyor popo aynı yerde sinirlenip avaz avaz bağrıyordu....

ne kadar sürede düştü kilosu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…