Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bizim evde kapıların kilidi yok..kilit var da anahtar yok desem daha doğru..emekleyeye yürümeye başlasınlar kilit taktırmak kaçınılmaz olucak artık...

cnm bizimde banyonun anahtarı var yatak odasının var yatak odası oturma odasınıda uyuyor
biz 2 aydır kitliyoruz cnm çünki o zaman boyları yetmeye başladı...kapı kollarına..cnm...daha var size yanii

2-3 hafta içinde...

canım evdeki tartında bi sorun vardır belki..durup dururken kilo vermez çocuklar yaa

ii akşamlar bende size tam dönmeyi soracaktım kızım yan dönüyo ama yüz üstü gelemiyo sizce bu dönmemi yoksa değil mi?oğlumda tık yok ama..
almina belki dişleri çıkacaktır o zamanda kilo veriyolar diye biliyorum

canım almına durduk yere kılo vermez tartında problem vardır
bnmde erenım donmeye calısıo donemıo kıyametı koparıo sadece govdesını basını dondurebılıo ama poposunu kaldıramıo :)

yimeğimizi yedik ....soframızı kaldırdım kuzular oynuyor....bizde tv.keyfi yapıyoruz bi yerden ben kk ya takılyorum

ben geldim...WomenLove ve Nero cevaplarınız için sağolun kızlar..benimkiler bir kase yemiyor pek..Kağan yiyorda Deniz bitiremiyor..çorba kasesi büyüklüğünde benimkiler..birde kahvaltıda kuru üzüm,kayısı,incir falan veriyormuş bazıları.duydunuz mu hiç?

Almina endişelenme canım ya,hareketi arttıysa ondan kilo kaybı olmuştur..nasıl hareketli mi çok?

kızlar Deniz emeklemeye başladı:)..bugün ilk defa..

kızım çok hareketli sayılmaz,ya da bana çok hareketli gelmiyor ama oğlum çok hareketli..

maşallah denizee maşallahhh........canım çocukları zorlama ben birer kepçe veriyordum çorbalarını..ve kuru üzüm incir vs.hiçbir doktor vermedi bize..ama ceviz verebilirsin,sıkı takip et biizim çocuklara alerji yaptı aliş hala fındık fıstık cevizde kabarır

almina cnm bence doktora gitmeden bu kadar sıkma kendini cnm du bakalımmm...erkekler kızlara göre fazla hareketli olurlar cnm

peki oğlunu tarttın mı canım?kilo almış mı ya da sabit mi kalmış?mesela deniz ve kağan hemen hemen aynı yiyorlar ama deniz öyle hareketli ki aralarında 1,5 kilo fark var..ama kağan hala sırt üstüyken yüz üstü dönemiyor..yana falan dönüyor..yani kiloyu çok takma ama takip et yinede..

Birsen ve Nero ikisine bir kase mi veriyorsunuz yoksa ayrı ayrı iki kase mi??

evet firdoscum,eve arçeliğin bebek tartısını almıştım.hemen hemen her gün ölçüyorum ikisini de..sağlık ocağında ya da çocuk dr unda ölçüldüğünde kaç çıkıyorsa evdeki tartıda da aynısı çıkıyor...Almina yüz üstüyken sırt üstü dönüyor,bazan de dönmüyor ağlıyor,tembeliz azcık..Hatta parmak emmek yerine daha kolayına geliyor sanırım alt dudağını emiyor sıpam..
Çınar işi seriye döktü ,sırt üstü koyar koymaz yüz üstü dönüyor..Altını alırken de dönmeye çalışıyor,zor zaptediyorum..Hatta şu an nerdeyse yarım saattir oyun halısında yüz üstü..Emeklemiyor ama sürünüyor,bir kaç adım ilerliyor,oyun halısının aynasında kendine bakıp inceliyor,ayaklarını da tutup incelemeye başladı bu aralar..

Son düzenleme:
dırımcım kızım hareketli olsa tamam dicem yani hareketli de ondan kilo verdi diyecem ama...neyse ayın 30 una dek sabredeyim en iyisi..dr kontrolümüz var o gün..

Son düzenleme:
ne güzel işte,bu ayda bunları yapabiliyorlarsa harika..bizimkilerde ayaklarını ağızlarına götürüyorlar:)..parmak emme moda şu anda,salyada beraberinde tabii:)..zaten aramızda iki hafta var seninle sanırım değil mi?bizde oyun halısı aldık,yarın elimizde olacakmış bakalım tepkleri ne olacak..

amanınnn hadı gozun aydın ıns yurudugunu kostugunuda gorursun

24 temmuzda doğmaları gerekiyordu,2 haziranda doğdular..ben bıcı bıcı yapmıştım.saçlarımı kurutayım,geleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…