- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
2-3 hafta içinde...aslıcığım benm inci öyleydi baş ve beden dönüyor popo aynı yerde sinirlenip avaz avaz bağrıyordu....
ne kadar sürede düştü kilosu ??
bizim evde kapıların kilidi yok..kilit var da anahtar yok desem daha doğru..emekleyeye yürümeye başlasınlar kilit taktırmak kaçınılmaz olucak artık...
arkadaşlar,
bu arada kızım 6.800 küsur gr.dan 6.560 gr. düşmüş yaa..çok moralim bozuldu..( iştahında öyle aman aman bir azalma da yok..halsiz vs de değil..Ama neden kilo veriyor anlamadım...
evde bebek tartısında ölçüyorum ara ara..
2-3 hafta içinde...
ben geldim...WomenLove ve Nero cevaplarınız için sağolun kızlar..benimkiler bir kase yemiyor pek..Kağan yiyorda Deniz bitiremiyor..çorba kasesi büyüklüğünde benimkiler..birde kahvaltıda kuru üzüm,kayısı,incir falan veriyormuş bazıları.duydunuz mu hiç?
Almina endişelenme canım ya,hareketi arttıysa ondan kilo kaybı olmuştur..nasıl hareketli mi çok?
kızlar Deniz emeklemeye başladı:)..bugün ilk defa..
amanınnn hadı gozun aydın ıns yurudugunu kostugunuda gorursunben geldim...WomenLove ve Nero cevaplarınız için sağolun kızlar..benimkiler bir kase yemiyor pek..Kağan yiyorda Deniz bitiremiyor..çorba kasesi büyüklüğünde benimkiler..birde kahvaltıda kuru üzüm,kayısı,incir falan veriyormuş bazıları.duydunuz mu hiç?
Almina endişelenme canım ya,hareketi arttıysa ondan kilo kaybı olmuştur..nasıl hareketli mi çok?
kızlar Deniz emeklemeye başladı:)..bugün ilk defa..
ne güzel işte,bu ayda bunları yapabiliyorlarsa harika..bizimkilerde ayaklarını ağızlarına götürüyorlar:)..parmak emme moda şu anda,salyada beraberinde tabii:)..zaten aramızda iki hafta var seninle sanırım değil mi?bizde oyun halısı aldık,yarın elimizde olacakmış bakalım tepkleri ne olacak..
kuruttunmu canım saçlarını?beimde kocacım gelecek yemek hazırlıyorum bi yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?