ben bugün hamile olduğumu öğrendim.
ikiz bebeklere çok özeniyooorum. belkii (inşalah) benim de ikizlerim olur
çook şanslısınız.
Allah hepinizin bebeklerine sağlık huzur mutluluk versin
peki oğlunu tarttın mı canım?kilo almış mı ya da sabit mi kalmış?mesela deniz ve kağan hemen hemen aynı yiyorlar ama deniz öyle hareketli ki aralarında 1,5 kilo fark var..ama kağan hala sırt üstüyken yüz üstü dönemiyor..yana falan dönüyor..yani kiloyu çok takma ama takip et yinede..
Birsen ve Nero ikisine bir kase mi veriyorsunuz yoksa ayrı ayrı iki kase mi??
ben bugün hamile olduğumu öğrendim.
ikiz bebeklere çok özeniyooorum. belkii (inşalah) benim de ikizlerim olur
çook şanslısınız.
Allah hepinizin bebeklerine sağlık huzur mutluluk versin
yokkk hayatım salata kasesine koyuyorum tek kasede yani...tek tek yediremem onları ben kaseyi gösteriyorum yastığın alan karşıma yatıyorr. :))
teşekkür edermAllah'tan sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim,tebrikler.. :) Kaç haftalık ?
amiin teşekkür ederimhayırlı olsun cnm...normal yolla ise gebeliğin ben tek olmasını dilerim...2-3 sene sonra tekrar yaparsıın..
ikiz bakmak çok zor heleki yakınında sana yardımcı olacak kimsen yoksa...sağlıklı güzel bir gebelik olsun cnm
geçmiş olsun canımselam herkeze .
bir kaç gündür giremiyorum doğrusu şifremi kabuletmiyor site .
siniretti beni neyse düngece hallettim .geçmişide okuyamadım .
bir selam vereyim dedim .bizim yardımcıda gitti herşey başıma kaldı
hoş çok rahatım gece gündüz başka birinin evde olması kasıyor insanı
biraz fazla yoruluyorum sürekli koşuşturma oturmak yok .bide üstüne
grip oldum üç gündür berbatım bugün annem antibiyotik aldı inşallah
iyi gelir .egeyle emrede diş çıkarma hazırlıklarında emre beş parmagını birden
agzına sokuyor salya deseniz felaket önlük takacagım artık egedede uyku
sorunu başladı yirmi dakkada bir uyanıyor huzursuz bide hafiften öksürük
başladı pedidusa başladım iyi gelirmide bilmiyorum inşallah biranönce toparlar
yoksa ben hasta onlar hasta vah halimize şükür annem imdadımıza yetişiyor
ben bir geçmişe bakayım kuzular uyanana kadar .
hepinizi öpüyorum
ben geldim...WomenLove ve Nero cevaplarınız için sağolun kızlar..benimkiler bir kase yemiyor pek..Kağan yiyorda Deniz bitiremiyor..çorba kasesi büyüklüğünde benimkiler..birde kahvaltıda kuru üzüm,kayısı,incir falan veriyormuş bazıları.duydunuz mu hiç?
Almina endişelenme canım ya,hareketi arttıysa ondan kilo kaybı olmuştur..nasıl hareketli mi çok?
kızlar Deniz emeklemeye başladı:)..bugün ilk defa..
yokkk hayatım salata kasesine koyuyorum tek kasede yani...tek tek yediremem onları ben kaseyi gösteriyorum yastığın alan karşıma yatıyorr. :))
bizim cemreyle cansuda öyle alakasızlar birbirlerinden :) cansuda öyleydi bizim küvözde kalmış lmasına rağmen reflexleri cemreden daha güzeldi.. şimdide yastığa yatırınca kalkıp dönmeye başladı. cemreden fazla yiyo ama cemreden 1 kg daha aşada. cansu esmer cemre beyaz :) alakasız ikizler :)çocukların hareket mevzusu olmuş heralde .en acayibide benimkiler
bu konuda valla ege felaket 15 günlükken kafayı tutuyordu hatta
dr. reflekslerine bakmak için ellerini tuttu ve bıraktı korkun bu çocuktan
deyişik bir çocukbu dedi şaşkınlıgını hiç unutmam hatta şimdi kollarından tutuyoruz oda kime gidecekse
otarafa adımlıyor sevinçten yerinde duramıyor.emreye gelince keyif adamı resmen
yana dönsemmi dönmesemmi diye düşünüyor kafasını daha bir aydır doğru düzgün tutuyor
oda masajlarla. ayagının üstüne basmamak için herşeyi yapıyor yatıp bütün gün ellerini pirzola
yer gibi yiyor .kim bunlara ikiz der alakaları yok valla zaten benimkilerin birisi esmer birisi bembeyaz
büyüdüklerinde ne kadar farklı çocuklar olacakları şimdiden belli.
herkese iyi akşamlar....
nefesciğim videoya çekmek gerek cnm bizimkileri...şimdiki favorileri gardolaplarındaki çorap çekmecesini
boşaltıp içine giirip oturmak..........delireceğim heryer çorap......
sanada rabbim kolaylık versin 4 erkekkkkkkkk
geçmiş olsun canım
diş çıkarma hazırlıkları bizdede var. canımı çıkarıyorlar.
ne güzel yaa maşallah :)
bizim cemreyle cansuda öyle alakasızlar birbirlerinden :) cansuda öyleydi bizim küvözde kalmış lmasına rağmen reflexleri cemreden daha güzeldi.. şimdide yastığa yatırınca kalkıp dönmeye başladı. cemreden fazla yiyo ama cemreden 1 kg daha aşada. cansu esmer cemre beyaz :) alakasız ikizler :)
iyi akşamlar canım. nasılsın
herkese iyi akşamlar....
biz aile boyu hastayız...kızımın biri bayram tatilinde 2 diş birden çıkardı..bu arada ikisininde üst dişler kabarmış geliyor...ikiside grip,burunlar akıyor...biri çok öksürüyor...Rabbim tez zamanda tüm hasta bebişlere şifalar versin...ben perişan haldeyim ama yatamıyorum ikiside yakama yapışık halde dolaşıyoruz... birde iştah gitti hiçbir şey yemiyorlar sadece meme emiyorlar...
biz aile boyu hastayız...kızımın biri bayram tatilinde 2 diş birden çıkardı..bu arada ikisininde üst dişler kabarmış geliyor...ikiside grip,burunlar akıyor...biri çok öksürüyor...Rabbim tez zamanda tüm hasta bebişlere şifalar versin...ben perişan haldeyim ama yatamıyorum ikiside yakama yapışık halde dolaşıyoruz... birde iştah gitti hiçbir şey yemiyorlar sadece meme emiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?