Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ben bugün hamile olduğumu öğrendim.
ikiz bebeklere çok özeniyooorum. belkii (inşalah) benim de ikizlerim olur

çook şanslısınız.

Allah hepinizin bebeklerine sağlık huzur mutluluk versin

çook şanslısınız.

Allah'tan sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim,tebrikler.. :) Kaç haftalık ?

yokkk hayatım salata kasesine koyuyorum tek kasede yani...tek tek yediremem onları ben kaseyi gösteriyorum yastığın alan karşıma yatıyorr. :))

çook şanslısınız.

hayırlı olsun cnm...normal yolla ise gebeliğin ben tek olmasını dilerim...2-3 sene sonra tekrar yaparsıın..
ikiz bakmak çok zor heleki yakınında sana yardımcı olacak kimsen yoksa...sağlıklı güzel bir gebelik olsun cnm

iyigeceler herkeze
çıldırdım valla okadar yazdım net koptu hepsi uçtu gitti valla

alminacım bakıcımızdan sonuda kurtulduk şükür çok yoruluyorum ama

sinirlerim bozulmuyor .ücrete gelince eşimin arkadaşının ablasıydı

eşiminde üzerlerinde çok emeyi var o üzden çok uçuk bir rakam ödemiyordum .

700tl canım .
bide takma canım şu kilo kaybına belki uykuyla ilgilide olabilir benim egeyle emrnin

arasında 800 gr var aynı yiyorlar ama ege çok haraketli ama senin hareketsiz olanda

kilo kaybı anladıgım kadarıyla dr. gitmeyede az kalmış.

geçmiş olsun diyen arkadaşlarada teşekkürededrim şükür biraz daha iyiyim

eşim berki yatırmaya gitti bende dinlenmeye geçtim tabi salona girilmiyor berk
nekadar açılmamış oyuncak varsa hepsini bumuş açmış heryer oyuncak

karton bitmezzz bu iş valla ama inatla yapmayacagım bir saat yorullldummmmmmmmmm.

yokkk hayatım salata kasesine koyuyorum tek kasede yani...tek tek yediremem onları ben kaseyi gösteriyorum yastığın alan karşıma yatıyorr. :))

ayyy anam güldürdün beni yastıgı alan karşına geçiyor birsen o hallerini bi ressimlesene
ne güzeldir öp benim için kocaman o kuzuları

çocukların hareket mevzusu olmuş heralde .en acayibide benimkiler

bu konuda valla ege felaket 15 günlükken kafayı tutuyordu hatta

dr. reflekslerine bakmak için ellerini tuttu ve bıraktı korkun bu çocuktan

deyişik bir çocukbu dedi şaşkınlıgını hiç unutmam hatta şimdi kollarından tutuyoruz oda kime gidecekse

otarafa adımlıyor sevinçten yerinde duramıyor.emreye gelince keyif adamı resmen

yana dönsemmi dönmesemmi diye düşünüyor kafasını daha bir aydır doğru düzgün tutuyor

oda masajlarla. ayagının üstüne basmamak için herşeyi yapıyor yatıp bütün gün ellerini pirzola

yer gibi yiyor .kim bunlara ikiz der alakaları yok valla zaten benimkilerin birisi esmer birisi bembeyaz

büyüdüklerinde ne kadar farklı çocuklar olacakları şimdiden belli.

benim Almina kestane rengiydi saçları şimdi sarışın olmaya başladı resmen..

nefesciğim videoya çekmek gerek cnm bizimkileri...şimdiki favorileri gardolaplarındaki çorap çekmecesini
boşaltıp içine giirip oturmak..........delireceğim heryer çorap......

sanada rabbim kolaylık versin 4 erkekkkkkkkk

Allah'tan sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim,tebrikler.. :) Kaç haftalık ?
teşekkür ederm
sanırım 15 günlüktür... bilmiyorum ki... cuma günü dr.a gidicem o zaman öğrenirim artık :)

amiin teşekkür ederim
normal yolla hamile kaldım.
eşimin babası ikiz :) o yüzden umutlandım işte.

geçmiş olsun canım
diş çıkarma hazırlıkları bizdede var. canımı çıkarıyorlar.

maşallah denize...

ne güzel yaa maşallah :)

bizim cemreyle cansuda öyle alakasızlar birbirlerinden :) cansuda öyleydi bizim küvözde kalmış lmasına rağmen reflexleri cemreden daha güzeldi.. şimdide yastığa yatırınca kalkıp dönmeye başladı. cemreden fazla yiyo ama cemreden 1 kg daha aşada. cansu esmer cemre beyaz :) alakasız ikizler :)

herkese iyi akşamlar....

iyi akşamlar canım. nasılsın

çek valla birsen seyredelim kızz almina arada koyuyor face ondanda devamlarını bekliyoruz

evettttttttt tam tamına dört taneler yanmışım anam ben tek dileyim huyları bana

deyil babalarına çeksin biraz rahatederim bana çekerlerse hergün terör eser bizim evde

bu arada cansu beni emmeyi bıraktı cemreyse mama içmemeye başladı beni emip duruyo. bende afedersiniz kurufasulye yemiştim bugün kudurdu. sabahtan beri en derin uykusu 10 dakika sürdü uyuyamuyo gazı var. gaz ilacından verdim masaj yaptım. şimdi uyudu gidi inşallah uyanmaz bittimmmmmmmmmmmmm bugün heryerim ağrıyo

sagol canım .şükür biraz daha iyiyim .valla canım benim emre o uguşuklugun hakkını veriyor 9,5 kiloya yaklaşmıştır. yakında obez sınırına ulaşacak yatmaktan .

biz aile boyu hastayız...kızımın biri bayram tatilinde 2 diş birden çıkardı..bu arada ikisininde üst dişler kabarmış geliyor...ikiside grip,burunlar akıyor...biri çok öksürüyor...Rabbim tez zamanda tüm hasta bebişlere şifalar versin...ben perişan haldeyim ama yatamıyorum ikiside yakama yapışık halde dolaşıyoruz... birde iştah gitti hiçbir şey yemiyorlar sadece meme emiyorlar...

doktorum civanım hoşgeldinnn...sen face kullanmıyormusun ???yoksam gislimi takılmak istiyon merak ettimde :)

nefes foto mak.pilleri bozuldu en yakın zamanda çekerim....
simlamutlugörüyorum okuyorsun ama yazmıyorsun sende katılsana cnm aramıza

ayy çok geçmiş olsun canım.. diş çıkarma olayı çok kötü yaa
senin bebişler kaç aylıktı canım?

oyyyy oyyy çok geçmiş olsun en çok korktuğum tablooo...neyse azılar ve üst köpekler çıktı....sanırım alt köpekler var onlarda bahara çıkarsak yaa ne iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…