Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

geçmiş olsun canım .allah kolaylık versin bu hastalıkta dinlenmeden geçmez tabi bebişlerle nerde dinlenmek umarım çobuk atlatırsınız.

fatoşş kızz süt veriyon kuru yiyorsun kuzum kızları kudurtan sensin dikkat et cnm...

bu arada canım kuru çekti beeee bu haftaki menüde nohut vardı yawwwwwwwwwwwwww...

fatoşş iyi geceler bende yatsam iyi olacak diyete başladımbugün tek kaçamağım bir ince dilim kek.....püffffffffffff karnım acıktı uyuyarak doyayım..sporada başlamak istiyorum evde ama çok yoruldum bugün..haftada 3 gün yapsam iyi olacak...c.tesi pazar..p.tesi...dizi yok eşim evde hem :))

iyi gecelerrrrrrrr

fatoşş kızz süt veriyon kuru yiyorsun kuzum kızları kudurtan sensin dikkat et cnm...

bu arada canım kuru çekti beeee bu haftaki menüde nohut vardı yawwwwwwwwwwwwww...

eve geldiğimizde dolap boştu sebzede aldırmamıştım bu hafta böle idare edek diye.. ya uyudu sandım uyuymadılar halen yaa. kandırıyolar beni.......
ama suçlu benim.. kabul :)

Merhaba evet hep okuyorum sizin forumu çok ilgimi çekiyor Womenlove özellikle ikiz anneleri olmanız benim bebeğim tek bebek Allah kolaylık versin hepinize ama ne yalan söyleyeyim okurken yakalanmış gibi hissettim kendimi :) helede bugünlerde misafir okuyucularınız konusunda muzdarip olduğunuz için.Ben şahsen kendi adıma özellikle senin ayrıntılı paylaşımlarını okumak hoşuma gidiyor çok içi dışı bir kompleksiz bir insan olduğunu düşünüyorum.Neyse iyi sohbetler size umarım misafir olarak okumam rahatsız etmiyordur sizleri.

son bir bakış atem dedim...seni gördüm es geçmeyimdedim...canım nasıl rahat ediyorsa öyle takıl ....kk keyif yeri bence...bende yazdığım gibi rahatlıyorum..
güzel sözlerin için teşekkür ederim :)

geçmiş olsun femalexxcim...

günaydınn kızlar...

womenlove cevabın için teşekkürlür canım,demek yastıklarını alıp karşına geçiyorlar:)..

günaydınlar.

dün gündüz hiç uyumadılar. gecede 1 de uyudular. şimdi narkoz vermişsin gibiler :) maşallah diyimde.. ama bu uyku sonrası canıma okuyacakları kesin...

günaydın...
sabahdan sağlık ocağına gittik aşımızolmamışdı hastalıkdan ama bu seferde aşı bştmiş yarın gelicekmiş. berenide kontrol ettiler ama öksürüğü tam geçmemiş 2 gün daha antibiyotik devam yeterli gelir sanırım dedi. aşıyada perşembe gelin dediler.off zmanında baya geçdi ama napalım
dün bütün gün temizlik yapmama rağmen bu sabah hiç temizlik yapılmamış gibi.yine işler beni beklio
beren biberonla beslenmeyi sevmio artık ya.çok zorlanıyorum sağasola kaçıo döküo yutmuyo alışdılar kaşığa napcam ben. gece uylusundan uyandı resmen biberonla içmememk için.....bide kızlar yoğurdun içine bi tane meyveli yoğurt katsam nası olurki ya normal yoğurdu sevmiolar ya...

Dorukcum meyveli yoğurt yerine meyve pürelerinden katabilirsin..eğer kabızlık sorunları yoksa muz ezip verebilirsin ya da çilek reçeli falan..yoğurdu ne kadar veriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…