biz aile boyu hastayız...kızımın biri bayram tatilinde 2 diş birden çıkardı..bu arada ikisininde üst dişler kabarmış geliyor...ikiside grip,burunlar akıyor...biri çok öksürüyor...Rabbim tez zamanda tüm hasta bebişlere şifalar versin...ben perişan haldeyim ama yatamıyorum ikiside yakama yapışık halde dolaşıyoruz... birde iştah gitti hiçbir şey yemiyorlar sadece meme emiyorlar...
doktorum civanım hoşgeldinnn...sen face kullanmıyormusun ???yoksam gislimi takılmak istiyon merak ettimde
azıcık gizlilikten yanayım desem:))))))bazı özel sebeplerden dolayı...ama zaten sürekli facebook kullanan biri değilim...yani vaktim oldukça buraya takılıyorum başka yere vakit kalmıyor...
ayy çok geçmiş olsun canım.. diş çıkarma olayı çok kötü yaa
senin bebişler kaç aylıktı canım?
geçmiş olsun canım .allah kolaylık versin bu hastalıkta dinlenmeden geçmez tabi bebişlerle nerde dinlenmek umarım çobuk atlatırsınız.
doktorum civanım hoşgeldinnn...sen face kullanmıyormusun ???yoksam gislimi takılmak istiyon merak ettimde
azıcık gizlilikten yanayım desem:))))))bazı özel sebeplerden dolayı...ama zaten sürekli facebook kullanan biri değilim...yani vaktim oldukça buraya takılıyorum başka yere vakit kalmıyor...
saygı duyarım cmm benim...gel buralardan görüşürüz.....seninkileri merak ettimde resimlerini ondan sordum cnm:)
fatoşş kızz süt veriyon kuru yiyorsun kuzum kızları kudurtan sensin dikkat et cnm...
bu arada canım kuru çekti beeee bu haftaki menüde nohut vardı yawwwwwwwwwwwwww...
benim kızlar 9 ayı bitiriyor canım...
Merhaba evet hep okuyorum sizin forumu çok ilgimi çekiyor Womenlove özellikle ikiz anneleri olmanız benim bebeğim tek bebek Allah kolaylık versin hepinize ama ne yalan söyleyeyim okurken yakalanmış gibi hissettim kendimi :) helede bugünlerde misafir okuyucularınız konusunda muzdarip olduğunuz için.Ben şahsen kendi adıma özellikle senin ayrıntılı paylaşımlarını okumak hoşuma gidiyor çok içi dışı bir kompleksiz bir insan olduğunu düşünüyorum.Neyse iyi sohbetler size umarım misafir olarak okumam rahatsız etmiyordur sizleri.
biz aile boyu hastayız...kızımın biri bayram tatilinde 2 diş birden çıkardı..bu arada ikisininde üst dişler kabarmış geliyor...ikiside grip,burunlar akıyor...biri çok öksürüyor...Rabbim tez zamanda tüm hasta bebişlere şifalar versin...ben perişan haldeyim ama yatamıyorum ikiside yakama yapışık halde dolaşıyoruz... birde iştah gitti hiçbir şey yemiyorlar sadece meme emiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?