- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
günaydın...
sabahdan sağlık ocağına gittik aşımızolmamışdı hastalıkdan ama bu seferde aşı bştmiş yarın gelicekmiş. berenide kontrol ettiler ama öksürüğü tam geçmemiş 2 gün daha antibiyotik devam yeterli gelir sanırım dedi. aşıyada perşembe gelin dediler.off zmanında baya geçdi ama napalım
dün bütün gün temizlik yapmama rağmen bu sabah hiç temizlik yapılmamış gibi.yine işler beni beklio
beren biberonla beslenmeyi sevmio artık ya.çok zorlanıyorum sağasola kaçıo döküo yutmuyo alışdılar kaşığa napcam ben. gece uylusundan uyandı resmen biberonla içmememk için.....bide kızlar yoğurdun içine bi tane meyveli yoğurt katsam nası olurki ya normal yoğurdu sevmiolar ya...
ben fındık vermiştim dr erken verme daha dedi geçen ay..... maşallah cnm ya nazar değmesin.....ben geldim...WomenLove ve Nero cevaplarınız için sağolun kızlar..benimkiler bir kase yemiyor pek..Kağan yiyorda Deniz bitiremiyor..çorba kasesi büyüklüğünde benimkiler..birde kahvaltıda kuru üzüm,kayısı,incir falan veriyormuş bazıları.duydunuz mu hiç?
Almina endişelenme canım ya,hareketi arttıysa ondan kilo kaybı olmuştur..nasıl hareketli mi çok?
kızlar Deniz emeklemeye başladı:)..bugün ilk defa..
ben ayrı ayrı sırayla veriyorum firdoscuğum....peki oğlunu tarttın mı canım?kilo almış mı ya da sabit mi kalmış?mesela deniz ve kağan hemen hemen aynı yiyorlar ama deniz öyle hareketli ki aralarında 1,5 kilo fark var..ama kağan hala sırt üstüyken yüz üstü dönemiyor..yana falan dönüyor..yani kiloyu çok takma ama takip et yinede..
Birsen ve Nero ikisine bir kase mi veriyorsunuz yoksa ayrı ayrı iki kase mi??
ayy süperler kızzz yerim ben onları sıpalar.....yokkk hayatım salata kasesine koyuyorum tek kasede yani...tek tek yediremem onları ben kaseyi gösteriyorum yastığın alan karşıma yatıyorr. :))
biz aile boyu hastayız...kızımın biri bayram tatilinde 2 diş birden çıkardı..bu arada ikisininde üst dişler kabarmış geliyor...ikiside grip,burunlar akıyor...biri çok öksürüyor...Rabbim tez zamanda tüm hasta bebişlere şifalar versin...ben perişan haldeyim ama yatamıyorum ikiside yakama yapışık halde dolaşıyoruz... birde iştah gitti hiçbir şey yemiyorlar sadece meme emiyorlar...
Bir eczacıdan gelen bir maili sizinle paylaşmak istedim.
“Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır. Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız. Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.”
Denemesi bedava..
bunu buldum nette
öylede denedim ama pek oralı olmuyorlar. çilek alerjik bi meyve aslında ben hiç denemdim reçel filan.verilirmiki? büyümix in kayısı şeftalisinden verdim ımmhhh ımhhh die die yediler acaba dedim içine bi tane katsam ölede deniycem bakalım ya. ben biçorba kasesini ikisine yediriyorum canım.ortalama 5 yemek kaşığı gelio hepsi işte.Dorukcum meyveli yoğurt yerine meyve pürelerinden katabilirsin..eğer kabızlık sorunları yoksa muz ezip verebilirsin ya da çilek reçeli falan..yoğurdu ne kadar veriyorsun?
sen ek gıdalara geçmemişsin yani ben sabah cici bebe veriyorum rada meyve öğlende çorba arada yoğurt sonra mamayatmadan muhallebi hem sütlüpirinçli hem pirinçli meyveli verdim. gecede 2 defa mama veriyorum.ama biberon 2 günüdür eziyete döndü ya... iremde sorun yok ama beren mahvedio beni. beni emmeyi bırakdılar bayramdan beri arada sağıp veriom zaten öle çok sütüm olmuyo su niyetinegünaydın canım
inşallah çabucak geçer öksürüğü.
ev işleri hep öyle çok nankör. bende anca gece bunlar uyuyunca heryeri topluyorum. yerleri siliyorum. toz alıyorum. çamaşır vs. katlıyorum. çekmece düzeltiyorum. ama sabah heryer heryerde oluyor..
bizimde aşılarımız 1 ay geriden geliyo. çünkü bebekler 3 kg olana kadar ilk aşı için beklemiştik.
cemrede biberondan emmek istemiyo. biberonla sadece dişini kaşıyo. cansuda kaşığa alışamadı bi türlü. günde bi kez sütlü pirinçli muhallebi veriyodum sabahları ama nasıl çığlık çığlığa oluyo. biberondaki gibi devamlı ve akışkan istiyo. bende biberona yapim dedim ama çekmekte zorluk yaşadı...
canım hazır meyveli yoğurtları yedirme bence yaakendi mayaladığın yoğurdun içine kavanoz meyve püresi koy daha iyi.
çok sağol canım ya. sorma bırakmıo bu öksürük yakamızıgünaydın kızlar....
ben geldim..sabah 9.30 kalktık..çocuklar çok acıkmış...biri kaka yapmış,biri çişş yapmış üstlerine çıkmış...hemen değiştirdim...
kahvaltı yaptırdm..yatakları topladım......kahvaltı yaptm....şimdi nete geçtim..dün işlerimi hallettim...bugün bi süpüreceğim...nohut pişireceğim..
dorukcuğum geçmiş olsun..bizimde geçmedi öksürüğümüz 2 şişe antibiyotik içtik fayda etmedi..
bende deniycem ama viksim yok aldırayım bari...öksürük için ayak tabanına viks sürmeyi denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?