Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

öle canım bende düşünmüyorum bi daha tedavi falan 2 çocukla antalyalara gidemem gitmekde istemem:))ama bunlar 6-7 yaşında olunca normal yoldan hamile kalırsam doğururum tek çocuk nasıl oluyo çok merak ediyorum birde hastende odaya gelince çocuk nasıl oluyo onuıda merak ediyorum özencim var yani:)

sen emzik ver erenzeyno bari hem emzik hazmettirirde almazsa elinle tut ben öle yapıyorum yazık ne kadar ki mideleri daha hazmedemez gerçekten

canım ama hazmedemezki. hazmedemediği için ağlıyor olabilir bence...

sen kaç saatte bır ne kadar verıosun kızlara ek gıda olarak ne verıosun ha bırde tecrubelı annelere soruorum bu ayın 28 ınde yanı 4 gun sonra 5 aylık olucaz artık corbaya geceyımmı
fatosum sen ne dıosun ?

Son düzenleme:
benimkiler 3 saatte bi gündüz 90 cc. gece 4 saate bir 120 yiyo. gece bazen 5 saatte yedikleride oluyo. cemre gündüz mama pek istemiyo bu aralar. emiyo.

benim cemre küvöze girmediği için o duyguyu yaşadım. zaten cansuyu 1 hafta göremedim. allahım isteyenlere versin. ne 5 sene sonra nede 10 sene sonra ben istemiyom :)

off ben cok verıorum desenıze ya bıde nıye aglar dıorum mıdesınımı bozuorum acaba neyse saat 5 6 ya kadar bırsey vermeyım
medınem bende cok pısman oldum cıgerım yanıo desem yerıdır bıdaha asla yapmam bole bısey yoklugu taa suramda derlerya aynen ole
wınstonum meme emıo emzıgı cok sevıo ama devamlı kasıo kendını kızarıo sıkıo kendını basıo cıglıgı sonra eller ayakalr hıc durmuo zaptemıorum
ben bı cıgara ıcemde gelem.

canım 5 aylık olcak ama düzeltilmiş yaşı 5 aylık değilki.
dr bana kg alımları güzel. ek gıdada acele etme dedi. benimkiler 34+1 de doğmuşlardı 6. ayı bekle dedi. bende beklicem. sadece bi kaç kez meyve suyu ve püresi verdim. günde bi kezde 2 yemek kaşığı kadar sütlü pirinçli veriyorum o kadar.

bence çorbaya 6. ay bitiminde geç. bıkmazlarsa daha çook çorba yicekler...

ben mesela bugün ek gıda vermicem. dün ikiside gazlıydı. bugün sadece biberon+anne sütü takılacaklar.

bi yerde duymuştum obez olan çocuklar bebekliklerinden başlarmış bebeklikde oluşan yağ hücreleri küçülmezmiş aman büyüsün diye çocuğa eziyet etmeyelim benim kayınvalidem yedirmiş öle küçük oğluna şimdi 15 yaşında ama 90 kilo falandır hayatında 50 kilodan aşağı olmamıştır hiçç bütün doktorlar rejim diyo ama çocuk yapamıyo çok zor annede çok üzülüyo çocukda

cemrede 2-3 aylıkken doymak bilmiyodu. dr sordum su ver rezene ver oyala 3saati doldurmaya çalış demişti. sende öyle yap çok yiyo hazmedemiyo oğluşun.

bende korkuyorum ama inşallah olmaz. cemre biraz tombiş benim. ama bu aralar iştahı hiç yok. beni emiyo bide gece 2 kez biberon maması yiyo .... eşimin ailesi her mama yapşımda bana kızıyo. napabilirimki kurufasulye pilavmı yediricez? diş çıkarma dönemlerinde kg veriyorlar, emekleme, yürüme...
inşallah obez olmaz bebişlerimiz...

anladım fatoscum ozaman bende 6 ayı doldurup 7 aya gırmelerını bekleyım acele etmeye gerek yok wınstonun dedıgı gıbı cocuklara ezıyet etmeyelım bende rezene verıorum gecelerı rahat uyutuo tohumlarndan alıorum bır fıncan suya 5 tane atıorum kaynatıorum sogutuorum rengı falan suya gecıo onu verıorum pek sevmıolar ama ıcıolar genede bırde bnmkıler su ıcmıo ya hıc sevmıolar zorla verıorum resmen ezıyetle verıorum agızlarına damla damla verıorum

bende günde 3 kez 2-3 çay kaşığı veriyom suyu. benimkilerde sevmiyo valla.

gece çayları var humananın bide milupanın rezene falanda var onun içinde onu deneyin birde benimkilerde rezeneyi sevmiyolar onu içiyolardı şimdi içirmiyorum zaten yatmadan muhallebi yiyolar bide mama fazla gelir diye

eren zeyno canim saatli verirsen hem cocuk icin hemde senin icin iyi olur

benimkiler hala 120 cok zor iciyolar gun icerisinde bir kere falan gecede iki ancak yiyyolar gunduz kahvaltiyi zorla bagira cagira bende masama oturtuyorum guzelde yiyolar aksama kadar yaptigim yemklerden ama onlara gore yapiyrm gun icerisnde yogurt meyve syu aksamda muhallebi pirinc unundan zaten aclarsa bi sekilde anliyorum

cok yediripte obez olmasnlar boy gelisimleri iyiyse sagliiklilarsa sorun yok ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…