ay allah aşkına bakabilirseniz bi derya baykala bakın kıyafetine
canım ama hazmedemezki. hazmedemediği için ağlıyor olabilir bence...
turp koymuş kafasına yaa:))
öle canım bende düşünmüyorum bi daha tedavi falan 2 çocukla antalyalara gidemem gitmekde istemem:))ama bunlar 6-7 yaşında olunca normal yoldan hamile kalırsam doğururum tek çocuk nasıl oluyo çok merak ediyorum birde hastende odaya gelince çocuk nasıl oluyo onuıda merak ediyorum özencim var yani:)
sen kaç saatte bır ne kadar verıosun kızlara ek gıda olarak ne verıosun ha bırde tecrubelı annelere soruorum bu ayın 28 ınde yanı 4 gun sonra 5 aylık olucaz artık corbaya geceyımmı
fatosum sen ne dıosun ?
off ben cok verıorum desenıze ya bıde nıye aglar dıorum mıdesınımı bozuorum acaba neyse saat 5 6 ya kadar bırsey vermeyım
medınem bende cok pısman oldum cıgerım yanıo desem yerıdır bıdaha asla yapmam bole bısey yoklugu taa suramda derlerya aynen ole
wınstonum meme emıo emzıgı cok sevıo ama devamlı kasıo kendını kızarıo sıkıo kendını basıo cıglıgı sonra eller ayakalr hıc durmuo zaptemıorum
ben bı cıgara ıcemde gelem.
bi yerde duymuştum obez olan çocuklar bebekliklerinden başlarmış bebeklikde oluşan yağ hücreleri küçülmezmiş aman büyüsün diye çocuğa eziyet etmeyelim benim kayınvalidem yedirmiş öle küçük oğluna şimdi 15 yaşında ama 90 kilo falandır hayatında 50 kilodan aşağı olmamıştır hiçç bütün doktorlar rejim diyo ama çocuk yapamıyo çok zor annede çok üzülüyo çocukda
anladım fatoscum ozaman bende 6 ayı doldurup 7 aya gırmelerını bekleyım acele etmeye gerek yok wınstonun dedıgı gıbı cocuklara ezıyet etmeyelım bende rezene verıorum gecelerı rahat uyutuo tohumlarndan alıorum bır fıncan suya 5 tane atıorum kaynatıorum sogutuorum rengı falan suya gecıo onu verıorum pek sevmıolar ama ıcıolar genede bırde bnmkıler su ıcmıo ya hıc sevmıolar zorla verıorum resmen ezıyetle verıorum agızlarına damla damla verıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?