Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kaynım aradı yarın kayınpederim prostattan ameliyat olcakmış.. eşim gelinde oraya gideriz herhalde...

kızlar Allah muhabbetiniz artırsın,Maşallah sayfalar akıp gitmiş..

Winston facede benid eeklesene ya da özelden yaz ben seni ekliyim..

Erenzeyno canım çorbaya geçebilirsin bence ama az az tabii..ya o kadar yedirme oğluşa yazık çocuğa..

Fatoş kızçeler süpeerrr..

Birsenim cevabın için çok teşekkürler..

Canan ikizim nerdesin yahu...

Burcu bu gece nolur buraya bak ve yazımı gör..ben paketi hazırladım,yarın kargoya veriyim diyorum adresin lazım..faceden mesaj atamıyorum,adresimde sorun var sanırım..öyle fazla giyecek olmadı,yazlık-kışlık ikisinide koydum.İnşallah işine yarar,yazlıkları iç çamaşırı niyetine giydirirsin..aslında biraz daha biriksin diyordum ama baktım senin paşalar büyüyecek:))

bakimm bende duuryorsa burcunun adresini yollayım cnm

tamam Dırımcım,varsa yollarsın adresi..

Winston facede ekledim seni,burdaki nickimi yazdım mesaja:)...bebişler çok tatlı maaşallah..senin bebişlerde benimkiler gibi..biri tombiş diğeri daha zayıf..biri esmer diğeri beyaz:)

Son düzenleme:
iyigünler herkeze herkez iyidir inşallah .

bizim sabah 6,30 da başlayan koşuşturmamız sonunda bitti tabiiiii kısa süreli

yemek işimide hallettim en önemlisi o büyük kuzu gelir yemek peşine düşeriz

dedim ege uyandı nu pışpışladım geldim bu aralar huzurla uyumuyorlar

egenin gözler sulanıyor kızarıyor grip habercisimiki hafifte öksürük var

bide geçmişe bakayım uyanmazlarsa .

firdos yeni gördüm canım sağolasın düşünmen yeter özelden attım adresimi
fatoş kızların pek tatlı maşallah ne güzel yatırmışsın çok sevdim
winston seninkilerde çok güzel Allah analı babalı büyütsün
gelelim bize bugün rop muayanesi,sinegasis aşısı ve genel kontrolümüz vardı tüm günü hastanede geçirdik durumları iyi çok şükür ama tek sorun Arsal kg almamış çünkü yemiyor aptamil pdf kullanıyoruz kalorisi yüksek diye yemedi prematil aldım yemedi aptamil mama istemiyor tükürüyor anne sütüde yetmiyor SİZDEN ACİL CEVAP İSTİYORUM BESLEYİCİ KG ALDIRICI 1,5 AYLIK BEBEĞE UYGUN MAMA İSMİ VERİRMİSİNİZ?
hani S ile başlayan bir mamadan bahsediyordunuz ne olur yardım çocuğum hiç büyümemiş dr aptamil diyor yemiyor dedim isim vermedi değiştirin dedi

burcu mesaj attım sana canım..seninkiler 1,5 aylık değil ki.düzeltilmişe bakma doğduğu ay önemli..sma gold senin dediğin sanırım..

firdoscuğum benim oğlum daha 4 kg 3 haftadır hiç kg almamış dr 1,5 aylık bebeklerin ihtiyacını karşılayabilecek kalorili bir mama al dedi kronolojik doğum tarihini unut ona yetmez dedi
diğer oğlum 3800gr ona aptamil pdf aldım akranları 7-8 kg benim oğullarımın gelişimi düzeltilmiş yaşa göre gidiyor

burcu cnm sma nin gold dan haric kilo aldirici mamasi var bir arastir hastaneden gelen mi cnm doktora sor hastanede hangi mamayi veroyolar

fatos masaAllah cnm buyumusler
..

winston cnm masaallah bizimkilerde hic benzemiyo millet ikiz arabasinda ikizler mi die soruyolar arabada soranlara cok guluyorum piskopatmiyim da ikiz olmayan cocigu arabaya koyucam

boy ve kıloları cok ıyı dedı dr medınecım sanırım ben abartmısım ne yapayım bır basıma buyutuorum tecrubelı kımse yok yıyolar dıye verıorum 150 cok fazla artık 2 saatte bır 100 verıcem en son 12 2 arsı bayagı yedırdım ve o saatten berıde vermedım bırsey ııce hazmetsın dıorum ama sımdı gıdıp mama hazırlayım uyanmadan tıkayım azına 100 cc
1 saat snrada 30 cc meyve suyu verırım

bizim ikiz arabası değil ona rağmen sormaları tuhafıma gidiyo ama ikiz arabası olsaydı sanırım dalga geçerdim.
burcu o milumil falan marketlerde var sma da bebek mağazalarında görüyorum ben

Kızlar krafttın süt sağma makinası nasıl sizce.

Eşim almaya gitti,makinam bozuldu ortada kaldım.Acil cevap verirseniz sevinirim ya.

Bu arada 89 muş fiyatı.

ya bu kızları napsam ya ayaklarında ne çorap ne patk bırakıyoalr nasıl beceriyolarsa çıkarıyoalr tepine tepine:))kilotlu çorap giydiriom bitane ama yakları üşüo 2 giydirsem sıkıntı basıo...
benim ipek böyle kilotlu çorap üstüne örme patik giydiriyorum aslıcığım ......

benimkilerde 10 dk uyuyup 5 saat uyudum sananlardan malesef...
:))) oda süpermiş....

birsom nasıl yapıyodun mermicek çorbasını yavrummm....

benimde 12 tane kalmış çocuklarımın dondurulmuş kardeşleri:))
:))))

ewet doymuodur dıye verıorum sussun dıe ama

çok sık veriyorsun ayşegülcüğm....

benimkilerin az önceki hali :) fırtına öncesi sessizlik...

fatoş bu kızlarada sen nazar değdireceksen bak ne güzel yatıyor yavrular...yanlız bu ev tipi ana kucakları çok iyi kurtarıcı ama benimkiler artık yatmıyorlar bunda....maşallah kocaman olmuşlar.....
ece ve ege bunlarda
oy oy maşallah çok tatlı ve hepimizinki gibi birbirine benzemiyorlarrr......

iyidir kuzum sen nasılsın...bende ancak ikisinide uyttumda dışarı çıkıcam biberon almaya eczaneye sipariş vermiştim aradım gelmiş gidip alayım bari

canım ben hipp kullandım halada devam ediyorum çokta memnun kaldım ayda 1 ile 1.5 kg arası aldılar 6 ay boyunca...

kızım sen delirdinmi mama arkasından m.suyu çocuğun midesini alt üst edeceksinn....bırak 2-3 saat rahatlasın çocuk....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…