- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
maşallah kocaman olmuşlar yaa bende uyansınlarda çekip koyucam kızım uyanıkda oğlum uyuyo
bakimm bende duuryorsa burcunun adresini yollayım cnmkızlar Allah muhabbetiniz artırsın,Maşallah sayfalar akıp gitmiş..
Winston facede benid eeklesene ya da özelden yaz ben seni ekliyim..
Erenzeyno canım çorbaya geçebilirsin bence ama az az tabii..ya o kadar yedirme oğluşa yazık çocuğa..
Fatoş kızçeler süpeerrr..
Birsenim cevabın için çok teşekkürler..
Canan ikizim nerdesin yahu...
Burcu bu gece nolur buraya bak ve yazımı gör..ben paketi hazırladım,yarın kargoya veriyim diyorum adresin lazım..faceden mesaj atamıyorum,adresimde sorun var sanırım..öyle fazla giyecek olmadı,yazlık-kışlık ikisinide koydum.İnşallah işine yarar,yazlıkları iç çamaşırı niyetine giydirirsin..aslında biraz daha biriksin diyordum ama baktım senin paşalar büyüyecek:))
benim ipek böyle kilotlu çorap üstüne örme patik giydiriyorum aslıcığım ......ya bu kızları napsam ya ayaklarında ne çorap ne patk bırakıyoalr nasıl beceriyolarsa çıkarıyoalr tepine tepine:))kilotlu çorap giydiriom bitane ama yakları üşüo 2 giydirsem sıkıntı basıo...
:))) oda süpermiş....benimkilerde 10 dk uyuyup 5 saat uyudum sananlardan malesef...
men geldim....çocukları uyuttum ..onlar uyurken en iyi yapılacak iş duş almaktı..onu yaptım...çıkmama 5 dk.kala ağlama sesi..aliş uyanmış...neyseki ömeri uyandırmadan giyindim çamaşır yerleştirdim...ömer kalktı..çamaşırı topladım balkondan...ksepetle bıraktım kapalı balkona...sonrada nohutu attım ocağa....evi süpürdüm....çocuklara çorba içireceğim..sonra ben yerim...
şu viks işini yapaym aksama...
kızlar ben 6 ayda mercimek çorbası verdim...gaz vs. yapmadı....siz isterseniz..pirinc,irmik,soğan sarımsak koyun
hituci cnm ilk ek gıdam kavonoz meyvesi elma ve havuçtu...3 gün elma 3gün havuç verdim....ve pirinç muhallebisi verdim...
:))))benimde 12 tane kalmış çocuklarımın dondurulmuş kardeşleri:))
ewet doymuodur dıye verıorum sussun dıe ama
benimkilerin az önceki hali :) fırtına öncesi sessizlik...
oy oy maşallah çok tatlı ve hepimizinki gibi birbirine benzemiyorlarrr......ece ve ege bunlarda
iyigünler herkeze herkez iyidir inşallah .
bizim sabah 6,30 da başlayan koşuşturmamız sonunda bitti tabiiiii kısa süreli
yemek işimide hallettim en önemlisi o büyük kuzu gelir yemek peşine düşeriz
dedim ege uyandı nu pışpışladım geldim bu aralar huzurla uyumuyorlar
egenin gözler sulanıyor kızarıyor grip habercisimiki hafifte öksürük var
bide geçmişe bakayım uyanmazlarsa .
canım ben hipp kullandım halada devam ediyorum çokta memnun kaldım ayda 1 ile 1.5 kg arası aldılar 6 ay boyunca...firdos yeni gördüm canım sağolasın düşünmen yeter özelden attım adresimi
fatoş kızların pek tatlı maşallah ne güzel yatırmışsın çok sevdim
winston seninkilerde çok güzel Allah analı babalı büyütsün
gelelim bize bugün rop muayanesi,sinegasis aşısı ve genel kontrolümüz vardı tüm günü hastanede geçirdik durumları iyi çok şükür ama tek sorun Arsal kg almamış çünkü yemiyor aptamil pdf kullanıyoruz kalorisi yüksek diye yemedi prematil aldım yemedi aptamil mama istemiyor tükürüyor anne sütüde yetmiyor SİZDEN ACİL CEVAP İSTİYORUM BESLEYİCİ KG ALDIRICI 1,5 AYLIK BEBEĞE UYGUN MAMA İSMİ VERİRMİSİNİZ?
hani S ile başlayan bir mamadan bahsediyordunuz ne olur yardım çocuğum hiç büyümemiş dr aptamil diyor yemiyor dedim isim vermedi değiştirin dedi
boy ve kıloları cok ıyı dedı dr medınecım sanırım ben abartmısım ne yapayım bır basıma buyutuorum tecrubelı kımse yok yıyolar dıye verıorum 150 cok fazla artık 2 saatte bır 100 verıcem en son 12 2 arsı bayagı yedırdım ve o saatten berıde vermedım bırsey ııce hazmetsın dıorum ama sımdı gıdıp mama hazırlayım uyanmadan tıkayım azına 100 cc
1 saat snrada 30 cc meyve suyu verırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?