Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

artvinli cnm ben kullandim ama motor gucu az bence arkada bi dugme var ona basiyodum pahali cnm ben 60 aldim ama is goruyo cok sut sagdim gogsumden 180 cikardigi biliyorum

artvinli cnm ben kullandim ama motor gucu az bence arkada bi dugme var ona basiyodum pahali cnm ben 60 aldim ama is goruyo cok sut sagdim gogsumden 180 cikardigi biliyorum

Hadi ya........Motor gücü düşükse o kötü işte.
Bende medela vardı,aldığımdan beri nazlıydı zaten şimdide tamamen bozuldu.
Canım saolasın cevap verdiğin için,eşimi aradım lansinohla değiştirdi,oda 200 müş,aman yok yere masraf işte.

Kızlar krafttın süt sağma makinası nasıl sizce.

Eşim almaya gitti,makinam bozuldu ortada kaldım.Acil cevap verirseniz sevinirim ya.

Bu arada 89 muş fiyatı.

canım bende medela mini sağma makinesi var istersen yollayayım benim işimi gördü biraz sesi tuaf çıkıyor ama çalışıyor adresini yaz göndereyim

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar ben bebelec nenetal prematüre maması sipariş ettim dr umuza sorarak 15 gün daha özel mama yedirip takip edeceğiz kilo alımını sonra aptamil pre var onu kullanacağım ek olarakta sma vermeyi düşünüyorum inşallah nenetali yer sıpa, 90cc yiyen bebek 50-60cc anca yiyor hastaneden yeni çıkan oğluma 60cc yetmiyor

medela bendede vardı motor gücü düşük diğerlerinden kullanmadım.Kızlar buarada bende emzirmeden kesmek istiyorum nasıl yapabılırım kesenınız varmı 14 ayları doldu oğlum emıyo zaten diğer yiyecekeri az tüketiyo ve sık uyanıyo kesme zamanım geldi

kızlar bu hipp ya da smayı netten ucuza alabiliyomuşuz hangi adresten bakıcaz ona?fatoş ya da medine demişti sanırım..

Artvinli keşke daha önce deseydin,bugü bir arkadaşa söz verdim yarın kargoyla yollayacağım makinemi.benimki ameda elektrikli..çok memnundum..

ne güzel resimleri yüklediniz ya,ben daha 6.ay pastamızın resimlerini yükleyemedim...

Son düzenleme:
Burcucum saolasın canım.Senden almam için en az 2 gün beklemem lazım,o zamanda sütlerde sıkıntı olabilir.

Eşim almış arkadaşlar laznsinoh,inşallah buda erkenden bozulmaz

MERHABA KIZLARRR,

birkc gündür yazamıyordum, yani aslında okuyorum da ne olduysa site beni atmış dışarı, şifremi de bulamadım o sebep ziyaretçi modunda okudum, şimdi şifremi buldum da neyseki girebildimm. geçmiş bayramınız kutlu olsun öncelikle hepinizinn. bizim için değişik bir bayram oldu, alışmışız tatillerde gecenin bir yarısına kadar otur, möğlene kadar yat gezz toz. böyyle kuralları Elif koyunca zorlandık tabiii, ama tam bir aile olarak ilk bayramımız güzeldi şükürler olsun.
bu hafta başında da bakıcımız başladı, her ne kadar tam başlama aşamasında, offf nasıl vericem bebişimi eline, tüm gün aynı evde bir yabancı nasıl çekilir fln gibi çelişkilere düşsem de baktı bebişle çalışmam mümkün değil, deneyelim dedim. gerçi şimdi de çok çalışamıyorum halen ama belki zamanla düzen oturur bakalımm.
an itibariyla Elifcik uyuyor, babası toplantıya kaldı işyerinde ben de size takılayım dedim, özlemişim yahuu. kaç gündür okuyorum amaa okkadar çok akmışki muhabbet alıntılayamadımm. tabii gündemin enn major konusu erenzeynonun zeynosunun gitmesi konusuna değinmeden geçemeyeceğim, canımm aman ha birdaha bu fırsatı verme kimseye, onlar daha süt çocuğu sadece anneleriyle olmalılar.amannn bir daha verme kızını sakınnn, kendini de üzme böyle.

6. ay pastası mı ? aaa ben de özendim..aralığın 2 sinde kronolojik 6. ayımız olucak..

canım çok abartmışsın..arkadaşlar haklı mahfediceksin midelerini...ağlamaları açlıktan değil bence de...

hg kuzummm bıdaha sonb ılk ve son asla vermm artık,
dedıın dogru artık kuralları bebısler koyuyo elıfı op bnm ıcın

kızlar resime yaptığınız iltifatlar için çok mersiii... tşk ederiz. doruk saolsun o anadizlerini bana tavsiye etti hayatımızı kurtardı..

erenzeyno oğluş çok tatlı maşallah..

firdoscum ben mamaları sürekli nette bi ecz var çok mumnunum hemde baya bi ucuz. hipp mama 13,75, aptamil1 900 gr 34.75, sma gold 15,95 di...

tskr ederım cnm senın kızcelerde cok tatlı dıgerıde bıze bakaydıya :)

sanırım ole olmus ama bundan sonra daha dıkkatlı olucam

Son düzenleme:
kızlar bısey sorucam ben dogum yapalı 5 ay oldu ama hala sezeryan yerım acıo kan gelıo ve ıltıhap gelıo sızdede oluomu yada oldumu hıc sızın nasıl amelıyat yerlerınız.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…