artvinli cnm ben kullandim ama motor gucu az bence arkada bi dugme var ona basiyodum pahali cnm ben 60 aldim ama is goruyo cok sut sagdim gogsumden 180 cikardigi biliyorum
Kızlar krafttın süt sağma makinası nasıl sizce.
Eşim almaya gitti,makinam bozuldu ortada kaldım.Acil cevap verirseniz sevinirim ya.
Bu arada 89 muş fiyatı.
6. ay pastası mı ? aaa ben de özendim..aralığın 2 sinde kronolojik 6. ayımız olucak..kızlar bu hipp ya da smayı netten ucuza alabiliyomuşuz hangi adresten bakıcaz ona?fatoş ya da medine demişti sanırım..
Artvinli keşke daha önce deseydin,bugü bir arkadaşa söz verdim yarın kargoyla yollayacağım makinemi.benimki ameda elektrikli..çok memnundum..
ne güzel resimleri yüklediniz ya,ben daha 6.ay pastamızın resimlerini yükleyemedim...
boy ve kıloları cok ıyı dedı dr medınecım sanırım ben abartmısım ne yapayım bır basıma buyutuorum tecrubelı kımse yok yıyolar dıye verıorum 150 cok fazla artık 2 saatte bır 100 verıcem en son 12 2 arsı bayagı yedırdım ve o saatten berıde vermedım bırsey ııce hazmetsın dıorum ama sımdı gıdıp mama hazırlayım uyanmadan tıkayım azına 100 cc
1 saat snrada 30 cc meyve suyu verırım
hıtucı canım arkadasım ben meyve puresı ıle basladım ııde ettım sanırım bılemıorum ama :)
bu arada bnm bu oglum benı cıldırtıp rahatlıcak sanırım ya mama verıorum 150 cc meyve puresı verıorum su hazır suda yapılan muhallebılerden verıorum 150 cc bunların hepsını 2 saat ıcınde yapıorum altını alıorum gazını alıorum ama devamlı aglıor ya anlamadım cokta uzuluorum vede sınırlerım yıpranıo ne derdı olabılır lutfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benı sorarsanız ben bunalım takılıorum kızımsız
MERHABA KIZLARRR,
birkc gündür yazamıyordum, yani aslında okuyorum da ne olduysa site beni atmış dışarı, şifremi de bulamadım o sebep ziyaretçi modunda okudum, şimdi şifremi buldum da neyseki girebildimm. geçmiş bayramınız kutlu olsun öncelikle hepinizinn. bizim için değişik bir bayram oldu, alışmışız tatillerde gecenin bir yarısına kadar otur, möğlene kadar yat gezz toz. böyyle kuralları Elif koyunca zorlandık tabiii, ama tam bir aile olarak ilk bayramımız güzeldi şükürler olsun.
bu hafta başında da bakıcımız başladı, her ne kadar tam başlama aşamasında, offf nasıl vericem bebişimi eline, tüm gün aynı evde bir yabancı nasıl çekilir fln gibi çelişkilere düşsem de baktı bebişle çalışmam mümkün değil, deneyelim dedim. gerçi şimdi de çok çalışamıyorum halen ama belki zamanla düzen oturur bakalımm.
an itibariyla Elifcik uyuyor, babası toplantıya kaldı işyerinde ben de size takılayım dedim, özlemişim yahuu. kaç gündür okuyorum amaa okkadar çok akmışki muhabbet alıntılayamadımm. tabii gündemin enn major konusu erenzeynonun zeynosunun gitmesi konusuna değinmeden geçemeyeceğim, canımm aman ha birdaha bu fırsatı verme kimseye, onlar daha süt çocuğu sadece anneleriyle olmalılar.amannn bir daha verme kızını sakınnn, kendini de üzme böyle.
kızlar resime yaptığınız iltifatlar için çok mersiii... tşk ederiz. doruk saolsun o anadizlerini bana tavsiye etti hayatımızı kurtardı..
erenzeyno oğluş çok tatlı maşallah..
firdoscum ben mamaları sürekli nette bi ecz var çok mumnunum hemde baya bi ucuz. hipp mama 13,75, aptamil1 900 gr 34.75, sma gold 15,95 di...
6. ay pastası mı ? aaa ben de özendim..aralığın 2 sinde kronolojik 6. ayımız olucak..
canım çok abartmışsın..arkadaşlar haklı mahfediceksin midelerini...ağlamaları açlıktan değil bence de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?